Kwart miljoen migranten erbij

Screenshot_7

(Door: Alexander Bakker)

AMSTERDAM – Er komen volgend jaar bijna een kwart miljoen immigranten naar Nederland. In de eerste helft van 2016 zal de Nederlandse bevolking daardoor de magische grens van 17 miljoen inwoners passeren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

30 reacties op Kwart miljoen migranten erbij

 1. dutchess43 zegt:

  Getver….. mag het ook een onsje MINDER…MINDER … MINDER……

  Like

 2. Muurbloempje zegt:

  Ik geloof er geen snars van. Dat worden er veeeeeeeeel meer, let maar op.

  Like

 3. Edjan zegt:

  Men verwacht 250.000 immigranten in 2016 waarvan (citaat) “170 duizend andere nieuwkomers … met name arbeidsmigranten en Nederlanders die terugkeren van verblijf in het buitenland.”

  Men verwacht dus “slechts” 80.000 asielzoekers. Het zouden er wel eens 100.000 tot 140.000 kunnen worden. Met dank aan bundeskaiserin merkel.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Arbeidsmigranten ???? Welke arbeid ??? Uitkeringstrekkers zullen ze bedoelen of uitkeringstrekkers in spe .
   Nederlanders die terugkeren van verblijf in het buitenland. ???? Welke Nederlander zou er nou nog naar ‘hier’ willen terugkeren ????
   En ze hebben gezinshereniging van ca. 6-8 personen per ‘gezin’ er niet bijjgerekend !!!

   Like

 4. boorzalf zegt:

  En die gaan allemaal mee eten uit de ruif van de bijstand.

  Like

 5. Elena zegt:

  Heel leuk.
  Er zijn slechts nog paar staanplaatsen over.

  Like

 6. Leo zegt:

  We zijn op het punt aangekomen hoe meer hoe beter, des te eerder gaat het HOOG. Wij burgers kunnen de instroom niet stopen, maar wel de politiek die dit veroorzaakt.

  De burgerlijke ongehoorzaamheid ( lees bevrijdingsdrang ) gaat al vorm aannemen.

  Ons zelf van de EU ratten en corrupte LEUGEN politici bevrijden ligt dan in het verschiet

  Like

 7. Sjun Demartelaere zegt:

  Ik neem aan dat gezins her- en vereniging nog na komt… Kosten die weer bij de samenleving geparkeerd worden en die dus ten koste gaan voor budget besteed aan minima, ouderen, politie en onderwijs. Denk dus goed na aan wie je waarom je politieke mandaat verleent zodra je daar weer de kans toe krijgt en vergeet niet om ook je leefomgeving voor te lichten over de bijzonder selectieve presentatie van nieuws en achtergronden in de verpolitiekte media..

  Like

 8. Koos zegt:

  Vroeger was de milieubeweging nog voor geboortebeperking omdat de overbevolking ten koste ging van de natuur. Dat is voor 100% waar.
  Maar vanaf de jaren 80 mag je dat niet meer zeggen. Je mag niet meer tegen de overbevolking zijn. Want dan ben je extreem rechts en een Nazi.
  Dat komt natuurlijk omdat de bevolkingsaanwas in Nederland helemaal door de mosliminvasie wordt veroorzaakt. En daar mag je natuurlijk niet op tegen zijn!
  Zo heeft links al zijn idealen aan de multicul opgeofferd.

  Like

  • Edjan zegt:

   Koos, ik weet het nog goed. Het rapport van Rome. Moeder aarde zou sterven als wij niet allen stopten heel snel met “het” te doen. En nu de bevolking van Noord-West-Europa dan eindelijk daalt, begint men opeens te schreeuwen over de bevolkingsopbouw. Teveel ouwetjes en te weinig jonkies die al die ouwetjes moeten betalen.

   Toen ik 12 was (1960) voorspelde meester van den Bosch dat al: het zou een probleem worden en een van de mogelijkheden om dat te bestrijden zou zijn om mensen van buiten naar hier te halen. Hoewel, vond hij, dan moest je wel uitkijken wie je binnenhaalde anders was het middel misschien nog wel erger dan de kwaal.

   Overwegingen van bevolkingsopbouw zullen best meespelen bij de immigratie. Maar of deze immigranten problemen oplossen, geloof ik niet. Ze zullen er wél een hoop veroorzaken. Maar daar mag je niets over zeggen. Democratie bestaat alleen als je het met de overheid eens bent. Meester Bos zou dat “dictatuur” genoemd hebben.

   Like

 9. Cathja zegt:

  Dan zullen ze helaas buiten moeten slapen, want VOL = VOL! We kunnen de halve wereld wel toelaten in ons kleine landje, maar dan zullen ze genoegen moeten nemen met een slaapzak en een hoofdkussen. Meer valt er hier niet te halen.
  Omdat Merkel met haar ‘verstand’ op nul geen limiet aan het aantal immigranten wilde stellen, loopt de situatie in haar land inmiddels behoorlijk uit de hand, al wil men veel trammelant onder het tapijt schoffelen. Stel je voor dat wij achter de waarheid zouden komen….!
  Nu het dus fout gaat heeft Merkel niet het recht om te zeggen dat dit geen Duits, maar een Europees probleem is. Ik weet geen andere lidstaat die op dezelfde manier zoals Merkel heeft gedaan, immigranten naar hun landen hebben uitgenodigd.
  Die kwart miljoen gaan we dus over de ‘grens’ met Duitsland zetten. Merkel mag oogsten wat zij heeft gezaaid.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  [quote] Alles bij elkaar opgeteld, inclusief verwachte geboorte- en sterftecijfers, neemt de bevolkingsgroei in 2016 voor het eerst sinds begin deze eeuw weer toe met meer dan honderdduizend inwoners. [/quote]

  En alwéér wordt een ramp gebagatelliseerd.
  We zullen het wel weer merken aan de ‘bezuinigingen’ aka belastingverhogingen!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Vreselijk !!!!!! En dat allemaal omdat deze regering Hoogverraad pleegt !!!
  De ondergang van Nederland !
  Om ziek van te worden !

  Like

 12. Gasso zegt:

  En over tien jaar liggen we hier samen met de immigranten aan de geeuwhonger en wonen we gebroederlijk naast elkaar in kartonnen doozen

  Like

  • Edjan zegt:

   Ah, Gasso, hier verwoord je nu meesterlijk de droom van onze overheid!
   PS wel belasting blijven betalen, hè! Dus werken voor de overheid om de dozenbezittersbelasting (DBB) af te laten schrijven.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Gasso

   Nou, dat denk ik toch niet Gasso. Als ik mijn huis uit moet maak ik wel gebruik van mijn grote bungalowtent. Ik heb er geen behoefte aan om ‘gebroederlijk’ naast een immigrant te wonen. Dus voor mij geen kartonnen doos.

   Like

 13. C.A.Barstow zegt:

  Dit is dus wat de islam, deze barbaarse ideologie voor ogen staat, overspoel de christenhonden, de slappe moslims, de Joden.
  het laat zich raden wat ons daarna gaat overkomen.
  Ik zou het met Geert Wilders wel kunnen uitschreeuwen, Sluit de grenzen, sluit de moskeeën, sluit de islamitische scholen en universiteiten, ontneem ze iedere hoop hier een leven op te kunnen bouwen.

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Hoe meer varkens, hoe dunner de spoeling !

  Like

 15. Jan zegt:

  250.000 non-valeurs, moordenaars, verkrachters en parasieten .

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de AGENDA der EUSSR,Bilderberg en NWO, moet toch uitgevoerd worden. En meneer Rutte, de Bilderberg lakei, zal er graag aan meewerken.

  Like

 17. Jean zegt:

  Heel die vreemde troep importbarbaen is de doodsteek van HEEL Europa.
  STOP DIE IMPORT, STOP DIE CRIMINALITEIT EN HANG DE LAFAARDS ONDER EIGEN VOLK DIE DECADENT LEVEN VAN DIE MISDAAD OP EN LIEFST NAAST MEKAAR.
  Dadelijk beginnen met het verwijderen van die allochtonen en starten met die perverse barbaren moslims genaamd.

  Like

 18. Pieter zegt:

  Fijn om te weten hoor, we breken door de ‘magische’ grens van 17 miljoen. Ahum, waarin een klein landje weer eens stoer kan doen.
  Vergeet niet dat de asielzoekers grote gezinnen hebben, als hun gehoofddoekte vrouwen straks liefdevol met paps baard zijn herenigd, komt er natuurlijk een welkomstbaby van en dat gaat zo ieder jaar nog wel een tijdje door. Dus de naweeen duren enkele jaren met als gevolg honderdduizenden ali’s, mohammeds, fathima’tjes erbij.
  Ondertussen is onze overheid druk bezig banen te scheppen, huizen te bouwen, geld af te dragen voor naheffingen van de EU.
  Het wordt een grote teringbende(excusez le mot) in Nederland. De feiten liegen er niet om, maar niemand schijnt wat met die feiten te willen doen.

  Like

 19. 250.000?? Via de gezinshereniging met 1e vrouw, 2e vrouw, 3e vrouw, kindbruiden, kinderen, bastaardkinderen, opa, oma, neven, nichten en andere homo’s kunt U dit aantal wel met 10 vermenigvuldigen, vrees ik.

  Like

 20. Nederland is met 502 inwoners per km2 europees kampioen, Utrecht-stad is inmiddels bijna wereldkampioen met 3554 inwoners per km2 . Hoezo verantwoord klimaarbeleid? Stop met die idiote migratie. We stikken en stinken straks de moord met al die mensen om ons heen.

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Dus als we nu niks doen, niet gaan rellen, geen brand stichten en overheidsgebouwen slopen, dan krijgen we er weer een kwart miljoen islamisten bij.

  Like

 22. Wie wil dat ? De EU ? Weg met die bende profiteurs ! Gedaan met de invallen van vreemdelingen. Oppakken en buitenzetten
  op staande voet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s