“Al Fitrahmoskee radicaliseert en verspreidt onverdraagzaamheid”

Screenshot_10

Al Fitrahmoskee herkent zich niet in beeld dat geschetst wordt.

UTRECHT – De Al Fitrahmoskee in Utrecht zorgt voor problemen in de wijk Overvecht. De moskee zou kinderen opvoeden met een afkeer van de Nederlandse maatschappij en onverdraagzaamheid verspreiden, zo blijkt uit onderzoek van NRC.

Leden van de Utrechtse moskee spreken gematigde moslims aan op ‘on-islamitisch’ gedrag. De Nederlands-Syrische imam van de moskee Suhayb Salam vindt dat moslims “afschuw” moeten hebben van ongelovigen. De moskee probeert verder te voorkomen dat kinderen op de basisschool naar muziek luisteren, films kijken of meedoen aan cultuureducatie. Dit soort bezigheden mogen niet van het geloof.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Al Fitrahmoskee radicaliseert en verspreidt onverdraagzaamheid”

 1. fransdewit zegt:

  Waarom doen ze dat toch, leert hun God niet dat kwaad preken over ander des Duivels is? Missen die gasten nu een paar hersencellen of niet. Ze maken hun eigen volk toch ook ziek met hun negatieve gedoe. Die mensen worden daardoor zo ondankbaar, terwijl ze gelukkig behoren te zijn, dat ze hier in Vrede hun leven zal kunnen leven. Maar ze vergiftigen hun mensen en verzieken ons leven op die manier. Wie wordt hier nu echt gelukkig van?

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Iedere moslim doet hetzelfde en zorgt ervoor dat zijn kinderen opgroeien als moslims, beter is dus het hele spul terug te brengen naar de zandbak des voorouders.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  De desbetreffende stink-imam daar in die moskee in Utrecht doet me haast denken aan de Booswichtenclub uit het Duckstadse Bos waarvan de leden Midas Wolf, Rein Vos, Bruin Beer, vittorio Wezel, Barend Buizerd, Boris Boef, Stef Wolf e.a. zijn daar zij ook hun familie op het slechte pad willen brengen, anderen bewust schade berokkenen maar ook niet altijd even succesvol zijn. Net als de radicale moslims, die eigenlijk tegen kennis zijn op scholen, is de Booswichtenclub meer met zichzelf in gevecht daar ze allemaal nogal dom zijn omdat de Booswichten veel te weinig naar school gingen, ze niet eens willen dat ze onderling kennis gaan vergaren en ook doelbewust slecht willen zijn, net als de moslimextremisten. Overigens zijn de meesten van hun slachtoffers: Broer Konijn, Knabbel en Babbel, Knir, Knar, Knor, Tom en Pieter enz. evenmin lieverdjes daar zij meestal ook stelen, bedriegen, geweld gebruiken, anderen het leven constant zuur maken of een hekel aan werken hebben.
  Niettemin hoeft deze imam niet eens te proberen om moslims te bewegen om kinderen geen gezag voor autochtoonse leraren te laten hebben omdat talloze kinderen en ouders dat al decennia’s doen gezien het stijgende geweld tegen leraren en juffen hier in Nederland. Professor Smalhout had namelijk al vele malen in zijn columns vermeld hoe verschrikkelijk onverdraagzaam talloze radicale moslims en islamieten zijn en dankzij de afschuwelijke Mammoetwet uit 1968 werden scholen veel te vrij, kregen kinderen haast nauwelijks normen en waarden mee, werd het onderwijs vgrondig erpest en willen bepaalde ouders zo lief en aardig mogelijk opvoeden door middel van oververwennerij, gedogen van fouten, overpamperen etc. en als dit soort ouders zelf eens voor een klas met brutale kinderen moesten lesgeven wensten ze vast dat zij hun kinderen beter gingen opvoeden, iets wat sommige vaders in jeugdromans als Pietje Bell, de Kameleon en ook in de Donald Duck vaak verkeerd deden.
  Nou weet ik zelfs niet eens of er misdragende vaders zijn geweest, als die het vreselijk vonden mits hun verwende prinsje of prinsesje strafwerk kreeg of een laag rapportcijfer, die naar een schoool toe gingen om de “gemene” juf bijvoorbeeld, in plaats van uit te schelden of af te tuigen, deze misschien heeft”opgevoed” door de juf over de knie te nemen en een flink pak voor haar broek te geven! Was de imam in Utrecht voor een dergelijke straf geweest voor alle “ongelovige” Nederlanders dan mogen wat mij betreft al zijn vijanden op E.J. Bron met een stevige plank, gemaakt van plastic of hardhout, naar de moskee in Utrecht gaan en zijn moslimkont daarmee gloeiend en rood-wit-blauw timmeren! Dat islam-uitschot is namelijk ZELF niet eens met normen en waarden opgevoed dus weg ermee!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Gewoon sluiten die moskee, en om kapitaal verlies te voorkomen, verhuren aan een varkensboer.

  Like

 5. Gasso zegt:

  Radicaal sluiten die haathut en met de grond gelijk maken, imam uitzetten .. klaar!

  Like

 6. Cathja zegt:

  De moskee sluiten, de haatzaaiers uitzetten en alle besmette kinderen her-opvoeden!
  Gebeurt dat niet, dan woekert het kwaad van de islam door.

  Like

 7. Realist zegt:

  Ik heb niets tegen Joden, integendeel. Ik respecteer hun manier van leven en ik heb zelfs bewondering voor Israël. In recordtijd hebben een paar miljoen Joden een hoogontwikkelde samenleving gecreëerd wat 1,5 miljard moslims in 1,5 miljard jaar nog niet zou lukken. Waar ik wél iets tegen heb is tegen Joden die Nederland willen islamiseren. Zij verraden niet alleen de Nederlanders maar óók hun eigen ras. Assher is er daar 1 van en deze dhimmi-jood is staatsgevaarlijk. Assher vervalst jihad-onderzoeken, heult met de vijand en wil ons volpompen met zoveel mogelijk moslims en moslim-massamoordenaars.

  Afgelopen zomer zijn op uitnodiging van deze minister van moslimzaken ruim 50 Marokkaanse haatpredikers ingevlogen om Nederlandse imans te radicaliseren.

  Deze oorlogsbaarden op jihad hebben van Assher toegang tot alle kazernes gekregen.

  Deze judas-jood is 100% verantwoordelijk. Het bloed dat kleeft aan zijn joodse handen krijgt hij ook bij een komend moskee bezoek niet weg gewassen.
  http://www.nrc.nl/handelsblad/2015/12/19/leven-als-de-profeet-in-utrecht-overvecht-1569798

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Sluiten, en tot op het fundament afbreken, alle haatbaarden oppakken op het vliegtuig zetten terug naar het land van herkomst, en daarbij reken ik ook de kinderen, hier geboren of niet, het haat zaad dat islam heet is namelijk al gezaaid, her-opvoeden heeft geen enkele zin, en daarbij kost het de belastingbetaler nog meer dan dat die hele ellende al gekost heeft en nog kost.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Zo mooi zoals ze dat zeggen in hun reaktie: “wij herkennen ons niet in deze woorden en het onderzoek”. Nee dat is logisch, maar hoe komt NRC dan aan deze bevindingen????? Vast allemaal gelogen, dan doen ze dat dus hetzelfde als zij moslims dat ook doen t.o. ongelovigen. Maar helaas heeft de Nederlandse en Europese linksche gutmensch het nog steeds niet door en als zoiets dan door een linkse krant als het NRC wordt geplaatst dan is dat toch wel “vernieuwend”. En de reactie van PvdA’er Asscher is nogal vrij laconiek te noemen, ja zelfs vergoelijkend…… Hij moet die moskee gelijk sluiten en die imam terug naar Syrië sturen, uitzetten die gasten. En ook die bijbehorende “school” sluiten….. En de opruiers en haatzaaiers aldaar vastzetten en dan uitzetten ook…..

  Like

  • Cathja zegt:

   @ exmarineman

   Ze herkennen zich nooit in woorden die ertoe kunnen leiden dat ze worden veroordeeld voor haatzaaien. Hun uitspraken worden door ons, de heidenen, altijd verkeerd geïnterpreteerd. Dat weten we inmiddels toch allemaal wel? Ik begrijp niet dat Asscher zich zo naïef opstelt.

   Asscher is iemand die de kool en de geit wil sparen. Hij pakt ook niet stevig door in de kwestie van de uitkeringen naar Turkije en Marokko. Deze landen zijn voldoende gewaarschuwd, ze hebben tijd gekregen om zich aan de nieuwe bedragen aan te passen, maar met name Marokko zet de poot dwars.
   Als ik Asscher was zou ik definitief de geldkraan dichtdraaien. Doe waarmee je hebt gedreigd. Als hij dat niet doet, maakt hij zichzelf en de Nederlandse staat volkomen belachelijk en worden ‘wij’ ook in de toekomst niet meer serieus genomen!

   Like

   • Realist zegt:

    @Cathja, islamieten hebben geen enkel respect voor ons en koesteren alleen maar haat en diepe minachting. Serieus zijn wij nog nooit genomen en geef ze daar eens ongelijk in. Wij laten ons als makke bange laffe schapen indoctrineren, domineren, gebruiken, misbruiken, beliegen en bedriegen. Zij gebruiken onze wet-en regelgeving als onbeperkte munitievoorraad welke op alle mogelijke manieren en met alle mogelijke middelen tegen ons wordt gebruikt. Geen strobreed wordt ze in de weg gelegd. Oplossingen zijn er daarom niet, alleen met 100 PVV-zetels kan verdere uitzaaiing van alles vernietigende islamkanker bestreden worden. Een vuurpeloton voor alle landverradende links-idioten en haatimans is ook een goed idee.

    Like

 10. exmarineman zegt:

  En wat te denken van een justitiëel onderzoek oftewel aanklagen wegens oproepen tot haat enz enz zoals men ook durft met Geert Wilders….. Maar daar heeft het OM vast geen interesse in, maar Asscher en zijn partijgenoten kunnen vast wel een aangifteformulier invullen….
  Ik durf te wedden dat ze daar te bang vor zijn en het niet zullen doen, maar wel in het openbaar oproepen wanneer iemand “minder, minder”roept!!!!!!

  Like

 11. Pingback: “Al Fitrahmoskee radicaliseert en verspreidt onverdraagzaamheid” | Rechtsaf doorzee

 12. Aegolius cs zegt:

  Onderzoek naar fraude bij islamitische stichting al-Fitrah

  De Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) heeft donderdag gebouwen doorzocht die gelieerd zijn aan de salafistische al-Fitrah-moskee in Utrecht in verband met een fraudeonderzoek.
  Al-Fitrah is een islamitische educatieve en opvoedkundige stichting.
  In totaal zijn er twaalf locaties doorzocht in een onderzoek naar een organisatie die vermoedelijk via educatieve stichtingen en liefdadigheidsorganisaties honderdduizenden euro’s witwast.
  Een van de stichtingen heeft een bedrag van honderdduizenden euro’s ontvangen van een liefdadigheidsorganisatie uit het Midden-Oosten. Deze is gelieerd aan een organisatie die door de Verenigde Staten als terroristisch wordt gezien.

  http://www.nu.nl/binnenland/4318565/onderzoek-fraude-bij-islamitische-stichting-al-fitrah.html?redirect=1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s