Eerste zitting strafzaak Wilders in maart

Screenshot_11

DEN HAAG – De rechtbank in Den Haag houdt op vrijdag 18 maart de eerste openbare zitting in de strafzaak tegen PVV-voorman Geert Wilders. Daarin wordt de stand van zaken in het vooronderzoek besproken en de verdere planning.

Wilders wordt vervolgd omdat hij vorig jaar in een Haags café aan zijn aanhangers vroeg of ze meer of minder Marokkanen in die stad en in Nederland willen. ,,Minder, minder, minder”, scandeerde de zaal. ,,Dan gaan we dat regelen”, reageerde de PVV-leider.

Het Openbaar Ministerie beschuldigt Wilders van belediging van een groep mensen op grond van ras en het aanzetten tot discriminatie en haat.

Vorige week wees de raadkamer van de rechtbank alsnog een deel van de onderzoekswensen van Wilders toe. Eerder had de onderzoeksrechter de gevraagde onderzoeken en getuigenverhoren niet gehonoreerd. Wilders vreesde toen dat hij geen eerlijke kans zou krijgen om zich te verdedigen.

De zitting wordt uit veiligheidsredenen gehouden in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t R.S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Eerste zitting strafzaak Wilders in maart

 1. Edjan zegt:

  Het zoveelste politieke showproces in ons land.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Minder mag niet en Hitler genoemd worden mag wel, wat een land leven wij. Echt een blunder van jewelste voor de Nederlandse rechtsstaat

  Like

 3. rs zegt:

  Die voorgedrukte formulieren op tafel gooien EN die gasten die zich zgn. gediscrimineerd voelen, moeten allemaal op komen dagen. …………..

  Maar ik hoop dat de OM zijn wijsheid zal betrachten. Afgelopen week is het OM veels te veel in het negatieve nieuws geweest met de Teevendeal.

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Ik vrees voor Geert het ergste, het justitiële apparaat in dit land is een enorme linkse kliek geworden, zij weten dat zodra Geert Wilders Minister President wordt, en dat gaat er een keer van komen daar geloof ik heilig in, de baantjes van deze linkse rakkers op de tocht komen te staan.

  Like

 5. John zegt:

  Als ze hem maar het woord kunnen ontnemen doen ze dat graag op welke manier dan ook stelletje vuile linkse flikkers!

  Het gaat zo toch niet meer vroeg of laat komt het volk in opstand en zal er een heuse Burgeroorlog gaan plaats vinden
  Wellicht op meerdere plaatsen in Europa..
  Maar de vraag is natuurlijk wanneer?
  Mja.. niemand die het weet

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En RODE Rutte, wanneer gaat de RODE JUSTITIE, de oud hoofd-commissaris Riessen vervolgen? Want deze man heeft opgeroepen Wilders te vermoorden, en PVV kiezers te deporteren. Rechtsstaat Nederland, vergeet het maar!

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ik vraag me af @Tom waarom er tot op heden nog niemand aangifte heeft gedaan tegen deze uitspraken van die oud-hoofdcommissaris, Als dat wordt gedaan dan MOET het OM met de billen bloot, maar wie o wie heeft het “lef” omdat te doen? Maar er zullen heus geen kant-en-klare ingevulde aangifteformulieren klaar liggen bij de politiebureaus. De rechtstaat Nederland bestaat al lang niet meer, want ook die dekken elkaar binnenskamer allemaal en zijn 8 handen op 1 buik. Denk bijv. aan de zaak Demmink………over Klassenjustitie gesproken!

   Like

   • rs zegt:

    @exmarineman: Als Geert wijs is, en dat is die, zegt of vraagt die dat zelf, via zijn advokaat
    aan van die VON Riessen………….
    Of ie ieder geval terbedde brengen. Nee, er zijn helaas geen voorgedrukte forumulieren, maar wij hebben wel beeld………….en “beelden “tellen tegenwoordig OOK mee………

    Like

 7. Minder,minder,minder,corrupte rechters,die oordelen op aannames en veronderstellingen,die aanzetten tot moord of zelfmoord. Bewijs is bij dat tuig overbodig,alleen hun laster hebben ze nodig. Te achterlijk om te kunnen rekenen,heeft dat soort niets te betekenen. Met een jurist,lig je ook snel in je doodskist. Geen groter schorem dan het togadecorem.Het is het slijk der aarde, faeces heeft veel meer waarde. Het arrogante tuig,is onmenselijk,asociaal en vuig.Van rechters heb ik geleerd,dat daar de leugen regeert.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  In maart het eerste deel van de comedy : De “Rechtzaak” tegen Wilders.
  Onder regie van het sLinkse OM en onder leiding van onze” D66 rechters.
  Kom en zie , Hoe wat recht is krom word en de zogenaamde Vrijheid van Meningsuiting ten grave word gedragen !!!!

  Like

 9. misterpopey zegt:

  Je mag toch zeker je mening zeggen, als er geroepen wordt “minder, minder, minder” mag hij toch zeker zeggen dan zorgen we daarvoor !! Zeker zijn de rechters corrupt als ze hem hiervoor veroordelen…

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Na alle heisa rond de Teevendeal zou het OM er goed aan doen zich voorlopig gedeisd te houden. Maar ja de policor moet verdedigd worden dus staan de schijnridders van het “goede denken” reflexief paraat.Wilders moet zwijgen, men wil hem het politiek functioneren onmogelijk maken een echte veroordeling is niet haalbaar dan maar Wilders eindeloos betrekken in onzinnige ongefundeerde rechtszaken totdat-ie het opgeeft. En deze handelswijze dient tevens om degenen die op Wilders stemmen, hem steunen, Wildersiaanse denkbeelden koesteren te intimideren. Aanschouw onze macht, zie wat we je aandoen als je je verzet tegen de policor.

  Like

 11. Als tegenprestatie voor de ongegronde aanklacht tegen Geert Wilders zou Geert Wilders kunnen eisen dat er van hem een standbeeld van goud zal worden gemaakt en geplaatst worden op het Binnenhof!!! Zodat alle politici hem dagelijks zouden aanschouwen ondanks hun haat aan ‘Hitler’!!!

  Like

 12. Harry zegt:

  Vanavond , bij het gesprek met de minister-president , die weer eens onzichtbaar was , mocht die foute Jood Asscher het woord doen .
  Het is geen wonder dat die man het zo ver geschopt heeft bij de PVDA .
  Wat een vileine leugenachtige manipulator is dat .
  Nou heb ik beslist niks tegen Joden , heb ook nog een beetje van dat bloed , maar wat een smerige rot-Jood is dat !

  Tot twee keer toe vertelde ie dat de rellen in Geldermalsen NIET de schuld waren van Wilders , dat “we” hem dat niet aan mogen wrijven maar in één adem door zei ie dat Wilders daar meer en duidelijk afstand van had moeten nemen .
  Dus indirect lag de bal weer bij Wilders !
  Verder had ie eigenlijk niks te melden !

  Dat Wilders bij voorbaat al had opgeroepen geen geweld te gebruiken kwam niet uit z’n bek .

  Wat een smerige rat !
  Denk dat ik mijn Joodse bloed maar via bloedtransfusie laat vervangen , want bij zulke klootzakken , daar wil ik beslist niet bij horen .

  Ach , laat ook maar , straks komen zijn islamitische vriendjes , die hebben zo hun eigen manier van bloed aftappen .

  Like

 13. anneke zegt:

  jammer dat het op schiphol is aldieleugens over geert wilders pak eens rutte maar die hebben liever dat geert er mee stopt stelletje hufters

  Like

 14. Edwin Lauxen zegt:

  In Maart word Geert weer bloot gesteld aan de Juridische jihad uitgevoerd door de nuttige linkse idioten alias de Landverraders…en het Volk verder getracht monddood te maken, daarvan akte !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s