“Vluchtelingen”crisis: Orbán dicht EU “zelfmoordneigingen” toe

Screenshot_35

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán deelt in een interview opnieuw behoorlijk uit aan Brussel en vermoedt achter de “vluchtelingen”crisis een samenzwering van links. In Hongarije zouden geen parallelsamenlevingen van migranten bestaan zoals in andere landen.

In een interview met de Tsjechische krant “Lidové noviny” beschuldigde de Hongaarse minister-president Viktor Orbán de EU-politici van een gebrek aan gezond mensenverstand. “Zelfs de meest eenvoudige mensen wisten dat we niet mogen toestaan dat zulke mensenmassa´s zonder controle ons leven binnen marcheren”, aldus de politicus tegenover de krant. Men zou niet weten wat voor mensen dit zouden zijn en waar ze vandaan zouden komen. Het zou van “zelfmoordneigingen” getuigen als men hiertegen niets zou ondernemen.

Achter de herverdeling van de “vluchtelingen” en armoedemigranten in Europa, waartegen Hongarije een officiële klacht heeft ingediend, ziet Orbán een samenzwering van politiek links. “Wij hebben het vermoeden dat in Europa in het geheim of officieus kiezers geïmporteerd worden”, zei de minister-president. Volgens hem zouden de meeste ingeburgerde immigranten op linkse partijen stemmen.

Verder prees Orbán het Hongaarse model, omdat hij zou twijfelen aan het integratievermogen van buitenlanders. “Het feit dat we bij ons geen parallelsamenlevingen hebben, is geen nadeel van Midden-Europa, maar een van onze grootste voordelen”, zei hij. Daarbij vergat hij echter de Roma-minderheid in het land, die nog steeds een eigen leven leidt.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, EU-critici, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Vluchtelingen”crisis: Orbán dicht EU “zelfmoordneigingen” toe

 1. H. Numan zegt:

  Hij heeft groot gelijk. Links is niet verdwenen toen het IJzeren Gordijn viel. Ze gingen gewoon door onder een andere naam. Ze noemen zich nu socialisten.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ze noemden zich toen ook al socialisten als communisten. Dus er is niets veranderd…..Zowel de communisten alsook de socialisten dragen/gebruiken de kleur rood en de fascisten (extreem-links) gebruikt zwart als hun leur, de kleur des doods…..

   Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv @PutinRF_Eng @alasadbashar @Viktor_Orbán =RIGHT #REFUGECRISIS=caused by #EU &=out2 kill OWN PEOPLE http://wp.me/p1O7aM-r7a

  Like

 3. Jan zegt:

  Quin uit ‘Homeland’ begrijpt het islamprobleem en vat het samen voor de onnozelen

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het is meer Zelfvernietiging ! Het is de vernietiging van Welvaart, Vrijheid, Sociale zekerheid, Geluk, Gezondheid en Welbevinden van de autochtone bewoners van Europa.
  Met dank aan alle zogenaamde volksvertegenwoordigers. (die alleen maar zichzelf vertegenwoordigen).

  Like

 5. ildiko zegt:

  de Roma minderheid is al erg genoeg, ze leiden hun eigen leven, en met geen middelen zullen dat veranderen( er waren en er zijn pogingen genoeg geweest, maar hun nomade bestaan blijft ). Maar ze zijn tenminste hun eigen minderheden.

  Like

 6. Pingback: “Vluchtelingen”crisis: Orbán dicht EU “zelfmoordneigingen” toe | Rechtsaf doorzee

 7. Jan zegt:

  Muslim migrant to Europe explains his real motvations
  http://www.liveleak.com/view?i=08f_1450562352

  Like

 8. De hele marsroute zoals beschreven in dat andere heilige boek, het Communistisch Manifest, is in volle ontplooiing. Jankens van ellende zullen de schapen redding zoeken bij de partijen die altijd alles in het belang zeggen te doen van demense. De oorspronkelijken werd eerst alles ontnomen want ze waren te zelfstandig, hun leven te weelderig geworden en dan heb je schijt aan communisten en denkt zelf. Verelendung dus en daarom alles afpakken, de werkgelegenheid verdrijven en schuldvorming ohne Ende. De buitenlanders wordt geacht uit dankbaarheid voor de hangmat te juichen en te stemmen voor de partijen achter de welkomstborden en de vrijwillige poepruimers. Nog even en dan lopen we hier allemaal in dezelfde Mao-pakjes met petjes rond. Hoewel, ik denk dat we allemaal dezelfde jurk aan hebben met dezelfde baard. Dezelfde lengte dan want alles moet gelijk zijn. En om dezelfde reden hoef je dan niet meer trots te zijn op je lange gemacht want die wordt dan ook ingekort. Wat een land!

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Orban getuigd van gezond verstand, ze zijn in Brussel hardstikke gek, zij snappen niet dat wanneer de islam de macht heeft zij de eerste zijn die het botte mes van de islam door hun strot voelen gaan, dat is dan ook het laatste wat ze voelen.

  Like

 10. Komt me bekend voor.. ;-(

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s