DIERENLEED en MENSEN

Screenshot_21

(Door: Martha N.)

Dit is een doorgegeven bericht van iemand over wat hij zag. Een filmpje met als onderschrift dat ik hier naar moest kijken. Ik kijk dus en wat ik zie, zijn 2 jongens van rond de 18 jaar die op een viaduct staan met een hondje in hun armen. Het hondje wist niet wat hem/haar overkwam en kwispelde zelfs nog voordat ze naar beneden werd gegooid. De jongens moesten erg lachen en gooiden zonder pardon het hondje van de viaduct. Bam, op de grond. Ze bewoog even niet meer. Nadat de jongens haar riepen, keek ze omhoog en zelfs tóén ging ze nog kwispelen. De jongens moesten erg hard lachen, en stopten toen het filmpje. Ik heb nog een kwartier naar het beeldscherm gestaard met tranen in mijn ogen en een gezicht van verbazing. Waarom? Waarom een dier, dat zichzelf niet kan verdedigen, dat nooit egoïstisch is, dat altijd trouw is… Waarom?!

WAAROM? Ja, waarom? Met dit soort mensen krijgen we te maken wanneer ze bij de EU komen. Velen haten dieren en zeker moslims. Dieren zijn onrein.  Ook wil ik blanken niet verschonen van beestachtige handelingen. Voor mij zijn de gedachten van moslims onrein! Hoe vaak zie ik niet dat ze terugdeinzen voor onze meisjes (hondjes) wanneer we wandelen. Dan hebben we de Chinezen, Japanners, mensen uit Thailand, Rusland, Turkije, Hongarije, Spanje, Griekenland, velen van hen haten dieren, trappen ze kapot, ze worden opgehangen en gemarteld, levend in kokend water gegooid.

Hier zijn “mensen” verantwoordelijk voor. BAH!:

 

www.greyhoundsinnood.be/dierenleed

www.google.nl

Beste Lezers, dit is niet leuk om te zien, we willen graag vrolijk blijven. Het is Kerstmis binnenkort. Tenminste dit jaar mogen wij het nog vieren. Wat de toekomst ons brengen zal? Wij hopen er maar het beste van. Ik wil U ook niet Uw vrije dagen verpesten, absoluut niet. En ik hoop dat Bert, ook een man met een hart voor dieren, het me niet kwalijk neemt dat ik deze keer ook een lans voor de dieren breek in plaats van alleen te vechten tegen moslims en onze vrijheid in ons eigen vaderland.

Ik heb grote bewondering voor mensen die verdriet hebben over het verlies van een trouwe kameraad, hun viervoeter en daarvoor uit durven komen. Dieren zijn zo ongelooflijk trouw en betrouwbaar, behalve deze die door sadisten opgefokt worden als vechthond.  Ik hoop niet alleen voor een betere wereld voor onze eigen mensen (en dieren). Ik heb een wens voor het nieuwe jaar: dat huichelachtige ministers  door ons volk afgestraft zullen worden en dat de twijfelende helft van onze bevolking nu eens de waarheid ziet, ik bedoel twijfelaars voor welke partij te kiezen.

Deze politici vernietigen ons leven, onze gedachten, ons Nederland. Wij moeten accepteren, of wij willen of niet! Wanneer dit zo doorgaat, zal ons leven totaal veranderen. Bedenk wel dat dit ook voor onze dieren, van welke soort dan ook, geldt en niet alleen in Nederland. Zij vinden geen genade in handen van “heidenen”. Heidenen? Ja in onze ogen zijn de nieuwkomers heidenen. In hun ogen zijn wij de miskleunen van de maatschappij, alleen goed om geplukt te worden.

Vaderlanders noch dieren zijn belangrijk voor regeringsleiders.

De Koninklijk familie heeft genoeg geld om een kippetje te kopen (indien ze wil), maar er moet gejaagd worden. Een prachtig hert neerschieten geeft voldoening en niet alleen bij hen, er zijn genoeg “kakkers met geld” die met hun welgevulde zakflacon graag de laatste dieren van Nederland neerschieten. Een TOETERENDE vent voorop, die de dieren opjaagt. Is dit sport? Het doden van dieren komt neer op het doden van mensen. Wat hebben deze dieren voor kwaad gedaan? Het is een grote schande! Kijk naar de laatste blik in hun stervende ogen.

Nee, dit verhaal is niet leuk, het spijt me. Wanneer we Nederland vrij willen houden van vreemde invloeden, zoals het nu gaat, zullen we op moeten treden. Ook tegen mensen die dieren afslachten en vertrappen.

Schrijf brieven waarin U uw ongenoegen beschrijft over de gang van zaken. Klim in de pen en stuur ze op naar de Kamerleden. Maak niet langer van Uw hart een moordkuil. U helpt niet alleen ons eigen vaderland op de been te houden, maar ook Uw lieve trouwe dieren. Teken protest aan tegen halal-slachten! Dieren zijn het waard!

Nee, alles kan niet bij het oude blijven, er is het woord “Leve de vooruitgang”, maar deze vooruitgang heeft niets met onze vaderlandse burgers te maken en onze dieren.

Wij Nederlanders zitten onder de knoet van de EU. Stompzinnige regeltjes maken, daar zijn ze goed in. De meeste van deze lieden zijn wereldvreemd, zij leven in weelde en weten niets van de armen der armen (en dat zijn o.a. Nederlanders), hoe deze rond moeten komen, het interesseert ze ook niet. Velen van hen knuffelen hun huisdier en schieten met graagte andere levende wezens (dieren) af.

Veel geld gaat naar arme landen (waar het niet bij de armen terechtkomt), de eigen arme “Nederlandse” mensen interesseren hen geen zier, die worden nog armer.

Mijn geloof in de mensheid is verloren geraakt, het geloof in de trouwe ogen van onze dieren niet!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

46 reacties op DIERENLEED en MENSEN

 1. Gasso zegt:

  Neerlansch bloet, van vreemde smetten vrij!

  Like

 2. Cathja zegt:

  @ Martha N.,

  uw schreeuw om aandacht voor de dieren heeft me recht in het hart geraakt! U heeft zó ontzettend gelijk met alles wat u schrijft. Dierenkwelling is er gekomen door toedoen van DE MENS! De mens verziekt het leven op aarde. Niemand anders kan daarvan de schuld krijgen. De natuur, waarvan dieren een zeer belangrijk onderdeel zijn, wordt verpest door wrede mensen. Mensen die er niets van willen horen dat alles wat de natuur ons geeft waardevol is. Mensen die dieren gebruiken als wegwerpartikel. Het is te erg om er over na te denken!

  Ja, wij moeten blijven opkomen voor onze dieren. Het maakt niet uit of dit dieren in de vrije natuur zijn, of die in ‘gevangenschap’ moeten leven. Dieren verdienen ons aller respect en liefde!

  Beste Martha, mensen met warme gevoelens voor dieren (zoals u!) zijn er gelukkig nog heel veel! Dat neemt niet weg dat er keer op keer aandacht gevraagd moet worden voor dierenleed. En inderdaad, onze koninklijke familie heeft ‘twee gezichten’. Thuis houden ze honden, ze rijden paard, maar anderzijds jagen ze onschuldige dieren voor hun vermaak de dood in! Onbegrijpelijk!

  Laten we allemaal naar vermogen iets bijdragen aan het dierenwelzijn. Elk dier dat we kunnen redden of behouden is het waard!

  Dank voor uw indringende oproep, Martha!

  Like

  • Martha N zegt:

   Lieve Cathja, we doen ons best, al is het maar een druppel op een gloeiende plaat.

   Like

  • exter39 zegt:

   Ja moet ook even slikken als ik dit lees , alleen die ideologie van die moslims van dat dieren onrein zijn , en er al van kleins af aan ingestampt worden,vanmorgen kwam mijn Vlaamse reus opgewekt naar me toe , en moest ik denken hoeveel van zijn soortgenoten vandaag uit hun kooi getrokken worden , om op de een of andere manier vermoord te worden , om over een paar dagen op tafel te komen en maar zingen dat we zo vredig zijn .

   Like

 3. Pieter zegt:

  Arabische humor zeker. Geen enkel respect voor levende wezens.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Tjonge,dan springen je de tranen in de ogen!Wij doen alles voor onze dieren,van de week nog van mijn laatste geld met een van hen naar de dierenarts gegaan.Ik moet zo iets niet zien want dan sta ik niet voor mezelf in!Niet vreemd dat ik onvoorwaardelijk van dieren houd,maar dat mensen daar heel veel moeite voor moeten doen bij mij,toch?

  Like

  • Martha N zegt:

   Ja, jungleelephant, de meeste mensen willen deze beelden niet zien. Je kunt je niet voorstellen dat z.g. mensen dit dieren aandoen en dit is nog maar het topje van de ijsberg.
   Vluchtelingen worden opgevangen, maar dieren mogen de boxbal zijn, daar kun je geen leuk baantje mee vinden. Ook ik kan het niet aanzien, mijn hart draait zich om, maar de waarheid mag wel eens gezien worden.

   Like

 5. Dirkje zegt:

  Dieren veinzen niet, what you see is what you get 💕

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  *SNIK*

  Ik kan voorbeelden van dierenmishandeling opnoemen, die zó wreed zijn, dat je er als dierenliefhebber gewoon niet mee kunt leven…
  ‘ALLEEN’ DAAROM AL, HAAT IK MOSLIMS!
  Dieren zijn voor dat volk nog minder dan derderangs voorwerpen!!!

  Niet-moslims kunnen er helaas ook wat van:

  Deze beklagenswaardige arme hulpeloze stakkers zijn gedurende hun ‘leven’ de hele dag ziek, beroerd en misselijk!!! Ze begrijpen niets van hun lot!!!

  EET NOOIT ‘GANZENLEVERPASTEI’!!!

  Dan zijn dieren waarop wordt gejaagd en die in één klap dood zijn, een stuk beter af…

  Like

  • Cathja zegt:

   Dierenkwellers zijn gewetenloze schurken. Geen één uitgezonderd, dus ook de zogenaamde koninklijke familie niet, vanwege hun liefhebberij DE JACHT! Hoe kun je zo harteloos zijn om dieren in de natuur op te jagen en te doden voor je eigen vermaak?

   Wij zijn vegetariërs. Wij hebben echter geen hekel aan mensen die vlees eten, maar we hebben zelf de keuze gemaakt dat als we van dieren houden, we ze niet willen eten.
   Maar nogmaals: we zullen niemand veroordelen die geniet van een ‘lekker’ stukje vlees!

   Sterkte Tistochwat! Deze tijd van het jaar zijn konijntjes en zelfs onze katten niet veilig!
   Hou ze dus maar binnen.
   In De Telegraaf van vandaag staat dat een eigenaar van een vakantiepark tot zijn grote schrik had geconstateerd dat één van zijn kostbaarste koi-karpers op de barbecue is gelegd (door asielzoekers). Alleen het kopje is teruggevonden.

   Dus ook dáármee zullen we rekening moeten houden.
   Het is echt niet leuk meer!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 20 december 2015 om 09:37

    Het zou me niets verbazen als die genotzuchtige ‘oranjes’ zich ook te buiten zouden gaan aan die ganzenlevers want die lui zijn in elk opzicht meedogenloos! In feite vreten ze doodzieke organen op.
    Die ‘oranjes’ geven NIETS om dieren; ik heb eens van een ooggetuige een verhaal gehoord,… maar dat zal ik hier niet plaatsen.
    Wat dat betreft, hebben ze dezelfde mentaliteit als hun islamitische olieboer-vrienden.

    En dan dat verhaal over inbrekers die bij een oude vrouw geen waardevolle buit vonden en daarom haar schattige kwetterende onschuldige grasparkietje maar hebben gemold; voor haar ogen!

    En hoe denk je dat eendagskuikentjes, die aan bijv. roofvogels worden gevoerd, worden afgemaakt? D.m.v. CO², en dat is een verschrikkelijk benauwde dood. Waarom kan dat niet met een ander gas als ze dan tóch vergast moeten worden?

    De wereld is helemaal verrot door alle smeerlappen die erop verblijven. Ik wou dat alle dierenmishandelaars en graaiende patsers en idem dictators crepeerden aan een gruwelijke ziekte!!!
    Het breekt mijn hart om dieren te zien lijden en alleen al de wetenschap dat er OOK OP DIT MOMENT vreselijk dierenleed is, maakt me diep ongelukkig.
    Ik ben een stuk verdrietiger dan die hypocriete burgemeester van Geldermalsen; dat loeder zou zich de ogen uit haar hebberige gewetenloze kop moeten schamen!!!!!!!!

    Ik eet ook het liefst geen vlees; ik geef er weinig om. De laatste tijd is bij mij de vraag gerezen hoe overtuigde vegetariërs denken over het voeren van vleesproducten aan hun hond of kat. Die vleesproducten komen nl. ook uit de ‘vleeshouderij’ / bioindustrie en hoe weten wij of er geen ‘halal’ producten in diervoeders zitten?

    Zelf heb ik geen vleesetende dieren.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Hier bij ons vlakbij is ook zo,n “ganzen-kwelle-kwekerij”.
   Wij kopen het NOOIT, het wordt in FR als een delicatesse beschouwd, maar de enkele keer ik ,t at [ restaurant], proefde ik geen verschil met gewone leverpastei.
   Ik heb ,t hele verhaal niet echt gelezen, klinkt kinderachtig, maar kan ,t a.h.w. niet.
   Wij zelf hebben hier 7 katten en 2 honden en als je de genegenheid van die beesten meemaakt denk je soms je krijgt meer liefde van die dieren dan van je medemens………..
   Ook letten we goed op dat bij vlees-producten niet het woord:”halal” staat.
   Dat weiger ik pertinent.

   Like

  • Martha N zegt:

   Ja, we weten hoe dat gaat met de ganzen die klaargestoomd worden voor de ganzenleverpastei. Vooral de Fransen zijn hier nogal dol op. Dat het hen “wel” bekome.
   Ganzen zijn leuke dieren trouwens en goede waakhonden.

   Like

 7. kraftavilqa zegt:

  Wien Neerlandsch bloed
  In een botervlootje doet
  En zet het op het vuur
  En doe er wat azijn bij dan wordt ’t lekker zuur
  Smeer ’t dan maar op je brood met kaas of leverworst
  Eet “t dan maar lekker op voor vaderland en vorst.
  Inderdaad een afschuwelijk verhaal maar helaas de realiteit en die is bu eenmaal structureel afschuwelijk.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik ben er beroerd van, smerige rotzakken, moet je nagaan hoe die lui in elkaar zitten, dit soort jongens is tot alles in staat, ba! Kan het beeld niet wegkrijgen. Ik ben stapel op dieren, mijn poezen worden gemiddeld 20 jaar, ik had er een die 24 werd. Als een poes ouder wordt neem ik er alvast een paar bij, dat helpt in verdriet en maakt dat je je al gehecht hebt aan de anderen zodat het minder pijn doet.
  In februari ben ik gevallen over een van mijn poezen en erg gewond geraakt, ik heb een nacht en tot de volgende avond bewusteloos op de grond gelegen tot een vriendin me kwam opzoeken omdat ik de telefoon niet opnam, ik ben met spoed naar het ziekenhuis gebracht, ik had mijn heup ernstig gebroken, pas na 6 weken mocht ik naar huis, maar ik kan nog steeds niet zonder krukken lopen, het ergste is dat de poes dood is :-{ Zijn zusje heeft mijn vriendin in huis genomen om voor te zorgen tot ik weer terug was. Voor haar was het ook erg haar broertje te moeten missen, ze sliepen altijd in elkaars pootjes.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Avidia 01:22

   Lieve Avidia, wat een ontzettend triest verhaal! Uit alles blijkt uw onvoorwaardelijke dierenliefde! Wat geweldig dat er mensen zijn zoals u!
   Het is erg wat er met u gebeurd is. Gelukkig kunt u het navertellen, maar één van uw geliefde dieren heeft u verloren.
   Veel sterkte met dit verlies, en voor u van harte beterschap gewenst. Ik hoop dat u volledig zult herstellen!

   Like

 9. Avidia zegt:

  Nog even, herten en al die mooie dieren doodschieten kan ik ook niet aan, ik kan eigenlijk wat dieren betreft niets aan, word er beroerd van wat mensen dieren aandoen, die mensen verdienen hetzelfde lot te ondergaan. Mijn Moeder had een mooi spreekwoord: Als je van de dieren houd leer je de mensen kennen!!!!

  Like

 10. C.A.Barstow zegt:

  Beste mensen, dit moet mij toch even van het hart, zolang wij, onze karbonaadjes, varkenshaasjes, kipfilet, sudder lapjes, en die walgelijke kiloknallers blijven kopen zijn wij geen haar beter toch?

  Like

 11. geentvkijker zegt:

  EN NU SPRING ik wel weer in ! D I T is de laatste druppel, Ik heb dit al 2 weken geleden gezegd hier thuis, i k werd niet geloofd, ik zag het allemaal te ZWART, het was overdreven, werd gezegd ! Okee, dan hield ik maar weer mijn mond. Ik heb TOEN letterlijk gezegd : `alleen al hier in Nederland hebben wij plusminus 3 miljoen honden en 3 miljoen katten, plus nog andere huisdieren, ik opperde toen al, dat als mensen s`avonds hun hond uit lieten, ze wel degelijk moesten uitkijken, want je begint weinig als ze met een paar man, door een park of iets lopen, ze hoeven als eerste je hond maar iets aan te doen en vervolgens kun je toekijken en daarna pakken ze jou, indien je alleen loopt ben je machteloos ! DAT gaat er van komen, ik VOEL het gewoon
  De smerige teringlijers, wij hebben ook een hond….ik wordt met de dag bezorgder NU. Bovenstaand artikel doet mij erg veel verdriet, erg veel…. Door deze website, ben ik wel gekwetst ( door sommigen ) maar ook WAKKER geworden. Heb een paar dagen niks geschreven, omdat ik boosss was, Heb inmiddels mijn mening over die smeerlappen bijgesteld, en heb de KNOP VOLLEDIG omgedraaid, broodje shoarma komt er HIER NIET MEER IN, FINITO !! afgelopen !! met de dag walg ik meer, om wat ik lees, en om wat ik zie op filmpjes, soms kan ik er bijna niet meer tegen, wat gaat ons allemaal nog overkomen, wij moeten iets doen, ons verdedigen, zo kan het niet langer ! Dit kunnen we niet toelaten mag niet gebeuren. Heb veel gelezen in mijn leven, maar wist tot voor kort ook niet, wat er EXACT in die koran stond, NOOIT is dat ook tersprake gekomen, NOOIT. Door de vluchtelingenstroom, is ons alles duidelijk geworden. Veel gewone Hollanders weten dit nog niet, of moeten het nog gaan BESEFFEN. Het besef zal nu snel op gang komen denk ik, het is een SNEEUWBAL die steeds groter wordt, en ik heb de indruk dat die sneeuwbal zo `n snelheid heeft, dat ie niet te stoppen is. En ik weet wel voor 100% zeker, dat al die dingen die gebeurd zijn op kinderboerderijen en met paardenmishandeling HUN WERK is. Zoiets doen geen Hollanders, daar ben ik van overtuigd. Je kan verdomme je dier nog niet eens meer in de wei laten staan. Ik heb het gevoel dat 1 en ander van het voorjaar nog erger gaat worden met dieren. let maar op. Vreselijk die foto`s van die mishandelde dieren, verschrikkelijk. WE moeten iets gaan doen, maar WAT ??? ONS land gaat naar de knoppe waar we zelf bijstaan, en die leiders zijn ook tering-leiders en laten dit alles gebeuren, HOE LANG NOG laten we dit toe ???

  Like

  • Driek zegt:

   geentvkijker zegt: Heb inmiddels mijn mening over die smeerlappen bijgesteld, en heb de KNOP VOLLEDIG omgedraaid, broodje shoarma komt er HIER NIET MEER IN, FINITO !! afgelopen !!

   Goh, beste geentvkijker, u begint wakker te worden? Zal dan een keertje tijd worden. Maar misschien heeft de site van E.J. Bron u het licht doen zien. Trouwens wie eet er nou een broodje shoarma, smeriger voedsel is niet denkbaar, wees blij dat u nog leeft. Nou ja, beter laat dan nooit.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ geentvkijker 20 december 2015 om 03:35

   Hoewel ik me stellig had voorgenomen om uw reacties te negeren, heb ik deze tóch even gelezen.

   U bent wel op een érg merkwaardige manier ‘bekeerd’.
   Kort geleden verdedigde u bepaalde ‘soorten’ moslims nog fanatiek en plotseling zou u het licht hebben gezien? U had écht nog nooit gehoord hoe de islamitische vork in de steel zat?

   Ik geloof er niets van en ik vind uw ‘verontwaardigde’ reacties ‘kunstmatig emotioneel’.

   Like

   • geentvkijker zegt:

    ik had al gezegd, dat ik in een bepaalde situatie zit, waarbij ik juist vrij vaak met ze te maken had, IK STOND ER FEITELIJK DUS TE DICHT OP ! Tegen mij waren ze TE beleefd, heb nooit geen problemen gehad, Het spreekwoordelijke gezegde over de BALK en de SPLINTER, was op mij van toepassing. Ik had ook van de 10 keer 7 x de hond bij me, NOOIT iets gemerkt, bovendien ben ik geen bang figuur, integendeel zelfs, en ik kan niet tegen onbeschoftheid, ze voelen aan mij ook dat ik BEPAALDE dingen sowieso niet zou pikken, deze dingen hebben er voor gezorgd, dat ze waarschijnlijk op een bepaalde respectvolle manier, op een zekere afstand bleven, met slecht gedrag. En wat ik niet meemaak, kan ik niet weten, kan ik niet over oordelen. Zaken over het geloof zijn nooit diepzinnig besproken, en tot voor 2 a 3 weken geleden WIST IK NIET wat er letterlijk in die koran stond ! Ik ben dat pas gaan lezen, door DEZE website ! Ik stel me NU voor : dat er in het verleden 1 moslim, een opmerking gemaakt zou hebben, over het feit bijvoorbeeld, “ dat ze in Europa gekomen zijn, om hier de zaak over te nemen“
    of bijvoorbeeld, een kwalijke opmerking, tegen een vrouw, of iets dergelijks….dan was het op DAT moment al uit de hand gelopen. Dit is nooit gebeurd, en dat moet trouwens ook niet NA VANDAAG gebeuren, dan sta ik niet voor mezelf in ! Ik vrees dus, dat ik met mijn karakter waarschijnlijk geen lang leven meer te leven heb. Want ik PIK DERGELIJKE DINGEN niet, mijn hersenen reageren dan eerder, als mijn verstand. WAT ik wel wist was, dat er enkele zaken in die koran niet klopten, maar WIE gaat als Christen een koran lezen ?? Normaal gesproken niemand toch ? Door deze vluchtelingen-situatie is dit allemaal DUIDELIJK in de openbaarheid gekomen, en het gaar bovendien niet, om ENKELE zinnetjes, MAAR OM EEN COMPLEET BOEK VOL STRONT en BAGGER. Een complete bevolkingsgroep die zo opgevoed en geindoctrineerd is, K A N gewoon niet deugen ! Dat is onmogelijk, en dus is het HUN TONEELSPEL geweest, tegenover mij. En niet het feit dat ik nu plotseling ` te emotioneel ` zou reageren. want dat komt door HUN leugengedrag, HUN vriendelijkheid en beleefdheid waren NEP , dat zie ik nu duidelijk ! Overigens zijn er veel mensen, die qua die Islam nog niet wakker zijn, maar die lezen E.J.Bron niet !!! Bij mij zijn de splinter EN de balk verdwenen ! Verzet !

    Like

  • geentvkijker waar was u de afgelopen 30 jaar? Op een andere planeet misschien? Maar goed je hebt nu het licht gezien en je mening hierover bijgesteld. Zelf toen ‘k nog werkzaam was waren er een stel collega’s die altijd de grootste muil hadden over Marokkanen en Turken die ook werkzaam waren in het zelfde bedrijf, maar er een paar gingen wel naar Turkije op vakantie. Toen de vakantie over was vroeg ‘k ze je bent naar Turkije op vakantie geweest, dacht dat je zo’n grote hekel aan deze lui had? Ja maar daar zijn ze zó anders, nou daar zakt mijn broek van deze slappe zakken vanaf. Je kan enkel alleen een goed inzicht in deze lui krijgen wanneer je met ze samengewerkt hebt, let op de lichaamstaal en sla het gezeik over hun cultuur en gewoontes beleeft af. Laat je niet mee slepen in hun non-argumenten, de meeste chefs durfden er gewoon niet tegen ingaan wanneer ze na 3 maanden vakantie weer eens op het werk verschenen, waardoor de autochtone collega’s een stapje harder moesten werken. Bij de grote bedrijven is de zelfde smerige mentaliteit die de democratisch gekozen regering zich aan meet…

   Like

   • geentvkijker zegt:

    In de eerste regel slaat U de SPIJKER op zijn kop !
    Dat was ik inderdaad voor 90% van de tijd…..
    mijn hobby is alles wat met ` astro `…. of `sterren ` begint.
    verzin maar wat….

    Like

 12. Breget zegt:

  Helaas vernietigen de BEESTEN de dieren ,BEESTEN zijn zielloze wezens die geen enkele waarde heefr .helaas zullen nog vele dieren geofferd worden ook al word er op kleineschaal het tegendeel gedaan door fijne liefhebbende mensen .

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Ze hadden dat vuilnis (jongens) er gelijk achteraan moeten gooien, van mij mag dat soort tuig de doodstraf krijgen !! Je heb als maatschappij van dat soort niets dan ellende te verwachten !

  Like

 14. Driek zegt:

  Avidia zegt: Als je van de dieren houd leer je de mensen kennen!!!!

  Maar ik mag aannemen dat de verontwaardigde lezers die gereageerd hebben op dit artikel ook allemaal vegetariër zijn? Want geen vlees eten is niet alleen veel gezonder, vlees is ook puur vergif met al die rotzooi die beesten te eten krijgen.
  En je bent dan ook niet medeschuldig aan die wrede slachtpartijen van dieren. Doch mijn ervaring is dat dierenliefde bij de meeste mensen alleen met de mond wordt beleden. Want ze kunnen toch niet zonder een stukje vlees op hun bord. Als ik die vleesaanbiedingen voor de Kerstdagen van die supermarkten bezie word ik bijkans onpasselijk. Mensen vreten werkelijk alles.

  Like

  • Martha N zegt:

   Driek, ik eet geen vlees, je hebt wel gelijk.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek 07:19

   Beste Driek, wij zijn vegetariërs. We zijn dierenliefhebbers tot in elke vezel van ons lichaam. We hebben alles over voor onze dieren, en alle zorg die ze nodig hebben krijgen ze. We hebben een kat die diabetes heeft, inmiddels al 4,5 jaar. De zorg voor hem maakt dat we vrijwel altijd thuis zijn, omdat we het niet aan anderen over willen laten om hem zijn insuline te geven en zijn bloedsuikerwaarde te controleren.
   Anderen vinden ons ‘kluizenaars’. Wij zijn blij dit voor hem te kunnen doen. Ooit haalden we hem uit het dierenasiel, en van zijn voorgeschiedenis is niets bekend.
   We hopen dat hij nog een tijdje bij ons mag zijn. Zijn leeftijd is geschat op 17 jaar.

   Een fijne dag gewenst Driek!

   Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Nog een taboe waar de linxe kerk vrede mee heeft: dierenleed is grappig onder moslims. Dat vinden ze leuk en ook nu worden de daders zorgvuldig uit het nieuws gehouden. En uit opsporing verzocht gehouden, want de meeste Nederlanders kunnen daar heel kwaad over worden.

  Like

 16. Pingback: DIERENLEED en MENSEN | Rechtsaf doorzee

 17. bokito zegt:

  na de aan slagen op 13 nov werd er mij gevraagd wat ik er van vond ik heb toen gezegd dat het mij geen ruk intresseert laat ze elkaar maar opblazen ik heb niks met de mens maar meer met de dieren wand die doen dit niet dit werd mij niet in dank afgenomen

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Voor wie vlees wil eten van dieren die een leven vóór hun dood hebben gehad:

  http://schotsehooglanders.nl/grasgevoerd-natuurvlees/

  Like

  • Ja Tistochwat slachterijen zouden doorzichtige muren moeten hebben, zodat voor iedereen duidelijk, het dierenleed zichtbaar zou zijn. Dan kan de consumptie van vlees ook op een lager niveau bijgesteld kunnen worden. Zeker het halal en religieus slachten is een grote moordpartij op deze weerloze dieren.

   Like

 19. Martha N zegt:

  Deze personen zijn ziek in hun hoofd.
  ISIS are using secret messages hidden among pictures of kittens with bombs to groom and recruit youngsters
  http://www.dailymail.co.uk/home/index.html

  Like

 20. Charles zegt:

  Het zoveelste bewijs: de mens is erger dan een beest

  Like

 21. Bas zegt:

  Je wil er niet aan denken, aan al die mensen die recent hier door de staat gefêteerd worden en (op onze kosten) vleesmaaltijden m.a.w. halal-vlees maaltijden opgediend krijgen. Ik mis een luide tegen stem van de dierenpartij, maar ook van de dierenbescherming in deze kwestie! Immers het veroorzaakte (en nog te veroorzaken) dierenleed in die kringen is bizar.

  Like

 22. Pogo zegt:

  Ik ben een enorme dierenliefhebber.
  Wij hadden/hebben allerlei dieren zoals honden, katten, paarden, kippen, vogels, cavia’s, konijnen, vissen, spinnen en slangen (en dan ben ik er nog wel wat vergeten).
  Het welzijn van die dieren staat bij ons voorop.

  Maar een mals stukje biefstuk kan ik maar moeilijk laten liggen.
  Een goed stuk varkenshaas met bijbehorende saus is voor mij een genot om op te peuzelen.
  M.a.w. ik heb er niet zoveel moeite mee om een goed stuk vlees te verorberen.
  Is dat fout?
  Ik ben van mening, dat je geniet van een goed stuk vlees, niet per definitie fout hoeft te zijn.
  Ik ben gek op dieren maar ook gek op een lekker stuk vlees.

  Ik ben nog een beetje van de oude (christelijke) stempel en ben er van overtuigt dat het vee, de runderen, de schapen of het pluimvee, een onderdeel is van ons voedsel.
  Als je naar het dierenrijk zelf kijkt neemt het vee ook die plaats in.
  Je ziet geen kuddes leeuwen van 100.000den tegelijk over de steppes lopen.
  Het zijn de gnoes met hun 100.000den die dienen als voedsel voor de leeuwen.
  -Dit is trouwens zomaar een voorbeeld. Het dierenrijk zelf kan je nog tal van voorbeelden geven hoe beestachtig zij om kan gaan met een dier.-

  Het vee is ons gegeven voor het voedsel. Het bevat allerlei voedingsstoffen die wij nodig hebben.
  Natuurlijk kun je de meeste stoffen ook uit andere producten halen maar het eten van vlees is niet een misdadige activiteit.
  De massaproductie en hoe wij omgaan met onze dieren, dat is een groot probleem.
  Ik geniet van een goed stuk vlees maar schaam me hoe wij met onze dieren omgaan.

  Like

  • Cathja zegt:

   De mens is van nature geen vleeseter. Anders hadden we wel hetzelfde gebit gekregen als de (roof)dieren.
   Maar u hoeft zich niet schuldig te voelen dat u wel eens geniet van een ‘goed stuk’ vlees.
   Het allerbelangrijkst is hoe wij tijdens het leven van de dieren met hen omgaan. Hebben ze voldoende ruimte om zich te bewegen, mogen ze naar buiten, worden ze niet in no time vetgemest, zodat er meer geld verdiend kan worden, en worden ze niet volgespoten met groeihormonen en antibiotica?

   Ik ben vegetariër, en dat is een bewuste keuze. Het zou beter zijn als mensen elke week eens een vleesloze dag zouden instellen. Vlees hoeft niet alleen maar gezond te zijn. Er zijn alternatieven voor vlees.

   Maar net zoals ik bewust heb gekozen om geen vlees te eten, staat het iedereen vrij om een andere keuze te maken.

   Like

 23. Theoden zegt:

  Deze jongens zijn psychopaten en worden seriemoordenaars. Elke profiler op criminele documentaires zegt dat. Ze zijn gevaarlijk voor dier en mens.

  Like

  • geentvkijker zegt:

   Psychopaten is naar mijn mening een juist woord, en dat KAN ook gewoon niet anders ! Wanneer je WELK mens dan ook, met dergelijke ZIEKE STRONT TEKSTEN opvoedt, en confronteert, ONDER de 7 jaar….dan is het leed al geschiedt ! Elke psycholoog kan je dat vertellen, met 7 jaar is zo goed als je IDENTITEIT al gevormd, dat weet onderhand iedereen wel. Ook al kunnen deze mensen zich MISSCHIEN later bekeren, wanneer ze volwassen zijn, dan nog zal er ALTIJD iets blijven hangen van al die STRONT ! Je kan gewoon niet anders concluderen. IK vind de teksten TE BANAAL voor woorden, en zeer VEELVOUDIG ook, het gaat hier niet om een paar doorgeschoten regeltjes. De teksten en regels zijn ELLENLANG, en mijn mond zakte echt langzaam open van verbazing tijdens het lezen….ik vergat zelfs te slikken en de zever liep langs mijn kin, ik kon het niet geloven wat ik allemaal las. Heb daarna met tranen in mijn ogen, nog zeker een half uur met mijn hoofd lopen schudden, alsof ik een achterlijke was. ( ik kan het trouwens nog niet helemaal verwerken, DAT ER ZO `n boek BESTAAT zelfs ? En zichzelf een religie durft te noemen ??? ) WAT een klap heb ik hier mee gehad, dat durf ik best toe te geven ! Nooit geweten ! En wat had Geert Wilders gelijk, dat ie zei, dat er aan positieve dingen van dat stront-boek, maar slechts een dikte overbleef van een Donald Duck…het was enerzijds een `grappige ` uitspraak, maar WEL de waarheid ! Ik heb altijd respect gehad voor andere mensen en hun geloof, maar dit is GEEN GELOOF, ik heb hier geen woorden voor. HERSENSPOELENDE MINDCONTROL in de puurste vorm die er op aarde maar bestaat. DAT is het.

   Like

 24. GT zegt:

  De mens ooit geschapen ….is een constructieve fout van de natuur we hadden nooit geschapen moeten worden!Er bestaat geen groter monster dan een mens een verschrikkelijk wezen doch zal deze zich zelf vernietigen misschien breekt er ooit een ziekte uit die ons allen zal vernietigen zou het al mee gegeven zijn in ons DNA wie weet ooit komt de dag want zo verder gaan nee dat kan niet mensen, dat kan niet ….het kan zomaar afgelopen zijn, misschien maar het beste ook!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s