Aap/Mouw: AZC is financiële redding Geldermalsen

Screenshot_1

(Door: Johnny Quid)

De gemeente Geldermalsen probeert er razendsnel een AZC voor 1500 vluchtelingen doorheen te drukken, omdat het daarmee zichzelf redt van een financieel fiasco. We zeiden het vorige week al wat betreft bezwaar maken tegen zo’n joekel van een AZC in je dorp: zorg dat extreem-links en extreem-rechts van buitenaf het debat niet kapen, stel een authentieke woordvoerder aan om te voorkomen dat de PvdmediA alleen maar de domme voxpop-quotes uitzenden en probeer uit te vinden wie er aan het AZC verdient. Dat laatste is nu gebeurd. Het AZC van 1500 inwoners is geen hartverwarmende goodwill van de gemeente Geldermalsen, maar een hele cynische manier om de grondexploitatie van het grote industrieterrein Hondsgemet aan de A15 rendabel te krijgen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Aap/Mouw: AZC is financiële redding Geldermalsen

 1. Thoth zegt:

  Hieraan opvolgend, de asielzoekers die gedurende de periode ’95 t/m ’99 werkte maar 35%. Deze waren vooral te verdelen in ondersteuning van andere asielzoekers en conciërges…

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/12/35_procent_asielzoekers_werkt.html

  Like

  • Jade zegt:

   Beste Thoth, ze moesten in de archieven 20 jaar terug gaan
   om de hoogste score te vinden. De huidige percentages worden
   angstvallig onder de pet gehouden.

   Like

 2. Pingback: Aap/Mouw: AZC is financiële redding Geldermalsen | Rechtsaf doorzee

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/12/hi_ha_ho.html
  +
  @Voorzit(s)ter
  Ruim 40 jaar in Nederland (vanaf je 15de) en dan zijn dit jouw publicaties?
  – “Marokkaanse vrouwen in Nederland” (met E. Reijers, 1992)
  – “Couscous op zondag, een familiegeschiedenis” (2009)
  – “Allah heeft ons zo gemaakt” (2011)
  En dan raar staan te kijken dat er mensen zijn die twijfels hebben over een dubbel paspoort?!
  ox | 16-12-15 | 14:18
  +

  +

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Hallo getver.gloeiende , gloeiende wanneer
  word het klompjesvolk eens eindelijk wakker ?
  METEEN-SOFORT HET STOPZETTEN VAN
  GELDGAVE AAN DE ASYLSMAROTZERS !
  Voor de werkelijke vluchtelingen ALLEEN maar
  eten en onderdak !
  Geld alleen tegen werk !
  METEEN met het uitzetten beginnen van niet
  berechtigde asylsmarotzer !
  METEEN beginne met containerdorpen in de
  veilige buurtlanden op te stellen en daar voor
  een infrastruktuur te zorgen !
  Aansluitend kunnen deze Parasiten die zich
  vluchtelingen noemen met hun peperdure i-phone’s
  aan hun op gepakte koffers zittende familie-broed
  mededelen; HET GEEFT GEEN GELD MEER !
  UITDROGEN DIE HANDEL !
  EN FUCK THE EU !
  GRENZEN TOE !

  Like

 5. Tja het chronisch geldgebrek van veel gemeentes doet de kat rare sprongen in het nauw maken of de gemeente vult het ene gat met het andere. Blijf het zeggen de soevereiniteit van Nederland is grotendeels overgeheveld naar het dictatoriale Brussel, de bestuurlijke elite meet zich een enorme arrogantie aan ten opzichte van het gewone volk.

  Iedereen met een klein beetje boerenverstand ziet dat deze bestuurlijke zelfingenomenheid in de nabije toekomst uit elkaar explodeert. Of hebben de gemeentes welke in financiele nood verkeren dan zoveel vertrouwen dat het rijk hen te hulp schiet, want hoe men het wendt of keert het gewone volk is de pisang in 2016.

  Nou vergeet het maar de kruik gaat zo lang te water tot hij barst. Er komt een einde aan alles, de groei van de economie is voor 2016 ook al naar beneden bijgesteld door het CPB met 0,2 %. Een donkerbruin gevoel zegt mij dat het niet lang op zich zal laten wachten dat men van overheidswege wéér draconische bezuinigingen wordt opgelegd.

  De voortekenen zijn zo duidelijk als wat, ook de economische ontwikkelingsgang van een Angelsaksisch economie model is gebaad bij GROEI, zonder groei geen economische vooruitgang, zeker werkt de aanwas van plus minus 60.000 asieleisers en schijnvluchtelingen dit jaar niet mee aan een economische groei van het volgend jaar. Ruim 600.000 werkelozen zitten noodgedwongen op hun handen zonder een sprankje van hoop om snel aan de slag te kunnen gaan.

  Het aantal hoogopgeleide Syriërs, is ook al naar beneden bijgesteld sommige alternatieve media berichten dat minder dan 10% daadwerkelijk een baan vinden. Laat staan de andere asieleisers die eveneens met een vals Syrisch paspoort hier naar binnen wandelt zonder te kloppen. De reguliere media berichten heel voorzichtig over deze gemanipuleerde cijfers, maar het Centraal Plan Bureau welke zelfs alarm slaat en zegt: dat slechts 35 procent asielzoekers werk vindt.

  Ook blijkt het een vieze tegenvaller te zijn over het aantal hoogopgeleide Syrische ‘vluchtelingen’ die Nederland met hun ongewenste aanwezigheid een bezoek vereren. En vormt deze asiel-tsunami volgens COA-directeur Gerard Bakker een een enorm potentieel voor de Nederlandse samenleving.

  Nou meneer Bakker ‘k vind het een schoffering voor de Nederlandse maatschappij! Wie gaat dat allemaal betalen meneer Bakker om de overgebleven 90% een luxueus leventje te geven? Welke van de kwaliteitsmedia spreekt de waarheid omtrent de cijfers en de naakte waarheid achter deze vermaledijde tsunami van asieleisers en schijnvluchtelingen.

  The Post online, gaat voorbij het eigen gelijk een geheel ander cijfer zien over het percentage welke een betaalde baan vinden. Slechts 25 procent asielzoekers heeft na twee jaar baan gevonden Voor u de vraag en voor de dociele reguliere media een weet, men voelt zich af en toe net een champignon wordt in het donker gehouden en met stront gevoerd…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens: 15.33. uur. Mee eens. En ter aanvulling nog de volgende economische wet: “Massa-immigratie en tegelijk het in stand houden van de sociale zekerheid, is ONMOGELIJK”. Maar daar hebben de rode politici, de rest van de “linkse kerk”, en de verraders van Christen-democratische en Liberale origine, sch.t aan!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tom Hendrix 16 december 2015 om 19:00

    Dat zeg ik ook altijd tegen domme linkse dwazen: je kunt belastinggeld maar aan één ding uitgeven: aan de eigen burger of aan de ‘asielparasiet’. Maar de ‘Gutmensch’ wil en kan dit niet inzien! Hij wil dat de ‘zorg’ voor de ouderen optimaal is en bovendien wil hij hier de hele wereld binnenhalen en verwennen; KNETTERGEK!

    Like

 6. In gesprek met journalist Janneke Monshouwer: Ander nieuws!

  De meesten van jullie herinneren zich vast nog wel het artikel over Udo Ulfkotte, de Duitse journalist die 17 jaar voor de Frankfurter Algemeine Zeitung werkte en die vorig jaar met zijn spraakmakende boek naar buiten trad ‘Gekaufte Journalisten’. Dat artikel wordt nog steeds veel gelezen en gedeeld vanwege de interessante inhoud, want hij onthult hoe journalisten worden ingepakt en omgekocht worden door o.a. de CIA en daarmee hun onafhankelijkheid aan de wilgen hebben gehangen. Hij noemt in zijn boek man en paard en het boek deed (en doet) veel stof opwaaien.

  Maar dappere journalisten vinden we niet alleen in Duitsland blijkbaar. Ik ben momenteel een zeer interessant boek aan het lezen van journalist Janneke Monshouwer, die zelf bij het NOS-journaal werkte en daarnaast documentairemaker is. Het is ongelooflijk wat ze allemaal heel eerlijk en onthullend beschrijft, met feiten, foto’s, gebeurtenissen van vroeger en van nu; en het is pas haar eerste boek in een serie van vele. Ze beschrijft hoe zaken worden verdraaid, waarom, voor en door wie, kortom ik heb het gevoel dat ik zit te lezen in een geschiedenisboek, maar dan van een hele andere aard dan de volledig verdraaide feiten uit de geschiedenisboeken die we op school voorgeschoteld krijgen en dat is ‘thuiskomen’. Het zou wat mij betreft verplichte literatuur moeten worden in de nabije toekomst. Ze schrijft in dit boek o.a. over de moord op Kennedy, pedofilie, Skull & Bones, CIA-operaties, Vietnam-oorlog, Agent Orange, BCCI Crimibank, de Safari-club, de grote leugen van 11 september, etc. Dit is nog maar een kleine greep eruit. Lees verder >>> https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/12/15/in-gesprek-met-journalist-janneke-monshouwer-ander-nieuws/

  Like

 7. boorzalf zegt:


  En dit hoor je en zie je nu in heel Europa. Behalve de politiek die kijkt de andere kant op.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Belangen eigen bevolking komen laatst………………

  Familiebedrijf omsingeld door mega-azc
  Geldermalsen –
  Het kostte het familiebedrijf Bron Groenvoorziening ruim tien jaar een vergunning te krijgen voor uitbreiding op eigen grond. Nu wordt binnen enkele dagen besloten 12 hectare omliggend land om te bouwen tot een mega-asielzoekerscentrum.
  HENRI BRON : ,,Ik geloof zelf nog niet dat dit waar kan zijn.”
  De eerste mededeling kwam per post. Diezelfde dag nog zit ondernemer Henri met burgemeester, wethouder en de gemeentesecretaris aan tafel om de ‘belangrijke ontwikkeling’ aan te horen: een azc met 1500 bedden voor een periode van 10 jaar.

  ,,Na drie kwartier zijn we beduusd naar huis gegaan”, vertelt Henri. Zelf woont hij recht tegenover het azc-terrein. ,,Onze familie zit hier al zestig jaar. We werken zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Wij hebben 120 medewerkers. Ik voorspel dat die asielzoekers gaan klagen als wij bij nacht en ontij werken.” Geen enkele lokale politicus is bij hem langs geweest. ,,Alleen de gemeentesecretaris belde met het verzoek of ik het rustig wil houden tijdens het inspreken voor de raadsvergadering.”
  RUIM TIEN JAAR GEPLOERTERD OM NIEUWBOUW TE PLEGEN.
  Pas na de inzet van een advocaat lukte het om de noodzakelijke uitbreiding te voltooien. ,,Een heel erg groot contrast met wat er nu opeens allemaal kan”, zegt Henri. ,,Wij vormen met alle medewerkers een soort familie. Het voelt alsof we nu compleet worden genegeerd. Zo voelt iedereen dat hier.”

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Chapeau Geldermalsen !! Zo heurt ’t !!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Volgens de radio schijnt er grote onrust te zijn in Geldermalsen i.v.m. dat walgelijke AZC. De burgemeester wil het koste wat kost, doordrukken!

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Nu wil het geval dat een PvdA-miep in de gemeenteraad zit van Geldermalsen en ook op de loonlijst staat van vluchtelingenwerk Nederland. Je zou bijna concluderen dat de PvdA baat heeft bij vluchtelingen en daarom alle andere belangen uit het oog verloren heeft. Net als de PvdA-burgemeester. Deze gemeente is ook stuk, ik wil een nieuwe.

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Les gieux sont revenu!
  Wist het wel.
  Wat ik al in 2011/12 op AP beweerde gebeurt nu.
  De Nederlandse christelijke plattelandsbevolking pikt gewoon niet langer wat de randstedelijke rooie elite hen wil opdringen.
  En wanneer de op leven en dood met deze rooien verbonden mossels hen willen dwingen om zich aan hen en hun satanische doodscultus te onderwerpen gaat er bloed vloeien.
  Dit volk is God zij dank nog niet lam geslagen en geestelijk tot slaven gemaakt door het culturele marxisme. Veertig jaar van rode indoctrinatie is niet genoeg om vierhonderd jaar volksbewustzijn en vrijheidslievendheid te slopen. Misschien wel in de Randstad, maar niet op het platteland.

  De HEER’ zal opstaan tot den strijd
  Hij zal Zijn haters, wijd en zijd,
  verjaagd, verstrooid doen zuchten.
  Hoe trots Zijn vijand wezen moog’,
  hij zal voor Zijn ontzaglijk’ oog,
  al sidderende vluchten.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Onmiddellijk stoppen met die onzin, het zijn geen vluchtelingen het zijn gelukzoekers, dat schrijf ik keer op keer, het zijn allemaal jonge mannen, later laten ze hun vrouwen en kinderen overkomen, als die stomme gemeenten mensen hun een huis geven, ja!!!!! ze krijgen in tijd van ja en nee een huis, krijgen jullie kinderen dat ook????? Ik word hier razend om!!

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24889313/__Geldermalsen_ruimt_op__.html

  Zo, en nu weer over tot de orde van de dag; dat AZC komt er natuurlijk gewoon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s