‘Geen aangifte vluchtelingen AZC Alphen aan den Rijn’

Screenshot_28

Burgemeester Liesbeth Spies van Alphen aan de Rijn (CDA).

Er is geen aangifte gedaan van het bedreigen of mishandelen van homoseksuele vluchtelingen in het asielzoekerscentrum in Alphen aan den Rijn.

Dat zegt burgemeester Liesbeth Spies tegen Omroep West.

Waarom dat niet is gebeurd, is onduidelijk. Drie transgenders, enkele homoseksuele mannen en een biseksuele vrouw zeggen dat ze in het AZC worden uitgescholden en bedreigd. Eén van de mannen zou zijn aangerand. Ze willen een veilige opvangplek. Sinds vrijdag zijn ze in hongerstaking.

Tweede Kamerleden Attje Kuiken en Sharon Gesthuizen gingen zondag langs bij het AZC. “We moeten degenen die de bedreigingen uiten duidelijk maken dat Nederland een homovriendelijk land is, dat we hun gedrag niet accepteren en dat het gevolgen kan hebben voor hun eigen asielaanvraag”, aldus Gesthuizen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, CDA, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op ‘Geen aangifte vluchtelingen AZC Alphen aan den Rijn’

 1. Martha N zegt:

  Ja het is toch wat.

  Laat de rest de “asielzoekers” het maar niet horen. Moslims zijn per definitie tegen homo’s en zijn deze mensen werkelijk homo of zoiets als lesbisch, dan zouden ze geen leven hebben. Het is leuk om te proberen, garandeert een ticket voor life extra en speciale opvang. Lukt het bij deze groep, zullen er heel wat volgen. Een leuke doorbraak… na hun verblijfsvergunning omdat de landen waar ze vandaan komen vijandig tegen hen zijn. bekeren ze zich tot hun ware aard, heb me vergist, voel me toch een echte man. Mag ik mijn vrouwen en tien kinderen over laten komen, ooms en tantes en 30 broers en zusters..? Mag IK? NEE ze eisen, want daar hebben ze recht op.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Uitzetten!Islamitische uitingen van dit soort wangedrag kunnen we missen als kiespijn;als ze op de oude voet voort willen gaan:prima,maar niet hier!Wij hebben geen zin om weer terug geworpen te worden in de middel eeuwen!Opzouten,dus!

  Like

 3. Dicksy zegt:

  Geen aangifte gedaan omdat ze afgedreigd werden om geen aangifte te doen door het personeel van dit AZC want vluchtelingen doen zoiets niet. Iets anders moet je daar niet achter zoeken.

  Like

 4. Voor het CDA is dat allemaal niet erg want mutanten van deze persuasie zijn toch allemaal maar kinderen van de duivel.

  Like

 5. mijn-idee zegt:

  De overheden…… van hoog tot lager, zouden instromers die zich niet gedragen conform de westerse/nederlandse waarden onmiddellijk moeten verwijderen.
  In eerste instantie ter beveiliging van inwoners van dit land, die zich beveiligd willen voelen, en in tweede instantie als waarschuwing tegen iedere inkomer die zich niet aan onze normen wenst aan te passen.

  Kwestie van kiezen of delen,………….graag of niet.

  Zo niet? niet welkom………back home…………!!!!!!

  Like

 6. Ron zegt:

  Kunnen homo’s zich niet bewapenen met varkensvet in zakjes?
  Ik beschouw dat als het ultieme legale anti-mossel wapen.

  Like

 7. exmarineman zegt:

  De bedreigers en aanvallers gewoon en heel simpel terugsturen/verwijderen. En dus de asielaanvraag afwijzen. Deze mensen gaan als ze hun vergunning hebben gewoon over tot datgene dat boek hun zegt: doden van homo’s en andersgelovigen. Want vanuit hun land van afkomst weet men niet beter en is zo gehersenspoeld dat je dat er nooit en te nimmer uit krijgt. Dus een groot gevaar voor de andere inwoners van Nederland, ja zelfs heel Europa.

  Like

 8. Pingback: ‘Geen aangifte vluchtelingen AZC Alphen aan den Rijn’ | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s