Noorwegen: Honderden foto´s met ISIS-symbolen ontdekt bij “asielzoekers”

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

De vondst doet Noorse ambtenaren vermoeden dat in toenemende mate sympathisanten van de terreurbeweging “Islamitische Staat” Europa binnenkomen.

Noorse autoriteiten ontdekten verontrustende beelden op de mobiele telefoons van honderden “asielzoekers”. Op de foto´s waren ISIS-vlaggen en doden te zien. De autoriteiten bevinden zich nu in verhoogde staat van paraatheid. Ze vrezen dat extremisten in toenemende mate gebruikmaken van de “vluchtelingen”crisis om Europa binnen te komen, bericht de gerenommeerde Noorse krant “Nettavisen”.

In de afgelopen paar maanden steeg het immigratiecijfer in Noorwegen “explosief”, schrijft de krant verder. De Police Immigration Service (PU) zou weliswaar zo snel mogelijk de nieuwkomers registreren, maar zou zijn grenzen zijn gestuit.

Volgens het bericht inspecteerde de politie de bagage en de telefoons van de “asielzoekers”, waarbij agenten “honderden” foto´s en video´s van executies en brute straffen vonden.

De autoriteiten ontdekten ook talrijke foto´s van ISIS-vlaggen en andere ISIS-symbolen op de mobiele telefoons. Erik Haugland, de chef van het Noorse asielprogramma, zei tegen “Nettavisen” dat de foto´s om verschillende redenen op de mobiele telefoons zouden kunnen zijn bewaard. Ook niet iedereen bij wie zulke foto´s werden gevonden, zou met de terreurbeweging sympathiseren, “maar sommigen zeer zeker”.

Uit een actuele peiling in 2015 bleek dat 21% van de Syrische bevolking met ISIS zou sympathiseren. Dit laat ook een grafiek in de Britse krant “The Independent” zien.

In het begin van de maand pochten de terroristen er in een nieuw manifest op jihadistische aanhangers naar Europa te importeren in de grote steden radicale islamitische getto´s op te richten.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Noorwegen, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Noorwegen: Honderden foto´s met ISIS-symbolen ontdekt bij “asielzoekers”

 1. Wachteres zegt:

  http://www.theblaze.com/stories/2015/12/14/europe-is-gone-world-is-heading-toward-global-war-glenn-becks-warning-after-a-week-in-the-middle-east-and-sweden/

  “Europe Is Gone,’ World Is Heading Toward ‘Global War’: Glenn Beck’s Warning After a Week in the Middle East and Sweden”.

  Glenn Beck, who last week traveled through Europe and the Middle East, said on his eponymous radio show Monday morning that he believes Europe, “as we know it,” is “gone.”

  “You have to understand, Europe is gone,” the host said. “They are headed for catastrophe and headed for terrorist strike after terrorist strike after terrorist strike. Riots in the streets.”

  According to Beck, Europe is in serious trouble because “they refused to listen to the warnings.” And he believes that the U.S. is heading down the same path “if we don’t get control of our immigration and our refugee problem right now.”

  Luister naar de video: Glenn Beck heeft door het Midden-Oosten en in Zweden gereisd.

  Europa, zoals wij het kennen is voorbij, zegt hij. De ene terroristische aanval zal de andere opvolgen. Europa is in grote problemen, omdat men geweigerd heeft te luisteren naar de waarschuwingen. En in de US zal hetzelfde gebeuren, als we nu niet meteen controle krijgen over de immigratie/vluchtelingen problemen.

  Vederso stuurde me dit artikel.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Tja autoriteiten, nu even geschokt en verrast doen voor de Bühne. Maar het was toch jullie bedoeling om IS aanhangers te importeren? Het IS dat jullie zelf in stand houden en bewapenen? Hun aanhangers mogen hier onschuldige burgers vermoorden en jullie hopen dan dat wij bij jullie om bescherming komen smeken zodat jullie je merkel-dictatuur kunnen stichten?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Is het dan niet dringend noodzakelijk om die gasten retour land van herkomst te sturen? Als Noorwegen in deze passieve houding blijft hangen, en denkt dat niet iedereen die die beelden op zijn smartphone heeft een strijder is, dan zijn ze ontzettend naïef! Bovendien werken ze er aan mee dat Europa nog veel sneller dan verwacht in islamitische handen over gaat!
  En wij, de Europeanen, zullen van dat slappe beleid de slachtoffers worden!

  Er zou per direct uitgezet moeten worden, en niet alleen in Noorwegen. Overal bevinden zich deze slapende cellen.
  Een zeer groot gevaar voor onze westerse samenlevingen!!

  Like

 4. Nou, één ding is alvast zeker: Waar deze -ahem- vluchtelingen ook voor “gevlucht” zijn, in elk geval NIET voor IS!
  En wat gaan ze er nu mee doen?Uitzetten, hopelijk? (Nee.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Ik zie veel beelden met bijzonder omnipotente jonge mannen… Is er dan niemand die eens achter de oortjes krabt wat er eigenlijk allemaal binnengehaald wordt?

  Like

  • Realist zegt:

   Ik zeg hier wel vaker dat 75% niet op Wilders stemt.
   Ons landje is gevuld met goedgelovige goedzakken die er helemaal niets van begrijpen. De mainstream-media massa-misleiding heeft zijn giftige werk uitstekend gedaan.
   Toch weet ik zeker dat er bij deze laffe leugenclub van zelfverraad een zeker aantal mensen bijzonder slecht slaapt wegens een knagend geweten. Ik hoop dat zij zwelgen in zelfmedelijden.

   Like

  • Joshua zegt:

   NEE, zij durven nog te vertellen dat er geen terroristen bij zijn, en die jeukende oortjes worden schoon gewassen door flinke bonussen en dik betaalde onbenullen posten.

   Like

 6. Wachteres zegt:

  https://pjmedia.com/trending/2015/12/15/all-los-angeles-unified-schools-shut-down-after-bomb-threat

  All Los Angeles Unified Schools Shut Down After Bomb Threat

  Dit bericht kreeg ik ook toegestuurd. Ook Amerika zit dus al in het terroristenschuitje.

  Like

 7. tjonge zegt:

  “Ook niet iedereen bij wie zulke foto´s werden gevonden, zou met de terreurbeweging sympathiseren, “maar sommigen zeer zeker”
  .
  “mooie” logica ! ze hebben allemaal naaktfoto,s van kleine kinderen op hun telefoon/laptop maar ze zijn niet allemaal pedofiel hoor.
  .
  .
  man, man, man, moet europa nou moedwillig kapot ten koste van de blanke burger ???

  Like

 8. Anna. zegt:

  15 tot 20% van ALLE Muslims hebben radicale sympathieën of zijn geradicaliseerd.
  Dit volgens Brigitte Gabriel een Libanees Maronietische vrouw die hier onderzoek naar heeft gedaan en nu in Amerika woont.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   “15 tot 20% van ALLE Muslims hebben radicale sympathieën of zijn geradicaliseerd.”
   En 75% der moslims sluit zich daarbij aan als er gevechten uitbarsten of na oproep der imam.

   Like

   • janchik zegt:

    De ongemakkelijke waarheid!!
    Maar helaas ziet de overgrote meerderheid van onze autochtone bevolking dit gevaar niet, omdat ze er nooit of slechts op een afstand mee te maken hebben.
    Wij, die er middenin wonen maken dit dagelijks mee en weten ook, dat moslims geen empathie kennen voor wie van de autochtonen dan ook.
    Ze doen wel alsof, en daar trappen alle NL dombo’s weer in.
    Ik ben toch blij dat er nog mensen zijn met gezond verstand, die deze leugenachtige islamieten doorzien, maar het zijn er helaas te weinig, 24/7 worden de Nederlanders via de MSM daadwerkelijk gehersenspoeld door overwegend PvdA en SP leden, zoals de SP’ers Pauw en Peterrr de Vries, de PvdA’ers Nieuwkerk, de Leeuw en bijna alle cabaretiers, kortom bijna alle BN’ers. En ze zien en merken het niet hoe ze geïndoctrineerd worden. Eigenlijk logisch na 60 jaar linkse hersenspoeling.

    Like

   • Anna. zegt:

    Ja Hendrik natuurlijk ze zullen wel moeten want anders gaat hun kop eraf…….. Daarom bestaat de ” gematigde islam” ook niet…… Dit is een uitvinding van onze politiek leiders om ons te sussen…… Islam is islam……. En heeft een wereld wijde expansiedrift…… Wij allemaal moeten bekeerd worden in hun visie,,,, niet goedschiks dan maar kwaadschiks…… Maar er lopen nu 15 tot 20 % lieden tussen die meteen gewelddadig de boel wil destabiliseren…… Maar ook totaal verwesterde leidinggevenden zullen nooit kunnen ontkomen aan de Umnha van de islam…. Dan wordt helaas niet onderkent in West Europa….

    Like

   • Anna. zegt:

    Ja, Hendrik natuurlijk zullen deze lieden zich aansluiten ze zullen wel moeten anders gaat hun kop eraf…… De term ” gematigde islam ” betaat immers niet dit is een uitvinding van de politiek om ons te sussen…… Ook de huidige moslim leidinggevenden zullen als het er op aan komt zich aansluiten bij de Umhna islam zij kunnen er niet onder uit, zij horen erbij zij zullen ook ” de islam dienen” hoe dan ook……. Zij zijn nu de min of meer slapende vijfde colonne…………. Behoudens enkele imans en oproerkraaiers die regelmatig de grenzen testen van onze in hun ogen slappe democratische wetten,soms zelfs via de rechterlijke macht, hoever ze kunnen gaan houden zich nu nog aangepast. Maar het feit is dat er nu 15 tot 20% lieden binnen komen die al meteen de islam gewelddadig willen uit dragen……

    Like

 9. Sjun Demartelaere zegt:

  Like

 10. Hans zegt:

  Direct retour afzender dat smerig ongewassen stinkend islamitisch tuig.
  Als je foto’s bewaart doe je dat om een reden.
  In dat soort gevallen kies je bij de geringste twijfel voor de veiligheid van je eigen landgenoten. Eruit dus.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Claudia M. zegt:
  15 december 2015 om 20:50

  Ik vraag me steeds af, waar zijn de vrouwen?????

  Wat moeten al die mannen hier, doen ze net of ze alleen zijn, worden we straks als ze hier mogen blijven opgescheept met een vrouw en een hok vol kinderen????? Wat een toestand!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s