Bosnië-Herzegovina dient in januari 2016 aanvraag voor EU-lidmaatschap in

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

De regering van Bosnië-Herzegovina wil al in januari 2016 een aanvraag indienen voor het EU-lidmaatschap. Oorspronkelijk was het Balkanland dit pas in januari 2017 van plan. Dragan Corvic, Kroatisch vertegenwoordiger van de presidentiële raad, sprak van een historische beslissing van zijn land. Desondanks geldt Bosnië-Herzegovina als probleemgeval in de Balkan.

Overwegend islamitisch land wil in de EU

Behalve Turkije vormt Bosnië-Herzegovina het tweede overwegend islamitische land dat een aanvraag indient om lid te worden van de EU. Ongeveer 44% van de bevolking zijn islamitische Bosniërs, het land geldt bovendien al geruime tijd als een plek voor radicale islamieten uit heel Europa om zich terug te trekken. “Unzensuriert.at” berichtte bijvoorbeeld over opleidingskampen van ISIS in het hart van het land. Ook stagneert de economische ontwikkeling, zodat de nieuwe toetredingskandidaat als probleemgeval op de Balkan geldt. De oorzaak hiervan is vooral de de VN en de VS na de Joegoslavië-oorlog geïnstalleerde regeringsvorm, die erin voorziet dat een regering altijd uit vertegenwoordigers van de drie etniciteiten Bosniërs, Serviërs en Kroaten moet bestaan. Deze blokkeren elkaar echter. Daarom lijdt het land onder 70% jeugdwerkloosheid en enorme corruptie.

Een toetreding van Bosnië-Herzegovina zal echter, zoals het er nu naar uitziet, niet voor 2025 plaatsvinden. Vooral de Duitse bondskanselier Angela Merkel zette zich in het verleden steeds opnieuw in voor een opname van het Balkanland in de EU.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Bosnië-Herzegovina, EU, Europa, Islam, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Bosnië-Herzegovina dient in januari 2016 aanvraag voor EU-lidmaatschap in

 1. Elena zegt:

  Opzouten met moslimlanden in de EU., laten ze zich aansluiten bij Saudi Arabië.
  Deze landen zijn een “Griekenland”.
  Mogen de belasting betalers nóg meer gaan afdragen aan failliete idioten.
  Nahja…laten we hopen dat de EU snel verleden tijd zal zijn.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dit land mag NOOIT bij de EU komen! Met zó’n grote moslimpopulatie is dat onverantwoord, en bovendien is het land door en door corrupt. Ook herbergt het land IS-trainingskampen, en dat is eveneens een zeer belangrijke reden om dit land nooit toe te laten.
  Niet te begrijpen dat Angela Merkel ervoor heeft gepleit dit land juist wél op te nemen in de EU!

  Maar inmiddels weten we dat er in de bovenkamer van Merkel van alles mis is, dus is het iets beter te verklaren dat zij zich hiervoor heeft ingezet.

  Like

 3. Pieter zegt:

  Bosnie heeft het grootste contingent IS leden in Syrie van alle Europese landen.
  Ik vermeld het maar even, dan weet u hoe fanatiek men in dat minaretten landje is….

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Weer een bewijs van de ware bedoelingen van die verachtelijke islamitische ideologie,
  stukje bij beetje het joods/christelijke westen overnemen.

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Ik maak me hier niet al te ongerust om. Ik verwacht dat de E.U. binnen 5 jaar volledig opgeheven word. In afgeslankte vorm zal het verder gaan zoals we gewend waren met de E.E.G.
  De individuele Staten met regeringsleiders van het type Geert Wilders zullen met hermetisch gesloten grenzen Nationalistischer worden dan ooit tevoren.
  Het gewenste kalifaat Europa, dat de islam voor ogen had, komt hiermee in gevaar. Dat de moslims dit niet zullen pikken moge duidelijk zijn. Burgeroorlogen zoals in het voormalige Joegoslavië zullen het gevolg zijn. Vanwege de kwaliteit van de politie en het gering aantal militairen zullen we nauwelijks opgewassen zijn tegen de jihad strijders. Hulp verwacht ik wel vanuit Rusland die meer dan geslaagd zal zijn.
  Uitzetting van alle moslims zal een gevolg zijn. Een tweede Neurenberg zal er ook komen waar alle moslimknuffelaars die dit mogelijk maakten, berecht zullen worden.
  De NATO zal samen met Rusland blijven voortbestaan. De USA zal hier geen deel meer van uitmaken.

  Like

  • Cathja zegt:

   Dit is uitsluitend wensdenken, beste Joannes den Hollander! Ik vrees dat het ietsje anders gaat lopen…..

   Like

   • geentvkijker zegt:

    je hebt helemaal gelijk ! zooo liggen de plannen, vrees ik, niet !

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Cathja en geen tv kijker. Jullie hebben gelijk. Ik was vanmorgen schijnbaar erg positief ingesteld. De zon scheen en ik mijmerde even weg achter een kop koffie. Mijn hersenspinsels lieten me inderdaad even een situatie zien die ik weer graag zag. Ik sta inmiddels al weer met beide benen op de grond.

    Like

  • Wijnand Stam zegt:

   Beste Joannes den Hollander, ben het in grote lijnen met je eens. Ten aanzien
   van de houdbaarheid van de EU denk ik dat ze het nog geen twee jaar zullen
   volhouden. Europa heeft de economische crisis nog in het geheel niet achter
   zich en een nog grotere crisis dient zich alweer aan. Duitsland, de motor van de
   Europese economie, hapert al twee tot drie maanden. Er is duidelijk geen groei.
   Eén van de ijkmeters van onze economie is de grondstoffenmarkt, waar onder
   andere de staalindustrie een wereldspeler is. Deze sector ligt volkomen op zijn
   kont. Massa ontslagen zullen volgen, daar produktiekortingen aan de orde van de
   dag zijn. Een andere wereldspeler op de markt is de aluminiumindustrie. Ook hier
   is het een en al kommer en kwel. Geen liquiditeit, geen mogelijkheden voor
   investeringen dus ook geen investering in mensen. Van de banken hoeven ze
   niets te verwachten, die hebben het wereldwijd al moeilijk en er zullen in die
   sector ook nog grote jongens omvallen. Ook in Amerika!
   Ben zelf werkzaam in de staal- en aluminiumindustrie en weet wat er links en
   rechts gebeurt en weet ook dat er op de korte termijn zeer zeker geen verbeteringen
   zijn te verwachten. In dat licht bezien kan de geldverkwisting van de moloch die
   EU heet niet blijven doorgaan, zeker niet vanwege het feit dat de lidstaten door de
   alom heersende malaise, twijfel en angst hun financiële huishouding niet op orde
   zullen krijgen en dientengevolge de EU minder afdrachten kan verwachten.
   Als ze bij de EU denken het probleem met het drukken van geld door Draghi op
   te lossen, zullen ze van een koude kermis thuiskomen. Dit zal een averechtse
   uitwerking hebben. Draghi zit al met genoeg giftige derivaten/obligaties in zijn maag.
   Burgeroorlog zal zoals je zegt uitbreken.

   Like

  • Edjan zegt:

   Beste Joannes den Hollander. Je geeft het “best case scenario”. Mag ik je even lastig vallen met het “worst case scenario”?

   De EU overheid laat meer en meer immigranten binnen in de hoop dat er sociale spanningen komen en er aanslagen gepleegd worden. De bange burger zal hen dan om bescherming smeken. Die zgn `bescherming` zal er aldus uitzien. Er komt meer controle aan de grenzen en op de vliegvelden, meer camera’s, meer afluisteren van telefoon en mail. Internet zal aan banden gaan, niet alleen voor terroristen maar vooral voor politiek incorrecten. Wapenbezit wordt steeds verder aan banden gelegd, vooral voor de autochtone bevolking. Straks mogen we nog geen aardappelschilmesje meer hebben. Maar de aanslagen gaan door en we zijn volstrekt weerloos. Dan komt de overheid met als `oplossing` een sterk, centraal gezag, de politieke unie, en een centraal leger. Alles onder aanvoering van Deutschland, dass versteht sich.

   Velen zijn bang voor moslim/overheersing. Vergeet dat maar, dat zou ongeveer 2060 / 2065 worden. En al over 5 / 10 jaar heeft de EU, lees Duitsland, de absolute dictatuur en politiestaat gevestigd. Met de moslims zullen ze net zo hard afrekenen als met ons.

   Er komt een elite van 2 / 3 procent, een middenlaag van vrnl. ambtenaren, ingenieurs, militairen, managers van ca 30 procent en een pauperlaag van 60 / 70 procent waar de elite uit kan putten voor arbeid, arbeid zonder contract, zonder ziekenzorg of ouderdomsverzekering of wat dan ook. En die paupers mogen elkaar gerust afmaken. Als ze lastig worden voor de elite zullen we zonder pardon worden afgeknald. Denkbeeldige vijanden zullen de schuld krijgen.

   Worst case scenario. Stop met dromen. Bereidt u voor.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Joannes. ik ben het geheel met je eens Dit is ook mijn visie!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Edjan. Op jou kunnen we dus ook rekenen?…
    Heel veel mensen gaan namelijk al op hun rug liggen voordat er maar een schot gelost is. (Zie reacties…) Typisch…

    Like

   • Edjan zegt:

    Beste paulzwueste. Ik weet niet of je op me kunt rekenen want ik weet niet wat je daarmee bedoelt. Je bent het eens met Joannes den Hollander, ik neem aan met wat hij op 20 december 2015 om 11:47 schrijft. Maar dat vind ik toch wel erg optimistisch. En dat vond hij later zelf ook.

    Mijn visie is aanzienlijk pessimistischer. Historisch gezien streeft de overheid al sinds ca. de zeventiende eeuw naar meer macht en die macht steeg met ups en downs en is nu zeer aanzienlijk. Ik denk dat de overheid nu de absolute macht in het vizier heeft en dat met hulp van geïmporteerde moslims en hun aanslagen binnen 5 – 10 jaar zou kunnen bereiken. De meeste mensen zullen het niet eens in de gaten hebben, denk ik. Het zal voor de meeste mensen steeds slechter gaan en voor een kleine elite steeds beter, maar dat is al heel lang zo. Dat democratie, rechtsstaat, pricacy en individualiteit verdwijnen, kan de meerderheid niets eens wat schelen.

    Wat wil je daartegen ondernemen? Aan mij heb je niet veel, hoor. Ik ben 68 en kan bijna niet meer stil staan wegens een spierziekte. Als werktuigbouwer zou ik me nuttig kunnen maken maar ik geloof dat er geen mens interesse heeft. Ik geloof niet dat er enig gestructureerd fysiek verzet is. Dat komt misschien ooit, maar pas over vele jaren. Alles is nog in nevelen gehuld. Niet de moslims zijn onze grootste vijand, dat is onze eigen overheid.

    Ik zou mensen tot 55 jaar willen aanraden om iets als een wapen achterover te drukken, wat geld, desnoods voedsel, kijk of je ergens heen kunt emigreren.

    Boven de 70 zou ik zeggen: je laatste jaren zullen een hel zijn maar daar is niets aan te doen. Kijk dat je de eerste 10, 12 jaar nog als mens kunt overleven.

    Weinig op mij te rekenen, vrees ik.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Beste Edjan. Dank voor je reactie.
    Ik denk niet dat het niet vele jaren zal duren alvorens er een omwenteling zal komen. Door het groeiend ongenoegen van de bevolking, als reactie op het verraad van de politiek, kan een en ander plotseling in een stroomversnelling komen…
    Dat begint met de zogenaamde “steeds meer groeiende afstand tussen volk en politiek” (maken we nu mee).
    Vervolgens ontstaat kleinschalig verzet (maken we nu mee).
    Dat verzet zal alleen maar toenemen omdat de regeringen volharden in hun arrogante machtspolitiek.
    Ik ben het helemaal met je eens als je zegt dat de overheid heel veel (veel te veel…) macht naar zich toe heeft getrokken. Met die macht doen ze hele verkeerde dingen waarbij het volk steeds meer de zekerheid krijgt uitgehold te worden.
    Het is dus wachten op een omwenteling. Waardoor die omwenteling zal komen kunnen we niet voorspellen omdat dat van heel veel kleine en grotere oorzaken afhankelijk is.
    Een ding weten we echter zeker, deze zal zeker veroorzaakt worden door bloed en tranen. Ik wens je overigens veel sterkte met de spierziekte… Het is erg als je daardoor zo belemmerd wordt in het kunnen doen van dingen die je zo graag deed.
    Gelukkig hebben we BRON nog.

    Like

 6. Jan de Boer zegt:

  Europese bestuur en de mee lopers zijn totaal van de pot gerukt het wordt tijd voor verantwoording met daar bij passende straffen.

  Federica Mogherini, vertegenwoordiger Buitenlandse Zaken en Veiligheid namens de Europese Commissie, noemt de ‘politieke islam’ een belangrijk onderdeel van de toekomst van Europa. Volgens haar hoort: ‘de islam bij Europa en heeft het een plek in de Europese geschiedenis, in onze cultuur, in ons voedsel, en –wat het belangrijkste is- in Europa’s heden en toekomst.’

  Volgens Federica Mogherini hoort de islam bij Europa

  Mogherini vindt dus dat de islam, mede de toekomst is van Europa. Maar de islam wil geen onderdeel van de toekomst van Europa uitmaken, maar wil heel Europa onder het juk van de islam brengen. Zie maar eens wat een imam daarover in Frankrijk te zeggen heeft notabene op de dag van de aanslagen : wij willen dat onze kinderen Frankrijk zullen regeren – zegen de Jihad strijders. En deze haatprediker is beslist niet de enige. De verdwaasde leiders in Brussel weigeren te erkennen dat al die jihadisten zo nauwkeurig mogelijk alle in de Koran geschreven regels en geboden opvolgen. Klik hier maar eens wat ex-moslims over de Koran te vertellen hebben. De aanslagplegers laten er geen twijfel over bestaan wanneer ze bij de gruwelijkste slachtpartijen schreeuwen hoe groot hun god is. Het zijn extremisten binnen de islam die in naam van hun profeet en teksten uit de Koran citerend, veroveren, onderdrukken, slachten en verkrachten al ruim 1400 jaar lang. Er zijn sinds 9 september 2000 al 27308 aanslagen (stand 23 november 2015) door islamitische extremisten uit naam van hun geloof gepleegd

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Jan de Boer, als dat gemene en linkse kreng van een Federica Mogherini een keer door haar geliefde islam-monsters wordt aangevallen, verkracht en afgetuigd dan zal ze wensen dat de islam NOOIT bij Europa hoort! Laten ze het serpent een enorme trap onder haar reet geven over de Middellandse Zee en dat ze HEEL snel een zwemcursus volgt richting Afrika en het Midden-Oosten om daar als prostituee te werken bij de vrouwenhatende moslimextremisten en dat zij in geen 10.000 jaar meer in Europa terug komt!

   Like

 7. Anna. zegt:

  Een tijd geleden circuleerde in het nieuws het bericht dat vanuit de Balkan ( dit kan dus Bosnië Herzezovina zijn ) de Jihad over Europa verspreid zal gaan worden……
  Dit zou dus een legale uitholling van binnen uit gaan worden…. Naast de landen die nu al overspoeld worden met Moslims is dit van nature islamitisch land een prachtige uitvalsbasis van ISIS en consorten…… En een jaar vervroegen….. het lijkt wel alsof ISIS haast heeft………om Europa te veroveren…….

  Heeft Europa dan geen moraal meer…….. Om deze wezens vreemde religie als europeesch te bestempelen………
  Dit toetreden MAG NOOIT GEBEUREN……

  Like

 8. geentvkijker zegt:

  mijn scenario, staat op `Europa staat in brand ` ik heb me daarbij voornamelijk gericht op de situatie, van ons HIER…..het scenario zou aangevuld kunnen worden met een deel van de `openbaringen van johannes ` waarin exact staat beschreven, HOE de situatie op dat moment
  in het Midden-Oosten is….beetje ingewikkeld vaak en niet duidelijk, daar er ook wordt gesproken over GOG en MAGOG en daar schijnt men nog niet helemaal uit te zijn, welke landen dat zouden zijn. De 1 noemt die, de ander noemt weer andere….ik waag me daar niet aan.
  Indien we de genoemde 1260 dagen genoemd in Op. v. Joh. letterlijk zouden nemen, en de 3e w.o. is de afgelopen 15 september begonnen ( einde Shemita 49 jaar ) dan zou de 3e w.o. eindigen op 13 februari 2019. Wel toevallig ( ? ) dat ongeveer toen de vluchtelingenstroom op gang kwam, inmiddels zijn er 3 en een halve maand voorbij, en de situatie wordt eigenlijk met de dagelijkse gebeurtenissen erger ! Daarom heb ik er toch wel een DIK vermoeden van, dat de EINDTIJD nu begonnen is, ik kan niet anders concluderen. Er worden ook in de aankomende kerstmisweek, aanslagen verwacht, niemand zit daar op te wachten natuurlijk. Maar er zijn ook voorspellingen die beginnen met : ` ….on a christmasday….` en dat vind ik toch wel zorgelijk, maar dat kan misschien ook 2016 zijn. Afwachten…
  ( ik zit er over te denken om in GROENLAND te gaan wonen….grapje )

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Edjan, gedeeltelijk citaat.
  @ Beste paulzwueste. Ik weet niet of je op me kunt rekenen want ik weet niet wat je daarmee bedoelt. Je bent het eens met Joannes den Hollander, ik neem aan met wat hij op 20 december 2015 om 11:47 schrijft. Maar dat vind ik toch wel erg optimistisch. En dat vond hij later zelf ook.@

  Ik reageerde inderdaad optimistisch. Naderhand iets bijgesteld. Dat is geheel tegen mijn principes. Echter door de politiek van met name de laatste weken die zo enorm chaotisch is in Europa, weet ik het gewoon even niet meer. De situatie verandert zo’n beetje van dag tot dag. Hierdoor heb je totaal geen houvast meer. Voorspellingen cq verwachtingen waag ik me even niet aan. Het is nu wachten dat een van de Westerse landen, net als de voormalige Oostblokkers, zullen zeggen wij willen geen vluchtelingen meer. In dat geval krijg je een domino effect.

  Like

 10. geentvkijker zegt:

  http://gfcnieuws.org/turkije-dreigt-legt-rusland-in-een-week-over-de-knie/

  in mijn scenario ( Europa staat in brand ) :
  is de eerst volgende stap, dat Rusland zo getergd en uitgedaagd wordt en de spanningen ZOO HOOG oplopen, dat Rusland de eerste is die IETS gaat gooien bovenop Turkije ( wat het dan ook mogen zijn ) En ZIE bovenstaande LINK kreeg ik net binnen, kijk filmpje in de link….
  Turkije bedreigd Rusland NU ECHT en zegt dat hij Rusland wel even zal pakken IN 7 DAGEN !
  In die bedreiging noemt hij ook de NATO ( dus U en ik neemt hij ook ONGEVRAAGD MEE in die bedreiging ) ….ik bedoel maar. Nu weten we allemaal, Putin kennende, dat hij zich niet zomaar laat bedreigen, hij was uiteraard al alert, maar ik vreessss dat deze bedreiging niet aan dovemansoren is verteld. Het kan wel eens zo zijn, dat mijn zeer zorgvuldig uitgezochte scenario, niet zo gek is……We zullen even afwachten, of mijn opstel, ONZIN was. Let vooral in het filmpje op het verwrongen, boze, psycho-gestoorde gezicht van Erdogan ! E n ik zeg je : dit pikt Putin niet, we zullen zien HOE prettig die kerstdagen gaan worden…..oeiiiii ik ben er bang voor dat die niet zo gezellig gaan worden. ( `on a Christmas-day …..` kan nu toch wel best 2015 zijn, in plaats van 2016 )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s