In Italië moet de Kerstman plaatsmaken voor . . . Mohammed!

Screenshot_16

(Door: “EuroCalifat” – Vertaling: “delamontagne”)

Het is een van die verhalen, waarvan er dagelijks honderden de ronde doen in Europa, die de “totale vervanging” van de bevolkingen laat  zien. Dit is zo´n voorbeeld waarover niet alleen het plaatselijk blad Il Resto del Carlino, schrijft, maar ook het  nationale dagblad Il Giornale wijdt hier een artikel aan.

In Civitanova Marche in Midden-Italië zou zondag 13 december de intocht van de Kerstman plaatsvinden. Dit werd door de kinderen van Croce verde en de havenautoriteiten georganiseerd. De Kerstman zou om 10 uur in de ochtend aankomen met een schip van de kustwacht, dat hiervoor deze keer beschikbaas was in plaats van voor het opbrengen van illegale vluchtelingen. Hierna zou hij met de meegebrachte geschenken op een slee door de stad trekken en de tocht zou eindigen voor het stadhuis op het centrale plein “20 September”, genoemd naar de datum waarop de Italiaanse eenheid tot stand kwam in 1870.

Maar de gemeenschap van Pakistani had besloten om precies op datzelfde tijdstip een optocht te houden voor “de viering van de geboortedag van Mohammed”. Door de centrale ligging van  Civitanova werden er delegaties uit de naburige regio´s verwacht. En de moslims zouden het centrale plein oversteken om naar het sportcentrum van de stad te gaan om daar “een gezamenlijk gebed te houden”.

En wat denkt U dat er gebeurde? Het bestuur van de stad verwees naar “de aanslagen in Frankrijk en de gespannen situatie die men ook al in Italië kon waarnemen”. Het oordeelde dat het “absoluut onmogelijk” zou zijn dat de Kerstman de route van de moslims zou kruisen. En dus verbood het de optocht van de Kerstman in het centrum van de stad.

Het moslimevenement daarentegen ging gewoon door zoals de organisatoren het wilden. Met groene vlaggen en luidsprekers die het “Allah Akbar” uitspuwden. . . De straten die naar het centrum leiden, werden volledig afgesloten om een goede afloop te verzekeren. Ze doen alsof ze bij ons thuis zijn, dat weten we allemaal.

Bron:
https://eurocalifat.wordpress.com
Auteur: “EuroCalifat”

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Kerstmis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op In Italië moet de Kerstman plaatsmaken voor . . . Mohammed!

 1. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/12/racistische_terroristen_bombar.html

  Pannerden – Nijmegen – agent(en) provocateur ???

  +++

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Het is te walgelijk voor woorden, hier past slechts een NEE in het kwadraat.

  Like

 3. Kraftavilqa zegt:

  Diep triest en moeten de Italianen nu aan hun kinderen uitleggen dat de tradities en feestjes van de indringers belangrijker zijn dan de eigen tradities en vieringen? Misschien kunnen ze als instructiemateriaal de film “how the Grinch stole Christmaseiland” gebruiken en dan vertalen ze Grinch als homohammed.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Klootzakken! Allemaal! Ze wisten donders goed dat ze met hun optocht de intocht van de kerstman zouden verhinderen, en daar was het hun precies om te doen.
  Ik begrijp de plaatselijke overheid totaal niet dat ze niet hebben ingegrepen.
  Wéér een verovering door de islam. Wat zullen ze in hun nopjes zijn! De inname van Europa is een peuleschilletje….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 17.35. uur. Hoewel ik niets met de Kerstman heb, ben ik het wel met U en anderen eens, dat de moslims ons alles ontnemen. Al onze normen, waarden en traditie, onze hele cultuur is door “links”, en de politieke-elite verraden, om de Islam “de baas”, te laten worden. Het is met de dag erger aan het worden.

   Like

   • Cathja zegt:

    Beste Tom, ik heb ook niets met de Kerstman hoor, maar ik maak me keer op keer boos als moslims zonder schaamte overal overheen denderen. Ze hebben 0% respect voor westerse waarden en normen, voor de westerse cultuur en voor de feesten van ons. Het is al lang niet meer zo dat ze respect vrágen, nee, ze eisen, ze dwingen ons respect af voor hun achterlijke ‘religie’, en bij het minste of geringste zijn ze beledigd en voelen ze zich gediscrimineerd.
    Ik kots werkelijk op alles wat met de islam/met moslims te maken heeft!

    Like

 5. Sjun Demartelaere zegt:

  Het verzet tegen zulke voortgaande onbeschaamdheid zal vooral groeien. en met dat verzet wordt er steeds meer openbaar van de methoden waarvan het fascistoide systeem zich bedient ongeacht of het zich zo nu en dan als religie blijft presenteren als dat zo uitkomt.

  Like

 6. Een grof schandaal! Wat zegt Lega Nord hiervan?!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Wederom door het dhimmitude gedrag van politici !!!

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Nu is het nog in Italië, straks zijn wij aan de beurt!
  Wat doet u/wij dan?, blijven wij gewoon stil achter onze computers zitten om onze onvrede op dit overigens uitstekende blog te uiten, of gaan wij, ondanks het levensgrote gevaar van ernstige rellen, gewoon doen wat er georganiseerd is.
  Aan ons de taak om uitingen van deze barbaarse, moordzuchtige ideologie te bestrijden met alle geoorloofde middelen die ons ter beschikking staan.

  Like

  • tammy zegt:

   Zes de zot. Ik ga liever nor buiten om te zorgen dat mijn kids een leven hebben. Iedereen moet nor buiten. Als we op de regering moete wachten liggen we hoe binnen zoveel haat ook te bidden ñor Allah. Over mijn lijk dus

   Like

 9. Elena zegt:

  Boodschap voor Italië…….
  Wie zich als onderdanige klootviool gedraagt…zal zo ook behandeld worden.

  Like

 10. wh hendriks zegt:

  Heel europa gaat naar de islamitische slachtbank men kijkt gewoon de andere kant uit. En waarom? wist ik het maar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s