Levenslang voor “Zweden” om terreur in Syrië

Screenshot_27

STOCKHOLM – Twee “Zweedse” mannen zijn maandag veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf wegens terroristische misdrijven in Syrië in 2013. De twee, 32 en 30 jaar, hadden geassisteerd bij executies, aldus de Zweedse rechtbank.

De Zweedse politie had in de woning van een van hen een USB-stick gevonden met filmpjes van de moorden. Daarop zijn drie gemaskerde mannen en drie gevangenen op hun knieën te zien. Van twee van de gevangenen wordt de keel doorgesneden en de ander wordt onthoofd. De drie eromheen juichen.

De officier van justitie zei eerder in het proces dat de twee “Zweden” niet het mes hebben gehanteerd. “Maar voor de rest waren ze zeer betrokken.” De rechtbank acht bewezen dat het duo sympathiseerde met een regime dat streeft naar een kalifaat. De twee ontkennen en gaan in beroep.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Terrorisme, Zweden. Bookmark de permalink .

5 reacties op Levenslang voor “Zweden” om terreur in Syrië

 1. Jan zegt:

  Doodstraf invoeren en kop eraf.

  Like

 2. mijn-idee zegt:

  Oh ja , dat waren die lange, blonde jonge mannen met blauwe ogen…….met die opa en oma die uit Lapland komen…………. ????? Hmmmm hummm humh
  Rare jongens, die Zweden.. ( Asterix en de Suomi)

  Like

 3. Pieter zegt:

  Ter informatie in Zweden is levenslang 20-25 jaar cel zonder vervroegde vrijlating.
  Waarom zij dat levenslang noemen is mij een raadsel. Zal wel omdat de socialistische visie 20-25 jaar cel voor hen gelijk is aan levenslang. Zuig er maar een puntje aan.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Alleen maar geassisteerd dus? Dan waren het de z.g. gematigden. Daar hebben wij er inmiddels ook al 1,6 miljoen van in Nederland. Alleen voor moslims de doodstraf en andere lijfstraffen invoeren. Dat geldt uiteraard ook voor de linkse dhimmies,

  Like

 5. Jan zegt:

  Swedish Government in “State of Panic” After ISIS Letters Give Dozens of Citizens Three Days to Convert to Islam or Be Decapitated

  According to a new report published yesterday, December 12, by RT Arabic, the “Swedish government is in a state of panic after dozens of its citizens received threatening letters signed by ISIS and offering them three choices, either conversion to Islam, payment of jizya, or decapitation.”

  The letters warned their recipients that they had three days to decide.

  Written in the Swedish language, the letters appeared yesterday on dozens of homes in different cities at the same time. Police are reportedly taking the threat “very seriously.” Among other regions, letters appeared in the cities of Ronneba, Sigtuna, Vstroes and the capital Stockholm.
  ..
  http://www.raymondibrahim.com/2015/12/13/swedish-government-in-state-of-panic-after-isis-letters-give-dozens-of-citizens-three-days-to-convert-to-islam-or-be-decapitated/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s