CITAAT december 2015

Screenshot_10

“Wij willen dat Salafisten zich van het Jihadisme distantiëren.” 

(Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op CITAAT december 2015

 1. E.J. Bron zegt:

  Ja natuurlijk, krankzinnige naïeve hypocriet. Net zoals een alcoholist zich van een fles drank zal distantiëren!

  Like

 2. “Wij willen dat Salafisten zich van het Jihadisme distantiëren.” Tja ‘k wil de staatsloterij winnen!

  Like

 3. Geert Wilders wilde een tijdje terug de koran verbieden… bijna heel Nederland viel over hem… Geert wil het probleem bij de kiem aanpakken… Dick Schoof draait om de hete brei heen en laat het probleem voortwoekeren!!!

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Inderdaad naief; als een soort bezwering misschien??. Heeft die Dick bovennatuurlijke krachten soms? Mocht dit zo zijn ( ahum) dan vraag je je toch af waarom onze gevangenissen vol zitten……

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Het erge is natuurlijk dat zulke mensen over je veiligheid gaan……….
  Zijn die echt zo naïef ?

  Like

 6. Kijk eens naar zijn agressieve blik en van ontwikkelingspsychologie heeft hij nog nooit gehoord en de koran nooit gelezen en recidive na gevangenisstraf bestaat natuurlijk ook niet,al is dat 94 %. Ze moeten weer geschikt gemaakt worden voor deze maatschappij, hebben een slechte jeugd gehad,maar over wat ze misdaan hebben wordt niet gesproken.Er lopen meer gekken rond buiten het APZ,dan erin zitten en hij is er een van.Criminelen vertelde mij,dat ze er een kick van krijgen om te stelen of te moorden,dus komt er dopamine vrij,een nepgelukshormoon net als bij roken of alcohol. Dat klopt bij de ziekte van Parkinson vertraagt nicotine en cafeïne dit proces,alleen met een fout DNA kunnen de gevolgen erger zijn.

  Like

 7. Harry zegt:

  Het lijkt wel of ALLES en IEDEREEN die met de islam in aanraking komt zijn verstand verliest .
  Kennelijk is het net zo ongezond en besmettelijk voor je als ebola .
  En allebei gruwelijke shit , letterlijk en figuurlijk .

  Het is me trouwens een raadsel waarom ze geen ebola verspreiden onder de Isis fighters .
  Wat wil je nog meer , geen boots on the ground , wel stront aan hun poten .
  Niks is makkelijker dan een ander het vuile werk voor je op te laten knappen .
  Nuttige bacteriën , zeg maar .
  En het uiteindelijke resultaat is hetzelfde , alleen minder verliezen aan onze kant .

  Ik heb die foto hierboven eens een tijdje aangekeken , die tronie zou in een instituut voor lui met een psychische aandoening niet misstaan .
  Het heeft iets heel onheilspellends …………………

  Like

  • Wachteres zegt:

   “Het lijkt wel of ALLES en IEDEREEN die met de islam in aanraking komt zijn verstand verliest” .

   Islamitische hersenspoeling, Harry?

   Like

   • Harry zegt:

    Ben bang dat het nog erger is , Wachteres .
    Bij een hersenspoeling zou je je nog voor kunnen stellen dat een omgekeerde programmering ook mogelijk moet zijn .
    Het is meer een ongeneeslijke aandoening met slechts een enkeling die er aan kan ontsnappen , net zoals de uitzondering die met HIV besmet is en geen aids ontwikkelt .

    Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Het ultieme bewijs van de hersenloosheid van hen die ons burgers moeten beschermen,
  een kind is minder naïef.

  Like

 9. ildiko zegt:

  WAT WIJ WILLEN??????HALLO DAAR, JULLIE ZIJN ONGELOVIGEN, JULLIE TELLEN MINDER DAN EEN EZEL !

  Like

 10. Cathja zegt:

  Net zo onwaarschijnlijk als dat de paus in het huwelijk treedt…..!

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Ja hoor, om hun uitkeringen te kunnen blijven houden zullen de Salafisten allemaal verklaren dat zij zich gedistantieerd hebben van het Jihadisme, als zij daartoe gedwongen worden. Net als de moskeeën.

  Liegen tegen ongelovigen mag namelijk in de islam. Ondertussen kunnen ze dan gewoon doorgaan met hun snode plannen: de islamisering van Europa en desnoods de vernietiging van de niet-moslims.

  En geloof maar dat Dick Schoof c.s. hen op hun woord zullen geloven.

  Onze ‘elite’ is nog gevaarlijker voor de samenleving dan de fundamentalistische islam, omdat hun alles kan worden wijsgemaakt.

  Of weten onze leiders wel beter, en doen ze alleen maar wat hun wordt opgedragen?

  Like

  • Antoni Banderes zegt:

   Dat wat die salafisten en al hun moslimmakkers willen, gáát gewoon niet: Zowel hun parasitaire leventje voortzetten met behoud van uitkeringen etc., EN het vernietigen van onze maatschappij.

   Zelfs een eerste jaars student economie zal u lachend uitleggen dat het een het ander tegenspreekt !

   Als ze mij vermoorden, betaal ik nl geen belasting meer. Afgezien van het feit dat mijn productie dan ook beduidend zal dalen. (gna gna gna)

   Like

 12. Wij zijn beter dan zij

  Eigen Volk, Eigen Cultuur. Beter dan zij

  Wanneer alle andere argumenten, waarom we niet mogen terug vechten, opgebruikt zijn is dit het enige dat overblijft, in de achtergrond, en dat ons onze uitzonderlijke morele opvattingen gebruikt als de reden waarom we niet mogen vechten om ons te beschermen.

  “Terug vechten ? Maar dan zouden we niet beter zijn dan zij?” Als we waterboarden dan zijn we niet beter dan zij die onthoofden en verminken. Als we profileren dan zijn we niet beter dan de massa moordende jihadisten. Als we onze vriendelijke Pakistaanse en Saoedische bezoekers behandelen zoals zij honderd jaar geleden zouden behandeld zijn – dan zouden we schuldig zijn aan niet Amerikaans-zijn.

  Maar maakt dat werkelijk het verschil uit tussen ons, dat wij iedereen gelijk behandelen zelfs wanneer ze ons de keel oversnijden, en vanaf het moment wanneer we afwijken van de normen van de Vereniging van Advocaten dan zijn we niet beter dan de Taliban of Al-Qaeda ? Komt onze uitzonderlijkheid voort uit onze wetten, dan, indien we onze wetten compromitteren, geven we het enige op dat waardevol is voor ons en blijft er niets over om nog voor te vechten—of zijn onze wetten het middel waarmee we onze individualiteit en nationale uitzonderlijkheid beschermen? Lees verder >>>> http://nageltjes.be/wp/?p=19981#more-19981

  Like

 13. Elena zegt:

  aaaaaaah..die Dick Schoof…gelooft nog in sprookjes.
  Vroeger dacht ik, dat mensen op zulke belangrijke posities een boven gemiddeld IQ hadden.
  Nu blijkt dat zij een IQ hebben van een amoebe.
  Zalig zijn de domme.

  Like

 14. hans zegt:

  Nee, weet je wat het is met die man!?
  Het is een typische nare protestant die denkt dat alles maakbaar is. Heeft totaal geen notie van andere en sommige culturen waar zo`n distantie op papier absoluut niks waard is. Dat maakbaarheidsprincipe zit zo diep verankerd in die betonnen drammerige rotkoppen dat alleen een pak slaag helpt.

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  En wij willen dat de islam het probleem van moslims is en niet van ons.

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Ander citaat:
  Hitler had maar één testikel, maar hij was wel een grote klootzak.

  Like

 17. (Zucht) Alwéér zo éen, die geen syllabe verstand heeft van de islam, maar dènkt van wel…..
  Door dat soort mensen gaat nu momenteel alles naar de Filistijnen, méér dan door de moslims, zelf!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 18. Luchtpint zegt:

  Ze kunnen veel willen, maar de realiteit zegt dat we met 100% geverifieerde zekerheid net het tegenovergestelde gaan krijgen !

  Wat een debiel !

  Like

 19. boorzalf zegt:

  Dikkie is de weg kwijt, een salafist is een jihad strijder

  Like

 20. Pieter zegt:

  Wij willen van de hele islam af meneer Schoof. Hoe lang moeten we nog voortgaan met wachten, pamperen en ons aanpassen.
  Blijf je taak uitvoeren meneer Schoof en ga geen ideeen opperen, daar ben je niet voor ingehuurd.

  Like

 21. fleckie zegt:

  ………..HEMEL……….NW.ISRAELIETISCH WEEKBLAD, 18.12.2015. …..In een onlangs door het Vaticaan gepubliceerd document staat dat Joden ..ook..verlost kunnen worden, zelfs ..als..ze..zich..niet..bekeren tot het …katholicisme….Volgenss de…JEZUÏET…James Martin,..redacteur van.. AMERICA MAGAZINE, is het document een aanpassing op het uit…1965… daterende …NOSTRA..AETATE., het document an het ..TWEEDE VATICAANSE. CONCILIE, waarin de relatie tussen Joden en christenen werd bijgelegd. Hoe het kan dat mensen niet in Jezus als verlosser geloven ..toch verlost kunnen worden, en dus een plaats in ..de..hemel..kinnen krijgen, weten ze. bij het Vaticaan ook niet precies.’ Dat de Joden deelnemen in Gods verlossing is theologisch boven elke twijfel verheven, maar hoe dat mogelijk is zonder Christus expliciet te erkennen blijft een ondoorgrondelijk mysterie’, staat er in de nieuwe tekst.

  Like

 22. fleckie zegt:

  ………..REALITEIT……….NW.ISR.WEEKBLAD 18.12.2015.’ OMMENTAAR, ESTHER VOET, hoofdredacteur..Twitter:@Esther_ Voet. ………..Het roerige 2015 loopt ten einde en de komende weken zullen we weer overstelpt worden met jaaroverzichten op radio en tv. De weteld staat in brand,vooral het Midden- Oosten. In SYRIE ..en..IARAK is het een pionhoop en in..JEMEN voltrekt zIch een ramp waar de wereld ..nauwelijks oog voor heeft. ..Het is opvallend hoe vorig jaar zomer de kranten bol stonden van alle ..’schandelijkheden’ die Israel in Gaza zou hebben uitgehaald,en hoe de wereld ..nu…in..alle..talen..zwijgt..over de enorme wandaden die Saoedi- Arabie in zijn buurlanden pleegt– het meten met twee maten tot kunst verheven. ……………In Nederland heeft de polarisatie zich verder doorgezet. Het schelden op Twitter, Facebook en andere sociale media is tot nieuwe hoogten gestegen, en de grootste brullend verdienen een ……plekje aan de gastentafel bij Pauw,zoals de ‘opiniemaker op facebook’ die Nederlanders opriep Israelische toeristen te gaan neersteken. Lodewijk Asscher noemde die op sensatie beluste uitzending ‘JERRY Springer-achtig’. En dat was het. ………..Ook voor het NIW was het een bewogen jaar,met diverse redactionele wisselingen van de wacht en het 150- jarig jubileum, dat wij vierden met het dikste NIW ooit en een avond in de Balie. Met dit laatste nummer van 2015 sluiten wij dit nummer- jaar af en kijken vooruit naar het komend jaar,waarin het NIW zich ook op social media en internet duidelijker gaat profileren. ……….Want hoewel er veel nadelen zijn aan deze ‘pubertijd van internet’,is het een wonder waartoe het ons allemaal in staat stelt. We maken ‘real time’ mee wat er aan de andere kant van de wereld gebeurt. Met onze dierbaren in den vreemde kunnen we gratis en voor niets uren praten,terwijl we ze nog zien ook. Als vijftiger kan ik me nog herinneren dat je via een operator een telefoongesprek met Zuid- Afrika moest aanvragen, een gesprek dat wel tien gulden per minuut kostte. Hoe onmisbaar internet is geworden merken wij vandaag,op deadline- lineaal,nu we zonder zitten vanwege een storing. Deze editie komt uit met behulp van houtje-touwtje en heel veel improvisatie……………We leven in een nieuwe realiteit.Laten we hopen dat die realiteit er in 2016 wat mooier uit gaat zien……Namens het bestuur en de redactie wens ik onze niet-Joodse lezers een mooie Kerst en iedereen een heel fijne, vredige jaarwisseling.<<<<<<<<<<<

  Like

 23. fleckie zegt:

  ………..SYRIEGANGERS………..NW.ISR.WEEKBLAD 18.12.2015. ………..’ ZELFS ISRAEL heeft te maken met SYRIEGANGERS, en het maakt zich ook zorgen over hun terugkeer. Nieuwssite WALLA NEWS berichtte dat een van de IS-rekruten eerder bij de ISRAELISCHE GIVATI-brigade had gediend,een infanterie-eenheid die vaak in Gaza geopereerdheeft. WALLA meldde geen verdere details over de man,behalve dat hij een moslim uit een dorp in het noorden van Israel is, en dat hij vervreemd is geraakt van zijn familie. Hij zou in januari zijn afgezwaaid. ………..Volgens .persbureau REUTERS hebben bronnen in het Israelische leger bevestigd dat een voormalig soldaat van het ..IDF,, zich aangesloten heeft bij de Syrische opstandelingen van IS. Volgens Israel zijn tientallen Arabische moslims uit Israel naarSyrie of Irak getrokken. De meeste Arabische Israëli’s dienen niet in het leger, maar een enkeling dient vrijwillig.<<<<<<<<<<

  Like

 24. fleckie zegt:

  ….. NW.IS.WEEKBLAD! 18.12.2015:…..’Ondertussen wordt overal in..#GAZA-STAD, het 28- jarig bestaan van # HAMAS..gevierd. Er wordt in de lucht geschoten; kinderen dragen messen’.J.f. Vanuit?.GAZA.<<<<<<<<<<<

  Like

 25. Pingback: Islam wil niet integreren, maar veroveren en onderwerpen. Overheid ontkent, negeert, kijkt weg en vindt het wel best | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s