Homo’s treiteren moet een poosje mogen, meent politicoloog

Screenshot_25

(Door: Ted van Lieshout)

Ellen Hoogakker (foto) is politicoloog en heeft in Het Parool een opiniestuk geschreven waarin ze het getreiter van homo’s door vluchtelingen gedoogt. Ze meent dat vluchtelingen in hun eigen tempo moeten mogen wennen aan de normen en waarden van het land waar ze terechtkomen, dus als ze homo’s van gebouwen willen gooien, dan moet dat nog een poosje mogen, omdat ze anders in de war raken.

Natuurlijk chargeer ik, want dat heeft ze niet zo gezegd, maar ze heeft niet willen nuanceren. Of ze diezelfde mening zou zijn toegedaan als het ging om het besnijden van meisjes en het weigeren van zelfbeschikkingsrecht voor vrouwen, om maar eens een dwarsstraat te noemen, is niet duidelijk, want Hoogakker heeft het specifiek over homo’s en die moeten maar begrip hebben voor de moeite die vluchtelingen hebben om te accepteren dat ze dienen te leven naar de normen en waarden en wetten van het land waar ze terecht zijn gekomen. Hoogakker: “Van vluchtelingen verwachten dat ze binnen een week, een maand, een jaar, onze normen en waarden zo geïnternaliseerd hebben dat ze ´Nederlander´ zijn, is niet alleen onrealistisch, maar ook onrechtvaardig.”

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op Homo’s treiteren moet een poosje mogen, meent politicoloog

 1. Treintrien zegt:

  Bij mij doet de leesverder het niet? Page not found?

  Like

 2. N.E. Derlander zegt:

  Wat zou Ellen Hoogakker ervan denken als een gastheer verwacht en mag verwachten, dat een nieuwe gast zich een poosje gedeisd houdt dan wel bescheiden opstelt en z’n eigen gewoontes en cultuur niet meteen zou (willen) laten prevaleren boven die van de gastheer. Dat lijkt mij realistischer en rechtvaardiger dan de policor onzin die Ellen Hoogakker meent te moeten uitkramen.

  Like

 3. Politicoloog? Nu begrijp ik waarom onze hele regering een steekje los heeft!

  Like

 4. Koos zegt:

  In Oranje weigert een asieleiser in de buurtsuper af te rekenen bij een vrouwelijke kassiere. Mart Smeets (In WNL op zondag), vond dat we dat maar moesten accepteren, want “hij had nog nooit iemand iets verboden”.

  Like

 5. Driek zegt:

  Die vrouw is niet goed snik. En wat heeft die vrouw een foei lelijk gebit. Daar kun je als vrouwelijke politicoloog toch niet mee voor de dag komen? Wat een armoe. Ze heeft een gat in haar mond en een gaatje in haar hersenen. Wat een domme muts.

  Like

 6. Hoogakker volgt hier een oeroud en tegelijkertijd zeer hardnekkig patroon, dat ook al (té) lang gangbaar is in verband met ‘pesten op school:’ Het sláchtoffer gaan bijspijkeren in plaats van de daders.
  Omgekeerde wereld, natuurlijk maar nog steeds in gebruik. En als daarbij dan nog tevens móslims in het spel zijn, heb je helemáàl de neiging om te verzuchten: Oh ja, natúúrlijk…..
  Geen idee of een politicoloog óók enige kennis van de psychologie moet hebben, lijkt me eigenlijk logisch van wèl….
  Als dat zo is, vind ik het een knap dómme uitspraak!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Edjan zegt:

   De omkering van slachtoffer en dader. Een van de vele linkse en “politiek-correcte” ontsporingen van deze tijd. Op scholen zó ver doorgevoerd dat het er op lijkt dat het pesten aangemoedigd wordt. Want het slachtoffer moet maar weerbaar worden en verder een hoop gezeur met gekleurde ballonnetjes, armbandjes en holle protocollen. Maar wat de resultaten zijn van het aanmoedigen van pesten, is inmiddels ook duidelijk: de leerkrachten worden door de ouders gepest en het nieuwste is dat de leerkrachten elkaar zijn gaan pesten.

   En als je het stuk hierboven doorleest, kun je maar tot één conclusie komen: als politicoloog hoef je vrijwel niets te weten. Wel politiek correct blijven, uiteraard.
   Het is net zo’n studie als communicatie en media-en-nog-wat (die Bibi van Groen-Links heeft gevolgd)

   Like

 7. Thoth zegt:

  Ach kijk, weer een een dame die geloofd in een moslim. Welnu, pakweg 70% van de moslim hebben de koran en allah opgevolgd en die zeggen, homo’s moeten dood. Daar valt totaal niets aan te veranderen. Hoe je ze went of keert….

  Like

 8. Muurbloempje zegt:

  Sorry, het wordt met het uur, nee, met de minuut gekker in dit land. Bah bah bah, zulke types moeten verbannen worden, het liefst zo ver mogelijk hier vandaan!

  Like

  • simon zegt:

   precies…dat je zulke politici hebt…dit mens moet achter de tralies…opgesloten worden, het is onbegrijpelijk dat iemand er zulke non-sens uit kan kramen! En het mag blijkbaar ook nog. Het verstand zit blijkbaar in de kont van deze mevrouw!

   Like

 9. boorzalf zegt:

  Nou mevr. Hoogakker die asielbedriegers pesten homo,s op deze manier.


  Door ze van het dak te gooien. En dat moet volgens u kunnen?

  Like

 10. Marc zegt:

  Dit soort geraaskal is onvermijdelijk als men weigert de principe-vraag te stellen: zijn de culturele normen en waarden van deze kolonisten in strijd met die van ons?

  Als het antwoord ‘nee’ is, dan zou de betreffende kolonist eenvoudigweg geweigerd moeten worden.

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Oh , is dat zo ???? Nou , als men nu eens begon met de zgn. “vluchtelingen” gewoon eens te vertellen welke WETTEN en REGELGEVING wij in NL hebben en dat men zich daar aan te houden heeft. Zo niet …..Retour land van herkomst ….Lijkt me toch niet zo moeilijk.

  Like

 12. Ik zal maar niet zeggen wat ik denk met haar te willen doen……Anders krijg ik een aangifte wegens opruiing aan m’n broek…..

  Like

 13. Linsky zegt:

  Maar waarom mogen wij dan niet even wennen aan die moslims en ze van het dak flikkeren… zo voor een poosje? 😀

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Linsky: 17.00. uur, op 20/12. Verrek Linsky, dat lijkt mij een strak plan! Verder serieus, hier dus weer zo’n rode mafklapper, volkomen gek geleerd, die net als elke linksmensen, alles omdraait.
   Voorbeeld; goed=slecht, slecht=goed, leugen=waarheid, en haat=liefde!
   Alle linksen in Nederland hebben deze gestoordheid, en de rest van de politiek-correcte elite huilen met hen mee. Wat een land!

   Like

 14. Breget zegt:

  Hoe krankzinnig kan je zijn ,deze is het voor 100%.Hoe is deze aan een baan gekomen .

  Like

 15. Hans zegt:

  }
  Sexisme On
  (voordat haar tanden uitvallen)
  EEN PELETON HAATBAARDEN EROVERHEEN WANT DIE MOGEN ER DAN OOK ERVAN UIT GAAN DAT ZE EEN HOER IS, IS DEZELFDE RELIGIE, TOCH?
  Kleine kans dat ze dan wakker wordt, maar waarschijnlijk niet.
  {
  Sexisme Off

  Like

 16. Ad de Koning zegt:

  Ik heb dat mens, dat eigenlijk zegt “weg met ons” meteen een woedende mail gestuurd en gezegd dat ik eigenlijk geen straatvechter ben maar wel begrip heb voor mensen die bij de AZC’s licht geweld gebruiken, de mensen worden gewoon getreiterd en beginnen het beu te worden. Dat mens wil de klok 100 jaar terugdraaien, ik heb haar gezegd dat ze niet goed bij haar hoofd is, niet dat het zal helpen maar je moet stoom afblazen.

  Like

 17. paula zegt:

  zo eentje moeten ze in bikini in b.v. Saoedi arabie neer zetten. kijken of ze het daar ook eens zijn met de stelling, ach je bent nieuw hier, voor jou gelden onze regels niet.

  Like

 18. Pieter zegt:

  Vreemde reactie voor een politicoloog. Zou je eerder verwachten van een socioloog die(ook) niets te melden heeft.
  Hoeveel wil mevrouw dat wij pikken van de islam. Ik zie alleen maar nog meer in de watten leggen.
  Wat een boerentrien.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Weder zo’n achterlijke linkse muts, walgelijke klein zielige mensjes.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  [quote] “Van vluchtelingen verwachten dat ze binnen een week, een maand, een jaar, onze normen en waarden zo geïnternaliseerd hebben dat ze ´Nederlander´ zijn, is niet alleen onrealistisch, maar ook onrechtvaardig.” [/quote]

  Maar die ‘vluchtelingen’ beginnen al wél vanaf dag 1 van ons belastinggeld te profiteren!
  Wat kramen die onnozele linkse mutsen toch altijd een onzin uit?
  Hoe KRIJGEN ze hun kromme argumenten toch zo ‘recht’ gebreid?

  Like

 21. kraftavilqa zegt:

  Het is mafmuts Hoogakker zeker niet ingevallen dat het blootstellen van de echte Nederlanders (homosexueel of anderszins) aan gestoorde manifest ons vijandige indringers niet alleen onrealistisch, maar ook onrechtvaardig is. Het is vast niet zo moeilijk om het volgende duidelijk te maken: “Je houdt je hier aan onze regels of we verschepen je onverwijld terug naar de achterlijke kudtzandbak waar je vandaan komt”. Maar zoïets zal het door linkse koprot aangetaste verstand van mafmuts H. wel te boven gaan.

  Like

 22. elisah zegt:

  Hoe onrechtvaardig is het dat de Nederlanders wel in no time alles moeten accepteren en dat ze ongevraagd overspoeld worden door “vluchtelingen”.

  Like

 23. Cathja zegt:

  Weet je wát onrechtvaardig is, ‘mevrouw’ de moslim-knuffelaar? Dat ons land overspoeld wordt met mensen die op geen enkele wijze de bereidheid hebben om zich aan te passen aan het land waar ze worden opgevangen, terwijl ze daar álles krijgen wat ze eisen! Ja, ze protesteren zelfs luidkeels en uiten dreigementen als ze niet DIRECT krijgen waar ze om vragen.

  En weet je wat ook onrechtvaardig is ‘mevrouw’? Dat ze denken récht op een eigen woning te hebben, plus op de complete inrichting daarvan, veel leefgeld, medische zorg en nog tal van andere voorzieningen, maar als blijkt dat ze daar nog geen recht op hebben, ze uit frustratie aan het plunderen in winkels overgaan. Bovendien behandelen ze onze bevolking als uitschot, gelet op hun minderwaardige taal richting de Nederlanders. Is dat niet onrechtvaardig?

  Wat ook onrechtvaardig is, is dat er een tweedeling in onze samenleving ontstaat. Nooit eerder is het voorgekomen dat de Nederlandse bevolking zó zwaar op de proef werd gesteld, en nooit eerder is de achterdocht van veel van onze landgenoten richting de overheid zó groot geweest als nu. Er wordt ons van alles op de mouw gespeld, rellen in AZC’s worden zoveel mogelijk onder de pet gehouden, want stel je voor dat we een negatief beeld zouden krijgen van die asielzoekers!
  Bákken met geld worden aan asielzoekers uitgegeven (30 miljoen las ik vandaag), terwijl onze ouderen en mensen aan de randen van de samenleving de meest normale levensbehoeften bijna niet meer kunnen betalen. Dát is pas onrechtvaardig ‘mevrouw’!

  Omdat er steeds meer asieleisers bij ons aankloppen, zullen de protesten vanuit de samenleving gaan toenemen, als de instroom niet stopt. Voor elke ‘vluchteling’ moet minimaal een bad-bed-brood-voorziening plus onderdak gevonden worden.
  Onze samenleving splijt in tweeën. De ‘goedmensen’ tegenover de bezorgden/de realisten, met als inzet de asielzoekers.

  En vindt je dat dan volkomen terecht, ‘mevrouw’ Hoogakker?

  Like

 24. tjonge zegt:

  link werkt niet.

  Like

 25. Edjan zegt:

  Gek hoor. In mijn jonge jaren kwam ik wel eens in Marokko en ik herinner me dat je je op sommige plaatsen de zich aanbiedende homo-jongetjes (tegen zo ongeveer van het lijf moest slaan. Later heb ik begrepen dat nogal wat Europese homo’s juist daarvoor naar Marokko gingen. Dus ze hebben waarschijnlijk ongeveer net zoveel homo’s als wij, alleen: ze willen het niet weten. Het is wel zo, maar het mag niet en daarom is het niet zo hoewel het feitelijk wél zo is.

  Ingewikkeld, hoor. Vooral in meegaan!

  PS. mensen, als je een politicoloog ziet en je kunt je lachen inhouden, dat vind ik knap hoor!

  Like

 26. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Het gezin was gevlucht uit Turkije, waar ze als Assyrische minderheid werden gediscrimineerd. ‘Als mijn moeder in Turkije naar de markt ging, gooiden mensen stenen naar haar.’

  http://www.parool.nl/parool/nl/30700/OPINIE/article/detail/4211423/2015/12/20/Ze-komen-voor-onze-veiligheid-maar-niet-voor-onze-normen-en-waarden.dhtml

  +

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   +
   Politicoloog Ellen Hoogakker betoogde vorige week in deze krant dat het onrealistisch is te verwachten dat vluchtelingen direct onze normen en waarden eigen maken. Is het inderdaad een kwestie van tijd?
   ‘Nee, daar geloof ik niet in. Het gaat om orthodoxe groeperingen, die houden vast aan de intolerante lijn die ze kennen.’
   +++++

   Like

 27. Pieternel zegt:

  Het is toch te zot dat vluchtelingen homo’s mogen treiteren gedogen noemt ze dat ze zijn zelf gevlucht voor geweld waar hebben we het over als ze het niet kunnen acepteren moeten ze maar weer naar huis gaan wij Nederlanders hebben ook onze grenzen het wordt steeds gekker straks maken hun de dienst uit genoeg is genoeg handen af van de homo’s💪👎

  Like

 28. Hendrik M. zegt:

  “Ellen Hoogakker (foto) is politicoloog en heeft in Het Parool een opiniestuk geschreven”
  In de eerste regel van het ‘Bron’ artikel klikken op de blauwe link “een opiniestuk” ; geeft het artikel wel.
  Wat een domme muts…

  Like

 29. Randy zegt:

  Wat een malloot zeg. Het is aanpassen of wegwezen. Ze komen zelf hierheen dan weten ze van te voren wat ze kunnen en mogen verwachten. Maar ja sommige mensen doen of zeggen alles om in de picture te komen.

  Like

 30. Claudia M. zegt:

  Het lijkt mij beter deze mensen onmiddellijk duidelijk te maken hoe het hier in Nederland eraan toegaat en dat, m.n. pesten hier niet is toegestaan (probeer je uit alle macht pesten op scholen uit te bannen, zal je het gaan gedogen voor dit spul)!

  Dat je met je handjes van anderen afblijft (en van hun spullen!!!) en dat een wat dankbare opstelling hier toch wel ernstig gewenst is. Als je daar problemen mee hebt, het gat van de grens zeer nabij is. Of we [zware censuur] al niet genoeg voor achterlijke Loetje spelen!

  Daarnaast moet onze regering er heel hard aan gaan werken deze veelal veeleisende economische gelukszoeker eruit te filteren en per omgaande retour te sturen!

  Like

 31. ik hoop voor die vrouw dat een van haar kids ook homo is ze weet niet eens waar ze over praat en laat ze heel gauw op rotten met haar dom gekwak

  Like

 32. paulzwueste zegt:

  Ik denk dat ze eigenlijk er op uit is dat die “vluchtelingen” een tijd mogen verkrachten want dat zou ze wel lekker vinden…

  Like

 33. Wouter van der Horst zegt:

  Laten we haar gaan treiteren totdat ze uit wanhoop zelf van die flat afspringt!!!! Weet iemand waar ze werkt? Ga er graag langs 😁

  Like

 34. Pingback: Homo’s treiteren moet een poosje mogen, meent politicoloog | Kiezen Voor Vrijheid

 35. MarcusNL zegt:

  Ik kan opmaken uit deze kortzichtige opinie van deze dame dat zij niet veel begrijpt van het te gast zijn. Ik weet niet waar zij is opgegroeid maar de Nederlandse normen en waarden hebben blijkbaar geen genoeg aandacht gekregen tijdens de opvoeding.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s