Finnen woedend – ‘Vluchtelingen’ bespotten graven op christelijke begraafplaats

Screenshot_20

(Door: “rommel”)

Een videofilm van een groep “vluchtelingen” die wat rond zwalkt op een begraafplaats in een stad in Finland terwijl hij zowel het christendom als de daar begraven Finnen schoffeert, heeft in Finland tot veel kritiek en heftige emoties geleid. De man die in de video te zien is, en in een asielcentrum in de stad woont, heeft later zijn excuses aangeboden.

Een videoclip, geupload op Facebook, laat zien hoe islamitische “vluchtelingen” lol trappen op een christelijke begraafplaats in de stad Kangasala in Finland. Onder andere reciteert de man verzen uit de koran, doet net alsof hij verdrietig is over de doden die op de begraafplaats zijn begraven, en slaat spottend een kruisteken met zijn hand terwijl zijn kompanen schaterlachend de islamitische komedie op hun mobieltjes vastleggen.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Finland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Finnen woedend – ‘Vluchtelingen’ bespotten graven op christelijke begraafplaats

 1. Hans zegt:

  Bij het graf van mijn moeder maar nooit doen.
  Dan begraaf ik m ter plekke.
  Vies islamitisch varken (pleonasme)

  Like

 2. dendieje zegt:

  En worden die SCHOFTEN opgepakt en uitgezet???
  NEE, hun “excuses” worden klakkeloos geaccepteerd. Net zoals wij ALLES (moeten) accepteren en gaan verder met de orde van de dag.

  Like

 3. Thoth zegt:

  (..)De man die in de video te zien is, en in een asielcentrum in de stad woont, heeft later zijn excuses aangeboden…(..)

  Natuurlijk, een taqqiya. Die fanatieke moslim, die uiteraard een beter leven wil veroorloven, maar nu vooral een ‘vluchteling’ is heeft onder de allah akbar, tesamen met de ‘vluchtelingen’ die over hem moeten lachen, zgn. zijn ‘excuses’ aangeboden. Nu moet hij nog, maar wanneer er meer 10% van de moslims in Finland aanwezig is, vergeet het maar…

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Zou ik zoiets in mijn buurt zien
  dan is alles klaar als een klontje !
  ZIJ, bij veel geluk in een ziekenhuis !
  IK in een celletje !

  Like

 5. ildiko zegt:

  Verbaast me dat er is niemand van welkom comité die ergens nu kwaad wordt, of de COA gelijk zijn tanden laten zien en zo een imbeciel uit het land gooit. De burgeroorlog zal echt niet lang op zich wachten.

  Like

 6. sammy zegt:

  dit is de ware aard van dat scum van de aarde.
  ze hebben ook allemaal van die die criminele rotkoppen. de minachting van de nederlandse politiek is groot voor de nederlander. wij gaan hele rare dingen meemaken als dat geteisem echt door heeft hoe het hier in werkelijkheid toegaat krijgen we met een hoop geweld te maken.
  dus bewapen jezelf

  Like

 7. Cathja zegt:

  Het bekijken van dit walgelijke filmpje heeft mij behoorlijk boos gemaakt! Het ontbreekt dit minne volk totaal aan respect voor anderen, en natúúrlijk meent die klootzak totaal NIETS van zijn excuses!
  Dat de Finnen woedend zijn is heel goed te begrijpen, maar het zou daar niet bij moeten blijven. Als je je als asielzoeker zó respectloos gedraagt in een gastland, heb je niets anders verdiend dan uitzetting. Ook degenen die het filmpje hebben gemaakt, plús de andere aanwezigen die plezier hadden, moeten worden uitgezet!
  Het lijkt me trouwens (als vergelding) een aardig idee om eens een cartoon van mootje te bezorgen bij het asielcentrum waar die spotters verblijven.
  Misschien kunnen de Finnen op hun beurt dan ook eens plezier hebben.

  Like

 8. marcelvl1976 zegt:

  Te idioot voor woorden, ze kunnen dan wel getraumatiseerd zijn, onnozel doen, doen ze maar in hun eigen land.

  Like

 9. Gasso zegt:

  Wanneer staan de Europeanen nou eens eindelijk op om dit rapalje over de grenzen te trappen?
  Overal in de wereld waar dit gore tiefus-tuig neerstrijkt krijg je ellende en armoei.

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Finnen, verenig jullie. Pak deze gasten en bind met ijzerdraad een autoband om hun hoofd. Vul deze met benzine en steek het vervolgens in de fik. Maak er maar een nationaal volksfestijn van.

  Like

 11. Realist zegt:

  In Nederland worden met grote regelmaat graven vernield. De kans dat moslimtuig dit telkens op zijn geweten heeft is bijzonder groot. Dat is meteen de reden waarom daders bijna nooit worden gepakt. Het is een grote schande en een grof schandaal. Islamitische gravenslopers krijgen ALTIJD bescherming van ‘onze’ politie zoals zoveel moslimtuig overal mee weg komt omdat ze moslim zijn.
  https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=graven+vernield
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/06/marokkaanse_rouwstoetterreur.html

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Realist om 15:03

   Wat zouden de moslims er van vinden als hun graven gesloopt zouden worden? Ik weet dat er bijvoorbeeld in Apeldoorn (of dichtbij Apeldoorn) een begraafplaats is waar ook een gedeelte bestemd is voor moslims.
   Stel dat wij zouden doen met hún graven wat zij met ónze graven doen?
   Nederland zou te klein zijn, en de dreigementen van moslims zouden er niet om liegen!
   Nu gaat het om christenen, dus daar mag je gerust mee spotten…!
   Straks moeten we onze begraafplaatsen gaan bewaken of afsluiten. ‘Met dank’ aan dat verschrikkelijke volk wat hier niets te vertellen heeft, maar desondanks wel de lakens uitdeelt. Ze weten dat ze hier vér kunnen gaan met het rotzooi trappen, want er wordt zelden snoeihard opgetreden.
   Het is de hoogste tijd dat er in álle AZC’s en op andere opvanglocaties middels flyers duidelijk wordt gemaakt dat wie zich hier schuldig maakt aan wat dan ook, een verblijfsvergunning wel kan vergeten. Enkele reis uitzetcentrum en het land uit.

   Wij zijn mensen van de beschaving, maar we halen met honderdduizenden de achterlijkheid hier naar binnen. Hadden we dan voor niets onze normen en waarden hoog in het vaandel staan?

   Like

 12. Joga zegt:

  Maar waarom worden moslims dan “Finnen” genoemd?

  Like

 13. infidel zegt:

  het is een gedegenereerd stuk vuil, en dat is het! Altijd een grote bek over respekt en niet weten wat het betekent! De islam verdient geen respekt alleen verachting…….

  Like

 14. fransdewit zegt:

  Ja dat durven ze wel hoor, of de mensen moeten dood zijn of gedrogeerd, zodat ze niets terug kunnen doen. Ze moeten warmte gevoelige camera’s neer hangen met de aansturing op een automatisch wapen.

  Like

 15. Pieter zegt:

  Daden toegedekt met de mantels van de Finse Gutmensch. Tuig uit Irak is wel een van de ergste moslimsoort die je kunt hebben.
  Dit noemen zij humor, net zoals wilde ezels in een ravijn duwen vinden zij ook leuk.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Paar maanden geleden in Servië:

  Like

 17. gielah zegt:

  Als de werklozen in alle Europese landen – bewapend- zouden worden ingezet en geïnstruëerd om de toegestroomde moslim-Neanderthalers enigszins in bedwang te gaan houden..
  dan zouden ZIj ( die vaak onterecht werklozen) tenminste weer behoorlijk betaald werk hebben, zouden vele moslims met de staart tussen de benen huiswaarts keren ( geen lól aan hier…) en zou het westen nog een káns maken een enigszins leefbaar gebied te blijven.

  Die werklozen, mits jong en sterk en gezond… zouden ook onze grenzen weer kunnen herstellen.
  Ze zouden verzorgingstehuizen kunnen bewaken.
  Zelfs begraafplaatsen.. en zéker vrouwen!
  In Israël staat ook bij elk restaurant en postkantoor een gewapende man, die fouilleert en tassen onderzoekt, voor je naar binnen kunt.
  Ik krijg daar altijd een heel veilig gevoel bij.
  In feite voel ik me in Jeruzalem veiliger dan in Nederland, hoewel dat gedonder met op bus- en trampassagiers in abri’s inrijden een laatste variant is, die vooralsnog wat moelijker te voorkomen lijkt.

  Het is allemaal zo moeilijk niet!
  Gezien de hardnekkigheid en pluche-plakkerij van foute overheidsdienaren, tot in de hoogste regionen toe… zouden dé misschien ook een duwtje moeten krijgen om elders hun geluk te gaan zoeken.
  Wat je dan aan ambtenaren, burgemeesters en kamerleden overhoudt zal zich… uit eigenbelang… rustig gaan houden en het herstel van Nederland niet tegenhouden.

  Men heeft té lang té ongecontroleerd de belangen van de burgers met voeten kunnen treden.
  Een tegenoffensief is van het grootste belang!
  En ja… dat moet dan dus snél.

  Like

 18. Jan zegt:

  Liquidatie is de enige oplossing

  Like

 19. aegolius cs zegt:

  Zelfs na hun dood zullen deze islamharlekijnen eeuwig hun gastland bezetten.

  Een islamitische begraafplaats moet aan enkele speciale regels voldoen voor de moslims. Zo moeten de graven zo worden gericht dat de overledene altijd op de rechterzij met het hoofd naar Saoedische stad Mekka, de zogenaamde qibla, kan worden begraven.

  Men moet zorgen voor eeuwige grafrust op een islamitische begraafplaats. Het graf mag niet niet geruimd worden in verband met het geloof in de wederopstanding op de Dag des oordeels.
  In Nederland bevinden de meeste begraafplaatsen voor moslims zich op de openbare begraafplaatsen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Islamitische_begraafplaats

  En zo’n slungelachtige verveelde klootzak onmiddellijk de deur wijzen!

  Like

 20. Vuil goor islamitisch massa fok product , gewoon weer naar die zandbak heen sturen waar dat Allah Varken wegkomt

  Like

 21. paulzwueste zegt:

  ’n Paar containers varkensbloed over die moslimgraven (met certificaat) telkens als er Christelijke begraafplaatsen worden onteerd. Dan is het snel afgelopen!

  Like

 22. jos horbach zegt:

  stel varkens koppen als er hier zo iets gebeurt en ik dat zie geen politie ambulance sla ze de hersens in op rotte naar hun apen land schapen neukers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s