Hoeveel Duitsers moeten sterven voor verdwazing Merkel?

Screenshot_5

(Door: Joost Niemöller)

Het CDU-congres maakte er met Merkel weer een enorme show van: Wij, Duitsers, wij kunnen het. Wij, Duitsers gaan dat varkentje wassen en die onvoorstelbare instroom van illegale immigranten wel even op de rails zetten. Want dat is de Duitse identiteit: dingen regelen. En nee, we zijn niet multiculti, want we geloven in integratie. Ze kreeg een applaus van bijna tien minuten. Merkel beloofde dat de illegalen-stroom kleiner zal worden, en dat was kennelijk voor veel CDU-slaven een enorme opluchting. Hoe of wat zoiets moet gebeuren met al die open grenzen, daar liet Merkel zich niet over uit, en daar vroeg ook niemand naar. Applaus!

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Hoeveel Duitsers moeten sterven voor verdwazing Merkel?

 1. Edjan zegt:

  citaat
  “Merkel beloofde dat de illegalen-stroom kleiner zal worden, en dat was kennelijk voor veel CDU-slaven een enorme opluchting. Hoe of wat zoiets moet gebeuren met al die open grenzen, daar liet Merkel zich niet over uit, en daar vroeg ook niemand naar.”

  Merkel heeft wel degelijk heel duidelijk gemaakt hoe ze dat wil bereiken. Ze wil andere EU landen nog steeds dwingen om er meer op te nemen. De instroom naar Europa blijft gelijk of stijgt, maar als die andere landen nu eens eindelijk “solidair willen zijn”, dan gaan er per saldo wat minder naar Duitsland.

  U moet wél weten dat Duitsland er per hoofd van de bevolking ca. 2,5 x zoveel opneemt als Nederland. U moet ook beseffen dat het optuigen en bewapenen van Frontex, de gratis veerdienst voor immigranten naar Europa, bedoeld is om ook weigerachtige landen te dwingen “hun deel” (door merkel te bepalen) immigranten op te nemen.

  Het is inmiddels wel duidelijk dat een aantal landen (Polen, Slowakije, Hongarije etc) dit zullen weigeren en ook bereid zullen zijn die weigering kracht bij te zetten. Per slot van rekening hoeven ze maar een keer hard “pang” te roepen en Frontex zal, over zijn eigen voeten struikelend, op de vlucht slaan. Polen en Hongarije zijn namelijk nog niet ontwapend zoals wij.

  Nederland mag de borst wel nat maken: volgend jaar komen er ruim meer dan dit jaar. Mogelijk bijna het dubbele. Rutte heeft vast al bij het kruisje getekend. En nee, het spijt me als ik zo wreed dromen verstoor: Wilders zal tegen die tijd weliswaar tegen de 40% van de kiezers achter zich hebben maar hij zal op volstrekt ondemocratische wijze (de eu is nu eenmaal een dictatuur) uit de regering pechtold gehouden worden. Ik ga over mijn nek …

  Like

  • Beste Edjan, een poosje geleden zag ‘k een korte documantaire over de Nederlandse bijdrage en initiatief van Frontex. Wat bleek uit het verhaal dat ze de grenzen niet bewaken maar de o zo zielige asieleisers assistentie verlenen en het zoveel mogelijk aan boord nemen van de gloednieuwe ‘Patrouille’ boot. Een bewakingsmissie die uitpakte als een veredelde reddingsoperatie.

   Maak je niet druk over een probleem die je zelf niet in de hand hebt, deze aanwas van nieuwe asieleisers zal in 2016 m.i. zal ongetwijfeld het dubbele aantal opleveren van de ruim 60.000 die door de Nederlandse regering wanhopig al gehuisvest zijn in 2015. Het is een beoogde politiek van de EU, anders gaan ze er wel harder tegen aan. Kwestie hoe schept men orde uit chaos dat is de hamvraag welke iedere Nederlander zich zelf afvragen moet…

   Like

   • Edjan zegt:

    citaat:
    “Kwestie hoe schept men orde uit chaos dat is de hamvraag welke iedere Nederlander zich zelf afvragen moet”
    En Adriaan, ik weet ook het antwoord al. Smeek de overheid om bescherming. En zij zullen de controle verscherpen, het internet aan banden leggen en een Politieke Union + een EU-Armee oprichten. Job done. Binnen 5 jaar.
    Merkel schafft das!

    Like

  • Realist zegt:

   Minimaal het dubbele, de ‘vluchtelingen’ komen volgend jaar in een trechter terecht waar Rutte slurpend onder hangt om zijn rotzooi vervolgens over ons uit te schijten.

   Like

 2. Pieter zegt:

  Is integratie het toverwoord ?
  De multiculti is mislukt zegt Merkel zelf, dan heeft toch juist die integratie gefaald ?
  Nu zou dan via een masterplan de integratie wel gaan werken, blijft over de islam die valt niet te verenigen met democratie, maar dat is op lange termijn ook niet meer nodig daar over 30 jaar de islam in Duitsland heerst.
  Even Apeldoorn bellen Frau Merkel want dat heeft u overzien…

  Like

 3. Geronimo zegt:

  Geschafft!

  https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12346354_10208774005846335_6499737829328636103_n.jpg?oh=d33d33de88e6a8f638aa902002620405&oe=571753B7

  Niets veranderd. Al in 1989 ‘schaffte’ ze het, de sociale zekerheid en een gezonde samenleving voor iedereen. Angela bij de oppositiebeweging Demokratischer Aufbruch, DDR. Wanneer ‘bricht‘ zij ‘auf‘?

  FT
  http://www.golfbrekers.be

  Like

 4. Pingback: Hoeveel Duitsers moeten sterven voor verdwazing Merkel? | Rechtsaf doorzee

 5. ildiko zegt:

  De meeste vluchtelingen zijn niet wegens de oorlog gevlucht, maar ze veroorzaken zelf oorlog!

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Voor de derde maal in een eeuw krijgt Europa een Duits zelfmoord-Diktat over zich heen. Waar der Kaiser en Hitler uiteindelijk niet slaagden, gaat Führerin Angela nu de klus klaren. Met de andere Europese leiders pleegde zij geen overleg, alleen dreigtelefoontjes naar andere Europese leiders: dit is het resultaat van enkele decennia EU-nonsens.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  [quote] Ze kreeg een applaus van bijna tien minuten. [/quote]

  Ik blijf het zeggen: we leven in een open inrichting.

  Like

 8. geentvkijker zegt:

  als antwoord op de titel, van dit artikel : 1/3 van de mensen, 1/3 van de dieren, 1/3 van de natuur en de bomen, 1/3 van de vissen en al wat in de zee is.

  phoehhhhh, en als ik dit dan zo opschrijffffffff,,,,,,,,,,,danworikeffeniegoed
  wat een verdrietige toestand ! Wat gaan we dan allemaal nog meemaken ???
  ( en in stilte hoooop ik dan, dat dit alles nog OMKEERBAAR is, maar…. )
  voorbeeldje : 17,3 miljoen mensen in Nederland, : door 3 = 5,5 miljoen doden ???

  Like

 9. Koos zegt:

  Er wordt wel gezegd dat de Duitsers dit allemaal doen vanwege een schuldgevoel over de tweede wereldoorlog, met name tegenover de Joden.
  Maar als je een schuldgevoel tegenover de Joden hebt, waarom importeer je dan alleen Moslims, de vijanden van de Joden?
  En tegenover de buurlanden van Duitsland, bijvoorbeeld Nederland en Polen, die bruut werden overvallen, zou Duitsland ook een schuldgevoel moeten hebben. Maar in plaats daarvan worden deze landen door Merkel gedwongen vluchtelingen op te nemen, die nog voor meer ontwrichting zullen zorgen dan WO2!
  Kortom, Duitsland is met zijn derde oorlog bezig.

  Like

  • Edjan zegt:

   Dat schuldgevoel van de Duitsers geloof ik nog maar half. Duitsers lopen ook nu massaal achter de nieuwe Führerin aan. Nog geen 12% van de Duitsers kiest in de peilingen voor AdF.
   En in de rest van Europa is het wat beter, maar niet voldoende.

   Like

  • Republikein zegt:

   Toen Jezus voor Pilatus gevoerd werd om ondervraagd te worden, wilde deze weten waar het koninkrijk van Hem wel was en Jezus antwoordde in Joh. 18: 36: ”Mijn Koninkrijk is niet van deze wereld, indien mijn Koninkrijk van deze wereld was geweest, zouden mijn dienstknechten gestreden hebben, opdat Ik niet aan de Joden zou worden overgeleverd”

   Like

 10. Jan zegt:

  Oorlog in Leipzig

  Like

 11. Jan zegt:

  Frau Merkel dreht allmählich durch:

  Angela Merkel verlangt den Sturz von Syriens Präsident Assad

  Angela Merkel besteht auf dem Sturz des syrischen Präsidenten Assad. Sie lehnt jede Zusammenarbeit mit Assads Armee ab – und nimmt damit eine radikalere Position ein als die US-Regierung. Mit welcher Legitimation Merkel den gewählten Vertreter eines anderes Staats stürzen will, sagte die Kanzlerin nicht.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/12/13/angela-merkel-verlangt-den-sturz-von-syriens-praesident-assad/

  Like

 12. jungleelephant zegt:

  Integratie is het meest inhoudsloze woord van dit jaar!Bestaat namelijk niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s