Braunschweig: “Asielzoekers” terroriseren compleet stadsdeel

Screenshot_2

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Eigenlijk had het grootste deel van de bevolking niet meer op zo´n tv-bijdrage gerekend. En dat op de staatstelevisie ARD, die zich de afgelopen maanden had uitgesloofd als kritiekloze verkondiger van de welkomstcultuur van Merkel.

Het politiek-programma FAKT van de MDR heft zich in dit geval tot de feiten beperkt en vrij van ideologische oogkleppen de toestanden rondom het centrum voor eerste opvang in Braunschweig in de Duitse deelstaat Niedersachsen omschreven.

En deze feiten zijn echt bitter genoeg: poging tot verkrachting, roof, toebrengen van lichamelijk letsel, inbraak, vandalisme en diefstal. Tot nu toe werd er een onderzoek ingesteld tegen 1.050 daders uit het asielonderkomen en dat pas sinds augustus. De meeste criminelen zijn afkomstig uit Noord-Afrika en de westelijke Balkan.

Voor de burgers in dit stadsdeel is het voormalige zorgeloze leven voorbij. Maar niet alleen Merkel is schuldig aan de toestanden, de hele regering en met haar de politieke en publicistische elites dragen hier hun eigen steentje aan bij.

Terwijl zij zichzelf bewieroken in talkshows en elkaar wederzijds hun humaniteit en tolerantie bevestigen, vergeten zij hun eigen bevolking of interesseren de burgers hen gewoon niet. Maar kijk zelf naar de zeven minuten durende bijdrage, voordat deze verwijderd wordt:

www.ardmediathek.de/tv/FAKT

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Braunschweig: “Asielzoekers” terroriseren compleet stadsdeel

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dit is ons voorland, reageerders. De RODEN/SOCIALISTEN, hebben met medewerking van huichelpartijen te weten, CHRISTEN-DEMOCRATEN en LIBERALEN, heel Europa uitgeleverd aan de immigratie van NOORD-AFRIKA, en de hele ISLAM. En hebben ze ons burgers, van Nederland /Europa gevraagd of WIJ dat wilden? NEEN, de hele verrotte politieke elite, heeft dat gedaan uit GELDZUCHT en op BEVEL van de EUSSR/EEG,Bilderberg en de NWO!

  Like

 2. gielah zegt:

  Wat ontzéttend bedreigend, al die rondhangende en de hele dag door langs de straten sjouwende buitenlanders!
  Ze zien en dommig en dreigend uit en komen absoluut niet prettig over.
  Geen spóór van een zogenaamd hoogopgeleid zijn… en van een op termijn voor een westers land verrijkend zijn.
  En dan zo´n grote zaal in het opvangcentrum… waar het hele spul aan tafeltjes niets zit te doen!
  Ik denk… als oplossing…. aan het systeem in Israël… dat weleens voor alle landen, die met zulk spul opgescheept komen zitten.
  Ik doel op het daar verplicht deelnemen aan een oelpán ( meervoud: oelpaniém).
  Nieuwkomers gaan daar drie, vier op meer dagen in de week naar school… naar de talenschool, waar ze Hebreeuws ( of Ivriet) aanleren.
  Dat is dus echt hele dágen op school, niet zomaar eens een uurtje.
  Dat is echt áánpoten.

  Zouden alle Europese landen ook zo’n talenschool vestigen in de buurt van elke asielopvang… en zou men, in het geval de migrant niet binnen een half jaar of 9 maanden de eerste talentoets ( en daarna de tweede, de derde en de vierde) met goed gevolg aflegt…. niet eens in áánmerking mogen komen voor asiel… dus de talenschool betekent dan de éérste aanzet om misschien… onder voorwaarden… in het land in kwestie toegelaten te worden….
  dan had je
  a. geen overdag rondhangende kerels, die alle mogelijke rottigheden gaan uitvreten en
  b. ook in de avonden meer veiligheid voor de oorspronkelijke bewoners, want zo’n talenschool eist óók het maken van huiswerk… ( aan zo’n tafeltje in het centrum, waar men elkaar kan helpen en overhoren) dus wéér geen tijd voor inbraken en verkrachtingen.
  c. Op de talenschool krijgt men meteen ook les in de wetten en gebruiken van het nieuwe land… en in wat wel of niet geaccepteerd wordt.

  Like

 3. aegolius cs zegt:

  Duitsers bevinden zich vooralsnog in een zeer propaganda gehypte Merkel-asielsyndroom. Volgzaam en trouw aan hun leider, bekomen ze nu slechts blauwe ogen. Niets geleerd van of juist wel ten tijde van Hitler.
  Het Nieuwe Deutschland zal het Europa leren als het niet langer incidenten blijken te zijn.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Succes ermee Duitsland.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ze hadden dat ongedierte beter in Afrika kunnen laten zitten. Nu worden we er nooit meer van verlost; net zoals een hond waarbij de vlooienplaag niet wordt bestreden, zijn wij allen gedoemd tot de hele dag krabben tegen de jeuk die die ectoparasieten veroorzaken.

  Like

 6. Pingback: Braunschweig: “Asielzoekers” terroriseren compleet stadsdeel | Rechtsaf doorzee

 7. Pingback: WAT ZAL 2016 ONS BRENGEN? | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s