ARD: Malediven grootste ondersteuner van ISIS

Screenshot_24

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Wie de Malediven nog altijd verbindt met een vakantieparadijs is uiterlijk nu uit zijn droom geholpen: sinds de islam daar de macht heeft overgenomen, ontwikkelen de droomeilanden zich richting sharia-hel. De ARD-Tagesthemen berichtten afgelopen donderdag dat er van daaruit 200 strijders naar de “Islamitische Staat” zijn vertrokken. Dat is omgerekend naar het inwoneraantal van 330.000 het hoogste percentage wereldwijd. Het camerateam werd tijdens het filmen door de politie getreiterd, uiteindelijk uitgewezen en bestraft met een inreisverbod van tien jaar.

Eigenlijk wilden de mensen van de ARD een reportage maken over de “klimaatverandering” en haar effecten op het eilandenparadijs. Maar de islamisering van de Malediven sprong hen letterlijk voor de lens. Overal volledig gesluierde spoken:

Screenshot_25

Grotesk aandoende badscènes:

Screenshot_26

Vanuit westelijk oogpunt ongelooflijke verbodsborden:

Screenshot_27

Propvolle moskeeën:

Screenshot_28

Streng religieuze Mohammedanen:

Screenshot_29

Waaronder ook Salafisten:

Screenshot_30

Deze vrouw vertelde dat haar zoon vertrok naar de Jihad in de “Islamitische Staat”, zichzelf daar opblies en nu in het paradijs zou zijn:

Screenshot_31

Het ARD-team werd bij het filmen gehinderd, kreeg uiteindelijk een filmverbod en werd “gedeporteerd”:

Screenshot_32

In de ARD-mediatheek is de reportage van de “Tagesthemen” (vanaf 00:17:55) te bekijken. Een indrukwekkend bewijs wat er gebeurt wanneer een land in de wurggreep van de fundamentele islam terechtkomt: een paradijs wordt de hel, vriendelijke mensen worden agressieve Jihad-terroristen en een ongedwongen land wordt een sharia-conforme verbodszone. Of bij de ARD-journalisten nu ook langzamerhand het kwartje valt als ze de toenemende islamisering in ons land hiermee vergelijken? Vaak helpt het wanneer ideologie botst op realiteit. Wanneer men bereid is zijn ogen te openen.

De Internationale Toerismebeurs in Berlijn (ITB) sluit tot nu toe echter beide ogen. Want de Malediven zijn tijdens de grote beurs in maart serieus officieel “partnerland”. Ook hier geldt waarschijnlijk: geldbelangen hebben voorrang boven moraal en geweten. Bij de ITB is Rika Jean-François verantwoordelijk voor de Malediven, bovendien voor de partnerlanden en de “Corporate Social Responsibility””, dus zoiets als “ondernemende maatschappelijke verantwoordelijkheid”.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Malediven, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Persvrijheid, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op ARD: Malediven grootste ondersteuner van ISIS

 1. Pieter zegt:

  Achterlijke Duitse reportage. Wel op bezoek gaan in een zg. Islamitisch paradijs maar niet kunnen zien dat Duitsland hetzelfde lot wacht.

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Mijn vakantie zal hierdoor volledig door verpest worden.
  Dit land kan ik dus gevoegelijk als vakantiebestemming wegstrepen.

  Like

 3. geentvkijker zegt:

  zelf ga ik nooit op vakantie, maar ik ben zeer benieuwd wat de omgeving gaat doen de komende zomer, hoopjes Hollanders gaan altijd naar Turkije of Egypte, of Kroatië….Ik denk nu al dat de hele toeristische bisness op zijn kop ligt. Denk niet dat er nog veel mensen die richting ingaan,
  lijkt mij. Zelfs een Nederlands vakantiepark is er niet bij, want ook DIE zitten VOL met die teringlijers !

  Like

 4. Breget zegt:

  Maar de ARD wil niet zien hoeveel IS strijders naar Europa zijn gestuurd.schijnheilige dienders van de Merkel wet vernietig Europa .de wereld leiders zijn wat ze aan de burgers laten zien geraffineerde criminele tuig die voor eigen macht een oorlog ontketenen

  Like

 5. Elena zegt:

  Misschien is er ergens hoog in de hemel een Godje, die het tijd vindt om op dat zooitje smeerlappen een mooie heftige Tsunami los te laten?

  Moet niet moeilijk zijn voor een Godje, die kan toch alles?
  Ik bid nooit…voor deze ene keer wil ik wel een uitzondering maken.

  Like

  • Ik wel, ik zit dag en nacht op de blote knietjes te bidden dat welke Heere dan ook even tijd heeft om die hele zooi door de shredder te jagen want technisch gezien moet Ie dat kunnen. Ik wil Hem ook best een handje helpen en desnoods ook nog tijdelijk gelovige worden. En velen met mij.

   Like

 6. Pingback: ARD: Malediven grootste ondersteuner van ISIS | Rechtsaf doorzee

 7. delamontagne zegt:

  Dat verbodsbord voor zwemmen in zwemkledij geldt natuurlijk alleen voor de inheemsen. De figuren zijn zwart, de zwemspullen wit.
  Dus de westerlingen zullen wel mogen in normale outfit.
  Je moet toch wel gestoord zijn om in die zwarte kolenzakken te water te gaan !

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik denk dat je nog veel gestoorder bent als je van plan bent om daar (binnenkort) naar toe te gaan met vakantie! Dit moet je toch niet willen? Ik zou met de gedachte rondlopen dat elke munt die ik daar uitgeef deels terecht komt in de zakken van de Jihadisten.
   Bovendien zou mijn vakantie compleet vergald worden door al die zwarte kolenkitten om me heen, én ik zou wel eens met de nek aangekeken kunnen worden als ik in ‘goddeloze’ westerse (bad-)kleding zou rondlopen.
   Tot slot vertrouw ik de vliegtuigen niet meer en zou me op die eilandengroep niet op mijn gemak voelen. Als er iets gebeurt zit je als een rat in de val!

   Like

   • Treintrien zegt:

    Zo is het precies Cathja!
    Te veel redenen om op te noemen, maar te vatten onder een parapluie: mohammedanen!

    Like

  • ze ZIJN gestoord….zeker te weten!!

   Like

 8. Thoth zegt:

  Ik heb er weleens over gedacht om daar te gaan duiken. Nu dus…, nee!

  Like

 9. Ik WIL niet eens naar europa terug,Zou me dood ergeren in nederland.Hoe staat het met de kerst stalletjes op brabantse openbare pleinen.Mart Brasil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s