Ondanks gevangenis: “Asielzoeker” krijgt geld

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

KASSEL – Een Somaliër, die beschuldigd wordt van poging tot doodslag, krijgt ook in voorarrest geld volgens de wet op de asielzoekersbeloning. Terwijl een gebruikelijke gevangene slechts recht heeft op ongeveer € 33,- in de maand krijgt de 30-jarige Somaliër meer dan € 100,- van het district Kassel aan zakgeld uitbetaald, zoals de woordvoerder van het district, Harald Kühlborn, tegenover de krant “Hessische/Niedersächsische Allgemeine” bevestigde.

Een alleenstaande “asielzoeker” krijgt in Kassel € 143,- in de maand. Ook als hij in voorarrest zit of in de gevangenis zit om uitgewezen te worden, heeft hij recht op “een individueel geldbedrag om de noodzakelijke persoonlijke behoeftes te dekken, dat met 30% tot € 101,- teruggebracht mag worden. De gevangene kreeg tot nu toe echter € 109,-, wat aan een verkeerde berekening lag, gaf Kühlborn toe.

Atoomfysicus steekt man neer

Pas door onderzoek door de krant zou dit zijn opgevallen. De volgende maand moet de man het volledig verminderde bedrag van € 101,- krijgen. “Helemaal niet betalen gaat niet”, verduidelijkte Kühlborn. Het district zou door de wet verplicht worden te betalen. Dit bedrag is echter nog steeds driemaal zo hoog als de bijdrage die een arbeidsongeschikte gevangene met een Duits staatsburgerschap zou kunnen krijgen.

De Somaliër, die in de gevangenis als “levensgevaarlijk” geldt, was bij de politie van Kassel al opgevallen door meerdere geweldmisdaden. Het laatst bedelde hij op 23 augustus bij een 22-jarige man om geld. Toen deze hem geen geld wilde geven, sloeg hij de man in zijn gezicht en stak met een mes op hem in. Het slachtoffer raakte daarbij levensgevaarlijk gewond. In zijn vaderland zou de man volgens een krantenbericht gewerkt hebben als atoomfysicus.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ondanks gevangenis: “Asielzoeker” krijgt geld

 1. Hendrik M. zegt:

  Dat is dus discriminatie van de andere gevangenen, hoop dat ze dit creatuur helemaal uitwonen.

  Like

 2. Elena zegt:

  Inderdaad je reinste discriminatie. En maar lullen dat het een vergissing was.Wat mankeren de overheid in hun bovenkamer toch bij die Duitsers?.
  Hebben die lui zich nooit in de Wet verdiept?
  Zijn die ambtenaren cum laude geslaagd van een of andere achterlijkenschooltje?
  Trouwens in ons landje zal dat ook gebeuren.
  Dat stuk ellende verdient per direct een kogel in zijn lelijke kop en de ambtenaar die deze fout maakte ook gelijk een stuk lood in zijn rot kop geven.

  Like

 3. kraftavilqa zegt:

  “In zijn vaderland zou de man volgens een krantenbericht gewerkt hebben als atoomfysicus.” Om die leugen verteerbaar te maken had men er wel bij mogen fantaseren dat hij werkte bij het vermaarde MCRN (Mogadishu Centre de recherche nucléaire). Want nu blijft de lezer toch zitten met de vraag “waar in verdomde nikkerstan heeft deze bloeddorstige kansenparel dan wel gewerkt?!?” En waar heeft-ie gestudeerd? Aan de Somali School for advanced shamanitic studies, onder Prof. Witchdoctor General M’bumbu ulu U! U! K’wasi?” Het uitroepteken in de naam staat voor het met de tong gemaakte klikgeluid.

  Like

 4. mijn-idee zegt:

  “In zijn vaderland zou de man volgens een krantenbericht gewerkt hebben als atoomfysicus.”
  God zij dank, pardon Allah dankah , we hebben eindelijk een “hoogopgeleide asielzoeker ” gevonden.

  Maar zijn gedrag stemt me niet beter……….
  Ik word er eerder nog misselijker van, en ik nu moet nog eten ook……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s