Denemarken: “Vluchtelingen” met meer dan € 400,- moeten afdokken

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de Deense regering hebben welgestelde “vluchtelingen” geen aanspraak op ondersteuning. De krant “Politiken” schrijft erover hoe dit idee concreet vorm krijgt in een nieuw wetsvoorstel van de Deense regering om de “vluchtelingen”stroom te verminderen. De “asielzoekers” die veel geld respectievelijk waardevolle spullen bij zich hebben, moeten hun verblijf in Denemarken zelf betalen zolang hun asielaanvraag in behandeling is.

De politie moet het recht krijgen de bagage van binnenkomende “vluchtelingen” te controleren en waardevolle voorwerpen als schadeloosstelling voor de onderhoudskosten te confisqueren.

“Het is onacceptabel dat Deense belastingbetalers voor asielzoekers betalen die veel geld met zich meenamen, aldus de woordvoerder integratie van de Conservatieven, Naser Khader.

Toegestaan zijn mobiele telefoons, laptops, horloges en persoonlijke dingen zoals trouwringen en gelijksoortige zaken. Contant geld tot € 400,- mag ook meegenomen worden.

De Deense autoriteiten o.l.v. de minister van Migratie Inger Stojberg namen de afgelopen maanden voortdurend maatregelen om de “vluchtelingen”stroom te beperken. De sociale uitkeringen werden verlaagd, in Libische kranten werd “antireclame” geplaatst, waarbij “vluchtelingen” geadviseerd wordt niet naar Denemarken te komen. Maar nu zou Denemarken op een nieuw probleem kunnen stuiten – na de invoering van paspoortcontroles voor “vluchtelingen” op veerboten en op de Öresundbrug in Zweden zou het ertoe kunnen komen dat “vluchtelingen” zonder geldige papieren op de Deense kusten blijven steken. Dan moet de Deense regering ervoer gaan nadenken hoe zij deze wil verzorgen.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Denemarken, gezond realisme, Immigratie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Denemarken: “Vluchtelingen” met meer dan € 400,- moeten afdokken

 1. Denemarken: “Vluchtelingen” met meer dan € 400,- moeten afdokken, tja het lijkt donders veel op het stokpaardje van partijvoorzitter Hans Spekman PvdA, in september 2012 zei hij dat nivelleren een feest is, laat deze rooie rat nu helaas gelijk te hebben gehad. Afijn het idee van deze ongebreidelde immigratie golf van hoogopgeleide Syriërs begint toch langzaam in te zinken op de politiek correcte, elitaire, parlementaire fascisten behalve natuurlijk het beste jongetje van de EU-klas, Nederland…

  Like

 2. Pingback: Denemarken: “Vluchtelingen” met meer dan € 400,- moeten afdokken | Rechtsaf doorzee

 3. Hendrik M. zegt:

  Geen slecht idee van die Denen, doch beter sturen ze deze creaturen terug naar Duitsland; het is tenslotte Adolfina Merkelschwein die ze allemaal uitgenodigd heeft.

  Like

 4. Ron zegt:

  Rutte, lees je even mee?
  Leer van de Denen.

  Like

 5. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Als Denemarken deze “vluchtelingen” wil afdokken dan is dit een bewijs dat sommige “zielige” mensen helemaal niet met geld kunnen omgaan en zich teveel afhankelijk maken van anderen. Zo ken ik het Deense sprookje over ‘De tondeldoos’ waarin een soldaat door een heks werd verleid om een oude tondeldoos in een ondergronds te bemachtigen daar het magische krachten bezat. In het hol trof de soldaat drie honden aan met ogen zo groot als theeschotels, molenstenen en enorme torenklokken! Zij bewaakten schatten van koper, zilver en goud waarvan de soldaat ongestoord zoveel kon meenemen als hij wilde maar hij stond de tondeldoos niet aan de heks af (schijnbaar vreesde hij dat deze hier misbruik van maakte) en bracht haar om. Hierna begon de soldaat iets te kwistig met zijn geld rond te strooien en als god op aarde te leven en hij kreeg toen een hoop valse en hebzuchtige “vrienden” op zijn dak.
  Bij puur toeval ontdekte de verarmde soldaat, toen hij de tondeldoos wilde gebruiken om licht te ontsteken, dat hij hiermee de drie honden kon oproepen die hem van zoveel geld voorzagen als hij wou. Toen werd de soldaat verliefd op een wondermooie prinses die alleen door haar ouders werd opgesloten omdat zij niet wilden dat deze met een gewone burger of soldaat zou trouwen. De soldaat kon haar echter steeds met de honden naar zich toe laten komen en deze laatsten wisten iedereen te misleiden die de prinses steeds volgden. Uiteindelijk viel de soldaat alsnog in handen van de verderfelijke ouders van de prinses en wilden zij hem ophangen. Dankzij de tondeldoos riep hij echter de honden te hulp en verjoegen zij alle soldaten, de rechters en het koningspaar en verkozen de burgers de soldaat tot koning, trouwde hij met de prinses en mochten de honden meesten aan het bruiloftsmaal waarbij zij letterlijk grote ogen opzetten!
  De filosofie van dit verhaal is dat de soldaat (een vluchteling of een verworpen soldaat uit het Midden-Oosten) door de heks (moslimextremisten) verleid wordt om veel geld te verdienen en deze misbruik wil maken van de tondeldoos waarna de “vluchteling” zich soms tegen de verleider keert! Hierna gaat de “vluchteling” kwistig met geld strooien in een ander land, krijgt hij soms verkeerde vrienden maar maakt zich later afhankelijk van de drie honden (goedgelovige en gulle politici) al proberen de laatsten te voorkomen dat het koningspaar (extreme politici die tegen vluchtelingen en asielzoekers zijn) hun dochter, de prinses (meisjes die soms worden veracht in eigen land en daarbuiten) trouwt met een vreemdeling omdat ze daar weinig goeds van verwachten. Dan proberen zij deze, na arrestatie, te doen verdwijnen al roept de soldaat de hulp van de honden in die de oorspronkelijke regering verjagen en zo zelf de macht overneemt! Het bange volk kiest uiteindelijk de vreemdeling tot nieuwe heerser en deze zorgt ervoor dat zijn vrienden, de honden (schijnbaar linksgezinde politici) niets te kort komen!
  De soldaat was in dit verhaal feitelijk helemaal niets zonder de tondeldoos al moeten de huidige “vluchtelingen en asielzoekers” natuurlijk niet blijven verwachten dat zij van de drie honden (voor hun onreine dieren!), in de vorm van Merkel, Hollande e.a. constant van geld worden voorzien want de koek is feitelijk lang op!

  Like

 7. Pingback: Opnieuw demonstratie aan de Deense grens | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s