Do the math (2)

Screenshot_56

(Door: “De Realist”)

Een klein onderzoekje in ‘Do the math’ leerde ons dat er veel onduidelijkheid bestaat over het aantal moslims in Nederland. We hebben toen tevens geconstateerd dat moslimstatistieken van het CBS (in ieder geval die vanaf 2004) onbetrouwbaar en dus onbruikbaar zijn. Toch gaan wij hier een nieuwe poging wagen, waarbij we gebruik zullen maken van ons gezonde verstand en de informatie die vrijelijk verkrijgbaar is op het internet. Dit onderzoekje zal proberen te achterhalen hoeveel moslims hier wonen in 2035.

Volgens Trouw waren er begin 2004 945.000 moslims in Nederland en dat aantal verdubbelt iedere 15 jaar. Om het rekenen makkelijk te maken, gaan wij uit van 1 miljoen moslims eind 2005. In 2020 zijn er dus 2 miljoen islamieten in ons land, in 2035 4 miljoen.

Echter, daarmee zijn we er nog niet, omdat de welhaast uit het niets verschenen en niet aflatende ‘vluchtelingen’-stroom van grote invloed is op het percentage moslims in 2035. Wij weten dat er ongeveer 60.000 ‘vluchtelingen’ per jaar ons land binnenkomen. Wij weten ook dat 25% daarvan bestaat uit familieleden van ‘vluchtelingen’ die vorig jaar asiel hebben gekregen, dat zijn er 15.000. 75% is dus in zijn eentje op de ‘vlucht’ geslagen: 45.000  ‘vluchters’ laten hun familieleden nog invliegen. Nu moet hier een kleine correctie toegepast worden, omdat niet iedere ‘vluchteling’ een bankpas, zorgpas, uitkering en volledig ingerichte woning krijgt. Doch zij zullen bijna allemaal blijven. Zij die afgewezen worden, verdwijnen voor een belangrijk deel in de illegaliteit. Wij gaan rekenen met 40.000 ‘vluchtelingen’.

Volgens Elsevier moeten wij rekening houden met 4 tot 8 na reizende familieleden. Laten we niet willen overdrijven en 40.000 vermenigvuldigen met 4, dat zijn 160.000 ‘vluchtelingen’ die ieder jaar illegaal ons land binnendringen. Als dit jaar na jaar zo doorgaat, en er zijn geen redenen om aan te nemen dat de invasie zal verminderen, zijn hier in 2020 800.000 ‘vluchtelingen’. Zoals we net gezien hebben, verdubbelen moslims zich iedere 15 jaar, in 2035 zijn er dan 1,6 miljoen asielmoslims. Wij mogen deze 1,6 miljoen optellen bij de reeds geconstateerde 4 miljoen, in 2035 zijn er 5,6 miljoen moslims in Nederland.

Wat betekent dit voor ons? Zoals we hier kunnen zien, wonen er in Nederland in 2035 17,7 miljoen mensen. Hier kunnen we dat ook zien, dus dit aantal klopt.

In hun berekeningen heeft men geen rekening gehouden met de huidige ‘vluchtelingen’-explosie, althans daar kunnen wij rustig vanuit gaan. Wij moeten dus 1,6 miljoen optellen bij het bevolkingstotaal van 17,7 miljoen, dat zijn 19,3 miljoen mensen in 2035. Nederland bestaat dan voor bijna 30% uit moslims. Als we deze redenering blijven volgen, dan wordt het kantelpunt van 50% moslims bereikt in 2060. Al weet niemand precies wat dat gaat betekenen, ik zou zeggen, do the math.

NB: Deze berekening is exclusief:

– illegale moslims die hier reeds waren
– illegale moslims die hier nog binnendringen
– de mosliminvasie vanaf 2020
– 3de en 4de generatie moslims (aantal onbekend, het CBS rekent deze als autochtone Nederlander).

Het kantelpunt zal daarom eerder worden bereikt. Het percentage niet-moslims onder de ‘vluchtelingen’ is niet van wezenlijke invloed op de uitkomst. In onderstaande tabel zijn verschillende scenario’s uitgerekend.

Moslims-in-Nederland-1

(Klik op afbeelding voor groter beeld!)

Door:
“De Realist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op Do the math (2)

 1. Peter selie zegt:

  Statistiken worden gemaakt om de boel de belazeren. om werkloosheid, criminaliteit, asielanten, meerdere keren subsidieontvangers of om landbezetters gaat, te verdoezelen

  Het CDA-kamerlid Van Rooyen schreef ergen in 1998 dat er in Nederland 2.998.000 asielanten Nederland waren binnengekomen. Ik dacht dat hij het wel zou moeten weten. Vandaag zijn we 17 jaar later en met een minimum import van 60.000 per jaar moeten er dat meer dan één miljoen binnengehaalde islamieten zijn. In totaal minimaal 4 miljoen moslims zijn binnengehaald, maar daar komt nog bij, dat er inmiddels minimaal een miljoen aanwas is bijgekomen. Ik garandeer u dat wij in dit land minimaal vijf miljoen potentiële terroristen binnen onze grens hebben inclusief de Aboutalebs en Marcouchen en hoe dichter bij het vuur zittenden opgewaardeerden potentiële terroristen.

  Peter Selie

  Like

 2. Thoth zegt:

  Nou, 2054 bereiken wij 50% moslims. Dan kunnen wij de ruimtevaart ook gaan afbreken. NIets is mogelijk met allah, z’n profeet en de sharia. Gelukkig ben ik er dan niet meer en wat… ik heb geen kinderen.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Beste Realist,
  ik doe altijd de ogentest.
  Ik kijk rond in Rotterdam en zie dat overal meer dan de helft allochtoon is. Dan zie ik dat velen de uiterlijke kenmerken van een islamist dragen.
  Wil ik weten hoe de toekomst eruit ziet, dan ga ik langs een basisschool. En wanneer per klas de Hollandse kindertjes nog slechts op één hand te tellen zijn, zegt dat ook genoeg.
  Zo kan die pisvlek van Demonen66 ons blijven voorliegen en het CBS ons bedonderen, wie wel eens buiten komt, weet beter.

  Like

  • Realist zegt:

   Beste leefbarbaar, net zoals uw ogen niet liegen doen getalletjes dat ook niet.
   Het CBS blijft dat echter wel doen en in verhevigde mate. In 2004 beweerden zij dat er in Nederland 945.000 moslims waren. In 2005 waren er ineens veel minder, nog maar 877.000 (‘verbeterde’ rekenmethode).

   En nu, na jaren van verdergaande massa-moslim-import nemen de misdadige en massa-misleidende CBS-leugens werkelijk kolderieke vormen aan. Er zijn nog maar 660.000 moslims in Nederland! (in 2014, wederom een ‘verbeterde’ CBS-rekenmethode) http://www.republiekallochtonie.nl/ongeveer-660-000-volwassen-nederlanders-beschouwen-zichzelf-als-moslim

   Ik nodig iedereen uit mijn bevindingen in ‘Do the math 2’ op realisme en waarheid te toetsen. Flip van Dijcke is bij deze ook uitgenodigd. Deze extreem-links geflipte flutgrafiekjes fabrikant doet al jaren zijn best de reeds zwaar gemanipuleerde moslim-statistieken van de overheid nog wat verder te manipuleren, dat doet hij onder andere op zijn flop-blogje. Flip van de Flutgrafiekjes staat vast en zeker hoog op de schaduw-loonlijst van de Statistiek Vervalsers des Vaderlands.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Iedere week worden 100 islamisten verheven tot Nederlander in het stadhuis van de islamist Aboutaleb. Ik vermoed dat ze dan ook van potje A naar B gaan. Van moslim naar Nederlander. Niks aan de hand dus.
    Maar als alle grote steden voor de helft allochtoon zijn,
    als veel kleinere steden grote aantallen allochtonen herbergen,
    als je ze tegen komt in ieder dorp, waar dan ook,
    dan kom je tot een schatting van 2- 4 miljoen islamisten. In ons landje.
    En aangezien ze doen wat konijnen plegen te doen en het hek nog immer open staat en Nederlanders met centen emigreren, is het een kwestie van tijd, weinig tijd, voordat onze democratie de islamisten dient en niet meer ons. Dan zijn wij in de minderheid. Kunnen we oppositie gaan voeren.
    Het CBS is trouwens eigendom van de PvdA. Helaas.
    Bij de weg, dat gezeik over 30 soorten moslims ben ik zat en voortaan noem ik ze islamisten. Van de islam is er maar één, wel zo duidelijk.

    Like

 4. Pieter zegt:

  Den Haag is al bijna de helft allochtoon met een kleurtje. Moslims beheersen overdag het straatbeeld want de blanke is voor hen aan het werk. Overal hoofddoekjes die kinderwagens vooruit duwen met grootverpakkingen schijtpapier uit de aanbieding in de hand.
  Kom eens hier kijken, ook dan weet je genoeg.

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Ik hoef niet te weten hoeveel er zijn. Het zijn er te veel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s