Peilingen: 51% van de Nederlanders wil dat Rutte aftreedt. Maar met Wilders hebben ze grootse plannen…

Screenshot_61

(Door: Tim Engelbart)

Nederland heeft grote plannen met Geert Wilders, maar voor Mark Rutte is men streng en onverbiddelijk.

Ooit vormden Rutte en Wilders samen een koningskoppel. Met Rutte als kersvers premier en Wilders als ‘grote gedoger’ en pitbull in het parlement maakten ze ten tijde van het kabinet Rutte I het land onveilig met rechts beleid en lieten ze geen spaan heel van de – destijds – linkse oppositie.

Maar de tijden zijn veranderd. Meer dan drie jaar geleden raakten de twee gebrouilleerd en het is nooit meer helemaal goed gekomen. Nu zijn ze elkaars politieke aartsvijanden. En helaas voor Rutte, maar het grootste gedeelte van de kiezers lijkt besloten te hebben voor wie het partij kiest: voor Geert Wilders.

Lees verder>>>
(h/t “Edjan”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Nederland, PVV, Rutte, VVD. Bookmark de permalink .

14 reacties op Peilingen: 51% van de Nederlanders wil dat Rutte aftreedt. Maar met Wilders hebben ze grootse plannen…

 1. harry zegt:

  Typisch dat Tim Engelbart kennelijk de strijdbijl heeft begraven ten aanzien van de PVV .
  Vraag me af , of eindelijk de schellen van zijn ogen zijn gevallen of dat ie z’n giftige kruid drooghoudt tot net voor de volgende verkiezingen en dan weer opnieuw losbarst met vileine valse beschuldigingen en insinuaties .
  Hoop maar op het eerste , maar ervaringen met ” andersdenkenden ” hebben me wel geleerd niet te snel optimistisch te worden .
  Sommige aandoeningen zijn heel hardnekkig .
  Islam is de ergste .
  Socialisme geheid de tweede .
  Giles de la Tourette is ook heel hardnekkig , maar dat kun je met medicijnen nog een beetje onderdrukken , die andere twee alleen met een kogel .

  Je moet trouwens we heel stom zijn als je de bui nou nog niet ziet hangen over de teloorgang van het vrije westen .
  Ik twijfel nog , Engelbart .
  Snap je het echt ?

  Like

  • Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken, op de school voor de journalistiek zijn de leerlingen bijna allemaal links of worden door de groepsdruk en leraren op linkse gedachten gebracht. Vewacht van de journaille niet al te veel politiek saamhorigheid, deze ‘waarheidsonderzoekers’ hebben zo hun eigen politieke gewoontes om hun artikelen te kleuren mijns inziens. Op elke redactie van een massa-media instelling is een AIVD-mol aanwezig, Pamela Hemelrijk beschreef eens in een artikel dat er weddenschappen aangegaan werden wie de AIVD-mol was.

   Like

  • tjonge zegt:

   beste harry,
   ik wou eerst dat stuk van engelbart niet lezen want dat gun ik de dds en vooral engelbart niet.
   maar uw reactie bracht mij twijfel en ben het toch gaan lezen.
   .
   ik kan u mededelen dat engelbart absoluut niet om is, het stukje is totaal niets zeggend, maar engelbart gebruikt de naam van de hr wilders enkel om zijn onzin/gal gelezen te krijgen.
   .
   als ik het stukje gal van engelbart moet interpreteren door de ogen van engelbart, dan constateert hij met pijn in zijn hart dat zijn vvd terziele is en dat zijn vijand (hr wilders) aan de winnende hand is.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Harry:

   “…of dat ie z’n giftige kruid drooghoudt…”

   Wat is het nou, Harry? Z’n kruiD of z’n kruiT? Als het giftig is zal het wel een kruiD zijn, maar als ie het droog moet houden is het kruiT.

   “Giles de la Tourette is ook heel hardnekkig , maar dat kun je met medicijnen nog een beetje onderdrukken , die andere twee alleen met een kogel .”

   Giles de la Tourette ook, trouwens. 🙂

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Alles voor de kwijlcijfers. Dit is een ouwe bloggerstruc van Engelenbaard. Vriendelijk stukje schrijven voor de bühne en dan onder een andere neckname met iedereen ruzie gaan lopen zoeken en rond te trollen zodat al wat wil schuimbekken geen raad weet om op die site te komen. Vaak hebben ook de collega’s een trolverplichting bij elkaar.

   Like

 2. Peilingen: 51% van de Nederlanders wil dat Rutte aftreedt, nou denk zelf dat 51% wat aan de lage kant is, maar goed wie ben ‘k om dat in twijfel te trekken. Rutte 2 blijft tot het einde van de regeer periode in het zadel zitten al heeft hij al best een paar flinke blaren op zijn politieke billen gekregen. Wanneer Rutte 2 overeind blijft na de zogenaamde Teeven-deal dan halen ze de eindstreep, er staat veel te veel op het spel om voortijdig het kabinet Rutte 2 zijn Waterloo te laten vinden. Denk dat Rutte de Teeven-deal overleeft en in die kringen wordt het beschouwd als een incident. Het leukste van de Teeven-deal is dat Anoechka van Miltenburg al het veld heeft geruimd, zij is en was veel te veel partijdig en emotioneel té opvliegerig om als Kamervoorzitter te functioneren, in ieder geval zou zij dinsdag a.s. het Kamerdebat zo wie zo niet overleeft hebben mijns inziens, onder grote druk wordt alles vloeibaar en zij zeker.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Maar het zal niet helpen! De democratie is morsdood in Nederland, en in de meeste Europese landen. De RODEN in Brussel bepalen, en onze regering, is gewoon het schoothondje van Juncker, de führer der rode EUSSR, en van Merkel! En geloof maar niet dat de PvdA en de VVD de “stekker”, eruit trekken! Daar zorgt BILDERBERG RUTTE wel voor, dat dat niet gebeurt!

  Like

 4. Stapt Rutte Ook Op Na Van Miltenburg?

  Tweede Kamervoorzitter Van Miltenburg(VVD) is opgestapt en dat is maar goed ook want ze kon niet worden afgezet. Politici komen ongestraft weg met de grootste blunders. Volgens een peiling van Maurice de Hond vindt een meerderheid van de kiezers dat ook Rutte vanwege de Teeven-deal moet aftreden.

  Onder verantwoordelijkheid van Van Miltenburg werd een kopie van het bonnetje over de Teeven-deal door de versnipperaar gehaald omdat er geen afzender op stond. Aan dit bonnetje verbond een minister zijn lot waarvoor later 50.000 euro is betaald om uit oude computers halen. Lees verder >>> http://delangemars.nl/2015/12/13/stapt-rutte-ook-op-na-van-miltenburg/

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Wordt dat torentje nog gebruikt hierboven? Snap ik niet dat er niemand ooit het idee heeft gehad een groot formaat radiografisch speedbootje er op los te laten. Tjaka deed het een paar jaar geleden eens met een pipercupje als stunt geloof ik.

   Geliked door 1 persoon

 5. jadus zegt:

  Na een NPO pro campagne samen met de gehele (NSB ers) MSM dan nog haalt Rutte nog geen 12%.
  Ohja,, en ga stemmen,, maar doe dat MASSAAL bewust foutief door bijv de meest criminele partijen aan te kruisen,, ontneem hen alle mandaat,,, wie zijn de meest criminele partijen?
  VVD CDA PVDA D66 GL CU,,,,

  Like

 6. Giny zegt:

  Moet je opletten als de PVV een stem in de peiling zal zakken, dan
  staat Tim te juichen!

  Like

 7. VVD nog steeds onder vuur om Teevendeal

  En dat is drie. Na Ivo Opstelten en Fred Teeven is met Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg afgelopen weekend een derde VVD’er opgestapt vanwege de omstreden deal met crimineel Cees H. Daarmee is de kwestie voor de liberalen nog niet voorbij. De VVD wacht een zware week.

  Ze zag het al voor zich: de hoorzitting in de Tweede Kamer op dinsdag, waarbij haar collega’s haar zouden bevragen over haar rol in het vernietigen van de anonieme klokkenluidersbrief over de Teevendeal. Dat zou ‘een drama’ worden. Bij de VVD wisten ze dat, en Anouchka van Miltenburg voelde dat zelf ook aan. Ze vreesde dat ze daar in huilen zou uitbarsten. Vrijdag had ze de knoop al doorgehakt: ze zou opstappen. Lees verder >>>> http://stopdebankiers.eu/vvd-nog-steeds-onder-vuur-om-teevendeal/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s