Oost-Duitsland: Duizenden “vluchtelingen” verdwijnen spoorloos na aankomst

Screenshot_12

Ook de ministers van Binnenlandse Zaken weten niet waar duizenden “vluchtelingen” naartoe zijn gegaan.

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de eerste opvang verdwijnen er in Oost-Duitsland duizenden “vluchtelingen” spoorloos. De ministers van Binnenlandse Zaken van de deelstaten vermoeden dat de “vluchtelingen” naar de grote steden of andere delen van het land zijn getrokken.

20 tot 30% van de over de nieuwe Duitse deelstaten verdeelde “vluchtelingen” verlaten de kampen daar alweer in de eerste dagen na hun aankomst. Dat bleek uit een enquête van de “Saarbrücker Zeitung” onder de ministeries van Binnenlandse Zaken van de Oost-Duitse deelstaten. Volgens de enquête kwamen er dit jaar tot nu toe ongeveer 30.300 “vluchtelingen” naar Brandenburg; slechts 24.600 zijn daar op dit moment ondergebracht. De rest zou “gewoon verdwenen” zijn, zei een regeringsvertegenwoordiger. Vermoedelijk zouden deze “vluchtelingen” vertrekken naar grote steden zoals Berlijn, naar familieleden in andere regio´s van Duitsland of naar andere landen in Europa.

In de deelstaat Thüringen met 26.900 geregistreerde “vluchtelingen” gaf het verantwoordelijke ministerie van Migratie het aantal “individuele vertrekken” met 20 tot 30% aan. Exacte aantallen zouden er niet zijn vanwege de onnauwkeurige registratie. Ook in de deelstaat Sachsen bevestigde een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken dat “vluchtelingen” de kampen uit zichzelf verlaten. Vaak zouden familieleden en bekenden al bij de ingang wachten als er nieuwkomers aan zouden komen om hen mee te nemen. Een percentage van tot 30% zou niet uit te sluiten zijn. tot oktober had men in Sachsen 45.000 “vluchtelingen” geregistreerd.

Tot begin december kwamen er 36.400 “vluchtelingen” naar de deelstaat Sachsen-Anhalt. Omdat ongeveer 11% van hen direct verder zouden trekken, kwamen er slechts 32.600 in de eerste opvang terecht. Ook van daaruit zouden ettelijke “vluchtelingen” vertrekken, zei men. In de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern bedraagt het percentage van diegenen die verder trekken volgens informatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken tot 15%.

De partijcheffin van Die Linke, Katja Kipping, heeft begrip voor het gedrag van de “vluchtelingen”: “Het is te begrijpen dat de gevluchte personen zich naar familieleden of bekenden begeven en proberen zo snel mogelijk aansluiting en werk te vinden”, zei Kipping zaterdag tegenover het persbureau AFP.

“Na een wekenlange vaak levensgevaarlijke vlucht willen de gevluchte mensen vooral één ding: veiligheid”, zei Kipping. Door het “falen van de staat” zouden de “vluchtelingen” echter in “overvolle noodonderkomens terechtkomen, waarin zich geen mogelijkheden bevinden om je terug te trekken, waar voortdurend stress heerst en – zoals gebeurd in tientallen gevallen – de bruine meute hen voor de deur met haatleuzen overspoelt en met aanslagen bedreigt.” Door de door de SPD en de CDU besloten veranderingen van de asielwet zouden de gevluchte personen bovendien tot een half jaar in deze instellingen moeten blijven.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Oost-Duitsland: Duizenden “vluchtelingen” verdwijnen spoorloos na aankomst

 1. Wachteres zegt:

  Het zou mij niet verbazen als een deel an die ‘vluchtelingen’ opgevangen wordt door IS aanhangers en liefderijk wordt verzorgd en getraind tot de tijd rijp is.

  Like

 2. Cathja zegt:

  “De bruine meute…”? Dat zijn dus alle mensen met een gezond verstand, die inzien dat het onherroepelijk fout gaat als de instroom van asielzoekers niet stopt.
  Links is 100x erger dan rechts. Linksen zijn mensen die alles wat krom is recht praten, boter op hun hoofd, en een gigantische plaat voor hun kop hebben!

  Like

 3. Jean zegt:

  Dat probleem kan zo opgelost worden.
  Geef iedere Duitser die een illegaal aangeeft 500 euro en morgen zitten alle cellen “overvol” met illegalen en voer dat illegaal gespuis dezelfde dag nog af richting Afrika, probleem opgelost.

  Like

 4. ‘Vluchtelingen’ zijn kennelijk veel kreatiever en slimmer dan al die naïeve grijze muizen die nu in de politiek zitten en voortdurend achter de feiten aanlopen.

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  Het gevolg van het wagenwijd voor deze hordes open zetten van de/onze grenzen laat zich raden.

  Like

 6. Welkom in Europa! Beruchte miljardair George Soros wakkert vluchtelingencrisis in EU doelbewust aan

  De beruchte Amerikaanse zakenmagnaat George Soros doet er alles aan om de vluchtelingenstroom naar Europa te laten groeien. Hij moedigt asielzoekers aan om naar het continent te reizen en roept de Europese leiders op er veel geld voor uit te trekken. Dat schrijft de Amerikaans-Duitse historicus en risicoadviseur F. William Engdahl voor New Eastern Outlook.

  Soros verschuift het Amerikaanse avonturisme van het Midden-Oosten naar Europa, met name naar Duitsland, aldus Engdahl. “Sinds John D. Rockefeller werd geadviseerd om zijn fortuin te beschermen door een filantropische stichting op te richten, worden stichtingen op grote schaal door Amerikaanse oligarchen gebruikt om hun duistere praktijken te verbergen,” schrijft hij. “Ze doen ondertussen net alsof ze zich inzetten voor de mensheid.”

  George Soros, een groot voorstander van ‘democratische idealen’, is geen uitzondering op de regel. De beruchte magnaat heeft een netwerk van stichtingen opgezet dat verantwoordelijk is voor een reeks regimeveranderingen in Oost-Europa en oud-Sovjetrepublieken.

  Olie op het vuur

  “Zijn stichtingen verspreiden propaganda die de Brits-Amerikaanse oorlogsagenda dient,” benadrukt Engdahl. “Die is erop gericht Syrië te destabiliseren, zoals ze dat drie jaar geleden in Libië hebben gedaan.” Lees verder >>>> http://www.ninefornews.nl/welkom-in-europa-beruchte-miljardair-george-soros-wakkert-vluchtelingencrisis-in-eu-doelbewust-aan/

  Like

 7. Gasso zegt:

  // “Na een wekenlange vaak levensgevaarlijke vlucht willen de gevluchte mensen vooral één ding: veiligheid”, zei Kipping. //

  Weet je wat wij willen????…….. Nou,Nou,????
  OPGESODEMIETERD MET DAT UITSCHOT!

  Like

 8. Anna. zegt:

  De foto bij dit artikel roept bij mij:
  Ze dronken een glas
  Ze deden een plas
  En lieten de zaak zoals het was….. Op.

  Like

 9. Pieter zegt:

  die verdwenen moslims gaan echt niet heus waar zeker weten niet de illegaliteit in hoor,
  dan heb je helemaal niets aan je doctorstitel of ingenieursopleiding…
  nee, ze zijn vast ontvoerd door de joden om geslacht te worden zodat hun bloed verwerkt kan worden in matzes.

  als u een andere reden voor deze massale verdwijning heeft, hoor ik die graag… 🙂

  Like

 10. Jan zegt:

  Duitsland muß kaput: alle EU-bewoners hebben recht bijstand

  Like

 11. madeleine zegt:

  Ze komen in overvolle noodonderkomens terecht…. ja natuurlijk! Hadden ze nu gewild dat de Duitsers KAMPEN gingen bouwen?

  Like

 12. Pingback: Oost-Duitsland: Duizenden “vluchtelingen” verdwijnen spoorloos na aankomst | Rechtsaf doorzee

 13. Avidia zegt:

  wout eenhoorn zegt:
  20 december 2015 om 12:58

  100x ?
  :-}}}}

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Heb dit al paar maanden geleden gezegd, waarschijnlijk ondergedoken dicht bij wapenopslagplaatsen en plannen hoe en wanneer voor een aanslag. Falend beleid van Europa en nu de gevolgen van de Jihad en Islamisering. Bittere waarheidspil, slik m maar door.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s