Sociaal en Cultureel Planbureau: “Moslims voelen zich geen deel van Nederland”

Screenshot_9

(Door: “Spartacus”)

Nadat we een minuut stilte in acht hebben genomen om de vraag “Waar zijn al die overheidsonderzoeken naar Hindoestanen, Thailanders, Jappen en Estlanders toch de laatste tijd?” te overpeinzen, nemen we u op reis door de wondere wereld van de overheids-gesponsorde sociale wetenschap. Beknopt, want de enige reden dat die rapporten altijd minstens achtduizend pagina’s tellen, is de hoop dat dan echt niemand het leest. De algehele conclusie luidt als volgt:

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Sociaal en Cultureel Planbureau: “Moslims voelen zich geen deel van Nederland”

 1. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/12/Planbureau-slaat-alarm-slechts-35-procent-asielzoekers-vindt-werk-2734666W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-12-16|Planbureau_slaat_alarm:_slechts_35_procent_asielzoekers_vindt_werk&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_16dec&cmpid=NLC|els_16dec|2015-12-16

  Planbureau slaat alarm: slechts 35 procent asielzoekers vindt werk

  Asielzoekers met een verblijfsvergunning hebben moeite met het vinden van een baan. Van de asielzoekers die tussen 1995 en 1999 een vergunning kregen, heeft nu slechts 35 procent van hen een baan van dertig uur of meer per week.

  Hoe is dat nu mogelijk? HGoe groot was de werkloosheid al voordat de asielzoekers binnenstroomden?

  Like

 2. Pieter zegt:

  Logisch. De islam en zijn koran staan hen in de weg. Is onze schuld niet.

  Like

 3. delamontagne zegt:


  IK BEN ZWITSER, heeft iemand daar last van ?

  Like

 4. Republikein zegt:

  Deze conclusies en het onderzoek in elf gemeenten leiden tot de waarneming dat er geen tijd te verliezen is met het bespoedigen van de integratie van statushouders. Er moet worden voorkomen dat een grote groep statushouders langdurig afhankelijk wordt van de bijstand zoals nu nog te vaak gebeurt.
  De beuk er in.
  Maarre, gaat nooit gebeure hoor, vanwege mosselcultuur, vraag maar aan de 1e burger van Yrseke.

  Like

 5. Leo zegt:

  Nauhh, koffers pakken dan maar !!

  Toch??

  Like

 6. Thoth zegt:

  Oh gut, de SCP. Die moet vooral de Gütmenschen, linksen en twijfelaars geruststellen..Welnu, niet voor mij. Ik geloof in het onafhankelijke Motivaction. 90 procent van de Turkse Nederlanders tussen de 18 en 35 vindt Syrië-gangers helden en 72 procent staat achter de opmars van IS.
  En het is jammer dat zij het gesponsorde SCP geloven…

  Like

 7. Anna. zegt:

  Het is te begrijpen dat moslims zich zo voelen. Want zij WEIGEREN te integreren…… Zij blijven liever zielig doen….. Altijd weer die slachtoffer rol…. En als ze hun zin niet krijgen dat gaan ze onder het mom van discriminatie in de aanval…………Wanneer prikt Asscher daar nu eens doorheen…. Ze willen niet werken ze willen hooguit voetballer worden of als dat niet lukt dan duiken ze wel onder in een circuit waardoor je toch in een grote BMW kunt rijden……
  Een moslim werkt toch immers niet voor een ongelovige, met zijn verfoeilijke maatschappij……
  Onze maatschappij wordt door hen verafschuwd…. Maar ze willen niet weg……. Raar eigenlijk…….
  Maar dat ligt aan ons, de regering…….. Slappe kletsmajoors……. In hun thuislanden worden zulk soort zaken ( circuits ) keihard aangepakt, maar hier is het pappen en nathouden……onze democratische wetten zullen maken dat zij ons gaan overheersen. De snot jochie ’s in de Haag roepen het al…… Als wij hier de baas zijn……..!!!!!!! Leuk vooruitzicht…

  Nu weer met de nieuwkomers die zouden snel aan het werk moeten…… Wat een grote denkfout…..!!!!!!!!! Moslims in het midden Oosten werken NIET…… HET IS EEN ROMMEL MAATSCHAPPIJ WAAR IEDEREEN MET DE VINGER NAAR DE ANDER WIJST. ( ben er heel vaak geweest heb het gezien heb ze ( de gewonen mensen ) gesproken) ………Verantwoordelijkheid nemen kennen ze niet en willen ze ook niet want dan kun je hen daarop aanspreken en een ongelovige mag een ” gelovige ” niet de les lezen…. Dan tast je hun EER aan……..Zij hebben een geweldig groot superioriteits gevoel…… Ze zitten vol met EER….. En die is heel snel aangetast…….Daar mag je hen niet op aan spreken……

  Bovendien komen de nieuwkomers af ( door de GSM aangespoord) op het gratis geld ( uitkering ) wat ze hier denken te krijgen…… En een huis en gezondheids zorg en een auto en een tv……Dat je er iets voor moet doen dat is teveel gevraagd….. Jullie zijn toch een rijk land…….. Wij vluchtten toch voor bommen…….. Zij (maar ook wij) vergeten dat dit bommen gooien en de agressie in hun religie zit ingebakken….. In hun hele maatschappij voor zover ze die al hebben……….. Want als de eer van de een ( of groep) wordt aangetast zal de ander keihard terugslaan en zo kom je in de vicieuze cirkel waar we vandaag in zitten in het M.O.

  Sisi van Egypte heeft dit begrepen…… En hij heeft ingegrepen door Morsi eruit te gooien en de moslim broeders te verbieden……. Nu is het redelijk rustig in Egypte….( maar het westen begrijpt dit niet en noemt Sissi een dictator) deze mensen hebben een dictator nodig…..nu met hun aanwezigheid hier worden ze op termijn onze dictators………… Onze rechtstaat zal flink onder druk komen te staan…..
  En als je als Europeaan hier wat van zegt of hen een opdracht geeft zijn ze opeens vluchteling en gaan ze zielig doen…….dat is een van de grote tactieken van de islam….. En krijg je ook de overheid nog tegen je……. HOE DOM IS ONZE OVERHEID……..Zij zijn volslagen onvoorbereid op deze islam invasie…… De overheid is op het gebied van de islam een grote analfabeet…… De overhield is volkomen incompetent ten aanzien van dit probleem…….. Beslissingen die ze nemen zijn altijd pro ” underdog” en werken juist de integratie tegen………. Wilders ziet dit goed en wordt als een melaatse behandeld door zijn mede parlementariërs………Moslims gaan zielig doen de slachtoffer rol aannemen….. Dat is de tactiek…………..Geen verantwoordelijkheid nemen voor niets en niemand en als je je zin niet kunt krijgen zielig doen en zeggen dat je gediscrimineerd wordt….. Dus een trapje verder gaan —- beschuldigen —- van je weldoener………De islam is een zeer destructieve religie op allerlei gebied…………. Die diep geworteld is in de aanhangers…..

  Like

 8. Pingback: Sociaal en Cultureel Planbureau: “Moslims voelen zich geen deel van Nederland” | Rechtsaf doorzee

 9. paulzwueste zegt:

  Goh… Wat ’n opluchting dat die moslims niet zo vreselijk boosaardig zijn als abusievelijk werd genoteerd door die deskundigen!
  Nu is eindelijk de werkelijke situatie boven tafel gekomen. Er moet meer geld bij om ze nu allemaal met spoed te laten integreren. Zie je wel dat we het in de 60-tiger jaren al wisten. Integratie moet je gewoon kopen. Dan weet je dat je waar voor je geld krijgt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s