‘De elites brengen ons in gevaar’

Screenshot_23

(Door: Kleis Jager)

Interview: Met armoede en uitsluiting heeft terrorisme niets te maken, wel met de afwijzing van westerse normen, zegt de Franse essayiste en integratiedeskundige Malika Sorel-Sutter.

Malika Sorel-Sutter publiceerde net voor de aanslagen van 13 november ‘Décomposition Française’ (‘De ontbinding van Frankrijk’). Haar these: de politiek weet al jaren welke grote problemen massa-immigratie met zich meebrengt. Maar de machtigen kijken weg, omdat ze laf zijn, middelmatig of beide.

En daar verandert de terreurgolf van vrijdag de dertiende niets aan, zegt Sorel-Suter, terwijl ze nipt aan een glas ananassap in een brasserie op de Champs-Élysées. Ze beklaagt zich over gebrek aan aandacht voor haar ‘boodschap’: “Het failliet van de integratie heeft geen sociaaleconomische maar culturele oorzaken. Media mijden me.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op ‘De elites brengen ons in gevaar’

  1. aegolius cs zegt:

    Zeer geruststellende these……….

    Like

  2. exmarineman zegt:

    Tja ik blijf het maar herhalen, maar het is allemaal een heel georkestreerd, georganiseerd en geregisseerd verhaal. Het is definitief begonnen in 1975 toen het (geheime!) werd afgesloten tussen Europa en USA met de Arabische olielanden Saoedie-Arabië, Qatar, Abu Dhabi, VAE, KWT etc. Hierdoor kwam een einde aan de olieboycot en kregen de moslims vrije toegang tot het westen en kon de islamisering beginnen. Uiteraard moest dat rustig, kalm, geleidelijk aan, zodat het niet (teveel) opviel. Ook de Bilderbergers en de leden van de NWO hebben hun steentje bijgedragen en na de laatste (financiële) crisis in het westen en die zgn Arabische lente (die ook zo plotseling ontstond, terwijl er eigenlijk geen reden voor was) kwam het pas echt goed op gang. Ook de islamitische extremistische terreurgroepen ontstonden steeds vaker en meer zowel in Afrika als in het M.O. Plotseling moesten opeens ook alle dictators weg in Libië, Egypte, Irak, Syrië……en het was denk ik zo maar toch niet echt opvallend wie er het meeste belang bij hadden: de moslimbroederschap (waarvan Obama een bekend en prominent lid is). Moslimbroederschap zijn soennieten, vrienden/medestanders en ondersteund dus door ……… S.A. en Qatar. Wie wonen er in grote rijkdom in Qatar????? Jawel… de leiders van zowel Hamas, u weet wel die zo actief zijn in de gazastrook en raketten op Israël afschieten De Gazastrook waar in de bevolking in armoede leeft en door de leiders als schilden worden gebruikt tegen Israël. En dan die andere moordenaar Abbas….die oproept tot het doden/vermoorden van Joden en die dan in de VN vrijelijk kan zeggen dat Israël geen bestaansrecht heeft……een moordenaar die door “ons” koningshuis en “onze” regering met alle egards wordt verwelkomd……. Hij had gearresteerd moeten worden en voor het Internationale Hof van Justitie gebracht moeten worden…….Nee dan zie de Spaanse regering die heeft het “lef” om een arrestatiebevel uit te roepen om de Israëlische premier Netanyahu te arresteren en naar Den Haag te krijgen……. Precies dat past in het straatje van de linkse fascisten/nazistische regeringsleiders in het westen: zelfverdediging is niet toegestaan. Men doet hetzelfde met de eigen bevolking……wapenwet wordt verscherpt omdat de aanslagen in Parijs daartoe zouden nopen…..Mag de bevolking zich dan niet wapenen tegen terreur en moordaanslagen? De eigen regering doet er niets tegen en die terroristen plegen heus geen aanslagen met geregistreerde wapens, die krijgen of kopen ze op de illegale markt en worden o.a. door Erdogan naar België gesmokkeld….(onlangs 800 wapens gevonden door de Italiaanse douane afkomstig uit Turkije en bestemd voor België).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s