Drie “vluchtelingkinderen” beschuldigd van het mishandelen en groepsverkrachting van een minderjarige jongen

Screenshot_43

(Door: “rommel”)

Drie niet-begeleide minderjarige vreemdelingen (NBMV) uit Afghanistan en Iran worden vervolgd voor het mishandelen en groepsverkrachten van een minderjarig jongetje. De groepsverkrachting vond plaats op 16 september 2015 in de nabije omgeving van het asielcentrum Attendo voor NBVM’s in Maglarp, gemeente Trelleborg.

Volgens de aanklager van het gerechtshof in Trelleborg vielen de “vluchtelingkinderen” de jongen aan met vuistslagen en kop schoppen. Daarna hielden ze hem vast en zijn mond gesmoord terwijl ze hem om de beurt anaal verkrachtten.

Screenshot_44

Asielaccomodatie “Attendo” voor zielige “vluchtelingkindertjes” in de Zweedse gemeente Trelleborg.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

21 reacties op Drie “vluchtelingkinderen” beschuldigd van het mishandelen en groepsverkrachting van een minderjarige jongen

 1. jungleelephant zegt:

  Schop in hemelsnaam al die lui ons land uit,heel Europa uit!

  Like

 2. Jan zegt:

  Kop er af, want sharia willen zij toch.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ach….., ze zijn natuurlijk allemaal zwaar getraumatiseerd, ‘geen ouders meer’, en vreselijk alleen in dat vreemde land…….; dan is het logisch toch dat je kleine jongetjes verkracht? Dat geeft een goed gevoel…….! 😦

  Als ze niet worden uitgezet, en men laat dit gore tuig op een gegeven moment weer vrij, dan zullen er al snel nieuwe slachtoffers gemaakt worden. Wat is het toch een vreselijk goor rotvolk!! Het kwaad zit diep verankerd in hun DNA. Dit volk moet Europa uit! Hoeveel onschuldige mensen hebben al niet op een vreselijke manier kennis gemaakt met dit barbaarse uitschot?

  En…….., ik wil het hier opnieuw zeggen: HET HEEFT ALLES EN ALLEEN MAAR TE MAKEN MET DE ISLAM!

  Like

 4. infidel zegt:

  planet of the apes is er niets bij

  Like

 5. ildiko zegt:

  niks zielig, deze kinderen zijn gehersenspoelde soldaten van Allah.

  Like

  • Sai zegt:

   Dit is niks nieuws. Gebeurde tiental jaren ook al bij ons in de straten, metro, enz. Wanneer zal het tij keren? Die lui lopen hier nog steeds vrij rond.

   Like

 6. Jade zegt:

  Worden deze “vluchtelingkinderen” nu ook van een flat gegooid wegens homofilie?
  Of maakt het niet uit zolang het slachtoffer maar ongelovig is?

  Like

 7. MÀG van de linkse elite dus!!

  Like

 8. Pingback: Drie “vluchtelingkinderen” beschuldigd van het mishandelen en groepsverkrachting van een minderjarige jongen | Rechtsaf doorzee

 9. HUN ZUSTERS EN MOEDERS VERKRACHTEN !! DAT ZOU EIGENLIJK MOETEN, MAAR DAAR ZIJN WIJ WESTERLINGEN TE GECIVILISEERD VOOR !! GELUKKIG MAAR !! OOG OM OOG , TAND OM TAND ??? ZELFS DAT NIET !!!

  Like

 10. oh wat een tuig dat ze zo`n minderjarig kind verkrachten die lui moet je meteen de grens over zetten dat soort tuig willen we niet hebben in ons land

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Vreten, zuipen, luieren, brullen, vechten en n**ken; meer kan dat volk niet!
  Ze zouden allemaal met een papieren zwembroek aan de zee ingeschoven moeten worden, nadat daar eerst enkele tankwagens varkensbloed in zijn gestort om haaien te lokken. Die weten wel raad met die lekkere jonge sappige malse ‘kindertjes’!

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Voor diegenen die gerust gesteld willen worden kijk naar Pauw en u zult horen dat verhalen zoals dit artikel behoren tot de verdorven propaganda van extreem-rechts.

  Like

 13. Ria zegt:

  Moet niet gekker worden

  Like

 14. gerda zegt:

  hakkie takkie pikkie af

  Like

 15. aad3 zegt:

  Het is te gek gewoon.
  Daarom blijf ik erbij dat ik geen medelijden heb met de zielige onschuldige kinderen en burgers als ze het daar in Syrië of de andere mongolige moslim isis plat gooien hoe meer hoe beter en sneller opgelost kan zijn niks niet onschuldig. Of dit verhaaltje wel of niet waar is het zijn wel dingen die egt gebeuren of meer en meer staat te gebeuren. En dat glazenhuis kan dit keer een donatie van mijn kant wel vergeten ga geen geld geven om ons land meer naar de klote te helpen omdat het allemaal zo zielig is. Doe het gewoon als in België hoe ze het nu doen verschillende potjes voor eigen land en andere waardige doelen.zoals voor kanker blindegeleide honden training en nog meer van dat soort acties petje af voor die zogezegde domme belgen. Voor de rest wens ik jullie allen fijne feest dagen en een goed gelukkig verbeterde 2016 .

  Like

 16. Avidia zegt:

  Het wordt steeds beter in onze landen, verkrachtingen aan de loop van de band, heerlijk he? Zouden er video’s van gemaakt zijn, zodat onze Lijders (;-}) ervan genoten hebben? Moet je kijken wat er binnengehaald wordt, meer schuim is er toch niet? Mijn hart bloed, arme kinderen, maar ook arme mensen, ze realiseren zich niet wat er allemaal boven hun hoofd hangt, het schuim der aarde is binnen geslopen, dank zij de milde reactie van “onze” jullie regering. Het is een schandvlek op ons land om deze niet alfabieten toe te laten, deze mensen leven in een oertijd, past dat in Nederland???? Passen al die hoofddoeken in Nederland???? mijn hart huilt!

  Like

 17. luc zegt:

  als het mijn kind was geweest, had er geen politie aan te pas gekomen, ze hadden hun hoofden opgestuurd gekregen naar de plaatselijk moskee met depost. die hun verzending met de pakjesdienst is heel goedkoop en vertrouwbaar. hopelijk voor hen nemen ze eens geen verkeerde gestoorde geesten te grazen. kan wel eens een zwaar boemerangeffct hebben. er zijn er al geweest hoor 🙂

  Like

 18. Snoroor zegt:

  En we blijven maar toe kijken hoe het land nog verder naar de tering gaat zullen we niet is opstaan en in Den Haag laten zien dat we het zat zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s