VIDEO: “The Sound of Muslims”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Prometheus”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, koran, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: “The Sound of Muslims”

 1. Sjun Demartelaere zegt:

  We Should Not Be Reluctant to Assert the Superiority of Western Values

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +
  sound of muhammadanism
  +

  +
  sound of muhammadanism
  +

  Like

 3. fleckie zegt:

  ‘Jengel-muziek, die meestal door moslems wordt ..uitgeoefend, lijkend op het gejengel dat vanaf minaretten door de muezzin wordt ‘gebracht’.

  Like

 4. Hans zegt:

  Daarom,
  Méégaan met het sprookje en werken met varkensbloed en slachtafval.
  Zoals die generaal in de Fillipijnen deed.

  Like

 5. Pingback: VIDEO: “The Sound of Muslims” | Rechtsaf doorzee

 6. Zelf ben ‘k totaal niet gecharmeerd van Rap-muziek en überhaupt niet van lange Frans maar er zijn misschien mensen die dit wel op prijs stellen. Wel vind ‘k het amusant dat de hele bestuurlijke elite in de zeik wordt gezet door dit rap-nummer, nou bij deze dan!

  De (R)Overheid en de ‘koninklijke’ familie schijnt ‘not amused’ te zijn van deze nieuwe hit.
  Hilversum. De rapper en tv-presentator Lange Frans heeft dinsdagochtend in het radio-programm van Giel Beelen zijn nieuwe rap ‘Kamervragen 2’ laten horen.

  Zeven jaar geleden kwam Lange Frans met het nummer ‘Kamervragen’ dat al een hoop stof deed opwaaien. Nu dus ‘Kamervragen 2’. Giel Beelen van 3FM reageert op zijn site op Kamervragen 2: ‘Het is inmiddels 7 jaar geleden dat Lange Frans Nederland op z’n grondvesten liet schudden met het nummer ‘Kamervragen’. En nu is eindelijk ‘Kamervragen 2′ daar! Wat een lyrics, echt de moeite waard om eens goed te luisteren. Angstaanjagend bijna… Wow!’

  In zijn rap roept Frans op om geen tijd te verspillen en aan te pakken wat er mis gaat in de maatschappij. Hij rapt onder meer over de voormalig secretaris-generaal van veiligheid en justitie, Joris Demmink, over kindermisbruik, ufo’s en over hoogleraar lucht-en ruimtevaart dr.ir. Coen Vermeeren die een goed boek over ufo’s schreef: ‘Ufo’s bestaan’. Andere zaken die hij in zijn rap noemt zijn NASA-astronauten, het instorten van het geldsysteem, aftappen van telefoons, veel te hoge bonussen, de Bilderberggroep en de slechte zorg.

  Lange Frans noemt zichzelf ‘een troubadour met een boodschap’. Lange Frans rapt: ‘Ik had nog wat Kamervragen, gewoon wat hele kleine Kamervragen.’

  In 2004 brachten Lange Frans en Baas B als duo enkele singles uit. Hun tweede single ‘Moppie’ werd een grote hit, maar de derde single ‘Zinloos’ een protest tegen zinloos geweld, werd een nummer 1-hit aan het einde van dat jaar. Lange Frans draagt jarenlang bij aan het radioprogramma van Giel Beelen. Een tijdje presenteerde hij ook een programma op Wild FM het programma heet Lange Frans Goes Wild[4]. Samen met zijn broer Brutus had hij wekelijks een radioprogramma op de hiphopzender Lijn5. Dit radioprogramma is inmiddels gestopt. Daarna kreeg hij samen met Sanne van der Meijden een radioprogramma op SLAM!FM genaamd Vol Gas Met Frans, dat is in oktober 2015 gestopt wegens een te volle agenda.

  Bron
  http://www.blikopnieuws.nl/

  Like

 7. Sjun Demartelaere zegt:

  Er klinkt nog een ander geluid door. Dat van afleiding, omkering en tegenwerping zonder serieus te nemen onderbouwing. Wie graag wat meer oog voor krijgt voor afleiding, omkering en tegenwerping om dit actief te kunnen bestrijden kan de onderstaande video eens gaan bekijken.
  .
  Is Islam a Threat to the West?

  Like

 8. Avidia zegt:

  jaren terug was ik op vakantie in Marokko, ik hoorde de klaagzangen voor het eerst, een enorm gejammer, ik vroeg aan de receptie wat dat was: Een oproep voor het gebed, ik vroeg moet dat met zoveel gejammer??? Ja, dat moet, ik zei bij ons gebeurt dat met klokkengeluid, hij zei, dat moeten jullie weten :-} bij ons is dit een serieuze zaak. En later kwamen ook die geluiden in Nederland, past hier totaal niet, klokken geluiden dat is het, mensen vinden dat ook irritant, maar dat is Nederlands!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s