Rutte is een man die zijn ware gezicht verbergt achter twee maskers

Screenshot_8

(Door: Theodor Holman)

Als hij in het openbaar optreedt, geniet Rutte altijd zo van zichzelf. Daar moet je tegen kunnen. Hij heeft vermoedelijk bij de JOVD geleerd dat je vooral moet blijven glimlachen als je keihard wordt aangepakt. Vereist de situatie een ernstig gezicht, dan heeft de lach zijn gezicht verlaten om plaats te maken voor een blik van constante verwondering.

Binnenskamers schijnt Rutte te stampen en te tieren; woede-uitbarstingen schijnen aan de orde van de dag te zijn. Het prachtige meubilair van het Torentje wordt met regelmaat door de minister-president kapotgeslagen.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rutte. Bookmark de permalink .

18 reacties op Rutte is een man die zijn ware gezicht verbergt achter twee maskers

 1. Pingback: Rutte is een man die zijn ware gezicht verbergt achter twee maskers | Rechtsaf doorzee

 2. Jean zegt:

  Ik zou het verschrikkelijk vinden moesten mijn kleinkinderen met dergelijk smerig speelgoed spelen, ik bedoel wel als dat prachtig speelgoed verpest zou worden door dergelijke rot koppen, ik zou het dadelijk bij het gevaarlijk afval werpen.

  Like

 3. Koos zegt:

  Theodor,
  Je moet Mark wel erg haten om zo’n stuk over hem te schrijven. Van mij krijgt Mark nog even het voordeel van de twijfel. Het gaat er ook niet om OF hij het meubilair kapot slaat, maar WAAROM hij dat doet. Als hij straks verlost is van de gedwongen samenwerking met de landverraders, en een coalitie met de PVV kan vormen, wie weet hoe hij zich ontpopt?

  Like

  • Edjan zegt:

   Klinkt net alsof je meent dat het uitsluitend de schuld van de PvdA is en Mark liever met de PVV zou regeren. Of regeren met bijv het CDA en dan zou Mark opeens veel strenger zijn mbt immigratie? Geloof ik weinig van. Mark praat af en toe Wilders een beetje na maar Wilders na DOEN? Welnee. Rutte’s baas is MERKEL.

   Like

  • Joshua zegt:

   Deze landverrader de voorkeur van de twijfel gunnen? kom op zeg deze rugloze Flapdrol verdiend het niet eens om in de kamer aanwezig te zijn, laat staan premier.
   Deze NIETSNUT is net als de moslims, zij mogen ook liegen en bedriegen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Koos 17 december 2015 om 17:06

   Dus Rutte is volgens u een ‘zo de wind waait, waait mijn jasje’ figuur?
   Kom nou toch! Een echte vent blijft bij zijn standpunten.
   Die zak hooi heeft ook nog eens tegen Geert Wilders gezegd dat hij diens ‘partijtje tot de laatste zetel zou afbreken’.
   Voor mijn part breken ze Rutte zélf helemaal af, de gewetenloze leugenaar!

   Like

   • danny zegt:

    @Tistochwat
    ‘Voor mijn part breken ze Rutte zélf helemaal af, de gewetenloze leugenaar!’
    U vergeet te vermelden dat de gehele VVD geen enkele bestaansrecht meer heeft en zich beter nog vandaag dan morgen kan opheffen, geldt ook voor de pvda.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Koos,

   linksom of rechtsom, Mark Rutte is een aartsleugenaar. Het voordeel van de twijfel genoot hij bij het aantreden van Rutte I, met de PVV als gedoogpartij. Hoe hij en Machiavelli Verhagen met die gedoogsteun zijn omgegaan is bekend. Denk je werkelijk dat Rutte in een coalitie met Wilders zich deze keer beter zal gedragen? Een vos verliest wel z’n haren, Koos.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Wijnand Stam zegt:

    Geloof niet dat Wilders er maar één seconde op zinspeelt met Rutte in
    een coalitie te gaan zitten, ook al heeft hij de absolute meerderheid.
    Van Rutte kan hij elk moment van de dag een dolk in zijn rug verwachten.
    Ofschoon hij dat ook van die andere glibbers kan verwachten.

    Like

 4. sammy zegt:

  mark doet gewoon wat hem bij de bilderberg groep verteld is niet meer en niet minder dat is de rol wat de harlekijnen van de Nederlandse politiek. alles in opdracht van de Bilderberg groep. om te proberen een nieuwe wereld orde te ontwikkelen net als Hitler en napoleon allebei mislukt maar wel gepaard met oorlog.en veel ellende de zwijnen leren het nooit.

  Like

  • sammy zegt:

   je zou denken dat de veraders rutte en samsom zogenaamde politici mensen zijn met een poitiek visie. Kennelijk niet de zogenaamde liberale ideeën van mark en de socialistische ideeën van nsber samsom zij diep ingevroren de opdrachten die zij meegekregen hebben aan het bezoek aan de bilderberg groep zijn duidelijk. Het uithollen van de nederlandse samenleving h het bevorderen van immigratie. het gelijkschakelen van alle politieke organisatie b.v. de F.N.V wat een handlanger van de overheid is geworden nooit gaan ze de straat op. het intimideren en monddood maken van de bevolking. morgen is er een demonstratie vanwege het labelen van israelische producten b.v. de golan hoogte dat zou dan niet Israël zijn. dat moet gelabeld worden maar ook veel meer invoer rechten over worden betaald. bedacht en uitgevoerd door het vierde rijk Europa de geschiedenis herhaald zich.
   zullen we maar weer gaan zeggen siech heil?

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ach, Rutte is gewoon, net als Samsom een marionet der EUSSR, en een hielenlikker der islam, bilderberg en de nwo!

  Like

 6. danny zegt:

  Rutte is een beschamende, leugenachtige, huichelachtige sujet en charlatan gebleken. Een sprekende buikpop die alleen maar gebakken lucht verkoopt en liegt en bedriegt zoals het gedrukt staat.
  Bij deze speel ik Rutte en zijn vvd de zwarte piet toe.

  Like

 7. Als je de kenmerken van een psychopaat googelt,krijg je het karakter van Rutte te zien,een meeloper van het monster Merkel.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Antoinette Somers 17 december 2015 om 22:00

   Dat klopt: zoals ik zelf al lang geleden had vastgesteld, zijn zowel Rutte als Merkel uitstekende voorbeelden van een psychopaat. Prototypes zelfs.

   Like

 8. Joshua zegt:

  rutte is niet alleen een psychopaat, hij heeft nog meer problemen, BLINDHEID ,DOOFHEID, Onbetrouwbaar en een stuk STRONT, dus geen mens, weg met dat stuk stinkend vuil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s