Bekijk hoe EU-voorzitter NL uw geld kapotsmijt aan designzooi, herniameubilair en hipsterlampjes

Screenshot_8

(Door: “Pritt Stift”)

The @EU2016NL Amsterdam meeting centre was built w/ 3D-technique & furbished w/ Dutch design https://t.co/rQJZfRTGwdpic.twitter.com/dFXEsp1jel — Netherlands Embassy (@NLintheUSA) December 14, 2015

Nog twee weekjes slapen, dan is het zover. Vanaf 1 januari is nettobetaler Nederland de glorieuze voorzitter van de EU. Mark Rutte, Jeroen Dijsselbloem en Frans Timmermans geven een feestje, en iedereen wordt uitgenodigd, behalve u. Kosten noch moeite worden gespaard om bananenrepubliek Nederland te promoten als baken van vooruitgang, duurzaamheid, democratie en design.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hypocrisie, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bekijk hoe EU-voorzitter NL uw geld kapotsmijt aan designzooi, herniameubilair en hipsterlampjes

 1. Jan Wandelaar zegt:


  +

  +

  Like

 2. Jan zegt:

  Als ISIS een bezoekje brengt en iets beschadigt zal ik geen ach en wee roepen.

  Like

 3. rs zegt:

  Ik mis nog het servies en het bestek voor Boerenkool met worst en de Snert…………………

  Like

 4. hans zegt:

  Die enge socialisten hebben echt een nare wanstaltige smaak van meubilair en architectuur.
  Het ademt de sfeer in van totale minimalistische betonjunglegedrochten die op de even zozeer lelijke allochtone desolate verroestte niks buitenwijken lijken die ze weten te creëren.
  Vol modus elitair links met akelige kale Bart Chabot brillen-mansjes die met hun onuitstaanbare verzuurde pruim hoofden beslissen dat u en ik als plebs maar lekker weg mogen teren in het totalitaire betalen, maar niks halen klimaat. Bah! Wat een depressie.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  En dit is niet de eerste keer: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/en_van_die_7_euro_administratiekosten_per_boete_betalen_ze_de_luxe_koffiepads.html

  Deel 1 staat ook nog op GeenStijl, aldaar CJIB in de zoekfunctie typen en u vindt ‘m, naast nog een aantal andere faal artikelen.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Aha! Onze grote talenspreker Timmerfrans heeft het erdoorheen gejast: een interventiemacht van 1500 (!) man die snel-inzetbaar de buitengrenzen gaan bewaken en die ook ingezet zullen worden bij landen “die dat zelf niet aankunnen”.

  Wat bedoelt dit varken? Het bedoelt dat die interventiemacht ook naar Polen en Hongarije en Slowakije zal gaan om die landen te dwingen hun quotum asielzoekers op te nemen zoals dat door onze Führerin merkel is bepaald.

  Ik hoop het van ganser harte. Weten jullie wel, verwende mietjes, dat ze daar nog een echt leger hebben? En weten jullie ook wel dat het “AU” doet als ze op jullie gaan schieten? En hebben ze jullie wel verteld dat ze daar heuse kogels hebben? Kom maar liever hier op extreem-rechts schieten want dat durven jullie nog wel, slaven van merkel.

  Like

 7. Jean zegt:

  Die lafaards en verraders genieten van het leven, hebben geen “last” van moslims & islamieten en de rekeningen worden decadent gevuld en wat kunnen de Europese burgers? Ze kussen…..
  Wanneer slopen we dat gedrocht nu eens tot op de bodem en laten we die lafaards & verraders ophangen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s