Geen medelijden met teleurgestelde Gutmensch

Screenshot_31

(Door: Wim van Schaik)

De Duitsers en hun trawanten hadden in de Tweede Wereldoorlog de gewoonte om slachtoffers van hun gruweldaden hun eigen graf te laten graven. Iets wat we overigens weer zien bij de islamnazi’s van IS. De schokkende beelden kennen we: mensen die met de machinepistolen in de rug en de dood voor ogen aan het graven zijn. Wellicht hopend op een wonder, een plotselinge wending. Want wie wil er nu dood? Wie graaft er zonder dwang z’n eigen graf?

Je eigen graf graven, staat spreekwoordelijk gelijk aan het bewerken van je eigen ondergang. Dat doe je toch niet? Dat druist toch tegen recht en rede in? Toch is dat precies wat veel mensen in Nederland nu juist wel doen: hun eigen graf graven. Met dank aan decennialang cultuurrelativisme, erin gestampt vanaf de peuterspeelzaal en dag in dag uit gepredikt door de media. Volgens dat geloof moeten we ons schamen voor eigen vrijheid en welvaart. Gevolg: doorgeslagen nederigheid bij de benadering van andere culturen. Constant het boetekleed aantrekken, terwijl misstanden elders in de wereld worden vergoelijkt of genegeerd. En al helemaal niet van andere culturen eisen dat deze zich aanpassen aan de onze. Die multiculti gekte is zover door gewoekerd dat er nu sprake is van een nationale deformatie die we het best  Oikofobie kunnen noemen, een ziekelijke afkeer voor het eigene. De symptomen van deze fobie zijn: eigen cultuur, eigen gebruiken, nationale identiteit en geschiedenis afvallen en verzwakken.

En precies zo graaft men zijn eigen graf. Elke keer dat op onze eigen waarden wordt ingeleverd, gaat de spa een stukje dieper. Geheel vrijwillig en met blind fanatisme. Daarom heb ik geen medelijden met die man in Oostenrijk, trots op zijn jarenlange inzet voor ‘vluchtelingen’, die zijn vertrouwde kapperszaak werd uitgejaagd vanwege een moslima zonder hoofdbedekking. Eigen graf gegraven.

Daarom zeg ik “net goed” tegen die journaliste, zo blij met haar multicul buurtje, wanneer haar kind niet langer met een moslimvriendje mag spelen. Eigen graf gegraven.

Daarom heb ik niets met  die Zweedse, die in de trein verkracht werd door een u-weet-wel, maar weigerde aangifte te doen. Eigen graf gegraven. Trouwens, met al die Zweden die jarenlang anderen de maat namen, heb ik evenmin compassie, nu, net als hun land, ook hun welvaart verdwijnt. Eigen graf gegraven.

En met al die vreemdelingen-knuffelaars onder ons zal ik ook geen medelijden hebben als ze straks teleurgesteld zijn. Eigen graf gegraven toen ze zelf de kerstboom weghaalden, toen ze te blote kunst verwijderden, toen ze zo gezellig halalhapjes verorberden, toen ze een bidvertrek op een pretpark oké vonden, toen ze die ramadan zo mooi vonden en het Suikerfeest prachtig, toen ze zwegen toen de grote bek van cabaretiers om grappen te maken over eigen land en landgenoten te klein bleek om een grapje over de profeet te maken. Toen ze nog doorgingen met het graven van hun eigen graf toen de muezzin al over de daken schalde, de haatpredikers door de straten paradeerden, IS openlijk bewonderd werd en toen er al slachtoffers vielen.

Om niet te hoeven zien wie er achter hen staan, dragen deze types zware oogkleppen. Daarom zullen ze nog braaf doorgraven als alcohol verboden wordt (wie weet) of als je geen hond meer mag uitlaten in bepaalde gebieden (zou zomaar kunnen), als de sharia geaccepteerd wordt en polygamie en pedofilie gewoon zijn geworden. Ze zullen zelfs nog bezig zijn met het delven van hun eigen graf op het moment dat ze als nuttige idioten de eersten zijn die er aan gaan.

Delvers van jullie eigen graven, weet dat ik uw dhimmi-gedrag veracht en weet dat ik mijn verachting niet onder stoelen of banken zal steken. Weet ook dat ik het als een teken van hoop zie als mensen jullie dhimmi-gedrag aan de kaak stellen en jullie bombarderen met reacties op jullie idiote (wan)daden.

En ik blijf hopen dat jullie protegés Nederland niet zullen beërven. Dat wijlen Prof. Drs. G.B.J. van Frikschoten het goed gezien heeft. “Zij hebben de autochtone burgers van Europa de oorlog verklaard. Nou, ze kunnen ‘m krijgen. Want ze maakten één vergissing. Ze hebben niets van de geschiedenis geleerd en ons nog niet allemaal vermoord of laten vermoorden. De Europese volken zullen hun geboorterecht en grond opeisen. Ongeacht de prijs”.

Het zal erom spannen!

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Geen medelijden met teleurgestelde Gutmensch

 1. Lemmens zegt:

  Prima stuk

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Gutmensch:steek hem in je zak!En inderdaad:”ongeacht de prijs”!Want ik zal nooit buigen voor de islam,nooit!En ik hoop met mij velen!

  Like

 3. Treintrien zegt:

  Mooi opgeschreven.
  Gewoon zoals het is.
  Dank!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Dat de ‘Gutmensch’ z’n eigen graf wil graven, zal me een rotzorg zijn, maar hij graaft ook ONS graf door z’n dociele stommiteiten, de dwaas!

  Like

 5. Driek zegt:

  Meneer Wim van Schaik, ik kan alleen maar zeggen: Meesterlijk.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Is het ook verboden om een scherp zwaard te hebben?

  Like

  • Ron zegt:

   Zal vast wel niet mogen.

   Varkensvet in voorraad houden, schijnt heel goed te werken. Kun je waterballonnetjes mee vullen om te werpen. Is geheel legaal.

   En mocht je dan toch een zwaard willen hebben, ondanks een verbod, smeer dan in met varkensvet.

   Like

  • fleckie zegt:

   Een stiletto mag / kan ook, ( gebruik daarvan heb ik ooit gezien, om bang van te worden, )maar of het moslems ook beangstigt, is nog maar de vraag.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Stilleto’s opzichtig versierd met zwijnskoppen, met ingebouwde luidspreker waaruit knorrende geluiden klinken zaaien paniek en vertwijfeling bij de vijand!

    Like

 7. Michael zegt:

  Geen medelijden met teleurgestelde Gutmensch

  Michael zei…

  @Maarten-Jan

  Jouw Arabieren in de Gazastrook kregen en krijgen wat zij verdienen met hun uitgelokte oorlogen en terreur net als de moordenaars en terroristen elders in Israël met hun aanvallen met messen. Dat zijn de consequenties. Terroristen hebben geen rechten, behalve om te sterven. Ik mag dus aannemen dat je de moorden overal in de wereld begaan door moslims goedkeurt, aangezien je voortdurend in zak en as zit als islamitische terroristen (het zijn altijd moslims) in Israël gedood worden.

  Of ik het erg vind als moordaanslagen à la Parijs, San Bernardino hier gepleegd worden? Ja, als het onschuldige burgers betreft, maar niet als het moslims of socialisten betreft. Ik zal geen traan om hen laten aangezien zij krijgen wat zij in huis hebben gehaald. Letterlijk worden de ISIS-bendes hier door landverraders als Rutte met de fanfare binnengehaald of door een psychopaat als Merkel, die het geestelijke niveau heeft van Obama, een van de weerzinwekkendste figuren uit de Amerikaanse geschiedenis. Mocht je dus menen dat ik zal treuren om de dood van een links politicus of links volk dat zich achter de Europese politici schaart moet ik je hevig teleurstellen. Volk dat voor een multicultureel Europa pleit (is het niet (de zoveelste leugen van links) want uiteindelijk wordt het islamitisch en die zwijnenstal is niet bepaald een cultuur te noemen, ook al niet omdat ieder andere cultuur niet getolereerd wordt) zijn landverraders, verraders van de westelijke civilisatie. Worden figuren als Mogherini of Junker slachtoffer laat mij dit volslagen koud. Dus je denkt toch niet dat ik ook maar een moment sympathie heb voor Israëlische joden met de mentaliteit van iemand als Hamburger of de kliek van Meretz (favoriet bij de door mij gehate PvdA). Voor kruipers voor moslims, terroristen en moordenaars heb ik alleen minachting. Maar helaas zijn deze figuren dusdanig gestoord dat zij altijd de schuld aan een ander zullen toeschrijven of dat zij niet sterk genoeg kruipen voor hun geliefde koppensnellers zoals linkse politici in Zweden.
  Dat jij voor dat uitschot opkomt dat hier in Europa hun slachtingen voortzet tegen Christenen in asielzoekerscentra pleit niet voor je.

  11 december 2015 06:31
  https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8437359859068435113&postID=4643760436063045489&bpli=1

  Like

 8. Republikein zegt:

  Dood gaan we toch, een mooie oplossing, hoe eerder hoe beter.
  We gaan allemaal naar de hemel, dit is de hel.

  Like

 9. Pingback: Geen medelijden met teleurgestelde Gutmensch | Rechtsaf doorzee

 10. Avidia zegt:

  Michael zegt:
  14 december 2015 om 23:01
  Je hebt mooi gesproken, wilde dat ik het gezegd had, ben het roerend met je eens!!!! Weg met die moslims, weg met die linksen!

  Like

 11. Jan zegt:

  Hundreds of migrants arriving in Norway had mobile phones containing images of executions, severed heads and dead children, police reveal

  Police discovered hundreds of disturbing images of executions on phones
  Images included ISIS flags, dead children and victims of war and terrorism
  Amid heightened fears ISIS is exploiting the migrant crisis to reach Europe
  Experts insist the photographs could be on phones for innocent reasons
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3359901/Hundreds-migrants-arriving-Norway-mobile-phones-containing-images-executions-severed-heads-dead-children-police-reveal.html#ixzz3uLYQj3iS

  Like

 12. exmarineman zegt:

  Mooi geschreven, gezegd en helemaal gelijk! Maar als dat gaat gebeuren is er helaas geen weg meer terug en dan ben ik benieuwd hoe ze zich zullen gaan verzetten, als ze dat al zullen gaan doen want ze zullen NOOIT (willen) toegeven dat wij gelijk hebben (gehad). En uiteraard zullen de eerst-verantwoordelijken (bestuurders, kamer- en partijleden) het eerst verdwenen zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s