Kloof tussen elite en volk KAN niet groter

Screenshot_20

(Door: “Spartacus”)

I don’t know how Richard Nixon could have won. I don’t know anybody who voted for him,” aldus een filmrecensent die het in 1972 allemaal even niet meer begreep. De kans is groot dat met exact die blik, parlementaire journo’s al een aantal keer hebben moeten gadeslaan dat die botte ‘peroxide-populist’ volgens Het Volk toch maar mooi eventjes politicus van het jaar was. Zelf kozen zij dit jaar vervolgens zijn twee tegenpolen.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Overheid, politici, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Kloof tussen elite en volk KAN niet groter

 1. Avidia zegt:

  Geen eerdere reacties? Er is er maar EEN die het schip van gerechtigheid kan keren en dat is onze Wilders, hij zet zijn leven op het spel. En dit ondanks al die vuilmakerij. Ik denk wel eens, wat moet het erg voor hem zijn altijd maar zwart gemaakt te worden, het is een vuile politiek. Wie weet wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt, geheime plannetjes, schijnheilige gezichten, net als toen met Pim. Ik zie die politicus nog binnen komen toen Pim vermoord was, nooit zulke schijnheilige gezichten gezien!! Achter de schermen hebben ze vast dik geborreld en elkaar gefeliciteerd.

  Like

  • Caesar11 zegt:

   dat is een ding dat zeker is, krokodillentranen werden er gehuild, ook door Wim Kok…Pim was volgens de rest te gevaarlijk, ze konden niet tegen hem op, ook verbaal niet….en Wilders loopt het zelfde risico, omdat ze sindsdien nog niets hebben geleerd blijkbaar…

   Like

 2. Elena zegt:

  Waarom wordt het gespuis nog “elite” genoemd?
  Zij zijn de meest walchelijke leiders..beter gezegd lijers in het land.
  Eens komt de tijd, dat G.W. niet meer actief kan zijn in de politiek.
  Dan rest hem naar Israel te emigreren, in de hoop hij daar veilig zal zijn
  Deze heldhaftige man heeft in ons landje geen leven, overal loert het linkse gevaar.
  Nergens kan hij zich zonder bewaking met zijn gezin/familie eens vertonen om zich te ontspannen.
  Diepe buiging voor de heer Wilders.

  Like

 3. Elena zegt:

  Een avond om nooit te vergeten.
  Het lelijke smoelwerk van Melkert staat op mijn netvlies gegrift.

  Citaat.
  06-03-02 De dag dat Pim Fortuyn won

  9 maart 2012 door Mascha Eilers

  6 maart 2002 was dé dag voor Pim Fortuyn. Het was dé dag waar Pim Fortuyn 33% van de stemmen kreeg tijdens de gemeenteraad verkiezingen. Het was dé dag waar Pim Fortuyn het debat won en het was dé dag dat Pim Fortuyn wist dat hij nog groter kon worden in heel Nederland.

  De grote dag
  06-03-02 was de dag van de gemeenteraadverkiezingen. Pim was leider van Leefbaar Rotterdam en hoopte op 7 à 8 zetels. Daarmee was hij
  tevreden. Tot het onmogelijke gebeurde. Om 23.00 uur was de uitslag bekend. Pim heeft 33% van de stemmen binnen gehaald. Iedereen wist, de uitslag van Rotterdam was de uitslag van heel Nederland. Politici baalde: “Dit is een gevaar voor Nederland.” Alsof deze overwinning nog niet genoeg was, moest hij nog ‘even’ debatteren in Amersfoort met Dijkstal en Melkert. Het drama begon..

  De overwinning van Pim
  Dijkstal was op tijd en wilde beginnen. Fortuyn en Melkert moesten van verder komen en zouden er om 00.00 uur zijn. Dijkstal werd
  onrustig, ondertussen was Fortuyn al gearriveerd. Alleen Melkert was onderweg en niemand wist waar hij was. “Ze zouden immers toch wachten”, aldus Melkert.

  Het debat begon en Melkert kwam slaperig binnen. Jack de Vries: “Alsof hij er geen zin in had”. Het feliciteren van Pim zat er niet in
  voor Melkert, fout nummer één. Tijdens het debat zaten Dijkstal en Melkert er als een zoutzak bij en Fortuyn straalde een echte presidentshouding uit. Melkert kon het niet hebben en vond dat Fortuyn niet door hem heen moest praten. Fortuyn begon steeds meer te glunderen, hij is binnen.

  De afgang van Melkert en Dijkstal
  Melkert en Dijkstal zaten steeds verder onderuit gezakt en konden Pim nauwelijks meer aankijken. Melkert, premier to be, zag zijn toekomst als president in één dag in duigen vallen. Dit was de afgang voor Melkert. Na het debat was Dijkstal gelijk weg. Melkert dronk één drankje en ging er ook vandoor. Pim is binnen, dat was overduidelijk. En Melkert en Dijkstal? Die hebben hun gezicht in Den Haag niet meer laten zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s