Het leven is leuk, toch???

Screenshot_12

(Door: “Tistochwat”)

Eigenlijk kan het leven best leuk zijn. Afgezien van ziektes en het verdriet vanwege sterfgevallen is het eigenlijk de moeite wel waard. Ja, waarom ook niet? We wonen op een schitterende planeet, de vogels zingen prachtig, de landschappen en bloemen zijn een lust voor het oog en er groeien de meest verrukkelijke vruchten op deze aarde. De medische wetenschap heeft voor veel kwaaltjes, beschadigingen en verwondingen een oplossing en allerlei technische apparatuur maakt het ons lekker makkelijk. Kortom: alle reden om elke ochtend vrolijk en levenslustig uit bed te springen.

Maar wacht, nee tóch niet… Nee, het leven ís niet leuk. Waarom dan niet? Nou, vanwege degenen die menen over ons (vanaf hier doel ik met de woorden ‘ons’ en ‘wij’ op de realisten, die inzien dat wij afstevenen op een verschrikkelijke ramp) te mogen heersen. Kijk, begrijpelijke spelregels binnen een samenleving zijn niet verkeerd – anders wordt het een rommeltje – maar de regels en wetten die ons voortdurend worden opgelegd en die steeds belachelijker en zwaarder worden, vergallen, verzieken en verpesten het leven van iedereen die verder kan kijken dan zijn neus lang is.

Het is een groot onrecht dat degenen die ons op elk gebied zo zwaar belasten in de positie verkeren om voor zichzélf een luizenleventje te creëren. Voor hén gelden er andere regels dan voor ons. Voor hen is het leuk; voor ons niet. De huidige heersers zijn zonder uitzondering arrogant, corrupt, egoïstisch, leugenachtig, megalomaan, gewetenloos, machtswellustig, crimineel en dol op geld. Dat geld halen ze onder dwang bij ons weg en hiermee bekostigen zij -naast hun eigen weelderige leventje- hun ‘socialistische’ en ‘goedmenschelijke’ hobby’s. Die hobby’s moeten er voor zorgen dat degenen onder het volk die niet zo snugger zijn  – de ‘goedmenschen’- hen blijven steunen zodat de onderdrukkende ‘socialisten’ hun eigen heerlijke bestaan niet hoeven op te geven.

Screenshot_13De ‘socialist’ wil dat ‘zijn’ burgers allemaal eenheidsworsten worden, met dezelfde denk- en handelwijze; een afwijkende mening is niet toegestaan. Allemaal dezelfde kleding dragen zou ook zomaar door hem verplicht gesteld kunnen worden. Ik denk hierbij voor de dames aan de zwarte boerka, de ‘klederdracht’ van de geïmporteerde ‘kleurrijken’ die wij tot bloedens toe moeten dulden. De ‘socialist’  beweert dat wij leven in vrijheid, maar dat is de grootste leugen aller tijden: wij zijn slaven in een afgrijselijke surrealistisch gevangenis. Wij mogen van de ‘socialist’ zelfs geen eigen wil meer hebben. De ‘socialist’ wil ONS DWINGEN iets te WILLEN, maar dat is onmogelijk! Dat kun en mág je niet van iemand eisen! En tóch gebeurt het; elke dag opnieuw.

Een ernstige bijkomstigheid is, dat de onmenselijke ‘socialist’ wordt gesteund door het merendeel van de bevolking en dat verblinde merendeel is onze grootste vijand. Dat merendeel gelooft zelfs in de favoriete leugen dat wij de planeet kunnen redden door allerlei milieubelastingen en –heffingen aan de heersers te betalen. De CO² uitstoot moet aan banden worden gelegd, er moeten veel meer windmolens komen en ga zo maar door. Over ‘zure regen’ en ‘het gat in de ozonlaag’ schijnt men zich tegenwoordig minder druk te maken. Dat probleem is zeker al opgelost door onze financiële bijdragen?

‘Socialisme’ is een ramp en niet zo’n kleintje ook. Wij hebben in het verleden ook al kunnen zien welke schade de ‘socialist’ overal berokkent. Ik krijg bij het woord ‘socialisme’ spontaan associaties met ongezelligheid, dwang, somberheid, blauwe Mao pakken, rode boekjes, angst (voor de buren en de familie), tirannie, “Animalfarm” en uitzichtloosheid.

Mijn opa was vroeger ‘communist’ en daar was hij heel trots op. De man geloofde de leugens die hem werden voorgeschoteld en hij dacht met kinderlijk geloof dat het ‘communisme’ dé oplossing was voor alle problemen in de wereld. Iedereen had volgens hem recht op een goed bestaan en niemand zou honger hoeven lijden, want “alles was van iedereen en de aarde heeft meer dan genoeg te bieden”. Als alleen de ‘kapitalist’ maar zou verdwijnen, was alles één groot feest. Het is een groot raadsel waarom er nóg steeds dociele dolende dwazen zijn die dergelijke ‘socialistische’ leugens blijven geloven (niet dat ik mijn opa dociel, dolend of dwaas zou noemen).

Screenshot_14De ernstigste gevallen onder die ‘gelovigen’ zijn degenen die op hun achterste benen staan vanwege de teloorgang van de sociale zekerheid en die tegelijkertijd heel Afrika hierheen willen halen en vervolgens koesteren en verzorgen tot aan het graf. Verontwaardigd over de ‘bezuinigingen’ in de zorg beschilderen zij fraaie spandoeken om de ‘vluchteling’ te verwelkomen terwijl zij ons, vanwege onze realistische zienswijze, zwaar verketteren. En straks stemmen zij natuurlijk weer op Groen Links of op de Partij voor de Dieren. Of – nóg erger – op D66. De hinderlijke stakkers hebben er totaal niets van begrepen.

Ik kan het niet meer volgen en ach, het leven zou best leuk kunnen zijn:

ALS er maar geen ‘goedmensen’ zouden bestaan…
ALS er maar geen ‘socialisten’ zouden heersen…
ALS die maar vervangen zouden worden door niet-graaiende deskundige bestuurders…
ALS Geert Wilders maar eens een keer de kans zou krijgen om orde op zaken te stellen…

Door:
“Tistochwat”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Communisme, dictatuur, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het leven is leuk, toch???

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ik kan het alleen maar volledig met U eens zijn, beste Tistochwat. 1984 is werkelijkheid geworden, de dictatuur der rode fascisten regeert!

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Geert Wilders for President!!!
  En ik ben er van overtuigd dat het er een keer van gaat komen.
  De verkwansellaars in politiek Den Haag gaan namelijk gewoon door met het verkwanselen en vergooien van onze verworvenheden, onze Christelijke/Joodse normen en waarden, door het binnenhalen van Christen en Joden hatende hordes die een levensgevaarlijke, barbaarse, en een volkomen haaks op de westerse normen en waarden staande ideologie aanhangen, het worden gigantische slapende cellen die eens zullen opstaan, ons wordt door blinde leidslieden een enorme slang aan de borst gedrukt, en het wordt kennelijk door het grootste deel van onze bevolking (nog) niet opgemerkt.
  Wij verkeren letterlijk in de gevaren zone met dank aan politiek Den Haag.
  Zwaar overtrokken?
  Nee, ik ben er van overtuigd dat dit een zeer realistisch scenario is, en als er niet snel, heel snel iets veranderd het te laat is om er nog iets aan te doen.
  Nederland(er) Let Op Uw Zaak

  Like

 3. Anna. zegt:

  Een beetje ” domme” proffesor…….
  Als Mohammed over ” de mensen van het boek ” spreekt dan bedoelt hij Joden en Christenen…… En zeker niet de moslims……. Voor de 2 e Mekka periode ( toen de islam nog niet politiek was) was Mohammed jaloers op het monotheïsme en uit de verhalen van de handelslieden ( wat overwegend Joden en Christenen waren zijderoute) die langs Mekka trokken stelde hij zijn Koran samen.
  Mohammed vond EEN god wel interresant ( i.t.t. Waar hij woonde in Mekka waar toen ten tijde van MO 367 goden werden vereerd…….) en daarvoor moest hij de god van de joden en de Christenen vervangen door ZIJN CONCEPT………..Allah werd ZIJN KEUZE, ZIJN STAM GOD, DE MAANGOD VAN ZIJN STAM DE GOD VAN DE ZWARTE STEEN DIE BENOEMDE HIJ TOT OPPERGOD……
  Vaak wist hij de verhalen en de verbanden uit het boek ( Bijbel) niet goed en had hij steeds raad nodig van de Joden en Christenen……. en toen heeft hij in zijn Koran geschreven dat de moslims het dan maar aan de mensen van het boek moesten vragen…….
  Later toen hij uit Mekka weg moest vluchten en naar Medina ging heeft hij een ” schijnvrede ” met de inwoners van Mekka gesloten.
  En binnen de afgesproken tijd kwam hij terug als veldheer veroveraar en heeft hij de politieke islam gesticht.
  TOEN WERD HIJ ZEERGEWELDADIG…..
  Dit is ook het begin van de islamitische jaartelling……
  Toen de Joden in Mekka niet naar hem luisterden en zijn nieuwe religie niet accepteerden heeft hij een hele stam Joden uitgemoord……..
  De eerste genocide/ holocaust heeft Mohammed op zijn geweten……. ( de joodse vrouwen werden gedwongen tot seks slaaf en kinderen werden gehersenspoeld tot krijgen in dienst van MO )
  Bij terugkeeruit Medina heeft hij ook alle voorgaande teksten uit de Koran als aborgetie besrempeld, dit is alles wat voorgaand beschreven is in de Koran wordt nu ongeldig…….
  Zo hebben de moslims nu nog de mond vol over de religie van vrede…….ja dat is het eerste deel van de Koran …..
  Maar het schrijven van het 2 e deel is het eerste deel vervallen en niet meer geldig om dat het eerste vervallen is……
  Hierover heeft Salman Rushdie een fatwa (ter dood veroordeling) opgelopen………..
  .(de duivelsverzen)
  Mohammed had veel haat tegen de Joden en daarom heeft hij de hele stam ( mannen 800 ) uitgeroeid……
  Tot op zijn sterfbed is hij daarmee bezig geweest en heeft hij in de Koran laten optekenen dat ALLE JODEN moeten worden uitgeroeid……
  Zij kwamen tegen hem in opstand……
  Dit was onverdraagzaam voor hem……
  Vandaar de eeuwig durende strijd van moslims tegen Joden.
  Moslims moeten joden haten en doden want dat is een direkte opdracht van MO…….
  Hieruit blijkt duidelijk ( wat velen geloven en beschrijven ) dat Mohammed w.s. Krankzinnig is geweest tijdens het schrijven van de Koran.
  Of epileptische toevallen had…..
  Of bedwelmd was door geest verruimende middelen……
  Zelf twijfelde hij daar heel erg aan en wilde hij niet eens opschrijven wat hij zag en hoorde…….
  maar zijn toenmalige vrouw zag er wel winst in ( zij was een zakenvrouw) en heeft hem gestimuleerd deze verwardheden op te schrijven, met helaas als gevolg al het onheil wat ons nu ten deel valt……

  Deze professor is echt een beetje de weg kwijt als ze zegt dat de God van de Bijbel en Allah dezelfde zijn…….. Ik vraag me af is dit het onderwijs niveau van Amerika…….

  Like

  • Realist zegt:

   Ik zou wel meer willen lezen van je. Als je nog een verhaaltje heb, ik hou mij aanbevolen. Misschien kun je dan verwijzen naar koranverzen en jaartallen? Of stuur het op als artikel naar de webmaster 😉

   Like

 4. Je opa maakte een klassieke denkfout, die wel meer Communisten/ Socialisten maakten ~en maken: “alles is van iedereen” klopt niet.
  Alles is níet automatisch van iedereen. Als je dàt onverkort zou stellen, kreeg je namelijk de misstand, dat het eenieder vrij zou staan, om alles elk ogenblik van elkaar af te nemen, met het onvermijdelijk daaruit voortvloeiende leed: voor zo’n algehele onbaatzuchtigheid is de mens niet toegerust; dat gaat tegen de natuur in.
  Iets anders is, dat iedereen wèl gelijke kansen moet hebben om door middel van eigen inzet zijn kansen op welstand en geluk te vergroten; dat dat niet afhankelijk mag zijn van afkomst en dergelijke. EN dat, als het iemand lukt, op deze manier op te klimmen op de maatschappelijke ladder, anderen, die al op een bepaalde hoogte stáán, diegene dan ook moeten accepteren en níet blijven verwijzen naar zijn “verleden.”
  Het was Founding Father Benjamin Franklin, die dit vaststelde, één van de grondleggers van de Verenigde Staten van Amerika, die door verschillenden hier momenteel zo onbarmhartig worden vertrapt.
  In plaats van dat te blijven doen,zouden we ons misschien ook eens kunnen afvragen of we met datzelfde Amerika niet méér gemeen hebben, dan we op het ogenblik willen toegeven en of een nieuwe president niet reeds een grote verbetering zou kunnen zijn…..

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het leven zou best leuk kunnen zijn:

  ALS geen ‘goedmensen’ zouden bestaan…
  ALS geen linkse idioten zouden bestaan.
  ALS er geen doofpot en sjoemelende VVDers zouden bestaan
  ALS die maar vervangen zouden worden door niet-graaiende deskundige bestuurders.
  ALS er geen D66 en Alexander Pechtold zouden bestaan.
  ALS Geert Wilders maar eens een keer de kans zou krijgen om orde op zaken te stellen…
  ALS er geen Nep christenen zouden bestaan.
  ALS we geen sLinkse rechtspraak’ zouden hebben en een door de politiek geïndoctrineerd OM.
  EN………………………….
  ALS Nederland net als Zwitserland een echte democratie zou zijn. !!

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Mooi geschreven en helemaal waar.
  Mag ik de volgende zin er als laatste aan toevoegen?
  ALS alle islam en moelanders oprotten naar hun eigen contreien.

  Like

 7. Pingback: Het leven is leuk, toch??? | eunmask

 8. Die Mohammed van 1400 jaar geleden, die niet beledigd mag worden op straffe van de dood, was een hopeloos en zielig figuur die de mensheid veel ellende heeft gebracht en nog steeds…

  Like

 9. jeg zegt:

  Het is niet wachten op Wilders …Wilders wacht op jullie …eendrachtig stemmen voor een ommekeer alleen dat is de juiste wijze ..Wilders geeft de voorzet het is aan jullie om te scoren en het word hoog tijd!!!

  Like

 10. Geronimo zegt:

  Ben het volledig met je stelling eens, Tistochwat.

  De communistische leugen van alles is van iedereen, klinkklare onzin, natuurlijk, want als alles van iedereen is, dan heeft niemand nog iets. Daar hoeft geen verder commentaar bij.

  De mensen van nu leven, zonder dat ze het goed en wel beseffen, in een grote kooi vol van beperkingen, tot en met de expressie van hun gedachten toe, hen opgelegd door medemensen die hen niet gelegitimeerd in feite tiranniseren. En daarbij koesteren zij de illusie dat zij in vrijheid leven. Daarop wordt dan het etiket ‘democratie’ geplakt, kwestie van de perceptie naar de burger toe. We worden dus geregeerd door een ‘democratische’ maffia.

  Alles in de wereld komt altijd neer op macht, macht van de ene mens op de andere, en macht impliceert altijd onderdrukking. Dat is wat wij nu meemaken. Meent iemand dat homo’s een gruwel zijn, dan wordt hij veroordeeld, zoals Eric Zemmour onlangs in Frankrijk. Voor of tegen homoseksualiteit, wat je er ook over denkt, terecht of niet terecht, dat zou allemaal niet mogen leiden tot een veroordeling. Of zoals nu de meningsterreur de dag van vandaag in Oostenrijk. Wie het waagt om zich daar tegen de immigratie uit te spreken, loopt een hoog risico om zijn werk te verliezen. Filip DE WINTER van zijn kant, die het waagde in Duitsland de koran een ‘license to kill’ te noemen, riskeert een vervolging door het Duitse gerecht, net zoals dat nu ook in Nederland wordt bekeken.

  Dit zijn allemaal tekens aan de wand dat we al serieus in een dictatoriale maatschappij leven, waarin de zogenaamde progressieven, zeg maar het ideeëngoed van al wat links en dus socialistisch is, menen dat zij kunnen dicteren wat anderen wel of niet mogen zeggen. Dat ‘wel’ komt dan overeen met datgene wat zij zelf er over denken. Al het andere wordt verboden. Al jaren geleden werden de wetten hiertoe gestemd. Overal in Europa. Van duidelijk opzet gesproken.

  Om te eindigen nog iets dat tot nadenken kan stemmen:

  “Het geloof in “gezag”, inclusief elk geloof in “regering”, is irrationeel en tegenstrijdig in zichzelf; het is tegengesteld aan beschaving en moraliteit, en vertegenwoordigt het meest gevaarlijke, destructieve bijgeloof dat ooit bestaan heeft. In plaats van een kracht voor orde en recht, is het geloof in “gezag” de aartsvijand van het mensdom.”

  “Ondanks het feit dat “over– heden” altijd claimen te werken ten voordele van de burger en het algemeen belang, is de waarheid dat “regering” in zijn hele aard, altijd lijnrecht tegenover de belangen van de mensheid staat. “Gezag” is niet een nobel idee dat soms fout gaat, noch is het een in principe geldig concept waar soms iets aan mankeert. Van boven tot onder, van begin tot eind, is het hele concept “gezag” in zichzelf anti-menselijk en verschrikkelijk destructief.”

  Uit: Oorspronkelijke titel: The Most Dangerous Superstition Auteur: Larken Rose, 2011
  Nederlandse vertaling: Joris Meedendorp, 2014 ISBN: 978-94-91164-72-9
  Druk: Pumbo.nl

  Like

 11. exmarineman zegt:

  Soms zou je “regering/overheid” wel eens kunnen beschrijven als dictator/dictatuur en ook zien zoals de “KNVB” ook reageert op haar leden, voetballers, trainers, bestuursleden. Alle openbaar uitgesproken/geschreven kritiek op “de KNVB en haar scheidsrechters” wordt niet geaccepteerd en je wordt er dan ook voor bestraft met X wedstrijden schorsing. En zo werkt op dit moment ook het OM/justitie in Nederland. Zodra je ook maar iets negatiefs zegt over moslims en islam dan “moet Barbertje hangen” maakt niet uit hoe, wat, waar en wanneer, maar hangen zul je”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s