Kijk, dit zijn nu nazi’s

Screenshot_49

(Door: “Boilingpoints”)

Waarde lezers,

Harde foto hè. Klopt, maar dit moet even. Op de foto zien wij nazi’s die Joodse mensen afknallen ten tijde van de Holocaust. Een Oostenrijker met een vreemde snor had dit zo bepaald. Zes miljoen Joden zijn tijdens de Tweede Wereld Oorlog de dood ingejaagd. Afgevoerd naar concentratiekampen, doodgehongerd, vergast, opgeruimd. Mannen, vrouwen en kinderen. Iedereen die niet voldeed aan het ideaalbeeld van Hitler en zijn handlangers moest dood.

En nu komt mijn punt: als je openlijk sympathiseert met het gedachtegoed van Geert Wilders, zijn er altijd lieden die je heel graag voor nazi uitmaken. Mij raakt het niet, men roept maar en verder vind ik het vooral heel erg dom. Mensen zoals ik en alle andere PVV-stemmers, die behoud van de Nederlandse cultuur, de gebruiken en gewoonten hoog in het vaandel hebben staan, vergelijken met meedogenloze oorlogsmisdadigers?

PVV normale grootteLees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in nazisme, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op Kijk, dit zijn nu nazi’s

 1. iemand zegt:

  Wie de nazies wil zien moet naar de moslimfascisten wijzen.
  De executies van christenen, gevangenen, afvalligen, homos, joden, ongelovigen in naam van allah… zijn geheel vergelijkbaar. Misschien nog erger: ze maken er een show van…

  Gelukkig is er EEN partij, die daartegen krachtig protesteert.
  De pvv van Geert Wilders.

  Het lef van links om HEM ‘fascist’ te noemen: nota bene de ENIGE die protesteert: tegen het WARE fascisme: HET ISLAMOFASCISME.

  Waar komt toch die bijziendheid van links vandaan? Zou dat nou express zijn?

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Bedreigen is soms lekker en voor menigeen zelfs fijn
  menigeen maakt het steeds gekker, want ’t doet maar zelden pijn
  en als dit nog een Land was van verdedigd Mensenrecht
  dan werd veel vaker ingeslikt wat nu vaak vrijuit wordt gezegd…
  maar dan zou er óók Gezag zijn, dat Onze Wetten écht hanteert,
  want sinds dàt werd losgelaten ging ’t in een sneltreinvaart verkeerd !
  .

  Jasterke
  .

  Like

 3. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24871050/__70_agenten_gewond_Leipzig__.html
  Rellen met neo-nazi’s in Leipzig.
  En ik vraag me af: waren het echt neo-nazi’s of was het (een soort) Pegida? Dan zijn we dus van racisten naar fascisten naar neo-nazi’s opgeklommen in de nooit aflatende scheld-kanonade van de linkse dictatuur.

  Like

 4. Peter Blok zegt:

  Mijn vader heeft de kampen in Duitsland overleefd. Dus met de Nazi’s heb ik niet zoveel. Ik stem PVV omdat ik het met veel van hun standpunten eens ben. Ik heb nog geen enkel Nazi principe in de PVV ontdekt. Tegenstanders die van de oorlogstijd niets weten en ook geen boek hebben gelezen proberen met deze onzin de PVV te stigmatiseren.

  Like

  • fleckie zegt:

   Men leze o.a.’ Het boek der KAMPEN’ van Ludo van Eck, uitg. Kritak, , ‘Met de wetenschap als Excuus,’ van Benno Muller-Hill.: ( de rol van psychiaters,anthoprologen, en ..genetici in NAZI- Duitsland, uitg. ANTHOS- EPO, …..’ De GELE STER ‘ van GERHARD SCHOENBERNER! ( de jodenvervolging in EUROPA 1933-1945, uitg. H.j.w.Becht- Amsterdam.

   Like

   • fleckie zegt:

    Aanvulling , men leze ook, ‘AAN HET FRONT’, van WILL BERTHOLD: ‘ In de smeulende straten van ..WARSCHAU wordt in 1944 het verzet door de meedogenloze misdadigersbrigade van…DIRLEWANGER…in bloed gesmoord…: de speciale eenheid, onder leiding van Dr.Oskar DIRLEWANGER, waarin inbrekers,moordenaars en ander gespuis hun ‘proeftijd uitdienen,wordt zelfs door de geregelde SS-onderdelen verafschuwd. …De jonge rekruut Paul Vonwegh die niet vatbaar blijkt voor de terreur,honger en smerigheid van het oorlogsbedrijf, wordt de tegenspeler van …DIRLEWANGER’………………….( DIRLEWANGER had de naam..’BLUTHUND’…( maar heeft wel net als vele ( beter gesitueerde nazi’s) bijtijds de benen kunnen nemen, met hulp van een of andere ‘hulporganisatie,’naar waarschijnlijk ARGENTINIE, URUGUAY, PARAGUAY, BOLIVIA, of COLUMBIA, de …VERENIGDE STATEN, of…was in een of andere… ARABISCHE … staat ondergedoken,

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik was rond de 10j, mijn vader druk als luchtverkeersleider bij Marine op Valkenburg en langzaam zijn oorlogservaringen aan het verwerken, had een biografie van een kampgevangene “De boog van de sterkste”, ik had dit op die leeftijd gelezen en maakte een grote indruk op mij. Vertelt over het overleven en hoe om bij de bevrijding door de Engelsen bij de overlevenden te zijn. Nadien ben ik altijd zaken blijven volgen en lezen over WWll

    Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Ik wil even meedelen dat het toch niet alleen de nazi’s en ismamterrorsisten zijn die zich schuldig maakten of maken aan massamoorden. Zij die degenen die anti-islam ervan beschuldigen dat deze nazi’s zijn nemen gewoon zichzelf en anderen in het ootje en Joost mag weten dat het verblinde linkse ongedierte daarmee opschiet. Jan met de korte achternaam zou ook moeten weten dat de blosjewisten os Stalinistische communisten eveneens miljoenen mensen overhoop hebben geknald, laten verhongeren, lieten doodvriezen of doodmartelden of besmettelijke ziektes onder hen verspreiden! De linkse klootzakken konden nog beter Klaas heten of uittoeteren dat hun naam Hans of Haas was daar ze zichzelf en de islam steeds gehater maken en iedereeen de hen terecht verafschuwen nooit met intimitadie, geweld of valse propaganda kunnen misleiden.
  Links en de islam zijn hetzelfde als de Farizeeërs en Schriftgeleerden uit de tijd van Jezus Christus: schoon van buiten maar vals en verdorven van binnen en om het korter te zeggen: het is smerig addergebroed!

  Like

 6. fransdewit zegt:

  Dat zijn mensen die echt geestelijk gehandicapt zijn, om zo’n vergelijking te maken, ze moeten juist die gasten van IS daar mee vergelijken.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Boilingpoints altijd ++
  Wat je op de foto niet ziet, dat zijn de NSB-ers, de gutmenschen uit de jaren 30/40, die meenden dat de Duitsers goed bezig waren. Die ook meenden dat er wat te halen viel als NSB-er. Ze staan op de achtergrond, ze zorgden voor de steun. De stemmen. De partij. Ze zorgden voor het geld. Kochten de geweren en leverden de munitie. Deden de boekhouding. Kleedden de moordenaars in hun uniformen. Zorgden ervoor dat we het juiste nieuws hadden in de krant en op de bioscoopjournaals. En bleven al die tijd nette menschen en nette Nederlanders.
  Met de kennis van nu zien we helaas dat de geschiedenis zich herhaalt.
  We hebben nu een foto van moslims, die rijen met moslims en ‘untermenschen’ afknallen. Die ons land bezetten en straks hier alles afknallen wat hen niet goed uitkomt.
  En de neo-NSB, de oude politiek: VVD, CDA, PvdA, GsL, 50+, SP, en CU, die op de achtergrond staan en hun landverraad uitvoeren. Idioten, die menen er zelf beter van te worden. Die menen dat hun kinderen geen toekomst behoeven. Idioten, die menen dat men alleen fout is wanneer men een hakenkruis draagt en dus de islam niet fout kan zijn.
  Zie daar de macht van de media en de macht van hebzucht. We hebben zelfs ons land laten weggeven aan het Vierde Rijk omdat we dachten dat we er beter van zouden worden. En hoezeer we nu in meerderheid vinden dat moslims hier niet horen en de grenzen dicht moeten, werkt de democratie niet meer en kunnen we de instroom niet verminderen en zeker niet stoppen.
  Denk daaraan als je weer eens een filmpje ziet van iemand in een oranje overall, die wordt vermoord door een theologisch gehandicapte moslim. Zonder NSB, zonder elite, zou de moslim geen paffer hebben, geen kogels, geen uniform, geen geld, geen eten, geen vervoer en geen camera en geen media.
  Dus als een moslim uw oma berooft, denk dan aan de NSB; meneer Asscher, die meent dat M, geen stage kon vinden, meneer Roemer, die meent M. kansen zijn onthouden, meneer Buma, die meent dat vrijheid van godsdienst heilig is, meneer Samsom, die meent dat alle moslims hier moeten wonen, meneer Rutte, die meent dat zijn volgende baan in Brussel zal zijn, meneer Pechtold, die meent dat islamitisch onderwijs de crimineel verbetert, meneer Klaver, die meent dat alleen Nederlanders fout kunnen zijn, meneer Zijlstra, die meent dat opvang van moslims zoveel geld in laatje brengt, de lijst is eindeloos.
  Tijd voor verandering, we denken dat we slimmer zijn dan toen, maar intussen zijn we hard bezig de geschiedenis te herhalen, alleen zijn alle etiketten veranderd.

  Like

 8. Verwarde Man zegt:

  Kijk, dit zijn nu nazi’s

  Er had moeten staan: Kijk, dit zijn nu nationaal SOCIALISTEN.

  Wanneer leren we het nu eens.
  Ook deze collaborateurs hebben het na 5 jaar verschijningsverbod na WW2 nog steeds niet geleerd.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24871050/__70_agenten_gewond_Leipzig__.html
  Extreem rechtse neo nazi’s op vuist met linkse tegendemonstranten. Amehoela.

  Shalom, volgend jaar in Jeruzalem.

  Like

 9. Teunis zegt:

  Strikt genomen is nationaal-socialisme gewoon nationalisme + socialisme. Dus wie een verzorgingsstaat voorstaat en daarbij het eigen volk eerst wil bedienen, wie voor uitkeringen en gesloten grenzen is, is een nationaal-socialist, de tegenpool van een internationaal liberaal.

  Like

 10. boorzalf zegt:

  En dit zijn de nieuwe nazi,s van de 21ste eeuw, die worden binnen gehaald met welkom welkom door de linkse ratten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s