Kerstboodschap van Geert Wilders

Screenshot_33

Beste vrienden en vriendinnen,

In 2015 steeg onze PVV in de peilingen naar recordhoogte. Steeds meer Nederlanders steunen de PVV en waarderen onze inzet. Ook mocht ik namens u allen de publieksprijs Politicus van het Jaar 2015 in ontvangst nemen. Daar past alleen dankbaarheid bij. En het besef dat zonder u dit allemaal niet mogelijk was geweest.

Nederland beleeft een moeilijke tijd. Er is terreurdreiging, een asiel-tsunami, de afbraak van de zorg. Maar gelukkig is er de PVV. Zij houdt de vlam van de vrijheid brandend. Intussen probeert de politieke elite mij door middel van een nieuw proces de mond te snoeren. Maar dat zal haar niet lukken. Ik blijf mij – schouder aan schouder met alle PVV-verkozenen, met onze medewerkers, en met u – keihard inzetten voor Nederland! Altijd!

Samen gaan wij van 2016 een geweldig jaar maken!

Namens alle PVV-verkozenen in de Tweede Kamer, Eerste Kamer, Europees Parlement, Provinciale Staten, gemeenteraden en al onze medewerkers wens ik u en uw familie prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2016!

Hartelijke groet,

Geert Wilders

PVV nieuw

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Bron:
Nieuwsbrief Partij voor de Vrijheid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Kerstmis, Nederland, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

30 reacties op Kerstboodschap van Geert Wilders

 1. jungleelephant zegt:

  Laten we hopen dat zijn wens uitkomt:een geweldig 2016!En dat kan maar op een manier!Islam-vrij en EU-vrij!

  Like

 2. Wederzijds, Geert! Dank je dat je er bent voor alle Nederlanders die nog niet geheel en al hun hoofd kwijt zijn!
  Samen zullen we er uit komen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Deze boodschap kan ik voor 100% onderschrijven!
  Weg met die verkwansellaars van onze westerse joods/christelijke normen en waarden,
  weg met die roversbende die haar eigen bevolking besteelt en bedonderd om in Brussel maar mooi weer te kunnen blijven spelen,
  weg met die profiteurs in Den Haag die de ouderen die dit land tenslotte hebben opgebouwd gewoon laten verrekken.
  weg met die dieven van onze welvaart, die er voor zorgen dat zij die al niet veel hebben nog minder overhouden, de dieven die de rijken en multinationals de schoenzolen aflikken, die de bevolking allerlei mooie beloftes en worsten voorhoud waarvan later blijkt dat het praktisch allemaal sigaren uit eigen doos zijn.
  Moet ik nog verder gaan?
  Nederland een Democratie???, ja als je mag gaan stemmen op de dieven van je portemonnee en voor de rest je mond moet houden omdat je anders wordt uitgemaakt voor ik weet niet wat.
  WEG ERMEE!!!

  Geert ga verder met waar je aan bent begonnen, mijn stem heb je, en jullie allemaal natuurlijk ook prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2016

  Like

 4. Jade zegt:

  Mooi kerstboodschap. Gelukkig hebben we nog 1 politicus die voor Nederland staat.
  Alle anderen likken de reet van NWO-Brussel met z`n mislukte eu.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  We blijven u steunen Geert; ook de allerbeste wensen!

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Hulde Geert voor jou en je vrouw voor je inzet voor ons mooie Nederland!

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Geert Wilders we leven in een rare tijd en een rare wereld, ik vind het knap dat jij het nog kan volgen. Ik niet hoor, minder mag niet maar die klojo’s in de regering mogen elkaar wel na spreken om jou met Hitler te vergelijken. Nou sorrie hoor dit heeft zelfs niet met positieven discriminatie te maken. ER zijn maar weinig mensen volwassen geworden in deze wereld, maar daar ben jij er in ieder geval 1 van. Maar of je daar zo blij moet zijn, vraag ik me af. Ik wenst je in ieder geval hele fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2016.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ik heb Geert een mail gestuurd, en hem alle goeds toegewenst voor het nieuwe jaar. We zullen de PVV ook in 2016 weer heel erg nodig hebben in ons verzet tegen de islamisering van Nederland.

  Like

 9. Pingback: Kerstboodschap van Geert Wilders | Rechtsaf doorzee

 10. Bedankt Geert, vooral door jou en je mensen kun je in 2016 je fiets weer gewoon buiten laten staan en zijn de fietssloten en -kettingen alleen nog maar in het Fietsenmuseum in Nijmegen te zien, zijn er geen bontkraagjasjes of van die kutcapuchonsweaters meer bij de C&A te koop, worden meiden niet meer door de ME het ziekenhuis ingeslagen, kun je een moskee alleen nog maar op YouTube bekijken en kunnen onze goudwindes weer van een welverdiende ouwe dag genieten.

  Like

  • Wijnand Stam zegt:

   Ik hoop het van harte. Zou mooi zijn !
   ” Een moskee alleen nog maar op YouTube bekijken” ga ik er van uit dat
   je bedoelt; de ruïne bekijken van wat eens een moskee was.

   Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 12. fleckie zegt:

  Alle ‘dappere.’ schrijvers , , vooral dhr. Bron, en dhr. Wilders voor hun enorme inzet, prettige dagen, en een heel voorspoedig NIEUWJAAR toegewenst..fleckie

  Like

 13. Breget zegt:

  Dat is echt PVV ten voeten uit ,hun strijd voor Nederland ,en zijn Burgers geweldig .

  Like

 14. Roeland zegt:

  Beste Geert, Als jij aan de macht komt hoop ik , dat de AOW leeftijd weer 65 jaar wordt. Heel veel (arme) nederlandse 55 + ers voelen zich alleen al op dit item bedrogen door de politiek.

  Verder wens ik je alle goeds en Gods zegen voor het nieuwe jaar en de komende jaren. Je bent een licht in de (politieke duisternis) , die o.a. over Nederland is neergedaald.

  Fijne Kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond nieuw jaar!

  Like

 15. jowitteroos zegt:

  Geweldige boodschap die ik geheel kan onderschrijven. De kaart naar PVV Den Haag is naar u onderweg, net als voorgaande jaren.

  Mijn dank gaat ook uit naar alle schrijvers en reageerders op de alternatieve media en met name natuurlijk E.J. Bron. Dank voor uw inzet iedere dag maar weer. Hoop zo dat het ty gaat keren ten gunste van het gedachtengoed van de PVV.

  Dank webmaster voor uw enorme toewijding en inzet.

  Like

 16. fleckie zegt:

  ……….’PRVACY…VERSUS……VEILIGHEID’…………..NW. ISRAELITIETISCH WEEKBLAD, 18 december 2015. …door Karen de Jager.’Onzorgvuldig omgegaan met persoonsgegevens? Vanaf 1 januari hangt daar een prijskaartje aan, dank zij. De ..’.MELDPLICHT..DATALEKKEN’, die dan in werking treft. En dat werd hoog tijd,zegt Benno de Winter,expert informatiebeveiliging en privacybescherming. ” Een speciale groep binnen onze samenleving selecteren, is nu makkelijker dan tijdens de Tweede Wereldoorlog.”……….’ Het motto uit een gedicht van Adriaen Valerius(1576) lijkt actueler dan ooit: ‘ O, Nederland, let op uw saeck. Bewaar, bescherm uw rechten en privilegien’. Burgers moeten op de barricaden voor hun privacy,een basaal recht,vindt Benno de Winter.” De overheid doet veel te schimmig over wat ze met al onze persoonlijke gegevens doet en wat het ons oplevert. Iemand die zegt:’ het maakt mij niet uit of mijn gegeven op straat liggen’,wil hier niet over nadenken. Misschien vindt hij of zij het te ingewikkeld. Iemand die zegt dat privacy opgeofferd moet worden voor veiligheid,veronderstelt dat de overheid altijd een betrouwbare partner is. Maar dat weten wij beter, als geen ander”……………ONDERSCHAT……
  Veel te lang hebben organisaties het belang van de veiligheid van persoonsgegevens onderschat. ETHISC..HACKERS, die waarschuwen voor de veiligheidsfouten in een systeem door dat datalekken aan te tonen, worden op allerlei manieren aan banden gelegd,terwijl bedrijven en organisaties die onze gegevens onvoldoende beschermen,buiten schot blijven. Dat kan nu niet meer. De WET MELDPLICHT DATALEKKEN drukt organisaties met hun neus op hun verantwoordelijkheid,stelt de Winter.Een datalek melden is verplicht. En organisaties en bedrijven kunnen een boete krijgen als ze persoonsgegevens niet op een. Behoorlijke en zorgvuldige manier verwerken of langer bewaren dan noodzakelijk is. Maar ook als de beveiliging niet deugt,het beheer van persoonsgegevens slecht is,of GEVOELIGE informatie over ..BURGERS ,
  zoals hun POLITIEKE ..VOORKEURof levensovertuiging,is misbruikt. ……….In het najaar van 2011 gooide de Winter een steen in de rustige overheidsvojver met zijn actie LEKTOBER. De hele maand oktober onthulde hij samen met .WEBWERELD.. Dagelijks een ..ICT-PRIVACYPLEK in een website of bij een overheidsdienst. En die ‘lekken’ waren ruim voorhanden. Die actie bracht het maatschappelijke debat in beweging en droeg bij aan de vernieuwde nieuwe WET bescherming persoonsgegevens,waarin de meldplicht voor datalekken is opgenomen. Maar we zijn er nog lang niet. ” Kijk wat er gebeurt met ons burgersercicenummer,dat in 2007 is ingevoerd om in combinatie met het DigiD nhet elektronisch verkeer tussen burgers en overheid in goede banen te leiden. Daar hadden we het sofinummer al voor. Inmiddels wordt dat registratienummer voor veel meer zaken gevraagd,: de zorg, je bankrekening etcetera. Is dat nodig? De overheid kan zich tegen je keren en fouten worden gemaakt, ook door een overheid”. ………..Joodse ORGANISATIES. ……….Joodse organisaties lijken zich wel degelijk van dit risico bewust. Twee jaar geleden organiseerde het adviesorgaan ter bescherming van de Joodse gemeenschap ..’BIJ LEVEN en WELZIJN( BLEW) voor het eerst een workshop voor Joodse bestuurders over ..CYBERVEILIGHEID. Hoe veilig zijn onze systemen voor …hackers? Er waren sprekers, systemen werden getest. De opkomst was goed, en de bezoekers waren tevreden. Echte aanpassingen in de beveiliging van sysyteem was niet nodig. …Dennis MOK,voorzitter BLEW noemt die beveiliging in het algemeen oké. Hij ziet bovendien geen extra risico’s. “Maar als je de ‘voordeur’ afsluit, is het vanzelfsprekend dat je ervoor zorgt dat de ..digitale…achterdeur ook goed dicht is”. …….Coen Abram, verantwoordelijk voor de ledenadministratie v.d. NIHS somt op:” Iedereen die bij de NIHS komt werken,moet een contract ondertekenen dat er geen vertrouwelijke gegevens aan buitenstaanders worden verstrekt. Op straffe van ontslag. Verder zijn er diverse procedurele maatregelen getroffen om de veiligheid van persoonsgegevens te waarborgen. Van ons bestand worden regelmatig..BACK-ups gemaakt door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bewaren van vertrouwelijke gegevens.”. Ook de LJG ziet de veiligheid van de systemen en de ledenbestanden als een prioriteit. ..Madelon Bino , directeur, zegt dat daarvoor een gespecialiseerd bureau is ingehuurd dat de LJG daarover adviseert. Veel meer wil ze erover niet kwijt.–voor de veiligheid. Basisschool Rosj Pina neemt de overheidsregels op het gebied van de bescherming van privacy in acht, naast alle andere veiligheidsmaatregelen die geadviseerd worden door bijvoorbeeld BLEW. …………….De kinderen hebben ook een workshop gekregen van BLEW. Onder de titel Streetwise hadden ze les over veiligheid op straat en op…INTERNET. ………………..VEILIGHEID..ALS…EXCUUS……………Het bewustzijn over digitale veiligheid groeit,. Dat ziet ook Benno de Winter.” Als ik een college geef op de Hogeschool Rotterdam, voor de opleidingen ..technische ..ontwikkeling..en..marketing,over beveiliging van persoonlijke gegevens,dan zit de collegezaal..BOMVOL… En is er een wachtlijst. Ook jongeren zien het belang en krijgen oog voor de risico’s.” En dat is hoopgevend. Want ondanks alle posititieve ontwikkelingen zoals de Wet meldplicht datalekken, noemt de Winter. De overheid nog steeds ..extreem ..techno-optimistisch. ……………De Winter:” De overheid verzamelt steeds ..MEER.. Persoonsgegevens , met veiligheid als excuus. Maar de feiten om dat te onderbouwen ontbreken. De recente aanslag in Parijs is een mooi voorbeeld. Om de aanslagen te plannen,communiceerden de terroristen via ..SMS. Nu gaan er stemmen op om het versleutelen van digitale gegevens tegen te gaan. Maar ..sms- berichten zijn niet versleuteld. Die waren ‘openbaar'”. ………..En De Winter gaat verder:” Het ontbreekt de overheid, politie en veiligheidsdiensten niet aan gegevens. Als ik kijk naar de aanslagen sinds de moord op Theo van Gogh, van ‘Nine eleven’ tot en met de mislukte aanslag in de..THALYS..waren de daders steeds in beeld bij de veiligheidsdiensten. Het ontbrak dus niet aan…persoonsgegevens,maar het ging mis in de ..fysieke..opvolging. Dat kun je alleen maar oplossen door meer mankracht ter beschikking te stellen. ..Maar dat is duur. Dus roepen politici steedsmeer meerdetails, zonder ook maarHeerema begin van bewijs dat dit iets..oplevert. ………..Maar iedere keer als paradoxale kenmerk het opgeven van vrijheden om onze vrijheden te beschermen,zonder ook maar het begin van bewijs dat dit iets oplevert. ” De Winter noemt dat ” een schaamlap” om hun straat schoon te vegen als het opnieuw misgaat. Hij noemt het ook een risico. Voor ons burgers,voor ons basale recht op …privacy…………………..MEEPRATEN?…………… Benno de Winter..is..EEN van de gasten in ..De DEBATTERIJ..over ‘PRVACY..VERSUS..VEILIGHEID’ op zondagmiddag 10 januari in Amsterdam. Dit is het tweede debat in een reeks van vier, georganiseerd door..CRESCAS in samenwerking met het NIW #…………… De DEBATTERIJ, 10 januari van 15.00-17.00 uur in Creatie, Nieuwe Achtergracht, 170, Amsterdam. …entree €2,50 Aanmelden via http://www.crescas.nl

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Dat is pas een geweldige Kerstboodschap, Geert Wilders! En nou maar hopen dat zijn linkse vijanden in 2016 zullen falen met dat schijnproces, de gehate EU ten onder gaat en de “vluchtelingen en asielzoekers” HEEL ver uit Europa worden gehouden!

  Like

 18. tjonge zegt:

  beste hr wilders, ik wens u alle veiligheid, geluk en gezondheid toe, en tevens voor uw dierbaren !
  zodat u nog lang de ondankbare taak tegen de islam/eu te vechten het hoofd kan blijven bieden !
  .
  natuurlijk hoop ik wel dat die taak heel snel overbodig gaat worden, maar dan mag u van mij de rest van uw leven van een riant wachtgeld gaan genieten, dat heeft u dan wel verdient !!!

  Like

 19. rien zegt:

  nu is je werk voor het grootste gedeelte gedaan.
  je hoeft weinig meer te doen,dat zooitje landverraders heeft voor een klimaat gezorgt waar geen autochtone zich meer in thuis voelt.
  het is nu een kwestie van tijd voordat de bom barst.
  zouden die sukkels nu echt denken dat we die legale diefstal en onderdrukking blijven pikken?
  die multicultiknuffelaars van de p( artij) v(an) d( e) a( fgrond),leugenaars van de vvd en de meehuilers als d66 en sp graven hun eigen graf.
  Het jammere is dat na fortuin iedereen iets van hem heeft overgenomen,en als straks de onbeheersbaarheid van de doelstellingen van deze tweede kamer zal blijken,ze zich direct achter jouw denkbeelden zullen scharen om zichzelf te redden.
  de boodschapper straffen is nog dommer dan ontkenning van de feiten.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  Eens met vorige reacties.

  Like

 21. T.Recourt zegt:

  Hey Geertje !
  Ik deel alles hoor ! van jou via FB
  Van mij mag je die hypo s allemaal de kamer uit schoppen!!
  stelletje riool ratten !!
  En de burgers zijn het slacht offer!
  Mij wilde ze ook naar de voedsel bank sturen !
  Ik zei , een schooier ben ik niet , dan maar een dief !
  Net als Gerit die jat als de raven , ik ben een boef in de ogen der braven
  Maar wat moet je dan , als je niks hebt
  In deze wereld waar je zo word genept
  Hey Geert , schop ze het land uit jongen
  Onze boot is vol !!!!
  Onze boot zinkt!!

  Fijne feestdagen en PROOST X

  GR. Tamara

  Like

 22. gienus werkman zegt:

  rutte kan wel menen dat hij alles kan doen wat hij wil ,maar de grondwet kan hij niet zomaar veranderen daar is meer voor nodig dus we blijven pvv steunen en onze mening zeggen.

  Like

 23. Annie zegt:

  Pim Fortuyn heeft het met de dood moeten bekopen , jij Geert leeft al meer dan 10 jaar niet meer in vrijheid omdat je je mening niet meer mag geven, als je kritische bent dat mag niet in een democratie, link heeft Pim de mond gesnoerd maar Geert en de Pvv krijgen ze niet op de knieeen, en zijn stemmers ook niet. Geert ik wens je prettige kerstdagen en ik hoop dat je in 2016 wel in vrijheid kunt leven.

  Like

 24. Lis zegt:

  Een prachtige boodschap van een held, een top-politicus die er is voor ons Nederland. Geert Wilders, ook voor u en uw vrouw prettige Kerstdagen en een heel goed 2016 toegewenst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s