Miljonairs cashen met opvang asielzoekers

Screenshot_26

Aan vluchtelingen is veel geld te verdienen. Het COA betaalt per dag per persoon € 40.- voor opvang. Zo verhuurt Peter Gillis van Oostappen Groep zijn Brabantse vakantiewoningen bij de Efteling. Hij sloot een overeenkomst met COA voor maximaal 1200 asielzoekers. Dat levert hem per dag op: 1200 maal € 40,- = € 48.000.- De deal loopt van 21 december tot 30 april. Bij maximale bezetting levert dat ruim € 5,7 miljoen op.

Vastgoedhandelaar Jonald Bouwhuis 
uit Apeldoorn vangt in hotel De Wyllandrie 230 vluchtelingen op voor maximaal twee jaar. Als hij in twee jaar het maximum aantal asielzoekers opvangt, zal hij € 6.716.000,- aan inkomsten ontvangen. Na die twee jaar wil hij appartementen van het hotel maken. Asielzoekers kunnen zijn aankoop dus financieren.

Lees verder>>>
(h/t “Thoth”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Miljonairs cashen met opvang asielzoekers

 1. Dat schreef ik al: De hele asielopvang is een financiële transactie, met zoals altijd, de (elite) kapitalisten als begunstigden!
  https://eunmask.wordpress.com/2015/12/16/de-hele-asielopvang-in-nederland-blijkt-niet-anders-dan-een-financiele-transansactie/

  Like

 2. rs zegt:

  Hoop van ganser harte dat dat gajes de boel zo VERNIELD dat ze er aan het eind van de rit nog geld te kort komen!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  En de geraakte en ruimhartige verblinde ziel
  helpt enthousiast méér stumpers in ONS huis te halen
  (dus op jouw kosten hé…wij mogen méébetalen)
  en steunen zó de hamsterende Eurofiel !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. Marc zegt:

  Het verbaast me niets. Asielindustrie is nu eenmaal een kapitalistisch-socialistische onderneming.

  Like

 5. Driek zegt:

  Ja, nu kan iedereen hier wel verontwaardigd over zijn, maar zolang onze bewindslieden het slechte voorbeeld geven, lieden in Brussel geld opstrijken voor een hoop slap gelul, wij een koningshuis hebben die tot de rijkste mensen ter wereld behoren, directeuren van Thuishulporganisaties driehonderdduizend euro per jaar verdienen en dat idioot hoge salaris straks mogen verdubbelen, – en zo kan ik nog wel even doorgaan – neem ik het die exploitanten van vakantiewoningen en vastgoedexploitanten niet kwalijk dat ze mee willen delen in de poet. Tenslotte zijn het zakenmensen.

  En waarom zou je de boel de helft van het jaar leeg laten staan als je er nu geld voor kan beuren? Nederland is de laatste jaren een asociaal land geworden. Met de komst van al die moslims zijn we afgegleden. Als ik jongeren wel eens hoor praten, het is een ordinaire platte straattaal doorspekt met Marokkaans gebrabbel. We zijn een land van niks. Dus zal ik me druk maken om mensen die daar gebruik van maken? Ze doen maar. Ik heb het helemaal gehad met Nederland.

  Like

 6. Zo dacht ook de PvdA-burgemeester uit Geldermalsen haar verliesgevende OG-speculatie in Geldermalsen te kunnen wegpoetsen! Mag ik ff kotsen?

  Like

 7. Jean zegt:

  Dat is al jaren geweten dat de gewetenloze maffia grof geld verdiend aan die importbarbaren en als de rekening vol is wordt het zootje gedumpt en kunnen we nogmaals extra betalen.
  Maar o neen vooral geen grenzen sluiten want dan valt de handel stil daarom dat we nooit zakkenvullers horen klagen over vreemdelingen. Zij de lusten en wij de lasten.

  Like

 8. Reken maar dat een hoop van die zogenaamde ‘gutmenschen’ en ‘vrijwilligers’ hier flink gaan verdienen aan de huisvesting van die gasten!

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.ad.nl/ad/nl/34564/Dossier-Bed-Bad-Brood/article/detail/4211295/2015/12/20/Nederland-geeft-miljoenen-uit-aan-zorg-voor-illegalen.dhtml

  En Nederland geeft miljoenen uit aan zorg voor illegalen

  Nederland betaalt jaarlijks tientallen miljoenen aan medische zorg voor illegalen. Dat meldt De Telegraaf.

  Afgewezen asielzoekers blijken vooral kosten te maken bij ziekenhuizen, GGZ-instellingen en ABWZ-instellingen. Wanneer een rekening niet wordt betaald, kan een zorgverlener die indienen bij de overheid.

  Vorig jaar declareerden zorgverleners op die manier voor een bedrag van 30,8 miljoen euro. Huisartsen, tandartsen en ziekenhuizen moesten zelf een bedrag van 6,4 miljoen euro voorschieten. Ook dit jaar zouden dergelijke bedragen zijn gedeclareerd.

  Like

 10. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  En nu roepen de stommelingen in dit land natuurlijk weer dat de ‘zieligheidsindustrie’ zo goed is voor de economie! Want kijk toch eens wat een mooie omzet de Nederlandse ondernemers draaien! Het is ook o zo goed voor de werkgelegenheid!

  De stakkers hebben nog steeds niet in de gaten dat alles uit de belastingpot wordt betaald!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Smerige zwarthandelaren !

  Like

 13. asjemenou zegt:

  klopt niet helemaal, want het bedrag is inmiddels al van 40 euro pp naar 100 euro pp gegaan.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4196308/2015/11/27/Gemeenten-krijgen-fors-meer-voor-opvang-vluchteling.dhtml

  Like

 14. asjemenou zegt:

  klopt niet helemaal, want het bedrag is inmiddels al van 40 euro pp naar 100 euro pp gegaan.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4196308/2015/11/27/Gemeenten-krijgen-fors-meer-voor-opvang-vluchteling.dhtml
  maar dat moet ook wel want ze eten graag dure vissen.
  en onze zwanen zijn ook al niet meer veilig.
  http://ikwasinharen.nl/2015/12/09/breaking-asielzoekers-doden-zwanen/

  Like

 15. Jade zegt:

  De rijken vullen nog even snel hun kassa.
  Laten wij ze in de gaten houden…
  Zodra ze één voor één de benen nemen wordt de zaak kritiek.

  Like

 16. O nou begrijp ‘k het wat capo di tutti capi Rutte bedoeld dat deze asieleiser stroom goed voor de Nederlandse economie is. Tja het zelfde is het geval met de EU vrij verkeer van goederen en personen is óók alleen goed voor het bedrijfsleven terwijl de burgers voor de sociale ellende opdraaien…

  Like

 17. Hendrik M. zegt:

  De landverraders kliek vindt het niet erg om belasting gelden aan vriendjes te geven…

  Like

 18. Pingback: Miljonairs cashen met opvang asielzoekers | Rechtsaf doorzee

 19. Pingback: Wij zijn massaal bedrogen: Het hele asielbeleid is Illegaal! | eunmask

 20. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s