Europa staat in brand

Screenshot_17

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Het jaar 2015 loopt ten einde en een blik op de gebeurtenissen in de afgelopen maanden laat zien dat we er over het algemeen bekeken slechter voorstaan dan een jaar geleden. Overal laaien de eerste vlammen al op. Weldra zou er sprake kunnen zijn van een uitgestrekte brand.

Nog maar enkele dagen dan is het Kerstmis en spoedig daarna is ook dit jaar 2015 historie. Een jaar dat de mensen in Europa nauwelijks iets goeds bracht. De oorlog in de Oekraïne woedt nog steeds, de “vluchtelingen”crisis bereikte een voorlopig hoogtepunt, uit angst voor de “islamistische terreur” worden de vrijheidsrechten steeds verder uitgehold, Zuid-Europa verzinkt in ellende en politiek dreigt het continent te scheuren. De NAVO staat op het punt om het met Rusland en via de VS zelfs met China aan te leggen, waarbij ons continent opnieuw als krijgstoneel zal fungeren – met vele miljoenen doden.

Zelfs in het tot nu toe veeleer rustige Duitsland begint de stemming langzaam om te slaan. Gewelddadige politieke onlusten behoren bijna al tot de orde van de dag. Vooral de “vluchtelingen”crisis draagt ertoe bij dat de samenleving splijt en – erger nog – in toenemende mate radicaliseert. Zowel aan linker als aan rechter zijde. Het totale politieke falen blijft niet zonder gevolgen.

Ook al is het hele continent tot nu toe niet volledig in vlammen opgegaan, toch is er van de Atlantische Oceaan tot de Oeral, van de Middellandse Zee tot de Poolcirkel een toenemende vlammenzee te zien, die de ontelbare conflicten en problemen duidelijk maakt. Een manifest van vlammen, dat door de mensen met bloed en tranen werd ondertekend en nu begint zijn verzengende uitwerking te laten zien.

Europa staat in brand. Weliswaar nog niet overal, maar de vonkenregen zorgt voor een steeds grotere uitbreiding. Het is nog slechts een kwestie van tijd totdat het tot een uitgestrekte brand komt die het hele continent in de as legt. De vraag is alleen: Wat komt er daarna?

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa. Bookmark de permalink .

16 reacties op Europa staat in brand

 1. Bob Fleumer zegt:

  En dat alles door de verregaande lafheid van bestuurders om de realiteit te benoemen en daar naar te handelen, wat ons land betreft is Rutte de hoofdschuldige hij staat aan het roer van ons schip van staat maar weet niks van navigeren. Zijn gebrek aan verantwoordelijkheids- gevoel belet hem om af te treden in het belang van ons land. Het lijkt er op dat hij de ernst van de situatie niet wil of kan zien, beide zijn reden om af te treden.

  Like

  • Ekster zegt:

   Mark Flutte is gewoon een typische standaard flutpoliticus. Hij kan lekker kletsen zonder veel te zeggen, liegt en bedriegt als het zo uitkomt, en er is niets maar dan ook absoluut niets dat hem van het pluche kan verjagen. Het landsbelang doet helemaal niet ter zake.

   Like

 2. keizer zegt:

  Op Joop.nl vond ik deze link met zeer interresante info echt de moeite waard om even te kijken:
  http://www.kla.tv/index.php?a=showportal&keyword=niederlaendisch&id=6746

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Landverraders in de regering en alles wat de brand succesvol zou kunnen bestrijden is weggesaneerd….

  Like

 4. geentvkijker zegt:

  Onderstaande is ongeveer wat ik weet, uit allerlei berichten, artikelen, filmpjes, voorspellingen,
  geschriften, boeken, internet enz enz enz ( zet me niet vast, op ` letterlijke 100 % zekerheid ,
  dat kan natuurlijk nooit ) al deze informatie komt uit, de afgelopen jaren….en ik schrijf dit uit mijn hoofd, op volgorde hieronder, en wat er daarna komt, is ook informatie van `vreemde plaatsen `
  ( hahaha , ik zeg het maar even voorzichtig…..)
  als ik mij niet vergis, is de eerst volgende stap :
  1. dat de spanning tussen Rusland en Turkije zal oplopen ( geen verrassing tot zover )
  2. dat vervolgens Rusland, aan Turkije de Oorlog verklaard
  3. Rusland gooit een bom ( of bommen ) op Turkije
  4. Turkije is dan vernietigt voor een groot deel, met een zwaar aantal doden ( veeeeeel )
  5. Turkije ( wat er over is dan ) is door deze gebeurtenis, laaiend kwaad, en voor een deel uitgeschakeld, krijgen daarom HULP van Amerika
  6. Amerika zal daarom een REGEN van bommen gooien op Rusland, Rusland zal ook zeer zwaar getroffen worden ( al die getallen zullen in de miljoenen lopen )
  7. De actie bij nr. 3 genoemd, zal op dit moment, al het gevolg hebben, dat de VLAM OVER EUROPA zal razen, vanuit Turkije richting HIER, zal de waanzin dan al razen….in het
  wilde weg, zullen allerlei groepen, elkaar afslachten
  8. na de actie van nr. 6 …..zal Rusland eveneens zijn wraak nemen en zijn bommen richten
  terug, op Amerika, hierbij zullen minimaal 6 steden TOTAAL VERWOEST worden, genoemd in de voorspellingen zijn in ieder geval, New York, Washington, Philadelphia, Boston, Los Angeles, ….?….De 7e bom zal in de Atlantische Oceaan ( foutje of expres ? ) terecht komen, doordat deze bom in het water terecht komt, zal er een tsunami van water ontstaan, die de wereld nog nooit gekend heeft. Er wordt gesproken over een hoogte van 200 meter
  9. DE TIJD, die de tsunami, zal kosten om HIER BIJ ONS aan land te komen, is ( zelfs ) al berekend, en die bedraagt 7, 5 a 9 uur ( van de kust van Amerika naar ons gebied HIER is ongeveer 6.000 kilometer ) Engeland en Schotland zouden compleet verdwijnen, en Nederland ook, BEHALVE het ZUIDEN van Limburg. De kusten vanaf SPANJE naar boven, net als Frankrijk, Belgie Noord-Duitsland, en verder naar boven….zullen vanaf die gebeurtenis VELE KILOMETERS KUSTLIJN MISSEN, landinwaarts.
  ( Men kan dit zelfs simpel Googelen : ` toekomstige kustlijnen van de wereld ` , je ziet dan gewoon de toekomstige wereldkaart !!! – ra ra hoe kan dat ? – )
  10. Ergens in bovenstaande nummers / gebeurtenissen, gebeurd er dan ook nog VANALLES in het Midden-Oosten : Iran, Irak, Israel , Jerusalem zal verwoest worden, maar NA de oorlog weer herbouwd, Damascus vernietigd, dit laatste staat nauwkeurig beschreven in het laatste hoofdstuk van de Bijbel, er wordt gesproken over Gog en Magog, maar het schijnt dat die oude benamingen van gebieden nog al discussie opleveren, dus HOE dat precies zit, weet misschien iemand anders hier, ik vind het nogal ingewikkeld, dus, wie dit beter kan aanvullen, mag het zeggen….
  11. China is hier ook betrokken bij dit alles, en trekt zich terug ter hoogte van de actie bij nr. 8
  hierboven, ook Europa trekt zich dan militair terug, vanwege TEVEEL infrastructuur vernietigd.
  12. Amerika slaat Rusland toch nog terug, en Rusland wordt ook grotendeels vernietigd en geeft zich over. Men kan niet spreken van een Winnaar want Amerika `s infrastructuur heeft zo `n zware verliezen geleden dan….
  De oorlog zal beeindigd worden door Jezus Christus ZELF : ` want anders zou er geen vlees behouden blijven ` ….zo staat het geschreven
  NA de oorlog, ( uit vreemde bronnen ! ) zitten de overlevenden ( 2 / 3 ? ) met een enorme puinhoop, om deze PUINHOOP op te ruimen, krijgen we HULP uit `vreemde ` gebieden, daar wij dit anders nooit alleen zouden kunnen.
  13. De welvaart zal in ongeveer een HALF JAAR weer van start kunnen gaan, razend snel
  s c h i j n t alles weer hersteld te zijn, ( dat moet ik eerst zien, en dan geloven…afijn ), het zij zo blijkbaar.
  14. wat er gaat veranderen NA de oorlog :
  De belastingen en Geldstelsel gaan DRASTISCH veranderen, eerlijker ( gutgut daar wachten we op )
  De energieen van olie, gaan veranderen, wij hebben namelijk al VRIJE ENERGIE ( google even ) tot onze beschikking, maar dit is namelijk VERBORGEN gehouden, vanwege de illuminati-verdiensten HOOG te houden. Het gebruik van olie als brandstof, gaat verdwijnen.
  ( Dit zou namelijk al vandaag kunnen, maar wordt allen al toegepast bij de modernste schepen, sommigen hoeven al namelijk NIET meer te tanken ) ….voor ons komen deze mogelijkheden ook ! De Farmaceutische Industrie gaat op de KOP, chemische middelen zullen niet langer onderdeel uit maken van onze medicijnen, En onze gezondheid gaat hierdoor met sprongen vooruit, in no-time. Hierbij krijgen wij ook `vreemde HULP ` , onze lichamen worden in korte tijd ONTDAAN van alle chemische rotzooi !! ( en drugs )
  Dan : tegelijkertijd, gaat er ook vanalles veranderen op het gebied van vervoersmiddelen, de persoonlijke auto `s verdwijnen, en men gaat over op een MAGNETISCH VERVOERSYSTEEM ( in Japan doet men hier al proeven mee, NA de komende oorlog, gaat men dit ALGEMEEN toepassen ) openbaar vervoer gaat het worden dan, blijkbaar . Plannen hiervoor zijn allang klaar, en liggen ATOOMVRIJ opgeslagen, evenals de ZADEN van onze planten ! ( Google : Zaden of plantenzaden Noorwegen )….ALLE belangrijke zaken LIGGEN AL OPGESLAGEN !!
  Je kan het zo gek niet bedenken, tekeningen, ontwerpen, uitvindingen van technische aard
  IS VEILIG !
  Daarna : Gaat Geld steeds MINDER een rol spelen in het leven, Geld kan namelijk gewoon weg, we hebben het namelijk niet nodig !
  Wanneer GELD verdwijnt, verdwijnt de POLITIE, de CRIMINALITEIT, de NOTARIS, diefstal, jaloezie, nijd, afgunst, moord, doodslag, negatieve DRUGS, STUDIE-GELD niet langer van toepassing want IEDEREEN kan tijd besteden, aan NUTTIGE zaken en LEREN, of zich bezig houden met de natuur, planten, bomen, tuinieren, Men kan dan WELKE hobby ook, VRIJ toepassen, wat men dan wil. Ook technische zaken zullen een drastische sprong gaan maken, daar iedereen de kansen gaat krijgen, om van EIGEN TALENTEN gebruik te maken.
  Het woord WERKEN, is dan niet langer van toepassing en gaat verdwijnen. Er zal een nieuw woord komen, Dit is wat ik er van weet…wie het leest, die leest het, wie het niet leest, leest het niet…

  Like

 5. Sjun Demartelaere zegt:

  Welnee, nog geen paar eeuwen geleden stond ook Spanje in brand. Nadat de bezetters verjaagd waren is het het land toch een tijd lang bijzonder goed gegaan. Iets soortgelijks zal er hier ook gebeuren. Hoe sneller en beter mensen zichzelf organiseren hoe leefbaarder de enclaves en hoe vlotter de bezetters vanuit de georganiseerde enclaves kunnen worden weggewerkt.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel geeft exact de werkelijkheid weer. Ik ben van mening, dat zowel de politiek, als de mensheid de genoemde problemen niet zullen oplossen. Ik ben van mening dat slechts God, de uiteindelijke oplossing kan zijn. Dat is mijn bescheiden mening.

  Like

 7. Hans zegt:

  Een vrolijke tijd!
  Zonder moslims.
  Want dan wordt geluk weer heel gewoon.

  Like

 8. elisah zegt:

  Geentvkijker, wat een geluk om in zuid-limburg te wonen.

  Like

  • geentvkijker zegt:

   inderdaad, blijkbaar lijkt het daar op….deze voorspellingen zijn al zo oud, en vooral op dit moment, komen deze weer regelmatig voor op internet, zelf heb ik er moeite mee, om dit nog echt voor waarheid aan te nemen, `t zou kunnen natuurlijk, dat weten we nog niet
   Wat mij in de media, wel opvalt, is dat ze het tegenwoordig, regelmatig hebben, over het feit `dat onze dijken zo dringend onderhoud nodig zouden hebben ` . Een paar weken geleden hadden ze het daar over, alweer….toen moest ik daar nog aan denken, waarom ze het daar zo NADRUKKELIJK over hadden. Het schijnt zo te zijn, dat wanneer er op bepaalde plaatsen aan de kust IETS fout gaat, het dan heel erg kan worden voor onze situatie hier. ( hoewel wij het sowieso met een tsunami van 200 m hoog
   niet gaan redden natuurlijk ). Maar het minste wat de regering dan toch kan doen, is naar mijn mening zorgen, dat die kustlijnen wat beter beschermd worden, wij betalen al zoveel, WAAROM wordt dat onderhoud dan niet uitgevoerd ??? Maar DAAR is dan weer geen geld voor

   Like

 9. Pingback: Europa staat in brand | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s