Peiling: PVV blijft onaantastbaar, en de VVD glijdt weg naar de derde plek

Screenshot_14

(Door: Tim Engelbart)

Het lijkt erop dat de PVV het jaar 2015 mag afsluiten als een klinkende overwinning.

2015 was een buitengewoon succesvol jaar voor de PVV. De partij van Geert Wilders houdt de uitzonderlijk hoge electorale scores vast tot het einde, want ook deze week blijft de PVV eenzaam bovenaan staan op 39 zetels.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Edjan”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

12 reacties op Peiling: PVV blijft onaantastbaar, en de VVD glijdt weg naar de derde plek

 1. Jean zegt:

  In Nederland begint bij steeds meer Nederlanders het licht te schijnen en kiezen ze voor hun ‘eigen’ toekomst en wensen ze dat die massa vreemdelingen massaal terug gestuurd worden en er “vooral” geen geld aan verknoeit wordt.
  Vlaanderen, Oostenrijk, Duitsland, Zweden, G.B., Frankrijk enz. zullen “snel” volgen.
  Laten we beginnen met die uitgerangeerde nietsnutten uit te schakelen en de wil van het volk respecteren, mijn voorstel is 65% MINDER lullers & zakkenvullers en alles wat een bepaalde impact heeft op ons leven “eerst” voorleggen aan de burgers die dan zullen beslissen wat er hoort te gebeuren en….in heel Europa het vreemdelingen stemrecht en vreemdelingen op publieke posten te verbieden, in onze samenleving hebben vreemdelingen zich met niets te bemoeien maar enkel heel snel te vertrekken want wij hebben het echt gehad met die barbaarse import.

  Like

 2. Als Geert rustig en nuchter blijft heeft hij een prima toekomst met zijn PVV.

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  ”Peiling: PVV blijft onaantastbaar, en de VVD glijdt weg naar de derde plek”
  Wat zou het fantastisch zijn dat het aantal van 39 zetels (liefst nog meer) voor de PVV
  de uitslag van de eerst komende verkiezingen is, en dan?
  juist!, de grote uitstroom van die hordes islamieten die de huidige zittende verkwansellaars in politiek Den Haag hebben binnen gelaten, sluiting en sloop van alle moskeeën, islamitische scholen, universiteiten en verdere islamitische broeinesten, weg met die smerige, moordzuchtige, verachtelijke, antidemocratische ons land verpestende ideologie.

  Like

 4. Jan van Eechoud zegt:

  En wat zal Tim daar de smóór over in hebben!! LOL

  Like

 5. Thoth zegt:

  Ik hoop het. Maar de VVD, PvdAllochtonen, Dzestigzestig, Linkseklootzakken en de ChristelijkeStatus hebben tesamen 79 zetels. En die zeggen natuurlijk nee tegen de PVV…

  Like

 6. Natuurlijk is het voor Geert Wilders een opsteker dat z’n PVV zo hoog in de peilingen staat. Nederland is tot op het bot verdeeld wanneer het erop aan komt, dat is dan te merken in de verkiezingsuitslagen. Net zoals op 12 september 2012 toen veel PVV kiezer overliepen naar de VVD door het gespin van diezelfde VVD omdat de SP virtueel té hoog in de peilingen stond. Men kan het ook in andere landen constateren dat loze dreigementen, het demoniseren en uitsluiten een groot gedeelte van het electoraat op het laatste moment van keuze doen veranderen bijv. de laatste verkiezing in Turkije wisten de burgers dat ze op een dictator zouden stemmen en zie het resultaat Pasja Erdogan zit steviger dan ooit in het zadel. Graag had ‘k het gezien dat de PVV meer dan 76 zetels zou halen, maar dit is ondenkbaar in Nederland omdat er te veel partijen mee doen mijns inziens en wanneer het wel zo zou zijn, worden er plannen gesmeed om van Geert af te komen. Goh mensen die een rotsvast vertrouwen in partijen en politici hebben worden wanneer het meezit om de 4 jaar diep teleur gesteld. Doordat de formatie en vooral door het regeerakkoord wat uiteindelijk voor de meeste kiezers een deceptie wordt. Meen dat het in 1986 was toen de Centrum Democraten van Hans Janmaat er enorm goed voor stonden en door manipulatie van de elektronische stemmachines maar een paar schampere zetels opleverden. Definitie van krankzinnigheid: Weer op dezelfde partijen stemmen in de hoop dat het dan wel betere resultaten op zou leveren…

  Like

 7. tjonge zegt:

  voor een ieder die denkt dat engelbart positief over de pvv schrijft, zoals de koptekst doet suggereren, think again !
  .
  wacht maar tot er weer eens iets gebeurt in het land of een bepaalde uitspraak dat de pvv zwaar kan beschadigen.
  .
  dan zal engelbart er als de kippen bij zijn om bij de hr wilders fijn “het mes in zijn rug rond te draaien” !!!

  Like

  • Volkomen mee eens tjonge, het wachten is op een glitch van de PVV, dan trekt Engelbart alle registers open. Terwijl Nederland bestuurd wordt door een criminele, VVD Maffia-achtige familie met als capo di tutti capi Rutte. Rutte z’n holmaatje Jort Kelder liet zich eens uitgebreid in de media uit over Bram Moszkowicz als zijnde een ‘Maffiamaatje’ nou Kelder kan bij de eerste de beste nichten-ruzie tussen hem en Rutte beter Mark een Maffiamaatje noemen…

   Like

 8. N.E. Derlander zegt:

  Wat ik zo verbazingwekkend vind, is dat heel veel Nederlanders inmiddels hoger opgeleid zijn, en je dus denkt te mogen verwachten dat de meeste van deze mensen zelf kunnen nadenken. En toch laten deze mensen zich keer op keer van alles “wijsmaken” door policor Nederland. Zelfs bij het smerige af (let maar eens op de verdraaiingen van PVV uitspraken, die de policor politici zonder te verblikken of te verblozen durven te doen (zie bijvoorbeeld de valse verdraaiingen, die Rutte uitsprak tegen de heer Fritsma in het Tweede Kamerdebat over het bewaken van de grenzen). Nu het valse trucje van Segers weer: Wilders moet afstand nemen van de rellen in Geldermalsen, daarbij bewust voorbijgaand aan de werkelijke oorzaken van de rellen (Segers is hierop allerlei manieren zeer onchristelijk).

  Ik denk dat VVD en CDA als een blad aan een boom zullen omdraaien als de PVV fors de grootste wordt en dat het wel mee zal vallen met de grote woorden van Buma en Rutte (wij gaan niet samen regeren met de PVV). Ik hoop dat de PVV zich niet opnieuw in de tang laat nemen door deze regentenpartijen, die Nederland weggegeven hebben aan de EU (lees Duitsland).

  Ik blijf PVV stemmen.

  Like

 9. peter de koning zegt:

  Stem op Ons Nederland, stem PVV dus.

  Like

 10. Adriaan Jansens: De CD zakte in 1986 juist helemaal door het electorale ijs, mede vanwege de aanslag in Kedichem op 29 maart 1986 en verloor toen zijn enige kamerzetel..

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Op naar een meerderheid van zo’n 80 zetels !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s