Mijn gesluierde buurvrouw: Wat bereidt zij in haar snelkookpan? Een bom of couscous?

Screenshot_54

(Door: “Le Chatelain” – Vertaling: “delamontagne”)

Helaas ben ik een beetje simpel. Kan iemand mij uitleggen hoe ik het verschil kan zien tussen een aardige moslim en een boosaardige? Ze lezen toch de zelfde koran? Voordat hij een slechte muzelman werd, was hij toch altijd aardig, nietwaar ? Ja, ja, ik weet het. Zijn hele familie zegt het. Sommigen zeggen: ”Ze zijn niet allemaal zo!”

Oké, dat is niet erg, maar ik ben geen helderziende, dus ik moet maar wachten op een volgende aanslag om te zien of hij/zij een slechterik is of niet? En elke keer als ik een moslim (of moslima) tegenkom, vraag ik mezelf af of dit nu een goede of een slechte moslim, want ik zie geen verschil!

Mijn buurvrouw, vroeger was ze zo charmant, heeft besloten zich in een sluier te hullen. Dit is pas sinds enkele maanden het geval. Slecht of goed? Wat brouwt zij in haar snelkookpan? Couscous of een bom ?

Wie verzekert mij of een goede moslim vandaag morgen niet een dodelijk wapen bij zich heeft? Het is nog steeds erg verwonderlijk dat we in Frankrijk, en ook in de EU, over het algemeen voorstander zijn van het principe om “erg voorzichtig te zijn”.

Wat doen ze op het gemeentehuis of bij het openbaar vervoer met dit principe? Als ik dan over alles nadenk en luister naar de manier waarop de vicepremier ons waarschuwt! Elke moslim is ontvankelijk om in het kamp van de terroristen te tuimelen! Dus wat doen ZIJ met dit principe van “bedachtzaamheid”? Ik wacht nog steeds op antwoord.

Bron:
http://resistancerepublicaine.eu
Auteur: “Le Chatelain”

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Hypocrisie, Islam, Moslims, Naïviteit, Overheid, politici, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Mijn gesluierde buurvrouw: Wat bereidt zij in haar snelkookpan? Een bom of couscous?

 1. Hans zegt:

  Er is maar één oplossing:
  Eruit
  Allemaal
  Dat is in de voorbije eeuwen al 2x gebeurd en dat gaat uiteindelijk weer gebeuren.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Onze bestuurders zijn een stelletje schijtlaarzen, ze durven geen standpunt in te nemen laat staan er naar te handelen!

  Like

 3. Antivenin zegt:

  Elke moslim die zich in Heil Allah-kleding hult, is een (potentiële) slechterik. En de zogenaamd gematigde rest staat erbij en kijkt er (goedkeurend) naar. Weg ermee, terug naar de zandbak, allemaal!

  Like

 4. Pingback: Mijn gesluierde buurvrouw: Wat bereidt zij in haar snelkookpan? Een bom of couscous? | Rechtsaf doorzee

 5. Guardiacivil zegt:

  Kijk naar alle voorgaande zaken, stille maar aardige en geen opvallende mensen, zeggen gedag………………Maar op een dag………….is alles veranderd………….kogelregens of een harde boem…………Ik heb dit nooit verwacht, het waren zulke vriendelijke mensen……..vreselijk. Dit lees ik bijna overal waar een aanslag is gepleegd en bij onderzoek uit de buurt, mensen of niets weten of ze waren gewone mensen als alle andere. Voor mij? Het kan morgen anders zijn. Dus dit moeten wij niet willen, hier mogen wij zeggen, minder en minder en nog meer minder.
  De volgende vraag kwam in mij op, als mij of mijn familie iets zou overkomen kan de staat dan worden aangeklaagd? Want zij laten dit toe.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  De moslima,s zullen aanslagen plegen omdat ze zwaar verwaarloosd en met minderwaardigheidscomplexen zitten, geestelijk en lichamelijk mishandeld zijn en hun leven niets meer waard vinden. Niet vanuit de islamitische ideologie.
  Daar is pas een onderzoek naar geweest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s