Kroatische politie: Sinds midden september kwamen er meer dan 500.000 migranten over de grens

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens informatie van de Kroatische politie zouden er sinds midden september meer dan 500.000 “asielzoekers” door het land getrokken zijn op weg naar West-Europa. Sinds Hongarije zijn grenzen met Servië sloot en zodoende de toestroom via Kroatië heeft aangestuurd, hebben 501.987 mensen de Kroatische grens overschreden. Zij hebben allemaal hun reis naar de rijke landen van Europa voortgezet, hoofdzakelijk naar Duitsland en Zweden.

De landen langs de Balkan-route hebben in het verleden alleen de oorlogsvluchtelingen uit Syrië, Irak of Afghanistan vrijgeleide toegestaan. Dat heeft de “asielzoekers” uit Iran en andere Afrikaanse landen boos gemaakt.

Normaal gesproken steken de migranten vanuit Turkije de Egeïsche Zee naar Griekenland over en zetten hun reis dan via Macedonië, Servië, Kroatië en Slovenië voort, tot zij in Oostenrijk aankomen.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.foxnews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Kroatië, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kroatische politie: Sinds midden september kwamen er meer dan 500.000 migranten over de grens

 1. danny zegt:

  Hadden die Kroaten de vluchtelingen niet gelijk uit kunnen zetten? Nu zijn wij er onder andere mee opgezadeld.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24886724/__Rellen_bij_vergadering_azc__.html

  ja, you aint seen nothing yet!
  Dit zou wel eens een hele hete winter kunnen worden, want vele Nederlanders zijn het zat opgezadeld te worden met ‘zogenaamde vluchtelingen’, zonder enige enige inspraak.
  Deze manier van handelen van de overheid heeft niets met een democratische rechtsstaat te maken, maar eerder met een dictatuur!

  Like

  • Realist zegt:

   We gaan een kookpunt bereiken in 2016. Voetsoldaten uit Jemen en Libië maken zich ook klaar voor de reis en die moslims mag je optellen bij wat niet terug kan naar Pakistan en Marokko. De volgende 3 miljoen die Europa ons beloofd heeft zoekt de weg van de minste weerstand. Nederland wordt volgend jaar helemaal volgestopt met zoveel mogelijk moslims met machinegeweren en explosieven.
   https://pbs.twimg.com/media/CWH5jsRWwAAC-NG.jpg:large

   Like

  • Tistochwat zegt:

   danny 16 december 2015 om 22:37

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/24886724/__Rellen_bij_vergadering_azc__.html

   Zien jullie de geraffineerde valsheid in onderstaande quote?! Dit gaat de ‘Gutmensch’ aan z’n repertoire toevoegen:

   [quote] Burgemeester Miranda de Vries (PvdA) reageerde geschokt: “Iedereen uit de raadszaal is veilig. En dan zeggen mensen bang te zijn voor asielzoekers. Ben in en in verdrietig.” [/quote]

   Like

   • danny zegt:

    Hoe bestuurders en politici, van links tot rechts met de burgers omgaan en het feit dat zij daarbij een zes dubbele Berlijnse muur voor hun hoofd hebben, vind ik pas echt schokkend !
    Ook vind ik het zeer schokkend dat het flutkabinet Rutte 2 zijn biezen niet pakt!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ach ze moet nog wennen aan die nieuwe toestanden.
    Ik kan me wel voorstellen dat dat mens door elkaar geschokt was.
    Je moet je voorstellen dat deze burgemeester daar niet zat om verantwoording af te leggen aan het gewone volk.
    Maar gewoon om uit te voeren wat de regering wil en tegelijk ook nog 12.500 miljoen Euro te verdienen! Nou, beter kon ze het niet maken… en laten we eerlijk zijn het volk is nooit boos geworden en de straat op gegaan.
    Dus als het volk ’n keer de straat op gaat is me dat wel heel erg hard schrikken natuurlijk. Ben benieuwd wanneer die 1500 vluchtelingen komen.

    Like

 2. De eerste azielzoekers zijn al aan het werk

  [video src="http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2015/12/de-eerste-azielzoekers-aan-het-werk.mp4" /]

  Like

 3. ildiko zegt:

  deze mensen vluchten niet wegens de oorlog, ze vormen zelf oorlog.

  Like

 4. ISIS komt bij u thuis uw hoofd er afsnijden !

  Volgens onderstaand bericht uit de Daily Express (bron) zijn er mensen in Zweden die een brief thuis hebben ontvangen waarin zij bedreigd worden door Jihadisten van ISIS. Als zij zich niet binnen drie dagen tot de Islam bekeren zullen zij in hun eigen huis worden onthoofdt.

  Zweden is het eerste land dat inmiddels als verloren wordt beschouwd. Complete wijken en gebieden worden gedomineerd door agressieve moslim horden die bewoners dagelijks terorriseren. Google maar eens op Zweden en moslim terreur. Het is slechts een kwestie van tijd en dan zullen ook de andere landen in Europa met de terreur van ISIS te maken krijgen tot in hun privé huizen. Overigens komt dit volledig overeen met het profetische woord, er zal in de laatste dagen op Christenen jacht gemaakt worden en zij zullen worden onthoofdt.

  Maar naast de Christenen zijn ook alle mensen die niet de Islam aanhangen in gevaar. ISIS heeft duidelijk gemaakt dat zij geen onderscheid maken en iedereen zullen doden als zij zich niet tot de Islam bekeren. (Feitelijk betekend dit dat men verplicht is om zich bij de sekte van ISIS aan te sluiten, alleen dan ben je kennelijk een “goede” moslim.)

  Bron
  https://pineut.wordpress.com

  Like

  • danny zegt:

   Dan ik maar dood, maar ik word nooit een fucking moslim, zowel goed als kwaadschiks niet.
   Geen Islam in mijn huis!
   Gisteren, vandaag, morgen, kortom nooit niet!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Je kan van IS zeggen wat je wilt maar ze waarschuwen altijd 3 dagen van te voren.
   Dat kan je niet zeggen van het gemeentebestuur van Geldermalsen die wilden zonder waarschuwing na drie dagen 1500 potentiële moordenaars midden in Geldermalsen huisvesten!

   Like

 5. Pingback: Kroatische politie: Sinds midden september kwamen er meer dan 500.000 migranten over de grens | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s