VIDEO: Inbreng Geert Wilders bij debat over rapport Commissie Oosting

 

Vz, wat een stoere praat was er van de heer Rutte bij de verkiezingen. Hij ging de misdaad keihard aanpakken. Er ging echt wat gebeuren. En op Justitie kwamen twee echte crime-fighters: Opstelten en Teeven. Alles ging anders worden. No more mr. nice guy.

Maar hoe anders werd het. Wat een deceptie. Wat een afgang. Beide bewindspersonen zijn gigantisch door de mand gevallen.

Want wat zijn de feiten?

Feit is dat de heer Teeven in 2000 een geheime deal sloot ten nadele van de Nederlandse staat en de belastingbetaler. Een deal met een drugsbaron, veroordeeld voor cocaïnehandel, hasjhandel en een ontsnappingspoging met semtex, zware explosieven dus. Deze topcrimineel kreeg gratie oftewel kwijtschelding van een deel van zijn straf en maar liefst 4,7 miljoen gulden op zijn bankrekening gestort, buiten de belastingdienst om. En dat bedrag werd geheim gehouden, onder het tapijt geschoven, er werd over gelogen, het bonnetje was jaren onvindbaar, Nederland werd massaal misleid.

Maar als de gewone man 100 euro te weinig opgeeft bij de belastingen gaat hij aan de hoogste boom. En als de gewone Nederlander achter het stuur een paar kilometer te hard rijdt, ontvangt hij pronto een boete. Maar voor criminelen gelden dus hele andere regels. Die krijgen miljoenen in hun schoot geworpen.

Vz, we herinneren ons nog allemaal de verkiezingsposters van de partij van de premier. Met grote letters stond het er: “Meer straf en minder begrip voor criminelen.” In de praktijk betekent dat dus: “Meer geld en meer begrip voor criminelen.” U kunt uw miljoenen afhalen bij Fred Teeven. Er is maar 1 Nederlander die nog gelooft in de valse beloften van Mark Rutte en dat is Cees H.

Rutte beloofde elke Nederlander 1000 euro. Die kwamen er niet. Maar 1 iemand kreeg maar liefst 5 miljoen belastingvrij. De boodschap: misdaad loont.

Nu, in de nadagen van dit kabinet, terwijl de ministers als lamgeslagen boksers hunkeren naar het eindsignaal, zien we het laatste restje geloofwaardigheid van de VVD verdwijnen.

Feit is dat het allemaal VVD-ers zijn die deze deal regelden. De twee officieren van Justitie die Cees H. zijn postcodekanjer overhandigden, zijn nu VVD-politici. Vorige week zei de minister-president nog “Fred Teeven heb je nodig om de klootzakken te pakken.” Ook dat ligt anders. Fred Teeven heb je nodig om klootzakken miljoenen te laten pakken.

En het zijn ook allemaal VVD-ers die als minister de Kamer verkeerd informeerden, informatie over deze deal in de doofpot stopten. Of onder het tapijt schoven. Of zelfs letterlijk door de papierversnipperaar, de shredder joegen.

Ga maar na: De voormalige ministers Korthals en Opstelten lichtten de Kamer verkeerd in. Onwelgevallige passages werden weggelakt, zwartgemaakt in stukken die vertrouwelijk naar de Kamer werden gestuurd. Een gespreksverslag ging in een kluis en mocht niet gedeeld worden met het parlement.

De woordvoerders justitie en de campagneleider Van der Steur en Dijkhoff hielpen voormalig minister Opstelten mee een persbericht te schrijven dat de feiten verdoezelde en de waarheid geweld aandeed. En even later zaten ze zelf op de stoelen van Opstelten en Teeven.

En de voormalige Kamervoorzitter joeg een brief van een klokkenluider door de shredder en sms’te “storm in een glas water. Geen actie nodig” aan Halbe Zijlstra – excuseer Vz, ik bedoel natuurlijk aan HZ.

En dan is er nog die andere minister, Mw. Schippers, die er een leuke complottheorie bij bedacht. Want iedereen had het natuurlijk gedaan, behalve de VVD.

En wat deed onze minister-president zelf?

De man die een dag voor het aftreden van Minister Opstelten nog over hem zei: “Ivo zit er bovenop, hij is full focus”?

De man die zei dat de deal mocht?

De man die zei dat het door Teeven bewerkte en nota bene geparafeerde gespreksverslag niet meer was dan een “vertrouwelijke persoonlijke aantekening”?

De man die nu onnavolgbare teksten brabbelt zoals  “ik had dat stuk niet gelezen maar wel gezien”.

De man waarvan 51 procent van de Nederlanders inmiddels vindt dat hij zijn biezen moet pakken en opstappen?

Die man, premier Rutte dus, keek weg, vroeg niet door, wilde de waarheid duidelijk niet weten, en toonde een totaal gebrek aan regie en een totaal gebrek aan leiderschap.

Vz, het lijkt wel een soort maffiafamilie – met Mark Rutte in de rol van Don Corleone.

Hij is de Godfather, hij bedekt alles wat zijn VVD-clan doet met de mantel der liefde en kijkt zoveel mogelijk de andere kant op. Hij wil het eigenlijk allemaal niet weten. Intussen vinden steeds meer VVD-ers een paardenhoofd in hun bed. Opstelten, Teeven, Van Miltenburg, wie volgt?

Meneer de minister-president, niemand gelooft u nog. Niemand wil u nog. Niemand vertrouwt u nog. Meer dan helft van alle Nederlanders wil dat u er alleen maar mee ophoudt. U bent alleen maar bezig uw eigen hachje te redden terwijl Nederland een premier nodig heeft die het vertrouwen in de politiek herstelt en de belangen van de Nederlanders verdedigt.

Daarom heb ik maar 1 vraag voor u: Wanneer stapt u op?

Bron:
www.pvv.nl
h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders bij debat over rapport Commissie Oosting

 1. Leo zegt:

  Integere KLASSE !!

  Chapeau !

  Like

 2. Harry zegt:

  Benieuwd of Rutte dit ook nog weg gaat lachen , voorlopig heb ik die valse rot-grijns nog niet op z’n smoel kunnen ontwaren .

  Goed werk , Geert !

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Duidelijk.
  Met dat verschil dat de maffia nog een erecode heeft en de VVD niet.

  Like

 4. dodenloon zegt:

  Geldermalsen,,, de opstand van de kleine luiden worden knallender,,

  Wat zit er achter dat Cees H. zoveel coulance kreeg?
  Dat gaat veel verder dan waar de tweedvogel Kamerleden over tjilpen.
  Daar worden dan ook geen vragen over gesteld.
  Waarom is Zalm niet gehoord als bewaker van de knip? hij moet geweten hebben in zijn functie.
  Zoek het bij Demmink en Oranje,,,,

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Opnieuw geen speld tussen te krijgen!
  Wie de volgende keer NIET op de PVV stemt, moet wel geestelijk gestoord zijn.
  Of masochist.

  Like

  • Waar Maar Raar (WMR) zegt:

   Of misschien iemand die noch gestoord, noch masochist, maar een nuchtere realist is, die zijn geloof in de fopspeen die ‘parlementaire democratie’ (=schijnzeggenschap) heet, reeds lang geleden heeft verloren. Kan ook nog hoor. Die lui bestaan ook.

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  Voor wie het kan opbrengen:

  http://www.npo.nl/live/npo-politiek

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Weinig meer weg te lachen voor Rutte!Ik hoop dat het kabinet valt;heb ik ondanks alle rottigheid toch nog een fijne kerst!

  Like

  • Kijk jij maar uit: Ik moet er niet aan denken, dat vervolgens Pechtold in het zadel geholpen wordt, gepusht door je-weet-wel-wie……
   Je zou met plezier bij de volgende Bilderbergconferentie een bom ónder het conferentie-oord van die kakmadam en d’r kliek leggen! De hele zooi in één keer de lucht in, héérlijk!
   En de Salafisten hebben voor één keer mijn zegen als ze als eerste die hele nep-oranje familie afslachten; geen traan zou ik er om laten!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 16 december 2015 om 23:26

    Je haalt me de woorden uit de mond!
    Maar deze wens zal NOOIT worden vervuld; die ‘familie’ is té machtig en heeft NOOIT ook maar één seconde voor haar leven hoeven vrezen, noch heeft ze zich ooit ook maar één tel ergens zorgen over hoeven maken of ergens ongemak van ondervonden!
    Die ‘familie’ staat nl. ver boven God; althans: dat vindt zij zelf.

    En wát er ook gebeurt: pechtold (geen hoofdletter voor lafhartig een stuk vuil) wordt de volgende premier; desnoods zullen ‘ze’ -om dit te bewerkstelligen- Geert Wilders eerst uit de weg ruimen.

    Like

 8. danny zegt:

  Helemaal eens met Wilders!
  Het kabinet moet voor de kerst naar huis gestuurd worden, maar de oppositie minus de PVV heeft niet de ballen om het kabinet naar huis te sturen. De ministers zullen beterschap beloven en dit gaat gepikt worden door de oppositie minus de PVV.
  Let maar op mijn woorden!
  Dat is dan weer een goede beurt voor de geloofwaardigheid van de Nederlandse politiek.
  Ga zo door!

  Like

 9. asjemenou zegt:

  ik had graag gehoord dat tie nog een antwoord gaf aan wilders.
  Kijk op 6:40 daar is tie godverdomme gewoon kruiswoorden aan het puzzelen.
  hij luisterd niet en het interesseerd hem allemaal geen ene zak.
  die plaat voor zijn kop is toch een stuk dikker dan ik dacht!!!

  Like

 10. Charles zegt:

  Joris Demmink zit in diezelfde doofpot van dezelfde politici. Wanneer komt dit eindelijk boven water/

  Like

 11. Jade zegt:

  Ach ik had niet anders verwacht.
  Rutte gaat gewoon door…

  Like

 12. Avidia zegt:

  Wat mij vreselijk stoort is dat Rutte doodleuk zit te lezen terwijl Geert zijn kritiek uit, wat een hypocriet!!!!

  Like

 13. D. G. Neree zegt:

  Ik snap niet dat Rutte op ieder videobeeld of foto of met zijn telefoon zit te spelen, of zit te schrijven of dossiers aan het lezen is. Ik vind dat, naast zijn stomme obsessieve gegrinnik en de onbegrijpelijke nonsens die er uit zijn mond komt nog het meest irriterende aan hem.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  De slagzin van de VVD is en was altijd PECUNIA NON OLET. Het lijkt erop dat het niet uitmaakt of de PECUNIA op een eerlijke manier wordt verdient of afkomstig is van de smerige handen van een crimineel. Nog een stap verder en kunnen Rutte en Samsom in een leuk banket zitten samen met Dezi Bouterse en de corrupte bende op de Antillen…

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Ik wist allang dat het debat met een sisser zou aflopen. PvdA en VVD hebben zich in een wurggreep, en zijn “als de dood”, voor nieuwe verkiezingen. Maar zelfs met nieuwe verkiezingen zullen we niks opschieten. Hun vriendjes zitten in de stemlokalen, dat is een. Ten tweede hebben we toch niets meer in te brengen, de dictatuur EUSSR bepaalt, juist dankzij Rutte, door zijn ondertekening van het ESM verdrag. Het is een groot circus in Den Haag, en WIJ dragen de lasten voor deze clowns.

  Like

 16. Japio zegt:

  Het maakt geloof ik niet uit hoe of je de boel belazerd in de politiek. Je liegt en bedriegt en gaat over tot de orde van de dag. Ongelofelijk wat een schorem dat VVD-kliekje, het neigt steeds meer naar links maar ja waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet. Als ik in mijn slavenbestaan op m’n werk soort gelijke fouten maakt sta ik zo op straat. En ze overleven een motie van wantrouwen mede door de steun van de PVDA. Als deze partij niet had geregeerd samen met de VVD dan hadden ze de motie gesteund, 100% zeker want het zijn gewoon huigelaars. Hoe geloofwaardig is deze regering nog? Het zijn allemaal oplichters en leugenaars, en dat bestuurd Nederland. Ik hoop dat door deze zoveelste affaire de VVD stemmers eens een keertje gaan nadenken en massaal die partij de rug toekeren. VVD= Voor Verdachte Deals.

  Like

 17. Ekster zegt:

  Tja, het was weer een fraai staaltje hypocriet toneelspel daar in de 2e kamer. Ze waren allemaal geschokt en vonden de gang van zaken niet in orde. Er werd zelfs een motie aangenomen!! Maar daarna ging men weer gauw over tot de orde van de dag. Niemand hoeft af te treden, alleen beterschap beloven is voldoende. Bah, wat een vieze kliek bankplakkers. Met dank aan de VVD en Mark Flutte.

  Like

 18. Giny zegt:

  Het is natuurlijk wel frappant dat de drie
  eenlingen met de coalitie hebben mee
  gestemd!
  Die zitten er alleen maar om hun zakken
  te vullen, als het kabinet zou vallen,
  staan ze met lege handen!
  Wordt tijd voor een kiesdrempel en zetel
  inleveren als je de partij verlaat!

  Like

 19. Pingback: VIDEO: Inbreng Geert Wilders bij debat over rapport Commissie Oosting | Rechtsaf doorzee

 20. C.A.Barstow zegt:

  Zij dronken een glas, deden een plas, en alles bleef zoals het was!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s