Kardinaal van Keulen: Menswaardigheid ook voor ISIS-terroristen

Screenshot_15

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Rainer Maria Woelki (foto) is kardinaal van Keulen en een van de vele islam-collaborateurs van de kerk. In een interview met het blad “Focus” sprak hij serieus van “de grote cultuur” van de islam. Menswaardigheid zou volgens hem ook voor ISIS-terroristen gelden, die zich “op een bepaalde manier tekort gekomen voelen”. Men zou “alles in het werk moeten stellen” om hen “een perspectief te bieden”. Bovendien zou er onderscheid gemaakt moeten worden tussen islam en “islamisme”. De islam zou een “heel grote cultuur” hebben en “als religie een verrijking voor onze samenleving” kunnen zijn.

Als bewijs voor zijn compleet krankzinnige en niet op feiten gebaseerde beoordeling van de islam noemt hij zijn persoonlijke ervaringen met moslims, zoals “Die Welt” bericht:

In Keulen wonen al vele jaren duizenden moslims die zich in de regel goed geïntegreerd zouden hebben, zei Woelki. Toen hij nog in Berlijn woonde, zou hij “bijna uitsluitend door moslims omringd” zijn geweest. Velen van hen zouden droevig zijn geweest toen hij was vertrokken.

Dan is immers alles goed. Hij heeft dus oppervlakkig goede ervaringen met individuele moslims opgedaan en denkt serieus daaruit conclusies betreffende de ideologie van de islam te kunnen trekken. Het is ongelooflijk welke verwoestende effecten zulke idiote uitspraken van kerkfunctionarissen hebben. Duizenden christelijke schaapjes geloven deze shit van een van hun herders blindelings en denken dat de islam een “goede” en “vreedzame” religie zou zijn. volgens “Focus” verheugt Woelki zich ook nog op de toekomstige “multireligieuze” samenleving in Duitsland:

Duitsland zal zich door de vluchtelingencrisis “tot een multiculturele en multireligieuze samenleving ontwikkelen”. Daarvan is de aartsbisschop van Keulen, kardinaal Rainer Maria Woelki, overtuigd. De samenleving zou echter kunnen omgaan met deze verandering. De kardinaal zei in het gesprek met “Focus” letterlijk: Zolang mensen bereid zouden zijn om “in het kader van de grondwet te erkennen dat iedereen gelijke rechten en plichten heeft, dat er dan eigenlijk een vreedzaam met elkaar mogelijk zou moeten zijn.”

Intussen wordt daar waar de islam al heerst iedere vijf minuten een christen door moslims vermoord, omdat dit aan hen wordt voorgeschreven door hun “religie”. Het geweld, de intolerantie, de bereidheid om te doden, de vrouwenvijandigheid en de machtshonger komt op dit moment met tienduizenden tegelijk het land binnen gestroomd en deze kerkleider heeft niets beters te doen dan precies deze christen-vijandige ideologie aan te prijzen.

Hij levert zijn schaapjes hulpeloos aan de slachters uit, die hun messen al slijpen. Wat zouden de miljoenen familieleden van christelijke slachtoffers tegen meneer de kardinaal zeggen als zij hiertoe de mogelijkheid hadden? Zulke types geven aanleiding genoeg om deze kerk de rug toe te keren.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Geschiedvervalsing, Hypocrisie, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Kardinaal van Keulen: Menswaardigheid ook voor ISIS-terroristen

 1. jungleelephant zegt:

  Nou,als ik zo die kop van die mafkees bekijk is hij ook “heel wat te kort gekomen”!Om te beginnen een gezonde dosis verstand en een realistische kijk op het leven!

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Hij lijdt aan de kleren die hij aan heeft, wat een figuur, Jezus zou hem zo de tempel uitgedreven hebben!

  Like

 3. Kardinaal van Keulen: Menswaardigheid ook voor ISIS-terroristen, tja het moet niet gekker worden, de clerus is het al van het eerste begin. Pedofielen, in hun misselijk makende kring voelen deze islamitische beesten goed aan en hebben derhalve respect voor de grote islamitische cultuur. Terwijl het gewone volk bijna dagelijks getuige zijn van de gigantische wreedheden die door de moslim-pedofielen worden gepleegd. Het houdt maar niet op, niet vanzelf, zoals nu de islamisering van Europa zich in een sneltrein tempo zich voltrekt, is er niet veel verbeeldingskracht voor nodig om te bedenken hoe het over 5 jaar zou zijn in Nederland. Tenenkrommend om te vernemen dat de clerus gewoon achter deze islamitische invasie staat.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Deze man is een wolf in schaapskleren! Een groot gevaar voor zijn toehoorders in de kerk, en tijdens pastorale gesprekken bijvoorbeeld.
  Deze man lijkt een pact te willen sluiten met de anti-christ. Het zal hem zwaar worden aangerekend, evenals de leugens die hij de parochianen op de mouw speldt. Dat is onchristelijk gedrag.
  Is het gek dat de R.K. kerk het wereldwijd steeds moeilijker krijgt? Een paus die de koran kust, en ‘vluchtelingen’ allemaal ‘kinderen van God’ noemt?
  En nu deze grapjas weer, die doodleuk beweert dat menswaardigheid ook moet gelden voor ISIS-terroristen! De vreselijkste dingen hebben ze op hun geweten, en niets lijkt hen te kunnen stoppen.
  Medelijden kennen ze niet, en de verachting straalt uit hun ogen. Ze bedreigen de hele beschaafde (niet-islamitische) wereld, en maken er geen geheim van dat iedereen zich aan hun god zal moeten onderwerpen, en anders zijn je dagen geteld…..!!

  Menswaardigheid voor ISIS-beulen? Ik ben ervan overtuigd dat mijn God daar heel anders over denkt.

  Like

 5. Elena zegt:

  Die Malloot Jeremy vertrouw ik voor geen cent.
  Hij stelde voor, geen bommen op ISIS..maar een gesprek.
  Dat was op de dag van de verkiezing…wachtende op de uitslagen dat ik dit las.

  Like

 6. H. Numan zegt:

  Aartsbisschop van Keulen? Meer de aartsleugenaar van Keulen!

  Like

 7. Die Woelki zal tijdens zijn oppervlakkige contacten met moslims onder meer wel onder de indruk geweest zijn van de duidelijke rolverdeling tussen man en vrouw binnen de islam: Patriarchen van deze typische mannenkerk, waarbinnen vrouwen niet eens priester kunnen worden vinden dat waarschijnlijk pràchtig.
  Maar hardop uitspreken kan hij dat in deze tijd ook weer niet, dus moet hij z’n bewondering op een andere manier uiten en komt-ie met déze bullshit aan! Hoe dan ook, ergens zit ook hij weer duidelijk in het hoekie van “Die geloven tenminste nog iets,” zoals zoveel christenen.
  Ha, die kleine borderliner van anderhalf jaar geleden moet me nóg eens voor de voeten gooien, “dat moslims juichen als je geen christen bent; dat is een voordeel voor ze!” In hoeveel topics is intussen niet aangetoond dat juist de gelovigen de grootste moslim-hielenlikkers kúnnen zijn? -Geen wet van Meden en Perzen, maar komt wel voor!
  Ze willen dan bevestigd worden in hun hang naar de oude zekerheden en denken die in de islam opnieuw te herkennen; dáárin zit het ‘m, volgens mij.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Ik denk dat zulke christelijke leiders, en ze zijn talrijk, in de bijbel als de hoer van babylon wordt afgebeeld die schatrijk en tegelijkertijd dronken is van het bloed van eerlijke mensen. De hoer berijdt het beest, de islam, dat het getal 666 draagt. 666=6+6×6=72 Maagden!!!

  Like

 9. Joshua zegt:

  Deze onbenul is een Ba-al liefhebber.

  Like

 10. gielah zegt:

  Wat zo merkwaardig is dat deze R.K. types nooit voor een menswaardig bestaan voor Jóden hebben gemeend te moeten opkomen.
  De Europese Joden deden niet aan bloeddorstigheid op grote schaal.
  Zij verkrachtten niet waar ze maar kwamen.
  Zij maakten geen bekeerlingen.
  Integendeel: overal waar zij woonden verrijkten ze de samenleving, vaak létterlijk… maar ook met hun wetenschap, hun vakkundigheid en niet te vergeten… met hun humor!
  Desondanks: toen men 6 miljoen Joodse mensen afslachtte, hoorde je geen pater piepen over menswaardigheid.
  De hele Roomse kerk was doortrokken van antisemitisme.

  En nu Europa, door de schuld van foute overheden, overlopen wordt door hele moslimlegers… en die islamieten vooralsnog NIET verrijken… en al helemaal niet met hun wetenschap, vakkundigheid of humor ( juist het tegenovergestelde…),
  nu hoor je van die bleke feuten uit de Roomse gelederen over menswáárdigheid gaan mompelen?
  Héél merkwaardig!

  Sommigen veronderstellen dat de Roomse Kerk als geheel ( goede enkelingen heb je áltijd gehad… zelfs tijdens WO2, maar de meeste goede enkelingen hebben dat niet overleefd….) misschien eindelijk iets geléérd en áfgeleerd heeft.
  Dat zou fijn zijn.
  Maar ik zou daar niet al te makkelijk van uitgaan.

  Eerder komt het me voor dat de Roomse Kerk én een groot deel van de Duitsers meer wezensovereenkomst met moslims heeft dan met Joden.
  Duitsers op hun beurt hebben ook altijd goed met islamieten door één deur gekund en het was vaak het antisemitisme dat hen samenbond.

  Wat deze kardinaal zegt zou dan niet op een iets-geleerd-hebben en op naïveteit wijzen,
  maar op een niets-geleerd-hebben en op een nog even fóut zitten.

  Like

  • “Duitsers op hun beurt hebben ook altijd goed met islamieten door één deur gekund.” Hoe goed kent U de Duitsers?
   Toevallig heb ík ze goed gekend en ik kan U verzekeren, dat dergelijke generaliseringen het Duitse volk geen recht doen!
   Na, sinds ’45, als volk decennialang door de hele wereld àfgebrand te zijn durven ze thans amper hun mond open te doen, bang voor Nazi’s te worden uitgemaakt, maar dat is een andere kwestie!
   En wat U hier te berde brengt aangaande antisemitisme, leeft onder Nederlanders net zo goed: U had mijn eigen, Katholieke, ouders af en toe eens moeten horen over Joden! Althans, op momenten, dat ze het durfden te spuien, welteverstaan, en gevolgd door een “vergoelijkend” grapje of iets van dien aard. (Ja, ja……)
   Er is hier nóg weleens zo’n generaliserende opmerking de revue gepasseerd, dat Duitsland zijn hele cultuur en wetenschap aan de Joden te danken zou hebben en dat de Duitsers daar jaloers op waren, of zoiets.
   Dergelijke overdrijvingen zal ik nooit nalaten, tegen te spreken, omdat het eenvoudig niet waar is: De Duitsers hebben altijd al hun eigen cultuur en wetenschap gehad. Doodzonde, dat ze na ’45, door de fouten van één groep, die inderdaad 12 jaar het heft in handen heeft gehad, levenslang met dat complex werden opgezadeld.
   Maar omdat ik ze heb leren kennen, zal iedereen, die met dit soort beweringen aankomt, mij tegenover zich vinden, wees daarvan overtuigd.
   Bedenk trouwens wel, dat Pegida in Duitsland aanmerkelijk eerder voet aan de grond gekregen heeft dan bij ons!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Martha N zegt:

    Bang voor Nazi te worden uitgemaakt zijn de Wilders volgelingen ook.

    Like

   • @Martha N.: “De” Wildersvolgelingen? Hm.
    Nou ja, dat is dan alvast iets om ons bij de eerstvolgende gelegenheid vooràl weer flink in te peperen, Martha; Opdat we het maar NIET uit het oog verliezen, wat jij?
    Overigens zal ik dan maar eens proberen, me niet aangesproken te voelen, waarvoor ik ook alle reden heb, daar ik het al een hele tijd als een grote eer beschouw om door een bepaald soort lieden voor “Nazi” uitgemaakt te worden; ze kunnen me geen groter plezier doen!
    Laatst, bij de Pegida Rotterdam gebeurde het nog! Prachtig! Grandioos!
    Zie het maar als een Geuzennaam, vanuit die hoek!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • Cathja zegt:

   @ gielah om 6:26

   Volledig met u eens! Niets meer aan toe te voegen.

   Like

  • Martha N zegt:

   Gielah, mee eens.

   Like

 11. Pingback: Kardinaal van Keulen: Menswaardigheid ook voor ISIS-terroristen | Rechtsaf doorzee

  • oud-marinier zegt:

   Kan alleen maar hopen dat die explosieven bedoeld waren om het EU gebouw in Brussel op te blazen op ’t moment dat alle EU-parlementariers binnen waren.

   Like

 12. hendrikush zegt:

  Sluit hem om te beginnen maar eens een maandje op in een harem.
  De rest van zijn leven kan hij dan doormijmeren over de zondeval.

  Like

 13. oud-marinier zegt:

  Zeg meneert de kardinaalt , en HOE zit het met de MENSWAARDIGHEID van al die Christenen die reeds gedood , gemarteld , gemutileerd , verkracht , beroofd en-weet-ik-wat-niet-allemaal zijn ? En HOE denkt u dat het er aan toe zal gaan wanneer die schurft-lijers in Duitsland en de rest van Europa de overhand krijgen ? Stuk stront wat je d’r staat. U heeft TOTAAL geen benul van waar u het over heeft. Zoals een oud Nederlands spreekwoord zegt : ” Schoenmaker , blijf bij je leest . ” Dat zou u ook moeten doen. Niet met zaken bemoeien waar u GEEN verstand nog begrip van heeft. Zak tabak.

  Like

 14. Jan zegt:

  Der Kölner Erzbischof Kardinal Rainer Maria Woelki hat in seiner Silvesterpredigt die Christen aufgerufen, entschieden gegen die Stimmungsmache der islamkritischen Bewegung Pegida aufzutreten.


  http://www.ksta.de/politik/koelner-kardinal-woelki-kritisiert-pegida-scharf,15187246,29461612.html

  Like

 15. Jan zegt:

  http://i2.wp.com/www.audiatur-online.ch/wp-content/uploads/2015/04/Rainer_Maria_Kardinal_Woelki2_Erzbischof_von_Berlin_99._Deutscher_Katholikentag-e1429512093686.jpg?zoom=1.5&resize=696%2C487

  Woelki en Israël: „Es ist auch erschreckend zu sehen, wie viele Checkpoints dort sind und wie Israel palästinensische Gebiete bei möglichen Unruhen absperren kann.“ Woelki scheint im Westjordanland nicht herumgereist zu sein. Denn dann hätte er bemerkt, dass es kaum noch Checkpoints gibt.

  Meer over dat Arschloch, dat nooit in ‘Palestina’ is geweest (al was hij zo oud als Methusalem en dan nog) op: http://www.audiatur-online.ch/2015/04/20/koelner-kardinal-rainer-maria-woelki-besorgt/

  Over het kerkrecht weet hij ook niets:
  Kardinal Woelkis mangelnde Kenntnis des Kirchenrechts: Frauen als Eminenz(inn)en?
  https://charismatismus.wordpress.com/2013/04/04/kardinal-woelkis-mangelnde-kenntnis-des-kirchenrechts-frauen-als-eminenzinnen/

  Like

 16. Scheerzeep NU zegt:

  Wat de vijanden van God is aangezegd wordt door de islam geimiteerd.

  Hun tafel worde tot een valstrik en een plaats van vergelding voor hun gasten,
  geef ze ogen om niet te zien en oren om niet te horen en maak hun hart vet,
  laat ze wiegend met de heupen door het leven gaan en verkrom hun rug ten allen tijd.
  Hun land worde tot een woestenij en hun tentenn onbewoond,
  in hun steden wordt het geluid van een fluit niet gehoord.

  Like

 17. Jean zegt:

  Dat is m.i. een homo die droomt van elke piemel zelfs een moslimpiemel.

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Die kop alleen al van die kerel. Dat zegt genoeg. Niet verder op reageren.
  Gewoon in een dwangbuis en opsluiten. Vloeibaar voedsel en geen verschoningen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s