HEIL JUNCKER

Screenshot_33

Jean-Claude Juncker, geboren 1954.

(Door: “Driek”)

Om aan de macht te komen, was het voor Adolf Hitler in het Duitsland van de jaren dertig onnodig om gevoelens van onvrede onder het noodlijdend volk te creëren. Die gevoelens waren er al. Er heerste angst voor werkloosheid, angst voor het bolsjewisme en angst voor de toekomst die er somber uitzag. Vooral creëerde hij een angstvisioen van een verderf zaaiend Jodendom. En met zijn geraffineerde hypnotische welsprekendheid hoefde hij die explosieve lading van sluimerige angstgevoelens slechts te activeren. En dat is hem gelukt.

Maar er was vrijwel niemand in Duitsland die zijn boek Mein Kampf had gelezen. Tot aan zijn dood bleef het een ongelezen bestseller met een miljoenenoplage. Toch had iedere rechtschapen Duitse volgeling van Adolf Hitler een exemplaar in huis. Het was verplichte kost. Doch het was een saai, onleesbaar boek. En dat is altijd zo gebleven.

In 1939 had de historicus E.C.K. Ensor uit Oxford het autobiografische pamflet Mein Kampf grondig bestudeerd. Het resultaat van zijn analyse noteerde hij in een dun boekje, dat zeven weken voor het begin van de Tweede Wereldoorlog verscheen. Die historicus schreef: ‘Mijnheer Hitler zal proberen de Joden in hun totaliteit kwijt te raken en wil een veroveringsoorlog tegen Rusland voeren.’ Welnu, twee jaar later was het zover. Die historicus had niets anders gedaan dan Mein Kampf zeer grondig te lezen.

Voor ons is het in deze moderne tijd gewoon niet te bevatten dat één man miljoenen mensen zo kon fascineren. Waren de mensen toen soms blind en doof? Het lijkt er wel op. Maar pas op, lezer van deze alles onthullende site van E.J. Bron, wederom maken wij, Nederlanders, dezelfde fout als de Duitsers in de dertiger jaren. Want ook nu neemt niemand de moeite de koran grondig te bestuderen. En dat komt niet alleen door de stinkende walm van haat die uit dat oorlogshandboek opstijgt, doch vooral ook omdat het een lelijk geschreven en onleesbaar boek is.

Het grondig uitpluizen der koran-teksten hebben we overgelaten aan islamdeskundige Maurits Berger, die een leerstoel heeft aan de universiteit van Leiden, die is gefinancierd door de sultan van Oman. Maurits pleit er voor om islamitisch familierecht in Nederland op dezelfde manier te behandelen als het katholiek of Joods familierecht. Nu, reken maar dat die vuige volgelingen van Mohammed met hun schijnheilige gelaatstrekken ons straks allemaal uitlachen. Trouwens, dat doen ze nu al.

Screenshot_35
Adolf Hitler, geboren 1889.

Maar, let wel, scherpzinnig lezer, wij kunnen niet onze hoop vestigen alleen op Geert Wilders. Ook strijdlustige burgers zullen dien woest grauwgrijze schuimgolf van zwaardvechters, die ons binnen afzienbare tijd dreigt te overspoelen, met ijzeren vuist bestrijden. Nu nog kunnen wij onze weerzin voor de aanblik van die donkere gestalten met hoofddoek en baardige mannen in djellaba’s, die de straten onzer steden bevolken, achter fluwelen overgordijnen verdoezelen. Doch schrijdt het moment naderbij dat geen tijd ons rest te ontvluchten aan een vernederend slavenbestaan.

Die links prevelende mooipraters in hun gebeeldhouwde grachtenhuizen denken dat die onnatuurlijke mohammedaanse koppensnellers hun fijn paleisje voorbij zullen gaan. Doch deze wrede niets ontziende vijanden staan plotsklaps als grote zwarte roofvogels voor hun mooi gelakte voordeur. Dan zal de hels honende schaterlach van dat heidense bedoeïenenvolk het vrome psalmgezang der christenen overstemmen. U bent bij deze gewaarschuwd.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nationaalsocialisme, nazisme, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op HEIL JUNCKER

 1. hendrikush zegt:

  En we halen de hooivorken uit de schuur en dansen samen de Driekus man.

  Like

 2. Toch h o e f t het zorgvuldig bestuderen van de Koran niet persé nodig te zijn,Driek: Daar zou ik mezelf óók niet toe kunnen zetten. Een paar passages er uit kennen is feitelijk al genoeg om een zinnig mens te laten begrijpen, wat voor vlees-ie in de kuip heeft. Want die passages stáán er in en laten zich niet wegvlakken door de paar lieflijke passages, die er misschien óók in staan.
  Ik kan zelfs nóg verder gaan: Die paar passages zijn in principe niet eens nodig: Bij mij is het destijds al afgeknapt op uiterlijke dingen, zoals hoofddoeken: Je kijkt en trekt de conclusie: De islam beoordeelt Man en Vrouw niet gelijk? Right. Weg met de islam. Zó simpel is het. Niet alleen werd sekse-ongelijkheid in de Jaren ’30 nog weer iets anders bekeken dan tegenwoordig -daarvoor hoefde je geen nazi te zijn- het manifesteerde zich óók nog minder duidelijk, omdat vrouwen zich tenminste niet hoefden te ‘bedekken’ en normaal aan het openbare leven konden deelnemen, en zich uiterlijk normaal vrij konden bewegen. Hoe de islam in elkaar steekt, zie je veel eerder aan de buitenkant, de praktijk, ook zónder de Koran gelezen te hebben, dat wil ik er maar mee zeggen.
  Destijds was het misschien wèl nodig om Mein Kampf grondig te bestuderen om te doorzien, wat Hitler ècht wilde, maar tegenwoordig is het helemáál niet nodig om de Koran grondig bestudeerd te hebben om te weten, wat de islám echt wil. Je hoeft alleen maar je ogen open te houden. En wie het dan nog niet door heeft, is nog onnozeler dan destijds. Of koppiger, waarschijnlijk.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Driek zegt:

  Theresa zegt: maar tegenwoordig is het helemáál niet nodig om de Koran grondig bestudeerd te hebben om te weten, wat de islám echt wil. Je hoeft alleen maar je ogen open te houden.

  Ja, lieve Theresa, maar ik doel ook op lieden Mark Rutte en Pechtold en vele anderen, want ik kan mij gewoon niet voorstellen dat die lui, na het lezen van de koran, toch maar vol blijven houden dat de islam vredelievend is. Want al heb je de koran slechts vluchtig gelezen, dan moet je toch weten dat het een voor ons zeer vijandig boek is. Ik ben er steeds weer verontwaardig over dat mensen, die ons land behoren te dienen, ons opzadelen met dat schorremorrie en ons leven hier volkomen verpesten. Kijk, stel, als ze de koran nu écht gelezen zouden hebben, dan moet je alles wat daar in staat, toch gewoon afwijzen? Dan kun je toch niet meer met een stalen gezicht volhouden dat islam een verrijking is? Maar ja, het zijn aartsbedriegers, ze liegen het volk gewoon voor.

  Like

  • exmarineman zegt:

   met je eens Driek, maar ze zitten allemaal vast aan dat pact van Straatsburg 1975. En men voert het nu versneld uit…….en dan hebben we ook nog de Bilderbergers en de leden van die NWO….Het kan niet anders dan allemaal georkestreerd, geregisseerd alsook georganiseerd zijn. Anders is het Gods onmogelijk dat opeens binnen 6 maanden 5 miljoen mensen naar Europa willen…..

   Like

   • Edjan zegt:

    Exmarineman. Ze hebben dan ook veel hulp gehad van Erdogan: goedkope vluchten van Centraal-Afrika naar Noord-Afrika en een stroom van bootjes van de Turkse naar de Griekse kusten. En daar wordt hij dan ook voor betaald.
    De hele transactie is goed overwogen en georganiseerd.

    Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  De koran lezen is niet moeilijk. Het is geschreven in zeer eenvoudige taal. Korte concrete zinnen die voorkomen dat je de inhoud anders kan uitleggen. Een kind met twee jaar leesonderwijs kan de koran lezen.
  Zelf had ik er slechts 4 avonden voor nodig. Een walgelijk boek. Toch raad ik het iedereen aan. Het geeft meer inzicht in de strategie van de vijand.

  Like

 5. Pingback: HEIL JUNCKER | Rechtsaf doorzee

 6. Avidia zegt:

  Ik heb wel een koran in huis, ik wilde het met eigen ogen lezen. Bij iedere regel stijgt de misselijkheid, er staat ons heel wat te wachten, je kunt je er beter op voorbereiden!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Jean-Claude Juncker, heeft zijn kans gezien en het van
  hem door en door korrupte Luxemburg geruilt voor een
  evenzo korrupt baantje in Brussel om een celstraf te ontkomen !
  Zijn eerste baantje was vol met illigalen overproportionalen
  belastingfrauderende zaakjes die hem garandeerd in de cel
  zouden hebben gebracht !
  En daarvoor heeft hij zijn korrupt baantje geruilt om nu
  legaal met deze smeerlapperij in nog grotere stijl met
  hulp van zijn evenzo parasitäre EU vriendjes ongehinderd
  verder zijn onwezen te bedrijven .
  FUCK THE EU !

  Like

 8. Elke dag loopt er een verliefd ouder stelletje bij mij door de straat. Hij sjokt op z’n gemak langs en zij loopt er met een hoofddoekje op 5 meter achteraan. Ik heb ze nog nooit gearmd zien lopen en tijdens al die optochten heb ik ze nog niet op een gesprek kunnen betrappen. Hij steekt zijn hand op; vrouwen doen zoiets niet. Ze zien er gelukkig uit. Hij is waarschijnlijk na 40 jaar gepensioneerd bij de Philips en zij geeft geen zak om het glazen plafond en loopt misschien wel een geweldige maaltijd voor vanavond uit te denken. Ze bemoeien zich alleen tegen zichzelf of hooguit tegen elkaar aan en soms nemen ze de kleinkinderen mee op hun tocht. Geen vlieg doen ze kwaad, opa en opoe met lief kwetterende kleintjes. Zeg mij niet wat uw woorden zijn, toon mij uw daden en ik zal u richten, tegen een muur, met een .50, zegt de Heer.

  Like

  • Edjan zegt:

   Breinbrouwsels, ik zoude gaarne eens uw brein van binnen aanschouwen want er komen wonderlijke zaken uit.

   Like

  • ..en om nu het opbloeien van hier en daar wat onkruidplantjes te voorkomen werd de hele tuin omgeploegd en vol met tegels gepleurt….

   (Soms blaf ik maar even wat wonderlijke en poëtische dingen tegen mijzelf om wakker te blijven en zodoende te voorkomen dat ik op zeker moment met mijn ene hand mijn laarzen poets terwijl ik met de andere met een gaskraan speel en dan stil mijmer dat een derde handje best wel handig zou zijn om schuin omhoog te steken…)

   Dat zal iedereen wel eens hebben, dus nee, er valt eigenlijk niks wonderlijks in dat brein te zien.

   Like

 9. Edjan zegt:

  Johannes den Hollander en Avidia: weten jullie een goede vertaling? Het mag een goedkope uitgave zijn want ik denk niet dat hij het pronkstuk van mijn boekenkast gaat worden.

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Edjan, soms denk je iets aardigs iets menselijks te lezen in de koran. Als je verder leest heeft het altijd betrekking op moslims. Bij andersdenkenden zoals wij, gaat het alleen maar over vermoorden, verbranden, bestelen en meer van dat soort walgelijke dingen.

  Waarom ben ik dat haatboek gaan lezen. Omdat sommige mensen, de Gutmensch dus, het een en ander goed proberen te praten wat er in staat. Het tegendeel is echter waar. Nou gaat het er niet om dat ik perse gelijk wil hebben.
  Ik begeef me echter regelmatig op diverse fora die voornamelijk in de hobbysfeer liggen. Daar hebben over het algemeen vrouwen de overhand. Van die linkse stukken vreten uit de hoek van de pvda, SP, groen links en D66. Echt van die wereldvreemde onbenullen die denken dat de wereld van en voor iedereen is.
  Daar begint af en toe iemand een onderwerp over vluchtelingen of allochtonen. Daar haak ik dan op in. Zelf begin ik er nooit over. Dan is het altijd handig als je terug kunt grijpen naar de bron. Daar kunnen die geëmancipeerde linkschvrouwen niet tegen.
  Waar je dan allemaal voor uitgemaakt word, dat weten we inmiddels allemaal.

  Een kennis van mij doet hetzelfde op het hondenforum, ook wel het grootste kutforum van Nederland genoemd. Veelal hoog opgeleide dwazen met een tunnelvisie. Tevens zit er een aantal lieden die zich door een of andere islamitische neger hebben laten bezwangeren. Ondanks dat hij de waarheid schrijft wringen ze zich in alle bochten om hun gelijk te halen. En dan krijgt hij weer een ban want de moderatoren weten ook niet waar ze over praten.
  Maar dat geeft niets. We hebben op deze manier toch al heel wat onbenullen op het goede spoor gezet. En daar gaat het tenslotte om.
  Om beslagen ten ijs te komen bij de Gutmensch is het wenselijk om de koran te lezen. Een behoorlijk aantal zet je toch aan het denken.

  Like

  • Edjan zegt:

   Joannes, ik snap het volkomen. Met kennis uit de koran kun je de politiek correcten pakken. Ze weten vaak niet eens wat ze uitkramen want het zijn maar nep-intellectuelen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik er te lui voor ben. Enig bladeren leverde niets op wat mijn aandacht kon vasthouden. Ik ben nu heel brutaal, maar heb je misschien een aantal “verzen” voor mij die lezenswaardig zijn? Dan lees ik ook nog wel het vers ervoor en erna …

   Ik had met het oude testament hetzelfde. Tientallen bladzijden met suffe opsommingen (bijvoorbeeld alle bouwmaterialen van de een of andere tempel). Maar toen was ik nog jong. Het boek Job is me altijd bijgebleven. En de ark van Noach kwam ik tot mijn grote verrassing later tegen in het (veel oudere) Gilgamesh epos.

   Like

   • Driek zegt:

    @Edjan zegt:Joannes, ik snap het volkomen. Met kennis uit de koran kun je de politiek correcten pakken. Ze weten vaak niet eens wat ze uitkramen want het zijn maar nep-intellectuelen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik er te lui voor ben.

    Foei, beste Johannes, dat is geestelijke luiheid. Maar ik ben blij dat het Boek Job u in ieder geval is bijgebleven. En nu onverwijld aan de slag met de koran, u hoeft het slechts vluchtig te lezen en dan weet je al genoeg.

    Like

   • Edjan zegt:

    Beste Driek. Foei dat u Joannes van geestelijke luiheid beticht terwijl IK dat ben. Ik, Edjan ben te lui om de hele koran te lezen, ik geef het toe.
    Vluchtig lezen lukt me wel, maar, beste Driek, moet het echt ALLEMAAL?
    Ik hoop maar, beste Driek, dat u Joannes niet dermate boos hebt gemaakt dat hij mij niet meer een aantal lezenswaardige verzen opgeeft.

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Edjan, om het kort te houden, hier een aantal `verzen`. Afkomstig van de site van ex moslims. http://www.ex-moslims.nl/

    Veel leesplezier.

    De koran over niet-moslims
    Kort samengevat wordt in de koran het volgende gesteld:

    ‘Niet-moslims zijn huichelaars, leugenaars, gierig, doof, stom en blind en gaan naar de hel’.

    Hier zijn 447 korte beschrijvingen en verwijzingen naar teksten over intolerantie ten aanzien van niet-moslims in de koran. Het eerste cijfer verwijst naar de soera, de tweede naar de versen in de soera. Onder de cijfers staan de teksten zoals die in de koran staan om zelf te zien of dat de interpretaties correct zijn. Mocht u van mening zijn dat hieronder fouten staan, dan horen we dat graag met verwijzing naar het desbetreffende vers.

    2:7.
    God straft de ongelovigen
    2:8.
    Ongelovigen zijn bedriegers en misleiden zichzelf
    2:10.
    Niet-moslims hebben een ziekte in hun hart. God zal hun straffen!
    2:17.
    Een ongelovige gelooft niet omdat God hem verblindt
    2:39.
    Wie niet gelooft zal branden!
    2:90.
    Wie twijfelt of God wel of niet bestaat wordt gefolterd
    2:61
    Joden zijn slecht. Ze hebben profeten gedood en niet gedaan wat God wilde.
    2:65.
    Wie werkt op de sabbath is een verachte aap.
    2:85.
    Wie de koran maar gedeeltelijk gelooft zal naar de hel gaan.
    2:88.
    Ongelovigen zijn vervloekt
    2:89.
    Wie zijn geloof verliest vanwege niet vervulde gebeden wordt vervloekt
    2:96.
    Joden hebben te veel begeertes en daarom gaan ze naar de hel.
    2:98.
    God is de vijand van iedereen die niet moslim is
    2:99.
    Ongelovigen zien geen tekenen van God omdat ze zijn wetten overtreden
    2:104.
    Ongelovigen worden gestraft
    2:114.
    Wie het verheerlijken van God tegenwerkt gaat naar de hel
    2:120.
    Joden en Christenen zijn niet te vertrouwen.
    2:121.
    Niet-moslims zijn verliezers
    2:126.
    Niet gelovigen worden door God voor de gek gehouden als ze het even goed hebben, daarna branden ze toch lekker in de hel
    2:130.
    Alleen dwazen wenden zich van het geloof af want moslims hebben gelijk
    2:159.
    Iedereen die de tekenen van God niet wil zien wordt vervloekt
    2:161.
    Ongelovigen worden niet alleen door God , maar ook door de engelen en alle mensen vervloekt
    2:162.
    Ongelovigen zullen vervloekt blijven, hoe lief en aardig ze ook zijn
    2:165.
    Iedereen die een voorwerpt aanbidt (dus ook een crucifix, een boeddhabeeld, een televisie, een grote zwarte steen of een amulet) wordt gestraft door God .
    2:171.
    Ongelovigen zijn doof, stom en blind.
    2:175.
    Wie zich niet wil laten leiden door God zal lekker in de hel worden gegooid.
    2:178.
    Een moslim die iemand heeft vermoord kan door middel van boetedoeningen vergeven worden door God .
    2:190.
    Dood iedereen die tegen moslims strijd. Verdedig je geloof tot de dood. Ga daarmee door totdat iedereen moslim is. Als de tegenpartij ophoudt met strijden, hou dan ook op.
    2:206.
    De trots van de ongelovige zal hem aansporen tot het plegen van nog meer zondes, maar hij zal toch in de hel terechtkomen, en dat is lekker puh.
    2:217
    Een afvallige zal branden in de hel
    2:221.
    Huw geen anders- of ongelovigen. Je kan beter een slaaf nemen dan je te verlagen tot een dergelijk huwelijk.
    2:254.
    Ongelovigen zijn onrechtvaardig
    2:257.
    Ongelovigen hebben duivels als vrienden
    2:264.
    Ongelovigen die schenken doen dat alleen maar om op te vallen. Ze hebben geen macht over wat zij verdienen en worden niet door God gesteund.
    3:10.
    Ook de kinderen en bezittingen van ongelovigen zijn brandstof voor de hel.
    3:12.
    Het is de plicht van de moslim om ongelovigen de hel toe te wensen.
    3:21.
    Het is de plicht van de moslim om andersgelovigen (waaronder joden) en ongelovigen te vertellen dat ze gefolterd gaan worden.
    3:23.
    Joden en Christenen die de koran afwijzen doen dat omdat ze hebben verzonnen dat ze maar heel even zullen branden in de hel.
    3:28.
    Wordt geen vriendjes met ongelovigen want zij zijn eng.
    3:32.
    God vindt ongelovigen niet lief
    3:56
    God straft ongelovigen niet alleen na hun leven maar ook tijdens hun leven! En God zal hun ook niet helpen. Lekker puh.
    3:73.
    Alleen moslims zijn te vertrouwen
    3:76.
    God houdt alleen van mensen die bang voor hem zijn.
    3:85.
    Alle niet-moslims gaan naar de hel.
    3:87.
    En ongelovigen worden ook nog eens vervloekt door alle engelen en mensen. (Ongelovigen zijn nl. geen mensen)
    3:91.
    Het maakt niet uit hoeveel ongelovigen betalen om zich af te kopen, al financieren ze de Westermoskee. Ze zullen branden in de hel!
    3:106.
    Op de dag van het oordeel zal het gezicht van de ongelovige eruit zien als die van zwarte piet.
    3:116.
    God pleurt ook alle kinderen en bezittingen (dus ook als ze de koran bezitten) van ongelovigen in de hel. Lekker puh!
    3:118.
    Wordt geen vriendjes met niet-moslims. Niet-moslims houden namelijk van leedvermaak (ze lijken wat dat betreft wel wat op God )
    3:130.
    Moslims die rente ontvangen moeten bang zijn voor God want ze zouden wel eens in hetzelfde vuur kunnen belanden als de ongelovige.
    3:149.
    Wie een ongelovige gehoorzaamt kan in de hel terechtkomen
    3:151.
    Maak ongelovigen bang.
    3:176.
    Treur niet om ongelovigen. Ze kunnen God toch niets doen. Integendeel. God gaat hen straffen!
    3:177.
    God is niet bang voor de ongelovige, God zal de ongelovige straffen
    3:178.
    De reden waarom God ongelovigen een onbekommerd leven laat leiden is omdat hij ze daarna nog meer kan straffen.
    3:181.
    Wie de macht van God onderschat, brandt in de hel.
    3:183.
    Joden hebben tegen de zin van God profeten gedood
    3:187.
    Joden hebben het verbond met God verbroken omdat ze op gewin uit waren.
    3:196.
    Trek je niets aan van eventuele voorspoed bij ongelovigen, ze gaan toch naar de hel.
    4:14.
    Wie God niet gehoorzaamt wordt gestraft.
    4:18.
    God vergeeft alleen degenen die berouw tonen én geloven.
    4:25.
    Wie wegens geldgebrek geen ‘gewone’ gelovige vrouw kan huwen mag trouwen met een slavin. Mits deze gelovig is natuurlijk.
    4:37.
    Wie zijn rijkdommen verbergt voor God zal gestraft worden. Ongelovigen ook.
    4:38.
    Wie zijn geld aan zichzelf besteedt en niet in God of het einde der tijden gelooft wordt gestraft.
    4:42.
    De Laatste Dag zal voor ongelovigen verschrikkelijk zijn
    4:46.
    Joden rukken de woorden van God uit hun verband en God heeft hen daarom vervloekt
    4:48.
    Wie iets of iemand gelijkstelt met God (bv Jezus = God) begaat een grote zonde
    4:50.
    Joden en Christenen verdraaien de waarheid over God , het zijn leugenaars en God heeft ze daarom vervloekt.
    4:55.
    Joden en Christenen die voorkomen dat anderen moslim worden gaan naar de hel.
    4:56.
    Als bij ongelovigen de huid is weggebrand in de hel, dan komt er een nieuwe huid voor in de plaats zodat ze voortdurend pijn zullen hebben. Slim van God !
    4:60.
    Wie Mohammed niet als de boodschapper van God wil zien, is verleid door Satan.
    4:63.
    Wend je af van degene die niet gelooft
    4:74.
    Wie vecht voor God vecht tegen Satan, die de ongelovigen steunt. Wie sterft in de strijd voor God zal worden beloond.
    4:82.
    Ongelovigen denken niet na over de koran. Ze kunnen daarin geen tegenstrijdigheden ontdekken terwijl dat het bewijs is dat het van God afkomstig is! (in werkelijkheid barst de koran van de tegenstrijdigheden)
    4:84.
    Strijd voor de islam en God zal de macht der ongelovigen beperken
    4:89.
    Als een vriend eerst voor God wil werken maar daarna vijandig is jegens de islam, moet je hem doden.
    4:92.
    Een moslim mag geen andere moslim doden. Als het echter per ongeluk was, dan ga je vrijuit door een slaaf af te kopen of door twee manden te vasten. Ongelovigen doden is dus kennelijk niet zo erg.
    4:101.
    Ongelovigen zijn de vijanden van moslims.
    4:102.
    Hou je wapens in de gaten, want ongelovigen zullen ze pikken en tegen je gebruiken. God heeft snode plannen bedacht voor de ongelovigen.
    4:104.
    Wees sterk bij het vervolgen van de ongelovigen.
    4:115.
    Wie kritiek heeft op Mohammeds autoriteit zal in de hel worden gegooid.
    4:119.
    Ongelovigen snijden oren van vee af en bederven de schepping maar belanden toch in de hel.
    4:137.
    Wie twijfelt aan het geloof is gedoemd.
    4:138.
    Zeg tegen ongelovigen dat ze gestraft zullen worden
    4:139.
    Maar geen vrienden met ongelovigen. God is een betere keuze.
    4:140.
    Huichelaars en ongelovigen gaan naar de hel
    4:141.
    Als ongelovigen een strijd winnen, dan zegt dat niets, God rekent toch met ze af op de dag des oordeels.
    4:144.
    Wordt geen vrienden van ongelovigen
    4:145.
    Ongelovigen zullen branden in de hel, niemand zal hen helpen.
    4:150.
    Wie niet God en zijn boodschappers volgt wacht een vernederende straf
    4:160.
    Joden worden gestraft door God omdat ze rente vragen
    4:168.
    Ongelovigen gaan voor een lange tijd naar de hel
    5:5
    Al het werk dat ongelovigen is vergeefs want ze gaan toch naar de hel.
    5:10
    Ongelovigen gaan naar de hel
    5:12.
    Joden rukken de woorden van God uit hun verband en zijn delen van Allahs woorden vergeten. Daarom zijn ze oneerlijk en is hun hart verhard.
    5:14.
    Omdat Christenen een deel van Allahs woorden zijn vergeten streden zij onderling en zullen ze ook in de hel belanden.
    5:17.
    Christenen zijn godslasteraars omdat ze Jezus gelijkstellen aan God.
    5:33.
    Dood iedereen die oorlog tegen de moslims voert, hak handen en voeten af en gooi ze uit het land. Ze gaan naar de hel.
    5:36.
    Ongelovigen kunnen hun lot (enkele reis hel) niet vermijden.
    5:41.
    God zal degene die het bestaan van God willen testen (naast joden en ongelovigen) naar de hel sturen.
    5:45.
    Wie geen wraak neemt volgens het primitieve oog om oog principe is onrechtvaardig
    5:51.
    Maak geen vrienden met joden en christenen. Dat zijn volken in overtreding.
    5:57
    Maak geen vrienden met joden, christenen of ongelovigen
    5:59.
    Joden en Christenen haten moslims omdat moslims in God geloven.
    5:60.
    God heeft van joden apen, zwijnen en duivelsdienaren gemaakt.
    5:63.
    Joden doen slechte dingen zoals het veroorzaken van oorlogen, daarom heeft God joden niet lief.
    5:66.
    De joden en christenen hebben de Torah en het evangelie niet toegepast en zijn daarom slecht.
    5:67.
    Ongelovigen krijgen geen steun van God
    5:68.
    Joden moeten de wetten van de Torah beter naleven
    5:69.
    Alleen joden en christenen die in God en de Laatste Dag geloven hebben niets te vrezen
    5:70.
    De joden behandelden sommige profeten als leugenaars en probeerden hen te doden
    5:71.
    Wat God ook deed, de joden bleven blind en doof voor God
    5:72.
    Christenen zijn godslasteraars en branden in de hel omdat ze geloven dat Jezus God is.
    5:73.
    Christenen zijn godslasteraars en branden in de hel omdat ze in de drieeenheid (vader, heilige geest, zoon) geloven.
    5:78.
    Ook David (joden, christenen) en Jezus (christenen) vervloekten ongelovigen.
    5:80.
    Joden en Christenen maken vrienden met ongelovigen maar zullen daarvoor gestraft worden, want dat is niet wat God wil dat ze doen.
    5:81.
    Wie vrienden wordt met ongelovigen is God ongehoorzaam
    5:82.
    Joden zijn het meest vijandig tegenover moslims, christenen iets minder
    5:86.
    Ongelovigen branden in de hel
    5:90.
    Wie wijn drinkt, gokt, andere goden aanroept of zich bezighoudt met toverstokjes (Harry Potter?) wordt door satan verleid.
    6:27. Ongelovigen branden in de hel en zijn leugenaars.
    6:30. Ongelovigen worden gestraft, ook al zien ze God pas na hun dood.
    6:49. Wie niet gelooft is ongehoorzaam en zal gestraft worden
    6:68. Luister niet naar kritiek op de koran
    6:70. Ongelovigen krijgen een kokend hete drank over zich heen gegoten
    6:93. Wie zegt te spreken uit naam van God zal gestraft worden
    6:106. Vermijd andersgelovigen.
    6:110. Wie voorheen niet in God geloofde zal blijven dwalen
    6:111. Ongelovigen zijn blind en onwetend
    6:113. Wie niet gelooft in een hiernamaals zal daar gestraft worden
    6:157. Wie de koran niet wil lezen zal worden gestraft
    7:27 Ongelovigen zijn vrienden van de duivel
    7:37. Wie Gods bestaan niet wil zien zal worden gestraft
    7:38. Niet-moslims worden dubbel zo zwaar gestraft in de hel
    7:40. Ongelovigen zijn schuldig, onrechtvaardig en gaan naar de hel
    7:50. Ongelovigen zullen vanuit de hel vergeefs smeken om water
    7:51. Wie het geloof niet serieus neemt gaat naar de hel
    7:59. God verzoop ongelovigen in de zondvloed
    7:78. God trof ongelovigen met aardbevingen
    7:80. God straft een volk dat homosexualiteit tolereert
    7:90. God straft een ongelovig volk met aardbevingen
    7:96. God straft alle bewoners van steden waar goddelozen wonen
    7:101. Ongelovigen zullen worden gestraft
    7:107. Wie Gods tekenen niet wil zien zal worden gestraft.
    7:139. Alle niet-moslims zullen worden vernietigd door God
    7:166. God noemt joden apen en zal ze martelen tot de dag der opstanding
    7:177. niet-islamitische volkeren zullen branden in de hel
    7:182. Ongelovigen worden geleidelijk aan aangepakt op een manier dat ze niet verwachten.
    7:186. Ongelovigen moeten het zonder gids doen en raken de weg kwijt
    8:12. Onthoofdt en slaat de toppen van de vingers van ongelovigen af
    8:14. Ongelovigen branden in de hel
    8:17. De moslim doodde hen (de ongelovigen) niet, maar God doodde hen
    8:22. God ziet niets goeds in doven en stommen, anders maakte hij ze niet doof
    8:32. God straft ongelovigen pas na hun leven, hij laat zich niet testen
    8:36. Ongelovigen proberen het geloof van moslims met geld af te kopen maar zullen in de hel worden geworpen.
    8:39. Bestrijd ongelovigen totdat iedereen moslim is
    8:41. Een deel van de oorlogsbuit die van ongelovigen is ontvreemd is voor God .
    8:50. Van ongelovigen zullen de gezichten en ruggen verbrand worden
    8:52. God strafte de Egyptenaren omdat ze ongelovig waren
    8:55. Ongelovigen zijn erger dan beesten
    8:57. Verjaag ongelovigen, God haat ze.
    8:59 Ongelovigen zijn achterlijk
    8:65 Moslims zijn tien keer zo sterk dan ongelovigen als God ze wil steunen, anders dubbel zo sterk.
    8:73. Ongelovigen veroorzaken problemen
    9:1 God zal ongelovigen vernederen
    9:3 Ongelovigen krijgen een pijnlijke straf
    9:5 Andersgelovigen zonder berouw moeten gedood worden, bekeerlingen mogen blijven leven
    9:7 Omdat andersgelovigen slecht zijn moeten ze niets hebben van moslims
    9:12 Als ongelovigen de islam smaden, dan moeten ze bestreden worden
    9:17 Ongelovigen kunnen geen moskee onderhouden
    9:19 andersgelovigen die drank geven aan bedevaartgangers of een moskee bezoeken zijn onrechtvaardig
    9:23 Verstoot ongelovige familieleden
    9:24. moslims moeten meer van God houden dan van hun familie
    9:26 God straft ongelovigen
    9:28 andersgelovigen zijn onrein en mogen geen moskee betreden
    9:29 Bestrijd christenen en joden die geen belasting betalen
    9:30 God vervloekt joden en christenen
    9:32 Ongelovigen zullen tevergeefs God bestrijden
    9:34 Rijke priesters en monniken die niets aan God geven zullen een pijnlijke straf krijgen
    9:35 Ongelovigen krijgen brandmerken op hun voorhoofd, zijden en rug
    9:36 Bestrijd andersgelovigen zoals zij u bestrijden
    9:49 Ongelovigen gaan naar de hel
    9:52 Moslims mogen God een handje helpen bij het straffen van ongelovigen
    9:63 De vijanden van God branden in de hel
    9:67 Huichelaars, moslims die ongehoorzaam zijn aan God en ongelovigen branden in de hel.
    9:73 Ongelovigen en huichelaars moeten bestreden worden voordat ze in de hel branden
    9:74 Ongelovigen branden in de hel en zullen tijdens hun leven geen vrienden of helpers hebben.
    9:80 God luistert niet naar niet-moslims
    9:84 Bid niet voor een niet-moslim. Ga niet naar de begrafenis van een niet-moslim. Negeer de wezen van niet-moslims
    9:94 Bekeerde niet-moslims die dat deden om hun eigen leven te sparen zijn onrein
    9:97 De woestijnnomaden zijn de ergste ongelovigen. (Dus Nederlanders vallen wel mee)
    9:107 Wie het ongeloof verbreidt is een leugenaar.
    9:109 andersgelovigen gaan naar de hel
    9:111 Torah, Bijbel en Koran roepen op om te vechten tot de dood voor God
    9:113 Andersgelovige familieleden mogen niet gesteund worden en gaan naar de hel
    9:123 Bestrijdt ongelovigen
    10:4 Ongelovigen krijgen een drank van kokend water en een pijnlijke straf
    10:7 Wie tevreden is met dit leven zonder geloof zal branden in de hel
    10:13 God heeft al heel wat ongelovigen vernietigd
    10:17 Het is onrechtvaardig skeptisch te zijn
    10:45 niet-moslims zullen boeten
    10:68 Christenen worden zwaar gestraft
    10:73 God liet alle anders- en ongelovigen verdrinken tijdens de zondvloed
    10:88 God geeft de farao eerst rijkdom om ze vervolgens te vernietigen wegens ongeloof
    10:95 Niet-moslims wacht een straf
    11:17 Niet moslims zullen branden
    11:39 niet-moslims worden gestraft
    11:42 Met de zondvloed werden de ongelovigen verdronken (inclusief ongelovige zuigelingen)
    11:48 Niet-moslims wacht een pijnlijke straf
    13:5 Wie in reïncarnatie gelooft gaat met een keten om de hals naar de hel
    13:18 niet-moslims gaan naar de hel
    13:33 Wie meer dan één god aanbidt wordt tijdens het leven gestraft en gaat daarna naar de hel
    14:2 Ongelovigen worden gestraft
    14:21 Volgelingen van niet-islamitische leiders gaan naar de hel
    14:22 Wie niet God heeft gevolgd, heeft satan gevolgd.
    14:30 Wie meer goden aanbidt gaat naar de hel
    15:2 Ongelovigen zal het spijten dat ze geen moslim zijn
    15:42 Wie dwaalt gaat naar de hel
    16:22 Wie niet in het hiernamaals gelooft is arrogant en heeft wat te verbergen
    16:26 God vernietigt de gebouwen van andersgelovigen
    16:27 Andersgelovigen zullen vergeefs hun goden aanroepen
    16:28 Ongelovigen gaan naar de hel
    16:39 Ongelovigen liegen
    16:60 Wie niet in een hiernamaals gelooft is slecht
    16:62 Ongelovigen gaan naar de hel
    16:63 Andersgelovigen zijn de vriend van satan en branden in de hel
    16:88 Ongelovigen krijgen dubbele straf
    16:94 Niet-moslims worden gestraft
    16:106 Ex-moslims krijgen een grote straf
    16:118 Joden zijn onrechtvaardig
    17:8 De hel is een kerker voor ongelovigen
    17:10 Wie niet gelooft in het hiernamaals wordt gestraft
    17:16 God heeft hele steden en generaties uitgemoord
    17:18 Ongelovigen branden in de hel
    17:39 Wie in meer dan één God gelooft, brandt in de hel
    17:45 God maakt ongelovigen blind en doof voor de koran
    17:49 Ongelovigen veranderen na de dood in steen of ijzer
    17:58 Op de Dag der Opstanding worden alle steden vernietigd
    17:97 Het vuur waarin ongelovigen branden wordt aangewakkerd door moslims
    18:26 God is tegen democratie
    18:29 Ongelovigen krijgen een douche van gesmolten lood
    18:52 Christenen en hindoestanen branden in de hel
    18:57 God maakt wie de ‘tekenen’ vergeet doof en blind
    18:100 Ongelovigen zien de hel
    18:102 Ongelovigen branden in de hel
    18:104 Ook ongelovigen die goed werk verrichten branden in de hel
    19:35 Wie gelooft dat Jezus een zoon van God is gaat naar de hel
    19:73 God heeft vele rijke en mooie ongelovigen gedood
    19:83 De ongelovigen worden gesteund door duivels en zullen branden in de hel
    20:48 Ongelovigen worden gefolterd
    20:127 Ongelovigen branden in de hel
    21:6 God heeft alleen steden van ongelovigen vernietigd
    21:26 Christenen gaan naar de hel
    21:39 Ongelovigen zullen branden
    21:97 Ongelovigen zijn brandstof voor de hel
    22:9 Ongelovigen zijn arrogant en zullen branden
    22:15 Wie denkt dat de profeet niet door God wordt gesteund moet zelfmoord plegen.
    22:19 Ongelovigen krijgen in de hel gewaden van vuur, kokende douches en ijzeren roedes
    22:25 Wie mensen afhoudt van de islam zal worden gestraft
    22:51 Wie de koran matigt, gaat naar de hel
    22:55 Ongelovigen worden gestraft voor hun twijfel
    22:57 Wie de tekenen niet ziet zal gestraft worden
    22:72 Ongelovigen zullen branden
    23:74 Wie niet in een hiernamaals gelooft gaat naar de hel
    23:117 Wie ook andere goden aanbidt wordt gestraft
    24:57 Wie niet gelooft gaat naar de hel
    24:62 Alleen moslims zijn gelovigen.
    25:11 Wie niet in de Laatste Dag gelooft, gaat naar de hel.
    25:26 De laatste dag zal voor ongelovigen moeilijk zijn
    25:36 Volkeren die de tekenen van God niet zagen, zijn door God vermoord
    25:52 Bestrijd ongelovigen
    26:200 Ongelovigen zondigen en worden gestraft
    26:213 Andersgelovigen worden gestraft
    26:224 Dichters trekken ongelovigen aan
    27:4 Wie niet in een hiernamaals gelooft brandt in de hel.
    28:62 Andersgelovigen worden gestraft.
    28:86 Steun ongelovigen nooit
    29:23 Geen genade voor ongelovigen
    29:25 Andersgelovigen branden in de hel
    29:49 Wie de tekenen niet ziet is onrechtvaardig
    29:52 Niet-moslims zijn verliezers
    29:53 De ongelovigen zullen onverwacht worden gestraft.
    29:64 Leven stelt niets voor.
    29:68 Niet-moslims gaan naar de hel
    30:16 Niet-moslims worden gestraft
    30:45 God houdt niet van ongelovigen
    30:57 Geen genade voor ongelovigen
    30:59 God sluit de harten van ongelovigen
    31:6 Wie spot met de islam zal gestraft worden
    31:23 Heb geen medelijden met ongelovigen, zij worden gestraft
    32:20 Wie zich niet onderwerpt gaat naar de hel
    32:22 Wie de tekenen niet ziet zal worden gestraft
    32:30 Negeer ongelovigen
    33:1 De profeet negeert ongelovigen
    33:8 Ongelovigen worden gestraft
    33:18 Wie zich afzijdig van oorlog houdt zal vruchteloos zijn.
    33:25 God steunt gelovigen in oorlog
    33:48 Gehoorzaam ongelovigen niet
    33:57 Wie God lastig valt wordt tijdens en na het leven vervloekt
    33:64 Ongelovigen branden in de hel
    33:68 Straf ongelovige leiders extra zwaar
    33:73 Niet islamitische priesters en monniken worden gestraft
    34:5 Wie de profeet bekritiseerd wordt gestraft
    34:8 Wie niet in een hiernamaals gelooft wordt gestraft
    34:33 Ongelovigen gaan zware kettingen dragen
    34:38 Kritiek op de koran wordt gestraft
    34:51 Geen genade voor ongelovigen
    35:7 Wie niet gelooft, wordt gestraft
    35:26 Ongelovigen worden afgekeurd
    35:36 Ongelovigen branden in de hel
    35:37 Ongelovigen zijn boosdoeners en ondankbaar
    35:39 Ongelovigen verliezen
    36:6 Ongelovigen krijgen een ijzeren band om de nek
    36:9 God heeft ongelovigen verblind zodat ze niet meer kunnen geloven
    36:63 Ongelovigen gaan naar de hel
    37:35 Ongelovigen worden gestraft
    37:82 Ongelovigen verdronken in de zondvloed
    37:127 Ongelovigen worden gestraft
    37:136 God doodde iedereen in Sodom
    38:2 Ongelovigen hebben niets om trots op te zijn
    38:3 God heeft veel ongelovigen vernietigd
    38:8 Andersgelovigen worden gestraft
    38:14 God heeft nog meer ongelovigen vernietigd
    38:26 Wie niet doet wat God zegt wordt gestraft
    38:27 Ongelovigen zouden denken dat het leven zinloos is
    39:8 Ongelovigen branden in de hel
    39:13 Wie God niet gehoorzaamt wordt gestraft
    39:22 Niet-moslims dwalen
    39:25 Wie voor de profeet leefden werden gestraft
    39:26 God vernederde niet-moslims ook tijdens hun leven
    39:32 Wie liegt over God (kan dat?) is onrechtvaardig en komt in de hel terecht
    39:54 Wie zich niet onderwerpt aan God wordt gestraft
    39:56 God heeft geneg tekenen gegevens, wie die niet ziet wordt gestraft
    40:60 Gebeden worden verhoord, maar wie niet bid gaat naar de hel.
    40:63 Wie geen tekenen ziet, is door God afgeleid
    40:70 Wie de koran verwerpt zal worden gesleept met boeien en kettingen in kokend water, en daarna in het vuur worden gegooid.
    40:76 Ongelovigen branden in de hel
    40:84 Geen genade voor de ongelovigen in de hel
    41:6 Andersgelovigen zijn schandalig
    41:19 De oren, ogen en huid van de vijanden van God zullen in de hel getuigenis afleggen
    41:27 Ongelovigen worden gestraft
    41:28 Ongelovigen branden in de hel
    41:40 Wie de tekenen van God niet ziet gaat naar de hel
    41:50 Ongelovigen worden gestraft
    42:16 Afvalligen worden gestraft
    42:26 Ongelovigen worden gestraft
    42:44 Ongelovigen zijn onrechtvaardig en branden in de hel
    43:36 Ex-moslims krijgen de duivel als metgezel
    43:88 Ongelovigen zullen hun dwaling gaan beseffen
    44:10 Ongelovigen zullen op de laatste dag omhult worden door een pijnlijke damp
    44:54 Gelovigen krijgen mooie meisjes, ongelovigen laaiend vuur
    45:7 Ongelovigen zijn leugenaars die een grote straf zullen krijgen
    45:11 Wie de tekenen van God niet ziet wordt gestraft
    45:31 Wie geen moslim wordt is arrogant
    45:32 Wie niet zeker is van de islam gaat naar de hel
    45:35 Wie de tekenen van God bespot brandt in de hel
    46:20 Ongelovigen branden in de hel omdat ze arrogant zijn
    46:33 Wie niet gelooft dat God doden kan laten herrijzen, brandt in de hel.
    47:1 Het werk van niet-moslims zal vruchteloos zijn
    47:3 Ongelovigen volgen een leugen
    47:4 In oorlog moeten ongelovigen vastgebonden worden in de nek worden getroffen. Martelaars die strijden tegen ongelovigen gaan naar het paradijs
    47:8 Het werk van ongelovigen is vruchteloos
    47:9 Ongelovigen haten God
    47:10 God heeft vroeger alle ongelovigen vernietigd.
    47:11 Ongelovigen worden niet beschermd
    47:12 Ongelovigen eten als vee en zullen in de hel belanden
    47:25 Het werk van ex-moslims zal vruchteloos zijn
    47:32 Het werk van ongelovigen zal vruchteloos zijn
    47:34 Ongelovigen worden niet vergeven door God
    48:6 Andersgelovigen hebben boze gedachten en zullen gestraft wordendoor God.
    48:13 Niet-moslims branden in de hel
    48:16 Wie niet wil vechten voor de islam gaat naar de hel.
    48:17 Wie zich van de islam afkeert, zal gestraft worden.
    48:25 God zal ongelovigen straffen
    48:28 God zal de islam laten zegevieren
    48:29 Moslims moeten hard optreden tegen ongelovigen.
    50:26 Wie in andere goden dan in God gelooft, zal gemarteld worden.
    51:10 Wie twijfelt over de Laatste Dag, gaat naar de hel.
    51:44 Wie een gebod van God overtreedt kan door de bliksem worden getroffen en zich daar niet tegen beschermen.
    51:60 Ongelovigen gaan flink balen op de Laatste Dag
    52:7 Wie de islam heeft verloochend brand in de hel.
    52:18 Moslims gaan niet naar de hel, de rest wel.
    53:29 Negeer niet-moslims
    53:47 Niet-moslims branden in de hel
    54:34 De inwoners van sodom werden door stenen gestraft vanwege hun ongeloof
    55:43 Wie niet in de hel gelooft, zal erin tussen vuur en stoom rondjes lopen
    56:51 Ongelovigen gaan gif eten en kokend water drinken
    56:92 Wie de islam heeft verloochend brandt in de hel.
    57:13 Ongelovigen worden gestraft.
    57:15 Ongelovigen branden in de hel
    57:19 Niet-moslims gaan naar de hel.
    58:4 Ongelovigen worden pijnlijk gestraft
    58:5 Ongelovigen zullen worden gestraft
    58:8 Wie de profeet niet gehoorzaamt zal branden in de hel.
    58:14 Wie vrienden wordt met niet-moslims zal worden gestraft
    58:16 Wie bevriend is met niet-moslims gaat naar de hel.
    58:20 Wie God of de profeet tegenwerkt wordt vernederd
    59:2 God heeft de ongelovigen gestraft door hen uit hun huizen te zetten.
    59:11 Ongelovigen onder de ‘mensen van het Boek’ zijn leugenaars.
    59:13 Niet-moslims vrezen moslims meer dan God.
    59:17 Niet-moslims branden met satan in de hel.
    60:1 Wordt geen vrienden met niet-moslims
    60:9 Biedt geen vriendschap aan aan niet-moslims.
    60:13 Wordt geen vrienden met niet-moslims
    61:7 Liegen over God is het ergste wat je kan doen
    61:9 De islam zal zegevieren over alle andere godsdiensten.
    62:5 Joden die de wetten van de Torah niet naleven zijn ezels en krijgen geen steun van God .
    63:1 Joden zijn als aangeklede stukken hout, gereed om te branden, dit zijn uw vijanden.
    63:6 God zal de joden niet leiden.
    64:5 Ongelovigen werden vroeger gestraft, dus wees gewaarschuwd.
    64:10 Ongelovigen gaan naar de hel
    65:8 Vele steden zijn verwoest door God omdat ze niet volgzaam waren.
    66:9 De profeet moet ongelovigen bestrijden die naar de hel gaan.
    67:6 Ongelovigen gaan naar de hel.
    67:28 Ongelovigen wacht een pijnlijke straf
    68:8 Gehoorzaam geen niet-moslims
    68:15 Wie zegt dat de koran een fabel is zal gebrandmerkt worden op de neus.
    69:30 Ongelovigen worden geketend en in de hel geworpen.
    70:6 Ongelovigen worden gestraft
    71:1 Het volk van Noach werd gestraft
    71:26 Het nageslacht van ongelovigen is onzedelijk en ondankbaar.
    72:14 Wie zich niet onderwerpt aan de islam is brandstof voor de hel.
    72:17 Wie niet denkt aan God wordt gestraft
    72:23 Niet-moslims gaan naar de hel
    73:11 Ongelovigen krijgen zware boeien, vuur en verstikkend voedsel.
    74:9 De laatste dag zal niet makkelijk zijn voor ongelovigen
    74:31 Ongelovigen dwalen
    76:4 Ongelovigen branden in de hel
    76:24 Ongelovigen moet je niet gehoorzamen
    77:15 Ongelovigen gaan heel veel spijt krijgen
    78:21 Ongelovigen gaan kokend water en een stinkende vloeistof in de hel drinken.
    78:40 Ongelovigen zullen wensen dat ze stof waren geweest.
    79:36 Wie voor het leven kiest in plaats van de islam gaat naar de hel.
    80:41 Ongelovigen zijn slecht en branden in de hel
    83:10 Ongelovigen zullen op de Dag des Oordeels in de hel branden
    83:36 Ongelovigen worden gestraft
    84:21 Ongelovigen krijgen een pijnlijke straf
    86:16 Ongelovigen krijgen een tijdje uitstel
    88:23 Ongelovigen en afvalligen worden gestraft
    89:11 God heeft ongelovige steden gestaft
    90:19 Ongelovigen zullen worden omringd door vuur.
    92:14 Wie de islam loochent brandt in de hel.
    95:4 God laat mensen zelf vervallen tot het allerlaagste.
    96:13 Zoek en verraad ongelovigen
    98:6 De Christenen en joden die de profeet niet erkennen zijn de slechtste der schepselen en gaan naar de hel.
    107:1 Niet-moslims verstoten wezen en laten de armen verhongeren
    113:4 Hekserij is slecht

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Lees voor “God” in bovenstaande dus “Allah”!

    Like

 11. Jean zegt:

  Voor dat EU gedrocht én zijn vazallen is er maar een medicatie “de kogel” want die bende veroorzaakt de ondergang van Europa en de Europeanen.
  Walging en afkeer is het enige wat voor die bende overblijft.

  Like

  • Jean, even off-topic, maar……Weet je, wie er Zaterdag a.s. bij Pegida Rotterdam komt spreken? Filip Dewinter! Júllie Filip Dewinter!
   Is het niet fantastisch?! Ik hoop en bid, dat er voor mij niets tussen komt: Krijg ik hem eindelijk eens ‘live’ te zien!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Vraag een hand.
    Hij heeft mij eens een krachtige hand gegeven. Ik vroeg nog ‘maar Filip wat nu?’ Hij zei. ‘Dat is niets, ik geef wel vaker ’n hand…’ en vervolgde stoïcijns zijn weg.
    Wonderlijke man.
    Ik ontmoet hem met regelmaat in het VB-cafè: “De Leeuw Van Vlaanderen”.
    Geweldige man. Boegbeeld van Het Vlaams Belang.
    Wordt in Antwerpen op handen gedragen.
    Vandaar de naam Antwerpen, afgeleid van “Hand werpen”.
    Ook daar zit weer een leuk verhaal aan vast.

    Like

 12. Edjan zegt:

  De koran nóg korter samengevat:

  moslims goed, anderen slecht
  moslims hemel, anderen hel

  Dat er overal god is vertaald waar allah wordt bedoeld is storend. Het is een truc van moslim-verwelkomende-christenen die net doen alsof wij dezelfde god hebben en dus gelijk zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s