Recensie: “150 Palestijnse fabels”

Screenshot_16

(Door: “Erik”)

Gewoon een willekeurige dag, de Palestijnse tv laat weten dat geheel Israël dient te verdwijnen, en Facebook bood haar verontschuldigingen aan voor het abusievelijk verwijderen van het portret van Golda Meir met de tekst: ”Vrede komt wanneer de Arabieren hun kinderen meer liefhebben dan ze ons haten”.

Wanneer men de Facebook-accounts van terroristen bekijkt, ziet men dat het hen erom gaat zoveel mogelijk Joden te doden om zo martelaar te worden. Abbas: “We begroeten elke druppel bloed vergoten ter wille van Jeruzalem”. Een volgende generatie Palestijnen wordt opnieuw bedrogen met de leugen dat de Joden islamitische heilige plaatsen zouden ontheiligen en vernietigen.

In het onlangs verschenen boek “150 Palestijnse fabels” komen de meest geuite beschuldigingen en leugens aan het adres van Israël aan bod. Of de stenen gooiende en hals afsnijdende terroristische moordenaars met een boek bereikbaar zijn, is uiterst twijfelachtig. Maar journalisten, opiniemakers, docenten en politici in het Westen bereiken, die uit luiheid (?) of obsessie met Israël en Joden steeds weer herhaalde leugens en verdraaiingen overnemen of slikken als zoete koek, dat moet mogelijk zijn.

Lees verder>>>
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Lügenpresse", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, gezond realisme, Heilige Land, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Recensie: “150 Palestijnse fabels”

 1. Hendrik M. zegt:

  Ben bang dat ook dit boek niet gelezen zal worden door ‘onze’ vuige landverraderskliek.

  Like

 2. Anna. zegt:

  Een goede recentie over een boek wat feiten presenteerd……
  Helaas wil het journaille geen feiten horen die lijken / zijn slecht te verkopen……
  Ophitsing en rellen verkopen beter……. Toch is dit een boek wat een ” diepere waarheid ” heeft.

  De Joden zullen EEUWIG tot het einde der tijden problemen blijven hebben met ALLE volken…..
  Dit is al vanaf 70 na Christus begonnen, ieder volk wil de Joden vernietigen met als lugubere climax de holocaust….. ( lees de geschiedenis ). Dit heeft een reden……. Dit is een religieuze strijd.

  Nu zijn de zogenaamde Palestijnen het speerpunt in de islamitische propaganda en terreur oorlog tegen de Joodse staat…… Zij voeren de strijd aan die Saudie Arabie en Iran en Syrie en Jordanie en noem maar op ALLE ISLAMITISCHE LANDEN graag tegen Israel willen voeren…….. ( nu vechten ze nog tegen elkaar maar dat zal op een gegeven moment veranderen)
  En op een zeker moment in de tijd ( de toekomst misschien wel heel snel) zullen deze terreur volken/ lieden bijval krijgen van de hele wereld…..
  Dan zullen ALLE volken op staan en naar Jeruzalem trekken en daar zullen de volkeren Jeruzalem proberen te veroveren ( steen heffen) maar ze zullen zich deerlijk verwonden …….. Zo staat het in mijn Boek… De Bijbel…………dat is de diepere waarheid van de 150 Palestijnse fabels……..deze fabels ZIJN FABELS maar niemand wil dit horen…….. Maar de tijd zelf maakt zich klaar voor de finale eindstrijd………… In Jeruzalem……!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s