VIDEO: De islamisering van Zweden

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Sjun Demartelaere

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Zweden. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO: De islamisering van Zweden

 1. albertien54 zegt:

  Gearresteerde Duitse jihadist waarschuwt Europa voor islamitische blitzkrieg

  Officiële schatting Duitse federale politie: 8000 ISIS-terroristen in Duitsland

  Ook de Oostenrijkse autoriteiten waarschuwen dat er met of rond kerstmis een aanslagengolf gepland zou kunnen zijn.

  Een door de politie gearresteerde 27 jarige Duitse jihadist waarschuwt dat kanselier Angela Merkel een ware islamitische blitzkrieg kan verwachten die zal worden gevoerd door uit het Midden Oosten ‘terug’gekeerde moslimstrijders, die zonder enig probleem met de migrantenstroom Europa in kunnen komen. De gedesillusioneerde man, die enkel wordt aangeduid met ‘Harry S.’, zei alles te weten van de plannen voor de terreuroorlog die hoogstwaarschijnlijk tussen nu en eind volgend jaar zal losbarsten. Ongeveer gelijktijdig werd in een asielzoekerskamp bij de stad Unna een lid van ISIS gearresteerd, die daar vorige week als ‘vluchteling’ was aangekomen.

  Harry S. werd in 2010 tijdens het uitvoeren van een taakstraf geradicaliseerd door de Salafist René Marc S, beter bekend als de Emir van Gröpelingen (Bremen). Daarna bracht hij drie maanden door in door ISIS gecontroleerd gebied, voordat hij in juli naar Duitsland terugkeerde. Volgens de autoriteiten had hij een ISIS vlag en een executievideo in zijn rugzak meegenomen.

  Zijn advocaat zegt dat zijn klant ‘slechts een lakei is die zich liet misleiden door de propaganda van ISIS, en door zichzelf.’ Harry verklaarde dat hij in het voorjaar door ISIS leden is benaderd voor het plegen van terreuraanslagen in Duitsland, maar geantwoord zou hebben dat hij daar niet klaar voor was. Na maandenlang getuige te zijn geweest van slachtpartijen, zou hij midden in de nacht Syrië zijn ontvlucht.

  8000 ISIS-strijders in Duitsland

  In november waarschuwde Hans-Georg Maasen, hoofd bij de Duitse federale politie, dat er inmiddels bijna 8000 ISIS strijders vermomd als vluchtelingen in Duitsland zijn. Let wel: het gaat hier enkel om het officieel berekende aantal; officieuze schattingen gaan uit van een veelvoud, nog even los van het feit dat tal van migranten een makkelijk doelwit voor jihadisten zijn om te worden gerekruteerd. (1)

  Roepen we ‘Parijs 13-11’ in herinnering, waar 8 terroristen in staat waren om 130 mensen te vermoorden. Twee van hun helpers, een Algerijn en Pakistaan die als ‘vluchteling’ naar Europa waren gekomen, werden onlangs in Salzburg gearresteerd (4).

  1000 x zoveel terroristen zullen indien ze vrijwel gelijktijdig in actie komen binnen korte tijd dan ook 130.000 mensen kunnen ombrengen. Ook de Oostenrijkse autoriteiten waarschuwen dat er mogelijk met of rond de kerst een aanslagengolf gepland staat (4).

  ISIS kondigt al sinds begin dit jaar in tal van video’s en publicaties aan dat het een enorme vloedgolf migranten op Europa zou afsturen, en dat een groot aantal van hen verborgen jihadstrijders zijn, die op een zeker moment in de toekomst massaal aanslagen op de Europese bevolking zullen gaan plegen.

  Dreigbrief aan Italiaanse minister

  Eén van die terroristen kwam vorige week samen met zijn zus en haar man als ‘vluchteling’ in een asielzoekerskamp bij de Duitse stad Unna aan. Laith Daham al-Deiri kon worden geïdentificeerd dankzij een foto die Syrische anti-ISIS activisten op een website hadden geplaatst. (2)

  Na de dreigbrieven aan Zweedse burgers stuurde ISIS patronen van een Kalashnikov naar de Italiaanse minister van Justitie Andrea Orlando. In een in het Arabisch opgestelde brief kreeg de minister te horen dat hij onthoofd zal worden, en dat de terroristen daarvoor direct naar Rome zouden kunnen komen. (3)

  Xander

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Daar is Denemarken wel een beetje anders ingesteld !
  En Europa zou goed daaraan doen hier een voorbeeld
  aan te nehmen !

  Koffer voller Diamanten»
  Menschen, die fliehen, seien in der Regel diejenigen,
  die sich eine Flucht leisten könnten, während andere
  Unvermögende zurückblieben, sagte der integrationspolitische
  Sprecher der Konservativen Volkspartei, Naser Khader zu
  «Politiken»:
  «Es ist nicht fair, wenn dänische Steuerzahler für Asylsuchende
  bezahlen sollen, die ein Vermögen mitgebracht haben.»

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s