VIDEO: Onderzoek laat zien hoe het religieuze landschap er over 40 jaar zal uitzien

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Religie. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Onderzoek laat zien hoe het religieuze landschap er over 40 jaar zal uitzien

 1. ZIEHIER DE ULTIEME AUTIST/NARCIST/ONTKENNER en LEUGENAAR!

  Zoals we dat ook kennen van ‘een bepaalde groep’ ontkent hij altijd alle schuld, ook de aantoonbare.
  Wat nú weer? ….. Wat krantencitaten met mijn commentaar:

  Rutte: IK ZAT NIET FOUT IN DE TEEVEN-DEAL. Lees verder >>>> https://eunmask.wordpress.com/2015/12/12/ziehier-de-ultieme-autistnarcistontkenner-en-leugenaar/

  Like

  • Treintrien zegt:

   Bari 1951: heeft uw vrouw nu een andere (heel leuke) bril?
   Want volgens mij heb ik deze twee snoetjes pas geleden (gisteren? vandaag?) nog gezien -in de trein- en heb ik toen nog wat over die twee vreselijk leuke brillen gezegd 😉 Zou ik wel heel grappig vinden eigenlijk 😉 Zijn jullie de eerste ‘mede-bronners’ die ik in het echt zie 😉

   Like

 2. Thomasson zegt:

  Dit beeld is correct, maar het neemt niet in rekening hoeveel mensen zouden er sterven van de honger, epidemieën en drugsgebruik. Zelf ziekten als gewone griep zouden leiden tot de dood. Dan noemen wij ook niet de vele bloedige oorlogen die er zouden komen. Al deze toekomst mensen – vooral met middel- en lage opleidingsniveau, maar ook academisch gevormde mensen ZOUDEN IN DE TOEKOMST GEEN WERK HEBBEN. De steeds gevorderde automatisering MAAKT DE MEESTE MENSEN OP AARDE OVERBODIG. Robots zouden het werk doen van de lage opgeleiden. De hoogopgeleiden zouden een goed netwerk moeten hebben om aan een baan te komen. Niet iedereen van hen is een uitschieter die innovaties kan uitvoeren of zelf een levensvatbaar bedrijf beginnen. Dus er zal een uitschot zijn aan academici. Zonder geld komt geen brood op de plank. Voor uitkeringen zal geen geld zijn omdat alles zal in handen vallen van industriële conglomeraten en andere multi-nationals. Deze super organen zouden hun hoofdkantoren (bijna geheel automatiseert) in landen waar ze zo min mogelijk belasting betalen en de winsten gaan naar belastingparadijzen. Er zal in deze toekomst een zeer dun laagje van excessieve rijken zijn en de rest zouden leven in de wereld van Judge Dredd (film 1995 met Sylvester Stallone). Juist Europa met de lage geboorte cijfer heeft een prima mogelijk de dans te ontspringen in de form van een kleine zorgzame maatschappij ..OMDAT TE BEREIKEN MOETEN MEN a) criminele en/of terroristische migranten met dubbele nationaliteiten per direct terug naar hun Heimat storen. Ze worden niet stateloos ..Ze hebben nog altijd de nationaliteit van hun land van origine en b) PER DIRECT DE GRENZEN DICHTGOOIEN EN DE BOEL GRONDIG UITMESTEN. HET WAS MOOI GEWEEST.

  Like

 3. Met andere woorden: emigreren helpt niet meer! Ze zijn oververtegenwoordigd in de hele wereld! De evolutie is teruggedraaid en zal nooit meer kunnen plaatsvinden, want daar zijn wezens MET hersens voor nodig!

  Like

 4. Facebook-baas Mark Zuckerberg: Moslims altijd welkom

  Facebook blijft altijd toegankelijk voor moslims. Dat zegt de baas van Facebook, Mark Zuckerberg, op het sociale medium.

  “Als je een moslim bent in deze gemeenschap, wil ik, als baas van Facebook, dat je weet dat je hier altijd welkom bent en dat we zullen strijden voor je rechten en een vredige en veilige omgeving voor je zullen creëren.”

  Zuckerberg reageert daarmee op de opmerkingen van presidentskandidaat Donald Trump. Die zei dat de grenzen gesloten moeten worden voor moslims. De Facebook-baas noemt Trump in zijn post niet bij naam.

  Bron
  http://stopdebankiers.eu/

  Like

  • Theoden zegt:

   Zuckerberg zat ook al bij Merkel Stati aan tafel, om anti-invasie opmerkingen te saboteren. Hij heeft facebook oorspronkelijke concept gestolen van twee blanke amerikanen. Had een uitnodiging aan Ahmed – Obama’s “zwarte moslim wetenschapper”- gegeven. Hij heeft net een chinees kind gekregen, een meisje met de geslachtloze naam Max. Echt een liberaal linkse rakker en jatter.

   Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Stelletje konijnen1

  Like

  • Theoden zegt:

   Het is de polygamie. In duitsland ook hebben alle turken 2 of meer vrouwen op kosten van de staat. Frankrijk net zo. In India hebben ze dat recht ook. Hindoes haten moslims en de regering ook om de reden dan moslims meer rechten krijgen. Alle domme westerse blanken die willen niemand discrimineren. Te soft in hun hoofd en hart. Het wordt tijd dat dat zwakke deel in blanken afsterft en zich niet voortplant. Europa is al de kinderboerderij in de Serengetti, en de hekken staan open.

   Like

 6. Pingback: VIDEO: Onderzoek laat zien hoe het religieuze landschap er over 40 jaar zal uitzien | Rechtsaf doorzee

 7. Hendrik M. zegt:

  Gewoon alle moslims terug naar Zandbakkistan, zoeken ze daar maar mooi uit hoe ze willen fokken, geloven en voldoende voedsel creëren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s