Een “liberal” heeft me bij de politie aangegeven, omdat ik de islam bekritiseerde

Screenshot_20

Islam-criticus Paul Joseph Watson

(Door: Paul Joseph Watson – Vertaling: E.J. Bron)

Wie iets tegen de onthoofding van homoseksuelen en de steniging van vrouwen zegt, pleegt een “haatmisdaad”. Wie in Saoedi-Arabië de islam bekritiseert, wordt normaal gesproken onthoofd. En wie vindt het goed dat de staat op gewelddadige wijze religiecritici tot zwijgen brengt? Behalve de Jihadisten van de “Islamitische Staat” zijn dat blijkbaar de zelfbenoemde “liberals” (linkse “goedmenschen”) in het Westen.

Waar gaat het om? Ik had een video op internet geplaatst waarin ik verklaarde dat het vreselijk is dat men homoseksuelen terechtstelt en vrouwen dood stenigt. Dat dit een bewijs is voor het feit dat de islam geen bijzonder “vreedzame” religie is, zei ik. Toen gaf iemand op Facebook me aan. Ik zou een haatmisdaad hebben gepleegd, aldus de beschuldiging:

“Ik neem aan dat je weet dat het in Groot-Brittannië illegaal is om haat te prediken? . . . Ik heb je achterlijkheid bij Facebook gemeld, bij de politie en bij enkele online-organisaties die optreden tegen haatmisdaden. Veel plezier nog, jij broodje”, schreef de persoon me.

Natuurlijk. Als ik beweer dat men mensen die zich afkeren van de islam niet hun hoofd af moet slaan, dan is dat uiteraard niet alleen “beledigend” voor de linksen, maar een mening waarvoor ik het absoluut verdiend zou hebben om opgesloten in een of ander hol. Bekijkt u de video zelf. Zelfs in het gevaarlijk benevelde brein van een politiek correct bezeten linkse bevat deze bijdrage niets dat zich op de een of andere manier zou kunnen laten verdraaien als oproep tot haat.

Maar Groot-Brittannië is een land, waarin honderdduizenden een petitie ondertekenen waarin wordt geëist om het Donald Trump te verbieden het land binnen te komen. Alleen omdat hij gezegd heeft hoe men de islamitische immigratie zou kunnen indammen.

Er wordt echter niets tegen ondernomen dat Anjem Choudary regelmatig op de Britse televisie komt, een radicale islamiet, die voorstander is van terreuraanslagen en de “Islamitische Staat” en die verklaart dat, als het aan hem lag, alle homoseksuelen gestenigd zouden worden.

Groot-Brittannië is een land, waarvan de regering de radiopresentator Michael Savage volledig zonder reden als bedreiging voor de openbare veiligheid beschouwt, terwijl in het hele land gemeenteraadsleden het bestaan van islamitische verkrachtingsbendes te verdoezelen. Men zou immers als “politiek incorrect” kunnen overkomen.

Groot-Brittannië is een land waar politici gearresteerd worden, omdat zij in het openbaar citaten van Winston Churchill voorlezen. Abu Qatada echter, ooit de geestelijk leider van Al-Qaida in Europa genoemd, mag al meer dan tien jaar in het land blijven. Kosten voor de belastingbetaler: ongeveer £ 3 miljoen.

Groot-Brittannië is een land waar Britse staatsburgers gearresteerd worden, omdat zij een wedstrijd voor Mohammed-karikaturen willen organiseren. Radicale islamieten daarentegen die midden in Londen met ISIS-vlaggen rondlopen, worden niet aangepakt.

Dat toont weer eens aan dat de zogenaamde “progressieven” überhaupt niet progressief zijn – ze zijn autoritair en hebben opvattingen die de Jihadisten ook vertegenwoordigen. Ze vinden allebei dat iedereen die de islam bekritiseert tot zwijgen gebracht moet worden. Desnoods met geweld.

Dan is het ook niet verrassend dat er in het manifest van de “Islamitische Staat”, dat onlangs werd ontdekt, mee gepraald wordt hoe men politiek links wil inbinden om zijn doelen te bereiken. Na het Charlie Hebdo-bloedbad gingen veel linksen aan de kant van de Jihadisten staan en verklaarden dat het de eigen schuld van de cartoonisten zou zijn. Ze zouden de geflipte terroristen “geprovoceerd” en hun gevoelens gekwetst hebben.

Ondertussen hebben meer dan 450.000 mensen de petitie tegen Donald Trump ondertekend. Prachtig om te zien dat Groot-Brittannië eindelijk hard doorpakt als het om gewelddadige, intolerante haatredes gaat. Oh nee, momentje. . .

Bron:
http://info.kopp-verlag.de

Bron oorspronkelijk artikel:
www.infowars.com
Auteur: Paul Joseph Watson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Een “liberal” heeft me bij de politie aangegeven, omdat ik de islam bekritiseerde

 1. Bob Fleumer zegt:

  Onze overheden zijn allahmachtig laf tegen een beweging die ons in ons gezicht schreeuwt dat we dood moeten vanwege niet moslim willen worden, hoe gek wil je het hebben?

  Like

 2. Ja, dat klopt allemaal als een bus: Al meerdere malen geconstateerd, ook hier op de site.
  Het hele westen is al aangestoken doorde politieke correctheid en GB is als het ware een heel sterke afspiegeling daarvan.
  En veel argumenten om die houding te staven hééft het goedmenschendom niet eens, afgezien van dat éne middel: Ontkennen, ontkennen, ontkennen…….
  Maar daarmee hebben ze dan ook zó ’n dik pantser om zich heen gesmeed,dat het tot nu toe onmogelijk blijkt, om er doorheen te breken.
  De realisten lukt dit tot nu toe niet, of niet afdoende. Het enige, waardoor dit mísschien ooit nog een bewerkstelligd zóu kunnen worden is een catastrofe, veroorzaakt door diegenen, die zij door middel van dit pantser koste wat kost willen blijven beschermen. -of misschien kun je nog beter zeggen dat dit beschermen deel uitmaakt van het pantser.
  Hoe dan ook, vooralsnog is het een verontrustende en daarbij ook nog knap hopeloze situatie!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Zij gebruiken dezelfde middelen als de islam-jihadisten: terreur, terreur, terreur: psychish, sociaal en fysiek! Links and IS-lam zijn zoogbroeders van dezelfde krijgsgoding allaat.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 13 december 2015 om 10:19

    Dat is zéker jammer want wat te doen wanneer sites als deze worden verboden of als we de kosten van internet niet (meer) kunnen betalen?
    Dan zijn we elkaar kwijt omdat je elkaar zonder internet ook geen mails kunt sturen.

    Ene “ekki” heeft hier eerder geprobeerd om gelijkgezinden bij elkaar te brengen, maar ik vond de daarbij gehanteerde methode al vrij snel nogal drammerig en zelfs een beetje agressief worden.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 12 december 2015 om 11:32

   [quote] Het enige, waardoor dit mísschien ooit nog een bewerkstelligd zóu kunnen worden is een catastrofe, veroorzaakt door diegenen, die zij door middel van dit pantser koste wat kost willen blijven beschermen. [/quote]

   Zelfs DAT zou niet eens helpen! De volslagen ‘Gutmenschliche’ krankzinnigheid neemt alleen maar meer toe. Ik merk dat elke dag aan mijn omgeving en aan de reacties die ik krijg wanneer ik ogen wil openen d.m.v. het aanvoeren van redelijke argumenten. Het LUKT gewoon niet; de gehersenspoelde idioten ZIJN ABSOLUUT NIET te bereiken! Hun hersenen kunnen en willen geen realiteit accepteren.

   Ik ken jou als zijnde een zeer dappere strijder die nooit zal opgeven, maar zelfs bij jou bemerk ik nu begrijpelijke twijfel of het ooit nog goed zal komen…
   Ik voel me in ieder geval totaal machteloos; ik krijg geen enkele linkse aan het verstand gepeuterd wat er aan de hand is.
   Meer vijanden krijg ik, dát wel.

   Like

   • Inderdaad jammer dat meerderen van ons niet dichter bij elkaar in de buurt wonen, zoals je eerder al eens opmerkte!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Mijn reactie hoorde op deze plaats te staan (=duidelijker)

    @ Theresa Geissler 13 december 2015 om 10:19

    Dat is zéker jammer want wat te doen wanneer sites als deze worden verboden of als we de kosten van internet niet (meer) kunnen betalen?
    Dan zijn we elkaar kwijt omdat je elkaar zonder internet ook geen mails kunt sturen.

    Ene “ekki” heeft hier eerder geprobeerd om gelijkgezinden bij elkaar te brengen, maar ik vond de daarbij gehanteerde methode al vrij snel nogal drammerig en zelfs een beetje agressief worden.

    Like

 3. Edjan zegt:

  Ik heb de video bekeken, is niets mis mee. Het feit dat de man op grond hiervan is aangegeven toont aan dat we onder een linkse politiek-correcte dictatuur leven. Ik neem aan dat deze man hiervoor niet veroordeeld is? Hoewel, het zou me niet verbazen.

  1984 van Orwell zou verplichte literatuur moeten zijn voor realisten …

  Like

 4. Leannie zegt:

  Mensen kunnen de realiteit niet aan of begrijpen. Dat er mensen zijn die vanuit hun dwaal overtuigingen en vanuit schijnheilige goedheid bepaalde standpunten innemen is prima, ze komen er toch niet ver mee door anderen aan te geven, het is in mijn ogen alleen maar een teken van zwakte. Maar dat onze leiders ongeveer hetzelfde denken vind ik onbegrijpelijk. Nieuwe leiders!

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Hier gaan we dus weer en niemand die het kennelijk net zoals bovenstaande criticus in zijn kritiek (durft te) benoemt/(en). Straatsburg, 1975, einde olieboycot door de islamitische landen nadat er een overeenkomst (soort statuut) was gemaakt met de westerse landen incl. de USA over de islamisering van het westen. De ondertekenaars waren Saoedi Arabië, Qatar, Abu Dabi, VAE, de EU en de USA…. alle vrijheid voor de islamieten/moslims om naar het westen te gaan in ruil voor olie. Daarnaast zijn er nog de Bilderbergers en de leden van de NWO (NewWorldOrder) met hun geheime bijeenkomsten en afspraken……. En dan komt er voor Nederland nog bovenop de motie Halsema mede-ondertekenaars Cohen (PvdA), Pechtold (D66) en Roemer (SP) welke motie het kabinet oproept het beleid zodanig te voeren dat er geen belemmeringen worden aangevoerd voor de vestiging van de islam in Nederland. Er waren slechts 2 partijen die tegenstemden t.w. de SGP en uiteraard ook de PVV.
  Het is toch wel heel opvallend ook dat in de gehele westerse wereld zowat alle politici met 1 mond spreken als het gaat om de islam. Alle aanslagen, alle moorden, alle verkrachtingen, alles wat met antisemitisme te maken heeft en waarbij moslims betrokkenen zijn, dat ze ALLEMAAL verklaren dat het helemaal niets met de islam te maken heeft. Dat de islam een “religie” van de vrede is. Wat al die terreurgroepen over de gehele wereld – en dat zijn er wel een paar – ook uitvoeren, hoe beestachtig zij zich ook gedragen: het heeft niets met de islam te maken, ALLE preken en oproepen tot moord en doodslag van niet-moslims door welke imam dan ook wordt niets tegen ondernomen door westerse regeringsleiders…..nee sterker nog zij krijgen alle vrijheid om in de moskeeën inde westerse landen hun oproepen tot moord, doodslag en haat te verspreiden en te verkondigen. Maar bekijk daarentegen wat de (lokale) bestuurders allemaal uitvreten om demonstraties van islamcritici te voorkomen of zelfs met 4* zoveel politie te “beveiligen” dan de demonstraties van de voorstanders…….Bekijk ook hoe Abbas de Palestijnse moordenaar met alle egards wordt ontvangen door “ons” koninklijk huis, die zelfs in zijn toespraak tot de VN zonder kritiek door de westerse landen vrijuit kan beweren dat Israël helemaal geen bestaansrecht heeft. En dat in een VN die gedomineerd wordt door de Arabische landen, een VN-mensenrechtencommissie heeft die wordt voorgezeten door iemand uit Saoedi Arabië. Een land dat geen democratie kent, geen vrijheid voor vrouwen en waar je niet 1 kerk mag bouwen terwijl dit land moskeeën over de gehele wereld financiert. En dan komt “opeens” zo plotseling uit de lucht vallen die immigratiestroom op gang……en dan valt Turkije ISIS aan zegt Erdogan. Maar dat het de Koerden zijn, dat deert het westen niet, dat de zoon van Erdogan illegale olie koop/verkoopt van ISIS deert het westen ook niet. Totdat Rusland zich er mee gaat bemoeien en men in het westen doorkrijgt dat hun islamiseringsplannetje van de moslimbroeder Obama en zijn maten wel eens niet zou kunnen gaan slagen of dat het moeilijker gaat worden dan be-/gedacht……

  Like

 6. Het is blijkbaar weer een herhaling van zetten, het is óók geen patstelling maar schaakmat mijns inziens. Want zo kan men de beoogde islamisering van het westen volgens mij omschrijven, bijna alles is de laatste tijd hier over al gefluisterd, geschreven, gesproken, gediscussieerd en vooral gaat het demoniseren van de islam criticasters onverdroten door. Nota bene op Radio 1 wordt continu het linkse gif door het gesproken woord dagelijks de ether in geslingerd.

  Radio 1 wordt eveneens DWDD en andere actualiteitsprogramma’s met belastinggeld gefinancierd. Hoe is het mogelijk dat de rooie VARA 75% van de zendtijd voor zich zelf opeist. Niet dat de andere omroepen totaal anders gekleurd zijn dan de VARA, het is een pot nat. Zonder achterom te kijken naar het verleden, vol gas, juichend naar het islamitische kalifaat Nederland.

  Like

  • Edjan zegt:

   Yep. Vol gas en juichend naar de afgrond.

   Ook de Telegraaf die wel eens een iets ander geluid liet horen, is de laatste maanden weer volledig onderdeel van het “ministerie van waarheid” geworden.
   Het “ministerie van waarheid” was in Orwell’s 1984 de leugenachtige staatspropaganda.

   Like

 7. fransdewit zegt:

  Weet je hoe dat komt, wij mogen helemaal geen mening meer hebben en laat staan verkondigen. Aan de andere kant wordt het allemaal maar toegestaan wat die gasten verkondigen en doen. Maar het ligt aan onze zogenaamde mede – normale medemens, dat zijn de ergste onmensen. Dat zijn de matennaaiers en die zorgen ervoor dat ze iedereen tegen ons in het harnas kunnen jagen.

  Like

 8. Latraviata zegt:

  Ik heb een ban gekregen op een Amerikaanse website, een website die fundamentalistische christenen bespotten en critiseren. Dat is kennelijk okay, maar van de islam moet je afblijven! Zoals Bill Maher zegt, dat is een beschermde soort.
  http://www.freejinger.org/

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Het gaat helemaal niet om de inhoud van de video; het gaat om juridische jihad.
  Misbruik van onze wetgeving; verstopping van het juridische apparaat; zieken en zuigen.

  Like

 10. Kijk islamofiele dorpsidioten, die iedereen aanklagen voor het verkondigen van de waarheid, heb je helaas overal. Het probleem is dat deze door onze overheden serieus worden genomen. Dit is hetzelfde als alle psychiatrische patiënten anderen kunnen aanklagen omdat die niet geloven in hun waandenkbeelden. Wie is hier dan gestoord?

  Like

 11. Pingback: Een “liberal” heeft me bij de politie aangegeven, omdat ik de islam bekritiseerde | Rechtsaf doorzee

 12. kruisridder zegt:

  Binnen afzienbare tijd zijn de Arabieren bankroet, kunnen ze hun olie gelukkig niet meer oppompen door de lage olieprijs en zijn wij eindelijk verlost van die chantagepact dat PvdA-leider Joop den Uyl heeft afgesloten met die zandnegers. Olie in ruil voor toelating van moslims. En nu maar hopen dat de olieprijzen nog veel verder zullen dalen en blijvend zullen zijn.

  Like

 13. Jan zegt:

  Trudeau benoemt antisemiet Omar Alghabra (Hamas en Hezbollah zijn geen terroristische groeperingen) voor Buitenlandse Zaken en Internationale Zaken

  http://www.therebel.media/omar_alghabra_justin_trudeau_foreign_affairs

  Iedere terrorist kan nu binnenkomen en zal worden binnen gelaten want de eerste asielshoppers uit Syrië worden al met duizenden binnen gehaald

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s