Viségrad-landen: de weerbaren

Screenshot_4

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

“. . . en als je niet gewillig bent, dan gebruik ik geweld!” – Zo zou je de “politiek” van de EU tegenover haar lidstaten het best kunnen noemen. Daarvan kunnen de door harde bezuinigingsmaatregelen en unieke sociale kaalslag gedwongen gelukkig gemaakte PIGS-landen al lang een woordje meespreken; op dit moment echter zien vooral de Viségrad 4-landen zich door nieuw ongeluk uit Brussel bedreigd. Reden: deze landen wijzen de gelaste gedwongen islamisering af.

Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije, dat zijn de vier Viségrad-landen. Deze vier zorgen op dit moment voor grote onvrede bij de EU, omdat ze hardnekkig weigeren om de voorgeschreven contingenten “vluchtelingen” op te nemen. De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft zich in deze zaak het duidelijkst uitgelaten; al in de zomer, toen de “vluchtelingen”golf begon, deed hij de volgende uitspraak: “De Hongaarse bevolking heeft er recht op om zelf te bepalen met wie ze zou willen samenleven. En de meerderheid wil nu eenmaal niet met moslims samenleven.”

Maar ook de Slowaakse minister-president Robert Fico – overigens een sociaaldemocraat – trok al enkele keren de aandacht door desbetreffende uitspraken. Men zou alleen christenen in Slwakije willen opnemen, er zouden daar geen moskeeën zijn en dus “zouden moslims zich bij ons überhaupt niet lekker voelen”. De nieuwe rechtse regering in Polen maakte eveneens duidelijk dat er met haar geen sprake zal zijn van een ongecontroleerde komst van moslims; de nieuw gekozen minister-president Beata Szydlo liet zelfs aan de over deze aankondiging verontwaardigde voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz, meedelen dat zijn voorbehouden “onacceptabel” zouden zijn en dat hij zich “alsjeblieft bij het Poolse volk zou moeten verontschuldigen”.

Maar ook het sociaaldemocratisch geregeerde Tsjechië doet wat betreft duidelijkheid niet onder voor de andere drie: president Miloš Zeman wordt o.a. geciteerd met “de islam is niet verenigbaar met onze Europese cultuur”. Onlangs deed Zeman een bijzonder mooie uitspraak: “Wanneer u in een land woont, waarin vissen zonder visvergunning bestraft wordt, niet echter de illegale grensoverschrijding, dan hebt u het volste recht om te zeggen dat dit land geregeerd wordt door idioten.” Hierbij hoef je niet lang na te denken om erachter te komen in welke richting deze uitspraak bedoeld is.

Op dit moment zijn het echter de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Steinmeier en de Oostenrijkse kanselier Faymann, die in de voorste gelederen tegen het bolwerk Viségrad vechten: terwijl Steinmeier er hardop over nadenkt om aan de V4 d.m.v. een gerechtelijk vonnis een “faire herverdeling van de vluchtelingen” op te dringen, spreekt Faymann ervan dat “solidariteit nu eenmaal geen eenrichtingverkeer” zou zijn en waarschuwt voor financiële consequenties. Daarmee bedoelt Faymann desbetreffende subsidies uit de EU-fondsen die de Viségrad-landen op dit moment krijgen en waarvan de uitbetaling “onder bepaalde omstandigheden” misschien gestaakt zou kunnen worden. Welnu, je kunt er zeker van zijn dat de rekenmachientjes in de desbetreffende landen al op volle toeren draaien; enerzijds een jaarlijkse subsidie van een paar miljoen waarvan men moet afzien, anderzijds islamitische immigranten, die niet alleen de hele staatsbegroting vele jaren lang belasten, maar ook het land langzamerhand aan een drastische verandering onderwerpen.

Wat Steinmeier en Faymann daar zo heftig eisen, is namelijk uiteindelijk niets anders dan een islamisering van de Viségrad-landen. En precies dat is het ook wat de bovengenoemde regeringen van de V4 steeds opnieuw als argument naar voren brengen: men ziet de toestanden in Frankrijk, Zweden en Duitsland en kan zich absoluut iets mooiers voor de eigen landen voorstellen. Gedwongen huwelijken, “eermoorden”, genitale verminking, boerka´s, de sharia, moskeeën en minaretten in iedere stad, evenals het “gezang” van een muezzin worden nu eenmaal niet overal als cultuurverrijking beschouwd – meestal is ook bij ons eerder het tegendeel het geval. En de omstandigheid dat het bij de hardnekkige en langjarige integratieweigeraars vaak gaat om immigranten uit islamitische landen wordt ook heel goed waargenomen in het oosten.

Hoe zal deze ruzie zich verder ontwikkelen? Wat zullen de eurocraten nog in het veld brengen om de opstandige V4 te temmen? Na het mediale moddergooien (vindt al plaats tegen Orbán en Szydlo), openlijke chantage (Faymann) en het dreigen met langdurige processen voor dubieuze EU-rechtbanken (Steinmeier) zal het arsenaal van de bureaucratische moloch om zijn onderdanen te onderdrukken en te knechten vermoedelijk nog lang niet zijn uitgeput.

De situatie schetst een indrukwekkend beeld van de jammerlijke toestand waarin de EU zich bevindt: des te meer druk Brussel probeert uit te oefenen, hoe heftiger komt het openlijk verzet tegen de complete ambtelijk opgedragen waanzin aan het licht. En gezien de toestanden in de voorbeeldlanden van immigratie ondersteunt een grote meerderheid van de desbetreffende bevolking de koers van haar regering. Zo blijft er voor de Brusselse bende niets anders over dan haar idiote ideeën met obscure gedwongen maatregelen tegen deze, natuurlijk nog steeds groter wordende, meerderheid in de bevolking door te drukken.

Als je zoiets überhaupt nog “politiek” kunt noemen, dan hebben al ettelijke voorbeelden in de geschiedenis laten zien hoe lang zo´n vervallen en decadente kliek van heersers in stand blijft als de gewone man in de straat uiteindelijk uit zijn vel springt.

Screenshot_3

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oost-Europa, Polen, propaganda, Rotzakken, Slowakije, socialisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Viségrad-landen: de weerbaren

 1. Tom Hendrix zegt:

  Sterf vuile, gore smerige rode fascistische EUSSR, sterf!!

  Like

 2. Edjan zegt:

  Volgend jaar maar eens naar een Viségrad-land op vakantie ipv. naar Deutschland (über Alles)

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Wij zouden ook lid moeten worden van de Visegrad landen, we moeten in opstand komen tegen de administratieve oorlog die door Brussel tegen ons wordt gevoerd.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Zonder subsidies zijn de landen altijd nog stukken voordeliger uit dan met een invasie van moslims.Over de ellende die zij overal veroorzaken nog maar niet te spreken!

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  En dus wat te doen als je inwoner bent van een land waarvan de landbestuurders die achterlijke en barbaarse islamitische horden met open armen ontvangt en vertroeteld?
  juist!, massaal, werkelijk massaal de straat op, het moet NU afgelopen zijn, het is geen vijf voor twaalf meer het is tien over twaalf, wij hebben al die jaren dat ons een rad voor de ogen is gedraaid al te veel geslikt, stuur die Haagse verkwansellaars naar huis, STOP de islamisering van ons land! weg met die linkse roversbende in Brussel.
  Liever een poos in de chaos dan onder een verachtelijke barbaarse ideologie te moeten leven.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Weg met de Euro Nazi’s !!

  Like

 7. IkHebErZoGenoegVan zegt:

  “. . . en als je niet gewillig bent, dan gebruik ik geweld!” – Zo zou je de “politiek” van de EU tegenover haar lidstaten het best kunnen noemen.

  Dat zegt ook een man vlak voor hij een vrouw verkracht.
  De EU zijn dus verkrachters van het volk.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Het wordt met de dag duidelijker wat de EU eigenlijk is. Alles wat ons is wijsgemaakt wanneer we EU-lid zouden worden, blijkt precies het tegenovergestelde te zijn. In plaats van in vrijheid leven, welvaart voor iedereen, nooit meer oorlog, krijgen we te maken met een bikkelharde dictatuur, afnemende welvaart en op termijn zelfs armoede, en een steeds sterker wordende oorlogsdreiging.

  Wat zijn we verschrikkelijk bedonderd!!!

  Like

 9. Pieter zegt:

  Merkel heeft op eigen houtje gehandeld, daarom zijn naties niet verplicht haar asielophalers op te nemen.

  Like

 10. kruisridder zegt:

  Brussel kan maar beter op zijn tellen passen. De Viségrad-landen kunnen wel eens spijt gaan krijgen dat ze zich bij de NAVO en de EU hebben aangesloten en kunnen zich zomaar als de verloren zoons in de armen van Rusland laten vallen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s