Onderzoek: Slechts 1 op de 50 “vluchtelingen” vindt een baan

Screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl een VN-studie belooft dat het grootste deel van de Syrische “vluchtelingen” hoog gekwalificeerd zou zijn, blijkt nu uit een Duits onderzoek dat slechts 1 op de 50 “vluchtelingen” een baan zou vinden. Volgens het Instituut voor Wereldeconomie (iwf) hebben de onderzoekers berekend dat van de tot 2017 ongeveer 2,7 miljoen aankomende “vluchtelingen” in Duitsland jaarlijks gemiddeld slechts ongeveer 94.000 een betaalde baan zouden hebben.

Volgens het onderzoek zou het grootste deel, ongeveer 1,7 miljoen “asielzoekers”, een negatieve asielbeslissing ontvangen. Voor het resterende miljoen betekent dat op hun beurt dat ze vrije toegang tot de arbeidsmarkt krijgen – maar niet per se een baan zullen vinden. Volgens het iwf belast de “vluchtelingen”crisis de Duitse arbeidsmarkt tot 2017 met 376.000 extra werklozen.

Meer dan 93.000 “vluchtelingen” in Oostenrijk zonder baan?

In het interview, dat in een bericht vooraf in de Duitse krant “BILD” is verschenen, vindt de chef van het Duitse Bureau voor Migratie en Vluchtelingen, Frank-Jürgen Weise, een grens van 500.000 “vluchtelingen” volgend jaar als te verdedigen zonder dat dit teveel gevraagd zou zijn van de bronnen van het land. Weise zegt verder: “De vluchtelingen die er al zijn, kunnen we definitief dragen. Wanneer de toestroom zo blijft doorgaan, kan dit leiden tot overbelasting. Dat moet duidelijk gezegd worden.”

Omdat men echter niet zou weten hoeveel mensen er in 2016 naar Duitsland zullen komen, zouden alle cijfers die genoemd zouden worden slechts een “planning van bronnen” zijn. De Oostenrijkse “Kronen Zeitung” rekent na hoeveel “vluchtelingen” er in Oostenrijk een baan zouden krijgen. Van de dit jaar verwachte 95.000 “asielzoekers” zouden 1.900 op de middellange termijn een baan krijgen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin. Bookmark de permalink .

10 reacties op Onderzoek: Slechts 1 op de 50 “vluchtelingen” vindt een baan

 1. Drs.P. zegt:

  Wisten we allang, kan een kind op zijn 10 tenen narekenen.
  Je hele leven hier een stress baan, je gek betalen aan belasting en dan eindelijk hoop je met pensioen te gaan en dan is het geld op, uitgegeven aan miljoenen asielratten die alles gratizzzzzz krijgen en er nog nooit iets voor gedaan hebben.
  De smerige faciliteerders van al deze ellende zullen ooit hangen voor wat ze ons aandoen !!!

  Like

 2. Joga zegt:

  Ja, maar die raketgeleerden, die apothekers , die hersenchirurgen, die ceo’s van grote bedrijven, etc. die allemaal binnenkomen daar hadden we toch grote behoefte aan volgens Nelie Kroes en die andere honderdduizenden met een academische top-opleiding ,die krijgen toch zo werk, want in een paar weken hebben die onze Europese talen foutloos leren spreken en schrijven. Voor hen een eitje.

  Like

 3. Pieter zegt:

  Wat zou Asscher hierover zeggen of zij hij een nieuw onderzoek aanvragen.

  Like

 4. Ze willen immers geen baan: De ongelovige honden boren voor ze te werken en ze van alles te voorzien.
  Zó staat het geschreven in de Koran.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  De Nederlandse regering vindt deze arbeidskrachten een welkome aanvulling, we hebben hier een overschot aan ongedaan werk; ook maar slechts 600.000 werklozen…

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Als je blijft uitspreken wat de verwachtingen zijn van het aantal asielzoekers dan zullen zij die verwachting zeker waar komen maken, zijn we echt zo van de pot gerukt dat de bestuurders dat niet inzien?

  Like

 7. Jade zegt:

  100% werkt hier binnenkort als slager, en wij zijn het vee.

  Like

 8. Pingback: Onderzoek: Slechts 1 op de 50 “vluchtelingen” vindt een baan | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s