Duizenden migranten uit Calais naar idyllisch dorp in Zuid-Engeland

Screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

Een idyllisch toeristendorpje in het zuiden van Engeland moet door duizenden mannelijke migranten uit Calais letterlijk overrompeld worden, nadat de regering plannen heeft aangekondigd om daar een asielzoekerscentrum te bouwen.

Bijzonder schokkend: de mannen uit oorlogsgebieden en corrupte Oost-Afrikaanse landen of het Midden-Oosten zullen de gechoqueerde bevolking getalsmatig overtreffen. De 150 inwoners van Earnly in de buurt van de bekende stranden van Wittering in West-Sussex hebben zich met grote meerderheid tegen de plannen van het ministerie van Binnenlandse Zaken uitgesproken om daar een asielzoekerscentrum voor mannen op te richten.

In het asielzoekerscentrum, dat op dit moment plaats biedt aan 101 studenten, zullen steeds 19 dagen lang ongeveer 200 mannen tussen de 18 en 39 jaar oud gevestigd worden.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Auteurs: Alix Culbertson en Jon Austin

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Duizenden migranten uit Calais naar idyllisch dorp in Zuid-Engeland

 1. Welke ambtelijke schoft heeft dit nu weer op zijn geweten?!
  Als je die lui dan per sé moet opnemen, dump ze dan in Belgravia, tegenover Buckingham Palace!
  Enfin, die woestijn-apen blij, natuurlijk: Eindelijk in Engeland!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Onvoorstelbaar, een heel bekend terrein voor ons. Kleinkinderen wonen daar in de buurt.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Ook daar zijn ze dus al stapelgek!
  Asieldreigers direct retour Zandbakkistan!

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  De westerse politici voeren slechts het verdrag van Straatsburg uit, dat moet eerst worden opgezegd voordat we verder kunnen, google en lees het dan wordt je bewust van wat er zich onder onze ogen afspeelt!

  Like

  • Willie zegt:

   Bob, ”De westerse politici voeren slechts het verdrag van Straatsburg uit”
   Vergeet dan ook niet t Coudenhove- Kalergi plan te vermelden, Straatsburg EN de EU is slechts het logische vervolg hierop

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Nou, óók dat dorpje zal dan wel volkomen verziekt, verpest en vervuild worden.

  *vervloekt ‘alla’ en z’n imbeciele pedofiele ‘profeet’ en vooral de ‘socialisten die dit mogelijk maken!!!*

  Het leven heeft voor ons westerlingen geen zin meer; het wordt met de dag krankzinniger en ernstiger.

  Like

 6. Hans zegt:

  Ik zou er geen problemen mee hebben.
  ALS ZE EERST GECASTREERD WORDEN
  Onverdoofd uiteraard want halal.
  DAN WORDEN ZE RUSTIGER

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Hans 16 december 2015 om 01:22

   Vanzelfsprekend is dat een goed idee, maar die parasieten moeten desondanks tóch aan het vreten gehouden worden en als ze ziekjes zijn, moeten ze gratis medische zorg krijgen. .
   Dat is natuurlijk zonde van het belastinggeld dat eigenlijk bestemd is voor de eigen bevolking.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Zo ongeveer?

   Like

 7. Avidia zegt:

  Dit is ook weer te erg voor woorden, waar blijft in Godsnaam het gezond verstand, nou!!! die hebben ze allang verloren, alles om die smerige moslims ter wille te zijn, wat is er toch aan de hand, wat moeten zij er mee, wat denkt men te bereiken, waarom wordt ons bestaan bedreigd door dit volk, ik snap er niets meer van. Ik kan het woord moslim ook niet verdragen, ik krijg vlekken voor mijn ogen bij het woord moslim :-{

  Like

  • Willie zegt:

   @Avidia ”ik snap er niets meer van”
   Nee??? ” ze” willen ons (originele bevolking ) gewoon weg , dood , vergiftigd , nek afgesneden etc ALLE middelen zijn goed, zelfs de moordzuchtige , smerige islam wordt er bij gesleurd (die kennen niks anders dan moorden en slachten)
   Snap je het nu ??

   Like

 8. Verzetstrijders, zoals tijdens WO II hebben we nodig . De EU moet absoluut minder macht krijgen en moet gesaboteerd worden.. De eigen bevolking moet beslissen in eigen land. Zoals het nu gaat is het slechter dan ten tijde van de nazis. Beginnen met de opkuis van Calais en de asielcentra : vrachtvliegtuigen vullen en zonder pardon, iedereen desnoods dumpen in de woestijn of de jungle. Hun thuislanden willen hen niet terug ? Dat is ons probleem niet. Daar zijn ze thuis. Hier zijn ze illegaal en helemaal ongewenst. En stoppen met “redden” en dat vreemd volk terug duwen weg van Europees grondgebied. Rood Kruis, Artsen zonder Grenzen enz, ga helpen in hun thuislanden.

  Like

 9. Het Verdrag van Straatsburg ? Welke mensen hebben dat verdrag bedacht ? Heeft de bevolking inspraak gehad ? Neen !

  Like

  • gielah zegt:

   Boeven in nette pakken hebben dat verdrag bedacht.
   En ze wisten dat het een boevenverdrag was, want ze hebben het al die dagen bewúst verzwegen en… toen Bat Ye´Or er haar boek Eurabië over schreef, het keihard ontkend.
   In dat verdrag zijn wij, de burgers van Europa, keihard verkocht.
   Men heeft kabinet na kabinet…. in álle meedoende landen… politici over dat verdrag laten zwijgen.
   Op het erover praten staat waarschijnlijk iets vreselijks: zelfs Wilders heeft het er nooit over… kun je nagaan.
   Zodra wij, normale mensen, er lucht van kregen en erover begonnen te schrijven op forums, kwamen er van alle kanten trollen ( al dan niet in dienst van overheden) ons uithonen.
   Wij geloofden zogenaamd in complottheorieën.
   Wij hadden aluhoedjes op.
   Intussen is al wat de westerse politiek wél doet én wat zij NIET doet voor 100% uit dat verdrag te verklaren.
   Al wat de miljoenen hier toegestane moslims doen, wordt met de mantel der liefde bedekt.
   Zij worden onderhouden door en met wat wij verdienen.
   Zij kunnen hun islam hier beleven én verspreiden.
   Geen referendum heeft hierover plaatsgevonden.
   Het is ons opgedrongen.
   Het is de meest antidemocratische handelswijze, die wij ons maar denken kunnen.
   Het is een overval… ja… het is ( of wordt.. als we niet uitkijken) een oorlog.

   Intussen eist de politiek dat iedere kritiek op dit beleid als rechts-extreem wordt afgeschilderd… en dat de tóón, waarop men hen om hun schuld aanklaagt… naar HUN zin is… en vooral beleefd blijft.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Magda bBauwens:05.34. uur. Het volk inspraak geven? Nou, vergeet U het maar Magda, dat is het laatste wat de politieke elite wil. Deze politieke elite, van “links tot rechts”, is gewoon de marionettenkliek van de: EUSSR,BILDERBERG en de NWO.

   Like

 10. Sjun Demartelaere zegt:

  Steeds duidelijker wordt het dat politici vervangen moeten gaan worden voordat zij het volk laten vervangen om Amerikaanse geopolitieke belangen behartigd te krijgen zoals zij zich ook in een handelsboycot met Rusland nieten dringen terwijl de Amerikaanse handel gewoon doorgaat.
  http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/russland-sanktionen-helfen-us-firmen-europa-verliert-a-1036204.html
  Natuurlijk het staat in Bild dus is er nog wel een extra bron nodig en kan dit niet zomaar voetstoots worden aangenomen. De cijfers op de Amerikaanse geregistreerde handelsbalans geven bijvoorbeeld toch een handelsdaling aan maar dat neemt niet weg dat er gewoon handel blijft plaatsvinden:
  http://www.census.gov/foreign-trade/balance/c4621.html
  .
  Ook zo benieuwd hoe de nasleep van de Teevendeal afloopt voor medeverantwoordelijke Mark Rutte die het kennelijk niet nodig vond om de kamer goed voorgelicht te krijgen?

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Wachteres en ik kennen dit dorp!!
  Engeland is ons favoriete land, met een schitterende cultuur, mooie landschappen en eeuwen- oude steden en dorpen met prachtige historische gebouwen. Je komt altijd tot rust in dat land!
  En dan te bedenken wie men nu massaal wil binnen halen: allemaal lieden die een einde willen maken aan de schoonheid van dit land, mensen die uiteindelijk getalsmatig in de meerderheid zullen zijn, definitief hun stempel op het land zullen drukken en de oorspronkelijke inwoners tot minderheden zullen hebben gemaakt..
  Alsof je zwermen sprinkhanen uitnodigt om je land kaal te vreten.
  De stompzinnigheid van de politieke elites leidt tot pure vernietiging van alles wat Engeland (en het Westen natuurlijk) zo mooi maakt.
  Je land vrijwillig overleveren aan islamitische krachten is absoluut een van de meest kwaadaardige handelingen die men jegens het eigen volk en land kan verrichten.
  Ik heb deze handelswijze een vorm van volkerenmoord genoemd , een vorm van ultiem verraad, waarop een ultieme straf moet volgen en bij deze conclusie blijf ik.
  Niemand mag ooit ongestraft wegkomen van wat hier uit naam van de ”Gutmenschlichkeit” wordt aangericht.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 11.13. uur. Inderdaad Henk, we zijn verraden door de “politieke elite”, van “links tot rechts”. Alleen de PVV komt nog voor ONS op!

   Like

 12. Pingback: Duizenden migranten uit Calais naar idyllisch dorp in Zuid-Engeland | Rechtsaf doorzee

 13. Sjoe! zegt:

  Het dorpje is ter dood veroordeeld. R.I.P.

  Like

 14. geentvkijker zegt:

  http://fenixx.org/2015/11/30/episch-boze-hongaarse-vrachtwagenchauffeur-probeert-immigratietuig-onder-het-wiel-te-krijgen/
  dit filmpje al gezien ? is wel van 30 november j.l. duurt 14 min en 31 sec. maar wel de moeite waard om uit te kijken. ( stel, dat je daar gereden zou hebben in je auto…in een vrachtwagen,
  heb je nog een beetje bescherming en zit je veel hoger )

  Like

 15. Jan zegt:

  France: Authorities flood Channel Tunnel area to keep out refugees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s