Wilders reageert superieur op gezeur

Screenshot_14

(Door: Joost Niemöller)

Het gezeur en gedrein houdt maar niet op onder de Nederlandse politici. Wilders moet dit. Wilders moet dat. Nu moet hij weer afstand nemen van het geweld in Geldermalsen. En waarom eigenlijk? Omdat Wilders opriep tot verzet. Maar riep hij niet heel duidelijk op tot democratisch, geweldloos, verzet?  Ja, maar toch, hij moet afstand nemen. Keer op keer kwam het terug:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Wilders reageert superieur op gezeur

 1. Harry zegt:

  Prima observatie weer van Ome Joost !
  Ik had precies hetzelfde gevoel , maar Niemöller heeft het weer geweldig verwoord .

  En wat Wilders betreft : hij slaat precies de spijker op z’n kop .
  En dan is rambam eigenlijk nog héél diplomatiek uitgedrukt !
  Veel netter kun je het linkse tuig niet definiëren .

  Zit er bij Joost ene klojo ” Van Spanje ” op de site , die de boel weer totaal probeert te verstieren ,
  jezus , wat een mongolen hebben we toch in dit land !
  Onze eigen gereformeerde inteeltproducten ?

  Like

  • gielah zegt:

   Het programma: ” Met het oog op morgen” , ’s avonds laat tussen 23.00 uur en middernacht, begint altijd met een “leuke” quote.
   Gisteravond of eergisteravond .. weet ik niet meer… begon men dit programma met deze geweldige opmerking van meneer Wilders.
   Waarom ze dat deden?
   Omdat ze.. net als wij… die opmerking óók zo geweldig en to the point vonden?
   Ik vrees van niet.
   Links media-Nederland is zó godsgruwelijk overtuigd van het eigen superieure gelijk dat het bij élke opmerking van meneer Wilders, die zij uitzenden of aanhalen, bij voorbaat woede en/of hoongelach van de eveneens linkse luisteraars en lezers verwacht: ” Moet je die Wilders nu weer eens tekeer horen gaan”.

   Dat inmiddels vele Nederlanders bij deze reactie van meneer Wilders spontaan de duim opsteken en roepen: ” … en zó is het maar net!…” dat wil nog maar steeds niet doordringen bij de staats-hersenspoelers.
   Dat het effect van hun jarenlange demoniseren nu dag na dag begint af te zwakken… om straks alleen nog maar bij de aller-onnadenkendste mensen te blijven hangen… dát heeft het spul nog niet door.

   “Eindelijk iemand die de waarheid ziet én proclameert”, denken nu veel mensen over meneer Wilders.
   Dan is zo’n fragment, bedoeld om de tegenstand naar de PVV toe in stand te houden en misschien zelfs te vergroten,
   aan het omslaan in het tégendeel van wat de eigengereide linkse journalisten hopen.
   Dan creëert het juist een glimlach, herkenning, hoop en vreugde teweeg.
   Iets dergelijks moeten onze ouders en grootouders in de jaren ’40-’45 hebben ervaren als uit hun clandestiene radiootje de blikkerige stem klonk: ” Hier is Radio Oranje!”

   Like

 2. Jan zegt:

  Kon Lodewijk Asscher niets anders dan een gezegde van Geert Mak, ‘Wilders is een handelaar in angst’ overnemen? Roden stoffen iets af en denken iets unieks in handen te hebben (daarom vervallen zij ook altijd weer in dezelfde fouten):

  Handelaars in angst
  De schrijver-historicus, Geert Mak, schreef in 2005 in zijn pamflet Gedoemd tot kwetsbaarheid: “Angstgevoelens kunnen worden opgeklopt tot een permanente geesteshouding, die vervolgens voor politieke doeleinden kan worden geëxploiteerd”. Hij gebruikte in dat verband de term “handelaars in angst”. Het lijdt weinig twijfel dat hij daarbij Geert Wilders, leider van de PVV, op het oog had.
  ..
  http://www.welingelichtekringen.nl/het-rumoer/27159/handelaars-in-angst.html

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Lodewijk Ascher moet zich doodschamen dat hij als Joodse man zo sterk ageert tegen Wilders, de enige politicus in Nederland die de islam bestrijd.
   In feite bevordert hij daardoor de islam waardoor hij hoogverraad pleegt, zowel aan het Nederlandse volk alsook aan de overige Joden In Nederland!

   Like

 3. Jean zegt:

  Nederland zou beter afscheid nemen van die huidige huichelaars en nog beter zou zijn als heel Europa in verzet zou komen en definitief afscheid zou nemen van die laffe EU huichelaars.
  Prettige feestdagen aan allen op deze aarde die voor een geweldloze en corrupte vrije wereld kiezen.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Geert Wilders ✔ @geertwilderspvv
  Politiek en pers kunnen de rambam krijgen. Neem zelf lekker afstand van jullie lafheid en verraad van Nederland aan de islam. Sukkels.
  3:57 PM – 21 Dec 2015

  Dit is de gehele tweet van Geert Wilders, waar ik het geheel mee eens ben!

  Like

 5. D.DAY zegt:

  Het is wel heel goedkoop om van Wilders te eisen dat hij bij ieder incident m.b.t. moskeeën, azc-inspraakavonden en ander acties tegen moslims zich publiekelijk moet verantwoorden. Wilders heeft helemaal gelijk met zijn reactie: krijg allemaal de rambam. Meer woorden moet je aan deze onzinnige eisen van je politieke tegenstanders niet besteden.

  Like

 6. Leo zegt:

  Geweldloos: Dit is een woord dat linxmensen NIET kennen en altijd zullen omzeilen.

  Stalin, Hitler, Pol Pot, Mao, Bader, Meinhof, Rote Armee Fraction, AFA , RARA, enz.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Verstandig dat Geert niet echt ingaat op deze uitlokkingen!

  Like

 8. Muurbloempje zegt:

  Ja, azijnpissers en mierenneukers zijn het daar in Den Haag. Het loopt ze inmiddels dun uit de broek omdat de peilingen onveranderd zijn voor de PVV. Ze zeggen niet voor niets: ‘Een kat in het nauw maakt rare sprongen……’. Daar heeft hun gedrag bijzonder veel van weg!

  Like

 9. Elena zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich , ook Pim Fortuijn werd gedemoniseerd door onze smerige volksverraders.
  Ik hoop van harte dat de komende verkiezingen ( duurt eigenlijk nog TE lang) een totale aardverschuiving teweeg zal brengen.
  En dat al die huichelsmeerlappen van dit nepkabinet..doodziek worden van schrik.

  Like

  • fransdewit zegt:

   Zo ziet ik het ook hoor Elena. Ze hebben absoluut niet geleerd van hun fouten. Ze zijn ook nooit vervolgt voor opruiing maar ze hebben het wel voor elkaar gekregen dat om iets onbenulligs als een gezegde van minder, minder…. om Geert in maart volgend jaar voor het gerecht te dagen. Het is echt van de zotte. In wat voor wereld leven we toch?

   Like

   • Helena zegt:

    Dus: kom in (geweldloos) verzet, hopelijk valt dit kabinet nog voor de verkiezingen I have a dream!!

    Like

 10. Giny zegt:

  Herhaaldelijk zei Geert dat het verzet geweldloos moet zijn!
  Maar ja, luisteren naar hem dat willen ze niet, kapot maken wel,
  stelletje hypocrieten!

  Like

 11. Jan zegt:

  Drop dead suckers, Geert Wilders tells politicians and the press

  Dutch anti-Islam campaigner Geert Wilders on Monday refused to bow to pressure from other MPs to distance himself from the recent spell of anti-refugee violence. ‘Politicians and the press can drop dead,’ Wilders said on Twitter. ‘Distance yourself from your cowardice and betrayal of the Netherlands to Islam. Suckers.’

  ..
  http://www.dutchnews.nl/news/archives/2015/12/drop-dead-suckers-geert-wilders-tells-politicians-and-the-press/

  Like

 12. Jan zegt:

  De bedreiging voor onze democratie

  Han van der Horst: Wilders is verantwoordelijk voor het geweld in Geldermalsen


  Nederland kent vandaag de dag een politieke beweging, die met geweld en intimidatie haar zin doordrijft.

  De leider van deze politieke beweging, die met geweld en intimidatie zijn zin doordrijft, heet Geert Wilders…. Hij zal ongetwijfeld zijn afkeer van geweld belijden maar dat is allemaal taqiyya, een leugen om de ongelovigen in zijn dwaalleer van haat en afgrenzing een rad voor ogen te draaien.
  ..
  Wij weten dat Geert Wilders lak heeft aan democratie. Anders had hij wel een politieke partij met democratische structuren opgericht en geen beweging volgens het model van het leidersbeginsel. Kandidaat-Kamerleden van de PVV worden niet door de leden gekozen maar door de chef zelf aangewezen nadat zij van voldoende haat jegens de islam hebben blijk gegeven.

  Je zou het lafheid kunnen noemen dat Wilders zijn geblondeerde haar niet laat besmetten door de kruitdamp van de vuurwerkbommen die zijn aanhang werpt om de democratische besluitvorming te frustreren.

  Elke vuurwerkbom, in Geldermalsen geworpen, is geïnspireerd door Geert Wilders. Het is zijn voorhoede die het gemeentehuis bestormde. Hij mag die verantwoordelijkheid niet ontlopen. En dat geldt net zo goed voor zijn aanhang

  Wilders en zijn aanhang zijn een rechtstreekse bedreiging voor de democratie.

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/35165_de_bedreiging_voor_onze_democratie/

  Han van der Horst is historicus

  Like

 13. Joop Sigaar zegt:

  Tijdens een boekpresentatie over Hans Janmaat bij de npo met zo’n smerige linkse kakkerlak
  [ Michiel Breedveld ] vond ik Joost N nou helemaal niet zo Pro Geert Wilders en PVV , ‘k zat me eigenlijk kapot te ergeren dat ie zo weinig tegengas gaf toen die rat elke keer probeerde om Geert en de PVV te besmeuren .
  Iedere x probeerde die rat anders denkende dan linkse als rechts extremisten neer te zetten .
  We kennen allemaal de voorbeelden van het links extremisme , die had Joost makkelijk kunnen aanhalen om die rat in zijn zg superioriteit aan te tasten ’t viel me enorm tegen van ‘m .
  Slap figuur die geen stelling nam , bah !

  Like

 14. fransdewit zegt:

  Zo makkelijk allemaal, wat die gasten doen, altijd met dat wijzende vingertje, de ander de schuld geven. Zoiets kan je vergelijken met het pesten op school, toch?

  Like

 15. Joshua zegt:

  De shit in de vorm van de islam is hier naar toe gehaald door tuig wat het zelfde waardeloze allooi heeft als deze achterlijke NUL,

  Like

 16. bokito zegt:

  weet je wat nu leuk zou zijn dat geert op bezoek zou gaan bij die mensen die in elkaar zijn gerost door de ME

  Like

 17. Annabel zegt:

  Gewldige uitspraak van Wilders. Blijft ongetwijfeld hangen bij de mensen. Zeker als wij massaal die uitspraak als leuze gaan gebruiken bij alles wat ons niet bevalt. Dus Han van der Horst , krijg de (het) rambam!!!!!

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Links probeert wanhopig Wilders aan te wijzen als de enige en echte misdadiger en veroorzaker van het geweld en het verzet van de Geldermanse-gemeenschap.
  Links beseft echter verdomd goed dat haar tijd voorbij is.
  De jaren waarin zij tegenstanders vrijelijk en valselijk kon betichten van zogenaamde criminele zaken zijn definitief vervlogen!
  Het volk heeft de leugens van de criminele linkse bende al een tijd door.

  Like

 19. Gevalletje van een slager die zijn eigen vlees keurt

  Mark Rutte (VVD): ‘Ik deug! Alle politici deugen! Zelfs SP’ers deugen!’
  ‘We zijn geen zakkenvullers!’

  Bijna alle politici in de Tweede Kamer deugen en zijn absoluut geen zakkenvullers. Dat zegt premier Mark Rutte donderdag in het AD. Hij reageert daarmee op mensen die lukraak over de politiek klagen. “Daar kan ik niets mee”, aldus Rutte. “Ik meen het als ik zeg: bijna allemaal deugen ze! Zelfs mensen van de SP, ook al ben ik het fundamenteel met hen oneens, die deugen. Hier in de Haagse politiek zitten, zover ik het kan overzien, geen zakkenvullers.”

  Volgens de minister-president werkt het overgrote deel dag en nacht. “Voor een prima salaris overigens, ik realiseer me dat heel goed. Maar het valt me op dat het merendeel van de mensen die hier werken, deugen en integer hun werk doen.”

  Bron
  Anp

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s