Asielzoekers mishandelen 13-jarige met vuurwerk

Screenshot_57

(Door: Anita H.)

Op vrijdagavond 11 december 2015 fietst een 13-jarige jongen uit Stadskanaal samen met een vriendje omstreeks half 8 ’s avonds door het centrum, langs de Jumbo om een boodschap te doen. Kletsend met zijn maat, weinig oog voor de omgeving, tot hij uit het niets iets tegen zijn achterhoofd voelt knallen. Het vliegt via zijn kraag zijn jas in en binnen een oogwenk schieten de vlammen zijn jas uit. Hij heeft met moeite in zijn jas gegrepen om het vuur te doven en het nog altijd brandende vuurwerk uit zijn kleren te krijgen.

Screenshot_58De 13-jarige Ronnie heeft 5% van zijn rug + zijn hand verbrand. 2e en 3e graads brandwonden van zijn hals tot zijn stuitje door vuurwerk. Gegooid door 2 volwassen mannen, asielzoekers zo geeft hij stellig aan. Hij kent ze niet, maar heeft ze wel vaker zien lopen. ‘Ze lopen daar altijd’. Toen de mannen in de gaten hadden dat het misging zijn ze vlug weggelopen en verderop op een fiets gestapt. Volgens Ronnies moeder hadden de mannen een donkere huidskleur, was de een kaal en droeg de ander een petje. De gemeente Stadskanaal telt 988 asielzoekers, verspreid over 2 locaties.

Lees verder>>>
(h/t “Dutchess43”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Asielzoekers mishandelen 13-jarige met vuurwerk

 1. Henny Clemens zegt:

  Eens zien hoe snel deze misdadigers opgepakt worden? Met Woerden ging het supersnel.
  En nu eens de reactie’s van de 2e kamer afwachten want ja vuurwerk goeie werden als bommen aangemerkt en zelfs als aanslag gekenmerkt.
  De media stilt is kenmerkend voor de linkse wegkijk cultuur die in NL al is ingeburgerd.

  Like

 2. Kang Ucup zegt:

  Schandalig!!!

  Like

 3. Arme jongen! Nu Oud-en-nieuw er aan komt, krijg je dàt gedonder weer met die asielzoekers!
  Ik heb tóch al de gloeiende pest aan die rotjes, maar no doubt, dat ze in combinatie met dat moslimtuig helemáál levensgevaarlijk zijn!
  Niet van vandaag of gisteren, trouwens:Zo rond deze tijd van het jaar zijn het altijd weer de Turkies en de Marokkaantjes, die met die rotzooi naar elke willekeurige voorbijganger lopen te smijten; dat is zeker islamitische humor!
  Den Haag, bedankt: Dit jaar gaan er véél slachtoffers vallen, met al die “vluchtelingen!”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. “Ach” denken de asielzoekers, “het is een blanke hond, het is toch maar een hoerenzoon, zijn vader zal wel bezopen zijn, het zijn blanke racisten die de leugens van de bijbel geloven en de absolute waarheid van de koran verloochenen!!!”

  Like

 5. Muurbloempje zegt:

  Klauwen eraf hakken als, ja ALS, ze worden opgepakt. Sorry maar het woord handen is hier niet van toepassing. Hun zogenaamde handen doen toch niets goeds/ nuttigs. Dus kunnen ze die heel goed missen. Scheelt ook een hoop andere rottigheid die ze uitvreten. Vul zelf maar in welke…..
  Sterkte voor het arme kind en zijn familie.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  O, de vrienden van RUTTE (VVD) in actie! Het verwondert mij niets! En er zal NIETS tegen gedaan worden, daar zorgen partijen als: PvdA,D66,GL,CU,CDA,SP wel voor!

  Like

 7. Realist zegt:

  Net zoals vorige week een AZC-lijstje van deze week. De ‘vluchtelingen’ zich weer uitermate dankbaar en vredelievend getoond:

  ‘Vluchtelingen’ in hongerstaking wegen te weinig luxe op AZC, willen naar het Hilton.
  http://www.destentor.nl/regio/apeldoorn/apeldoornse-vluchtelingen-weigeren-ontbijt-en-lunch-1.5520972

  ‘Vluchtelingen’ terroriseren AZC Oude Pekela
  http://www.prachtigpekela.nl/nieuws/30754/Vijf-jongeren-gearresteerd-na-vechtpartij-in-AZC-Oude-Pekela.html

  ‘Vluchtelingen’ tonen hun ‘dankbaarheid’ aan de Nederlandse samenleving.
  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4205366/2015/12/10/Asielzoekers-verzetten-zich-tegen-opvang-in-tentenkamp.dhtml

  ‘Vluchtelingen’ dreigen met geweldsuitbarsting wegens gebrek aan luxe
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/asielzoekers-heumensoord-klagen-bij-ombudsman-wachten-op-een-uitbarsting?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl

  ‘Vluchtelingen’ mishandelen 13 jarige Nederlandse jongen.
  http://1970bolo.blogspot.nl/2015/12/13-jarige-jongen-voor-de-rest-van-zijn.html

  ‘Vluchtelingen’ plunderen bankrekening politie.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/12/Politie-declareert-tien-miljoen-voor-kosten-asielzoekers-2732144W/

  ‘Vluchtelingen’ verrijken Rotterdam met aanranding, geweld, beroving en verkrachting.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/4203734/2015/12/08/Zorgen-over-snelle-komst-minderjarige-asielzoekers.dhtml

  ‘Vluchtelingen’ bedreigen de Nederlandse samenleving met dood en verderf.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24852911/___Salafisten_uit_opvang_weren___.html

  ‘Vluchtelingen’ kunnen niet wachten tot zij worden losgelaten in de Nederlandse samenleving.
  http://www.gelderlander.nl/regio/maasland/grave/politie-ingezet-om-vechtpartij-op-azc-grave-te-sussen-1.5536298

  ‘Vluchtelingen’ mishandelen homo’s.
  http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/rijnenveen/article27621169.ece/Vluchtelingen-in-Alphen-mishandeld-vanwege-seksuele-geaardheid?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl

  ‘Vluchtelingen’ gaan schadeclaims indienen wegens ‘gammel bootje’.
  http://www.tubantia.nl/extra/blogs/frank-timmers/ook-vluchteling-kan-claimen-om-zitplaats-1.5536932?utm_content=textlink&utm_medium=link&utm_campaign=Headliner.nl&utm_source=headliner.nl&utm_term=free

  ‘Vluchtelingen’ steken AZC Drachten in de fik.
  http://www.lc.nl/friesland/brand-in-gebouw-bij-azc-drachten-19349563.html?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl

  ‘Vluchtelingen’ tonen zich zeer dankbaar over de veiligheid en zekerheid die opvang in Nederland hen biedt.
  http://www.bndestem.nl/regio/roosendaal/syrische-vluchtelingen-niet-te-spreken-over-noodopvang-in-roosendaal-1.5526520?utm_content=textlink&utm_medium=link&utm_campaign=Headliner.nl&utm_source=headliner.nl&utm_term=free

  ‘Vluchtelingen’ besmet met zeer besmettelijke enge ziektes.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24857467/___Tbc_op_azc_Heumensoord___.html?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl

  ‘Vluchteling’ blijvend invalide na mishandeling door andere ‘Vluchteling’.
  http://www.ed.nl/regio/cranendonck-e-o/cranendonck/blijvend-invalide-na-mishandeling-azc-budel-1.5522046

  ‘Vluchtelingen’ volgens wijkagent zeer beschaafd, vriendelijk en dankbaar.
  http://nos.nl/artikel/2073498-wijkagent-apeldoorn-angst-voor-asielzoekers-totaal-onnodig.html

  ‘Vluchtelingen’ moeten worden geknuffeld worden volgens politiebaas, agenten worden afgericht tegen Nederlandse burgers.
  http://nos.nl/artikel/2073475-politie-treedt-op-tegen-agenten-die-vluchtelingen-discrimineren.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Realist: 16.38. uur. En het is met afstand de grootste 5e colonne, de Partij van de Allahtonen, die deze zaken blijven verdoezelen, en ontkennen. Samen met de rest, van “de linkse kerk”, en uiteraard D66,CDA,VVD,CU, en helaas nu ook de SGP.

   Like

 8. Pieter zegt:

  Nee hoor dat doen asielzoekers niet. Zo komen zojuist uit Syrie en zijn zelf bang voor knallen, daarom moeten wij ook geen vuurwerk afsteken bij AZC’s omdat die mensen zoveel hebben meegemaakt met bommen enzo…

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  [quote] Rest ons slechts 1 vraag: wat als Ronnie vuurwerk had gegooid naar een asielzoeker? [/quote]

  Nou, dán stond het hele land natuurlijk op z’n kop en zou Geert Wilders nóg meer gedemoniseerd worden. De linkse media zouden het er tot vervelens toe de hele dag over hebben. Facebook zou ontploffen door de verontwaardiging van de ‘Gutmenschen’ die daar volop aanwezig zijn.

  Ik dacht trouwens dat die arme ‘getraumatiseerde’ ‘asielzoekers’ tegen vuurwerk lawaai beschermd moesten worden? Ze zouden met hun tere zieltjes niet tegen knallen kunnen omdat die zouden herinneren aan het vreselijke oorlogsgebied waaruit zij zouden zijn ‘gevlucht’?

  Ik heb ook al mijn hele leven een gruwelijke hekel gehad aan dat knal-bombardement vuurwerk omdat ik niet tegen lawaai kan, maar voor mensen zoals ik is er nooit begrip geweest.
  Des te wranger is het dat er OP ELK GEBIED WÉL BEGRIP (ÉN GELD) IS VOOR DE ‘VLUCHTELING’!

  Ik zat vanmiddag te denken aan wat er met mij zou gebeuren, als ik na bijv. een bezoek aan mijn -door de ‘socialist’ uitgebeende- bejaarde ouders weer zou thuiskomen en mijn woning zou zijn ingepikt door een stel schurftige ‘asielzoekers’. Ik denk dat de politie ambtenaren dan zouden zeggen dat ze helaas niets voor me kunnen doen. Vooropgesteld dat ze al naar mijn klacht zouden luisteren.

  Mensen, ik voorzeg jullie dat er een tijd zal komen dat ouders die niet willen dat hun kind(eren) deelnemen aan door scholen georganiseerde’ leerzame’ islamitische activiteiten, (moskeebezoek, ‘vluchtelingen’ cadeautjes geven, etc.) uit het ouderlijk gezag zullen worden ontzet.
  Het klinkt ongeloofwaardig, maar het zal gebeuren. Er is geen ontkomen meer aan omdat we onderdrukt worden door landverraderlijke ‘socialisten’.
  Er is -op Geert Wilders na- niet één ‘leider’ die er zit voor het volk;
  HUN ENIGE DOEL IS ZELFVERRIJKING D.M.V. HET GRAAIEN IN DE POT MET ONS BELASTINGGELD!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s